2009 Mayıs Anneleri

kızlar çok hoşsunuzz vallaaaaaaaaaaaaaa

Sağolasın cnm :))) senin oğluşların uyku pozisyonuna bayıldım kıss masallah tombişlere :)))

Sağol cnm :)))a.s.

Kızz sahimi, bana benzeten 3. kişisin, herkes babasına benziyo diyo ya, geçenlerde eşime dedim bunun ayak tırnakları bana benziyo diye, ne dese beğenirsin ""hiç ümitlenme ayakları benimkiler gibi taraklı ""dedi adam ya
kaydirigubbakcemile3
ayy o kadar sürmesin yaa, Allah korusunkafamçokkarıştı

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun senin bebişinde. Sende katıl aramıza a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla ben daha hiç denemedim bacım. Ne kadar içer bilmiyorum. Tahminen konuşuyoruz :uhm:

çok sağol cabım bende gidip bir öğreneyim baria.s.

pınar benımkı uyandı tam kalktım su koydum caydanlıgakı bastı yaygarayı bugun keyıfsız neden anlamadım ben sallamaya devam pınar sana afıyet olsunsenağlama
evet canım koy buzdolabına sonra kayınvalıden kaynar suya koysun bıberonu ılıyınca verır defnecıge

yenı anne kocan cok yasasın az gülmedım ayakları taraklı ha:roflol:benımkı böbürlenıyo aynı babasına benzıyo dıye gecen ayaklarıma bakıyodu sanamı benzıyo banamı dıye ama yorum yapmamıstıı

benım kız cok huzursuz neyı olabılır ya karnı tok altı temız gazınıda cıkardım öff yaa

Maalesef bacım benimkide sancı ile uyandı şimdi :çok üzgünüm: Mıyır mıyır ediyor. Odadan çıkınca ağlamaya başlıyor. Eğer tekrar uyursa ancak ederim kahvaltı :çok üzgünüm:

Biberonu direk kaynar suya mı soksun yoksa hani menmari usulü suya değdirmeden bardağın içine falan mı koyarak ısıtsın :uhm:

Sağolasın dünürümm :))) dün eşime dedim oğlanı kerttim diye, siz ne işler karıştırıyonuss diyo ,cnm gelinimin bi resmini eklede göstereyim kayınbabasına o da görsün zeynepimizi :)) :1rolleyes:Şeniz

sağol cnm,sende katıl bize beraber olsun :)))

ayy ben yine uyuyamadım. bizimki osurdu osurdu uyandı. şimdi hala ıkınıyor kucağımda.
pınar çok cici görünüyorsunuz ana kız. nazardeğmesin. maşallah.
bende kızımın fotosunu ekleyecem ama nasıl yapılıyor arkadaşlar. bindefa yazılmıştır ama ben şimdi hangi sayfada bulamam.

kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?

canım 4.5 kilo 5kilo doğan bebekler neyapsın ozaman bana saçma geldi

Maşallah kızz, ne güzel işte tombik tombik, hiç bozma ne rejimi fln sanki biz rejimmi yapıyosda bebişte yapcak boşveeeer

kızımın mevlütteki hali teyzeleri

Prenses olmuş prenses maşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…