cnm benim koca allah razı olsun hiç şikayet etmedi kilomdan
hatta ben ilk zayıfladığımda 17 kilo verdim adam delüü oldu yeter bu kadar daha zayıflama
bekar sanacaklar didi ....ben evliyken yeni evliyiz bide ben evledniğimde kızlar kapalıydım
yani evlendim 3 ayımda kapandım neyseee türbanlıyım vs. kaynanamla oturuyoruz o dönem yaz işten geldim metrodan indim minübüse bindim inerken yaslı bir teyse bkırköyemi gidiyor dedi evet dedim indim minüsde karşımda dikilen çocukda inmişş siteye girdim kapıya geldim camdan o çocuğu gördüm dedim heralde öğrenci apartmadan öğrenciler oturuyordu ...
bide günahı aldım bak çocuğun dedim demek beni tanıyormuş ondan bakıyormuş didim
öle içimden konuşurken çocuk bi sn.bakarmısınız didi
buyrun dedim bir haftadır sizi takip ediyorum niyetim çok ciddi ailemle sizinle tanışmak istiyorum dedi bana bana kal geldiii.....hayır olmaz dedim ama çok ciddiyim dedi olmaz ben evliyim dedim alyansımı gösterdim çocuğun yüzünü unutamıyorum
kaynanama didimmmm oda oğluna demiş bizimki annesine talimat verdi o götürdü beni metroya kadar :roflol:
fırına tavuk atacammmmm sıcak olsunnn diye yediye gelirken atarım
ayşegül bıyıklı kaykan
yaa kızlar burcudan haberı olan varmı kac gundur gırmedı merak ettım nosu olan varsa bana özlden gonderebılırmı
kızlar ishal tehlikeli mi ?birde ateş37,5 olunca ikisi bir arada
hulyaaaaaaaaaaa kıskanıyorum seni yaaaa benimde oğlanlar tek olsaydı yada ikisini aynı anda taşımaya fırsatmmmm bende bir dk. durmazdım valla.....
yok ben anneme gidem en iyisi gezeyim bu yaz gezmezsem kışada evdeyiz seneye yaz ne olur allah bilirr................
kızlar gülmeyin ama hamişlik resimlere baktımm bi an için hamiş olmak geldi içimden ama gezen hamiş yatan değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?