aY VAR GEÇ KALDINIZ iNCİHANIN OĞLU BORA TALİP BİZİM KIZAtutkuncum sende sütlü yumurtanın son halini bi koyda görelim cnm yaa... buarada sizinde varmı beşikkertmeniz acaba bi öğrenelim bakalım Doruk merak etti de:))
aY VAR GEÇ KALDINIZ iNCİHANIN OĞLU BORA TALİP BİZİM KIZA
doğru ikinizde bursalısınız sağol bu aradaaa geç kaldık desene hemde doruk un arkadaşı bora hııı... Ii bakalım napalım artık hayırlı olsun diyelim...
aY BEN YAZARKEN TÜRKİZ YÜZÜNÜ ÇİZMİŞ VE KANATMIŞ YA
MİNJU KORELİLERİ SEVİYORUM AMA ÇİNLİLERDEN NEFRET EDİYORUM
oy kıyamam annesii iki dakkada nası becerdi yüzünü çizmeyi :)
tutkuncum bende çinlileri sevmiyorum nedense ama koreliler bi başka kaydirigubbakcemile2
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bozoncum eve tıkılıp kalma bacım. Kucağında da olsa kısa süreli çık dışarı. Bi süre sonra alışır oda gezmeye a.s.
günaydınlar arkadaşlara.s.
dün ilk defa gece 12yi bulmadan yattıkhihoyyyt
banyodan sonra biraz oynaştıktan sonra yerine koydum ilk defa kendi kendine uyumuş. babasıyla biz dumur vaziyetteyiz tabi:1shok: hemen kaldırmamız lazım çünkü aç. dün dışarı çıkınca vermek için sağdığım sütü ( dışarı çıkmak herzamanki gbi nasip olmadı:çok üzgünüm: ) verdim hemen. 160lık sütü hupp diye bitirip 22:30 gibi sızdı bizimki. :dance: akşam 7den beri emmmiyodu. benm kız için büyük bir arakaydirigubbakcemile3
şimdide ayağımda uyuyor kuzum benim.
herkes 6da kalkmış bugün. bebekler sözleşmiş gibi gerçekten. tam uykuya dalsın benim sıpa bende kafayı koyup uyuyacam tekrar.
sanada günaydın pınarcıma.s.
semracım doğum parasını sormuştun dün aldım cnm sende postaneye tel aç istersen tc. numaranla bi sor yatırmışlarmı
1500 aldım bende 2 hafta erken doğduğu için kesinti var...
günaydın canıma.s.
kucakta bizimkinin yönü mutlaka dışarı bakacak yoksa basıyor çığlığı yada yılan gibi kıvrılıyor sürekli. öyle taşımakta zor oluyor. babasına taışttırsam oda akşam geliyo. biraz sein oluyo burası kaçgündür çıkamıyoruz. haftasonu misafirler geliiyor hemde hep yatılllı oluyor nedense. daha doğum yapalı bi haftasonumuz yalnızdık onda da daha 2 haftalıktı çıkamadım. bu haftasonuda boş değilim -tatlicadiarzu-
çook sıkıldım ççooookkk
bugün kimsecikler yok herkesin işi var galiba:uhm:
benim uyuma işi hayal oldu. tam uyudu diyom sancı giriyo uyanıyo. eli kolu durmuyo bide kendini uyandırıyo.
şimdide acıktı emziriyom sonra altını değiştir sonrada tekrar uyutmaya çalışş-tatlicadiarzu-
Kızlar günaydııııın, size oğluşla aşk yaşarken çekildiğimiz resimleri ekledim, Saçımın başımın kusuruna bakmayın terliyorum mafoluyo yine -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?