fulya hikayeni az çok biliyorum tatlım inan aynı durumdayız bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle şu anda 2 aydır arayıp sormuyor bizi kızım için çok üzgünüm babasız büyüyecek yavrum ama en azından o sorumsuz adamdan kurtulacağım artık bıçak kemiğe dayandı
fulya cnm daha önce çalışıyormuydun cnm boşansan ailenin yanınamı gidecen
meraklı gibi sordum ama cnm eğer aiilenle yasıyacaksan zeynep 1 yasındykende calışabilirsinn
çokda tahammül etme o adama .....yani seni bukadar üzen biri için........
valla esenciğim insanın sevmediği bi insanla aynı ortamda olması iğrenç bi durum
ben işyerimde çok rahattım ama nefret ettiğim iki müdür vardı ve 6 sene hep benle uğrastılar
herbulduklarında konymları ,ile ezdiler allahtan işimi iyi biliyordum ama sonuç katlanamadım çıktım
fulyakiii daha zor sevgisini yitirdiği biri ile yasamak zorunda suan ve anladığım kadari ilede yaptığına rağmen kendini afettirecek şekilde değil kızı ateşlenmiş baba evde yok nasıl bırakır bi insan yaa daha küçück bebekle eşinii...............o şekil yasam fulyayı ve zeynebi bitir bence .......huzurlu bir ortamda büyümesi babasız olmasından çok daha iyi bunlar benim düşüncemm
bende sana katılıyorum
ama kendi ayakları üzerinde durmadan baba evine dönmek zor
beim ablamda boşamaya kalkmıştı öğretmen olduğu halde herkafadan bir ses çıktı herkes konuştu kızın psikolojisi daha kötü oldu sonuç:tekrar eşine döndü
ama tabi sevmediğin biriyle aynı evde olmak daha da zorr hakkında hayırlısı olsun ya inşallah düzelir aklını başına toplarr
selam kızlar çok morelım bozuk dün çok güzel bı gun gecırdık ben kocam ve kızımla kızım 50 gunluk oldu ılk defa bı hafta sonu üçümüz yanlız kalabıldık eşim alısverıs merkezıne goturdu bızı gıyındık süslendık kızımla bındık arabmıza gıttık hersey cok guzeldıbana acayıp morel oldu eve dönüyodukkı arabanın bırı bızım arabaya sıfır yanasmıs bende bebekle zor zar arabaya bındım ama bu aradaa sırt cantamı dısarı bıraktım esım alır dıye meger oda görmemişmi kalmıs orda eve geldıkkı canta yok içinde cüzdanım bıraz para,eşimin evlılık yıldonumumuzde aldıgı küpelerımmafoldumben,kızımın göbeği (guya babasının mezun oldugu ıstanbul üniversitenın bahcesıne gömecektım) kızımın bıberonu esyaları gözluklerım hepsı gıttı cüzdanında kartım falan var ama arayan soran yok tabı
aksamdan berı dua edıyorum gerı gelsın dıye paraları altını alıp arasınlar dıye senağlamabı cantaya sahıp cıkamadım yaaffff:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inşallah ınsan evladı bulurda cantamı arar benı senağlama
fulya hikayeni az çok biliyorum tatlım inan aynı durumdayız bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle şu anda 2 aydır arayıp sormuyor bizi kızım için çok üzgünüm babasız büyüyecek yavrum ama en azından o sorumsuz adamdan kurtulacağım artık bıçak kemiğe dayandı
evet aysuncum çok zor günler yaşadım şimdi kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ama yapılacak bir şeyde yok malesef ben evliliğimin yürümesi adına elimden gelen tüm çabayı sarfettim ama bu işler tektaraflı olmuyor böyle bi yerde ıkanıp kalıyosun bizim için ayrılıktan başka seçenek kalmadı malesef çok tükettik birbirimizi
selam kızlar ben geldım artık buralarada ugruyamnaz oldum ıyıce benım bıdıklardan hıc fırsatım yok valla bırsencım masallah sana tatlım nasıl basarıyorsun merak edıyorum bende benımkılerı alıp sana gelcem bıraz ders ver kız bana
kızlarr ben vajınal temizlik için hamişilkden önce ağda yaptırıyordum hamişlikde bu imkansız oldu sonrasında jilete geçtim bugünde tüy dökücü kullanacağım dikişin üzeride malum dolu süresem bişey olmaz sanırım kapanmış artık orası belli bile olmuyorr 3 ay olacak bana acill cvp verebilirmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?