kızlar çok hoşsunuzz vallaaaaaaaaaaaaaa
benimki uyudu sonunda. bende hemen dinlenmeye geçeyim.
burcu çok güzzel görünüyorsunuz ikinizde Allah nazarlardan korusun. maşallah senin oğlan cin gibi.
tülaycım senin durumun çok daha zor. Allah sabır versin sana canım.
pınar bugün çıkacam bakalım dışarıya. daral geldi walla. biraz yürüyüş yapayım. kendime geleyim.
açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama
yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:
ayy o kadar sürmesin yaa, Allah korusunkafamçokkarıştıValla bazen 2 yaşına karar sürermiş. 6'da falan biter inşallah bizimkiler :Saruboceq:
Amaaaan başına geliyor yine. Kendi bişey yapmaz bide kendine baktırırklava:
Mersüüüü a.s.
Tamam canım o zaman benimkine bıraktığım 80 cc süt yeter hihoyyyt Ya aslında daha fazla bırakmak istiyorum ama göğüslerim yara ya sağamıyorum bi türlü :çok üzgünüm: Şimdi benim süt buzlukta. Ben onu kaınvalideme götürünce normal buzdolabı kısmına koyayım. O içireceği zaman benmari usulü ısıtıcak dimi canım :uhm:
Çık canım çık bi cesaret et devamı gelir a.s.
Benim kızda uyurken kahvaltımı edeyim hemen. Canım istemiyor ama süt için napalım :çok üzgünüm:
slm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt
yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)
ya kızlar siz 80cc 60cc deyince benim kafam karıştı.kafamçokkarıştı
benim dana dün gece sağdığım 160ccyi bitirdi. acaba ben bi devmi besliyom:1shok: hiç doyma hissi yok benimkinin. gelene hayır demiyor. benim çok işim olacak bu kızla. daha 42 günlükken böyleyse vay benim halime. şimdiden dolaba koymaya başlayayım fazlalıkları. yoksa 3. ayda bu kız meme filan koymaz bendekaydirigubbakcemile3
sanada günaydın pınarcıma.s.
semracım doğum parasını sormuştun dün aldım cnm sende postaneye tel aç istersen tc. numaranla bi sor yatırmışlarmı
1500 aldım bende 2 hafta erken doğduğu için kesinti var...
pınar benımkı uyandı tam kalktım su koydum caydanlıgakı bastı yaygarayı bugun keyıfsız neden anlamadım ben sallamaya devam pınar sana afıyet olsunsenağlama
evet canım koy buzdolabına sonra kayınvalıden kaynar suya koysun bıberonu ılıyınca verır defnecıge
yenı anne kocan cok yasasın az gülmedım ayakları taraklı ha:roflol:benımkı böbürlenıyo aynı babasına benzıyo dıye gecen ayaklarıma bakıyodu sanamı benzıyo banamı dıye ama yorum yapmamıstıı
benım kız cok huzursuz neyı olabılır ya karnı tok altı temız gazınıda cıkardım öff yaa
burcu cnm maşallah ikinize...harikasınız..
pınar sizde pek tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine..
birseeen kuzuuuum ömer aliye bakıodun birde kaynanaya bakçan haa:):):) uyyyy
tutkuncum cnm valla allah yardımcın olsun cnm senin işn zor
yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)
slm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt
kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
kızımın mevlütteki hali teyzeleri
Maşallah kızz, ne güzel işte tombik tombik, hiç bozma ne rejimi fln sanki biz rejimmi yapıyosda bebişte yapcak boşveeeer
Prenses olmuş prenses maşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?