2009 Mayıs Anneleri

Alemsin Birsoş ya öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3

fırına tavuk atacammmmm sıcak olsunnn diye yediye gelirken atarım

Afiyet şeker olsun a.s.

ayşegül bıyıklı kaykan

Bende ekliyorum canım a.s.

yaa kızlar burcudan haberı olan varmı kac gundur gırmedı merak ettım nosu olan varsa bana özlden gonderebılırmı

Canım Burcu kampta olduğu için her zaman giremiyo. Ben özelden yollarım şimdi no'sunu sana a.s.

Eşim geldi , yemeğimizi yedik. Ben bi duş aldım. Kayınvalidem aradı. Büyük dayıları gelmiş köyden. İlla Defnoşu göreceklermiş. Buyursunlar dedim. Yok bi kayınvalideme gidecekmişiz kötükedihüso Mecbur o saatten sonrada dönmez kalırız orda. Kadın yine ne yaptı etti oraya getittiriyor valla bizi helal olsun kötükedihüso Ben hazırlanayım kızlar. Öptüm sizi görüşürüz a.s.

burcunun tlf yolladımmm

ayyy yimek işi yattı heheee aliş oyun istiyorrrr ömüşş sallanmakkkkk

aysuncum maş...oğluşuna tatlımmŞeniz

ayşegül cnm bende ekledim faceye...

birsencim benim buluşma için bi değişiklik yok bacım Allahın izniyle orda olucam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

fulyacım geçmiş olsun cnm ishal mi oldu kuzucuk???

kızlar biz yine yorulduk yoruldukk geldik yaw kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sabah kızımla kalktık kahvaltımı ettim azcukta onuda seveyim dedim zilloş aldım ne güsel sevişiyorduk bi baktım yine ağız dolusu üstüme kustu :bbo:
üstünü değiştirdim emdirip uyuttum hemen attım kendimi banyoya çıktık komşu çağırdı çaya gittik çay içtik pazara çıktık zilloş evde durmak istemiyor artık geldikki terlemiş tekrar onun üstünü değiştirdim şimdi yine huysuzluk yapıyor bu saatte yatmaz bakalım napcezz :kedi::kedi:

pınarım cnm ne yapacan tittir edecen bizde h.sonu arkadaşlara gidecez .....orada kalmazsak

pazarda annesine gidelimm bebekleri görmedi bayadırrr

evet birsencim ateş yapmıyor zaten onu gecen hafta olmustu.dünden beri böyle..
aradım dun doktorunu 38 olursa götürürüm artık inşallah olmaz ama..hasta olmasınlarda yorgunluk uykusuzluk razıyım valla herseye tatlım

hulyaaaaaaaaaaa kıskanıyorum seni yaaaa benimde oğlanlar tek olsaydı yada ikisini aynı anda taşımaya fırsatmmmm bende bir dk. durmazdım valla.....

yok ben anneme gidem en iyisi gezeyim bu yaz gezmezsem kışada evdeyiz seneye yaz ne olur allah bilirr................

kızlar gülmeyin ama hamişlik resimlere baktımm bi an için hamiş olmak geldi içimden ama gezen hamiş yatan değilll

ewet cnm hep arabasına koyuyorum bide benim araba çok pratik ve giriş katta oturduğum için hiç zorlanmıyorum şükür :)

fulya cnm bişey olmaz allahın izni ile yaaa

bu arada çocukların odası çok sıcak oldu yineee mız mızlanıyolar kilimyaı acacam salona gidecem battaniyeye sarıyorum kilimanında ayarını düşürüyorum içerisi serin oluyor ama üşütecek gibi değill

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bacım yazın tadını çıkarmasam kışın patlarım herhalde evde hamişliğimdede düşük tehlikem olduğu için 9 ay hep evdeydim şimdi acısını çıkartıyomm kaydirigubbakcemile3

önümüzdeki günlerdede Allah kısmet ederse önce bursaya sonrada şileye tatile gidicem kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben 3.kattayım asansörde yok.arabayla nasıl çıkarım tek bilemiyorum.. kucağıma alıp çıkıyorum zor oluyor oda tabi.

ayyy tavuğu fırına atana kadar cıyak cıyak oldu yaaaaa bu aliii anamı ağlatacakk ben heralde hiç misafir ağırlayamayacağım kızlar yaaa

yaaa hülyacığım bende yattım ama çıkmam çok zor

kanguru almadık arabayıda indirem yani ben tek basma bi mok yapam heheee

fulya azcuk büyüsün sen kanguruya koy çık bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…