2009 Mayıs Anneleri

cnm ya senınde durumun cok zor hele de bı ortada bebek varken bu kararı alıyosan yasadıgın seylerı tahmın edebılıyorummm

evet aysuncum çok zor günler yaşadım şimdi kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ama yapılacak bir şeyde yok malesef ben evliliğimin yürümesi adına elimden gelen tüm çabayı sarfettim ama bu işler tektaraflı olmuyor böyle bi yerde ıkanıp kalıyosun bizim için ayrılıktan başka seçenek kalmadı malesef çok tükettik birbirimizi

aynen cnm kavganın içinde büyümesini hiç istemiyorum hiç.. herşey kadınlar için ne kadarda zorrrr
çalışıyordum cnm ama hamilelikte calışmadım.

inşallah düzelir cnm..

gecmiş olsun güzelim yaaa.esin bi gidip baksa oraya tekrar

cnm benim üzüldüm senin adınada..cok haklısın tek taraflı olmuyor.ben calışacak duruma gelmeden bosanmayı düşünmüyorum ama bakalım..zaman ne gösterir bilemem tabi

offfff yaaaaa içim karardı vallla nedir bu kocalardan çekilenler boşanmalardan bahsedilmiş agamalar hırsızlık poooooooofffffffffff hakkaten morelim bozuldu allahım tüm çaresizlere yardım etsin allah kalbinize göre versin..
içimden başka bişi yazmak gelmiyo zaten kızımda bugün çok aglıyo şuandada başaldı yine benden bye

kızlar ben çıkıyorum eşim gelecek az sonra dönece almaya gideceğiz Ahsene
görüşürüzz
giremezsem bir değişiklik olursa arayın beni

bi degişiklik yok galiba 1:30a esencim görüşmek üzere.. bizde dün dönence baktık bi model vardı şarkılı falan 80tl dedi pahalı geldi valla eşim dediki ben ona şarkı söylerim gerek yokkaydirigubbakcemile3

burcuyada çok üzüldüm bi iyi olamadılar ana ogul ya üzüldüm...

selam kızlar ben geldım artık buralarada ugruyamnaz oldum ıyıce benım bıdıklardan hıc fırsatım yok valla bırsencım masallah sana tatlım nasıl basarıyorsun merak edıyorum bende benımkılerı alıp sana gelcem bıraz ders ver kız bana

merhaba kızlar sizlere en son yazdıkdan sonra kaynanama gittik biraz orada oturduk markete gittik mama vs. aldık saat yediye gelirken kalktık eve geldik çamaşırları topladım çocukları yıkadım biberonları yıkadım streleziye attım......şimdi çocukları uyuttum truvayı izliyorum ....

biz dönence aldık 15 tl ye çokda güsel müzik çalıyor....çocukları oyalıyor valla ama durunca bağrıyorr....

kaynanam torunlarına harçılık vermiş 40 tl 20 20 ceplerine koymuşş

mama alırız dedim bende.....ölede olur valla ...burcuya çok üzüldüm bi msj atayım kendisine ....

bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr alim elini keşfetti bu aksam bakıp bakıp durdu yaa çok güseldiii çokkk

valla cnm benimkilerde durmuyor ama yanlarında onları oyalıyorum pc de yanımda buradayımm......uyurlarasa sesiz olurlarsa bir iki iş yapıyorum işte cnm yaaa çamaşır at yıka yemek yap öle temizliğimi yapamıyorum cnm ara ara .....kör topal gidiyorum yaniii

kızlar yarınki buluşmada hiç değişiklik yok saat 13 ile 13.30 arası burger kingın orada olacaz....

benim yarın medıcalparkda kontrolüm var hem bebeklerin hemde ben gidecem kontroleee

kızlarr ben vajınal temizlik için hamişilkden önce ağda yaptırıyordum hamişlikde bu imkansız oldu sonrasında jilete geçtim bugünde tüy dökücü kullanacağım dikişin üzeride malum dolu süresem bişey olmaz sanırım kapanmış artık orası belli bile olmuyorr 3 ay olacak bana acill cvp verebilirmisiz

mrb kızlar üzgünüm ama yarınki buluşmaya gelemicem çünkü metroport bize çok uzakmış DAĞHAN'A güvenemiyorum arabada ağlarsa trafikte elim ayağıma dolaşır çok üzgünüm ama elimden gelen bişey yok hepinizle görüşmeyi çok isterdim ama olmuycak inş bu taraftaki bi dahaki buluşmaya görüşürüz. cuma günü bnde memlekete gidiyorum gitmeden görüşmeyi çok istiyordum ama olmadı hepinizi çok öpüyorum daha burdayım görüşürüz...

bırsen canım ben krem kullanmadım ama sir agda yaptım bırsey olmadı ustelık 2 aylıkken yapmışdım artık ıyleşmıstır bence

herkeze selam bacılar valla gezmekten buraya yazamanz oldum hee az önce eve geldik sözde kendim için alış verişe çıktım ama kendime hiç bişey alamadım 6 takım gazel hanıma alındı yinee....tabi bunun uyku saatide kaçtı bir saattir ayağımda sallıyorum ama uyumuyor yafs.. yarında yokuz buluşma varr diye salı .Allah kısmet ederse evde oturacam yaw çok sokak karısı oldum hee...

esencim son durum ne bacımmm kocişin mi götürcek...

birsen canım medicalparkta kalça ultrasonu nekadar çekiyolar bilgin var mı akşam 5 te benimde randevu var avcılar medicanada..

seherimm bacımmm h.g seni buralarda görmek ne güzel..

ayy herkez kocişle papaz olmuşş ne iş yaw Allah hepinize sabır versin banada tabi :))

evet birsen bende sir ağda yaptırdım 50 günlükken ..artık ağdaya dön bacım sende ...krem yan etki yaparmı di,yede dr a sorsan daha iyi cnm ..

birsen cnm ben zararlı die biliyorum zaten üzerinde yazması lazım yaralı yere sürmeyin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…