2009 Mayıs Anneleri

teşekkür ederim canım.Bu gazla fazlalıklardan da kurtulursam daha iyi hissedicem kendimi.

Valla 4 cocuk mu 5 cocukmu ben anlamam dedim canım.Gitsin kimden istiyosa yapsın.Belki 1 tane daha sonra bitti gitti işte.1 tanesi simdiden ömrümü yedi zaten.

ya canım öle valla delimi bu kocalar kolay büyüyor sanki bakma sen ona

günaydın kızlar nasılsınız bizim eşimle ciddi problerimiz var kısa sürede olsa kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum kızlar çözemiyoruz ikimizde
duruya bile adapte olamıyorum çok üzülüyorum geriliyorum annemde olmasa ne yaparım ki
sizkerde ne var ne yok
buluşma olmuş yine resimlerdeki hatunlar süper bebişlerde maşalalh

ya banucum inş en kısa zamanda aklı başına gelir eşinin canım tabiki kardeş atılmaz ama bir evlilik iki pırlanta gibi çocuk bence onu biraz yalnız bırak aklı başına gelsin

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla uyandık saat 10'da. Altını değiştirdim, emzirdim. Salıncağında yatıyor. Babamız uyanınca kahvaltı edeceğiz. Bende acıktım. Bi tabak kiraz yiyorum şimdi kaydirigubbakcemile3

Bugün büyük gün. Bakalım kociş beni nereye götürücek CADIARZU Sabah yine kızım için süt sağdım. Akşam huysuzluk yapmaz inşallah totiğim benim.

Banu'cum valla ben artık diyecek söz bulamıyorum kocana :oklava: Yani evliliğiniz bu duruma geliyor ama eşin hala kardeşi konusunda ödün vermiyor :uhm: Senin bilmediğin başka bir sebep olabilir mi kardeşini bu kadar korumasında :uhm:

inş çok güzel bir akşam geçirirsiniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Goncacım sende bitirmişsin işleri ben bu yavaşlıkla giderse bitiremiycem hergün biraz biraz yapıyorum içim rahat etmiyo temizlik dedimmi 1 günde bitmeli.Benim oğlan uyanıkken 15 dk fazla durmuyo malesef mafoldumben

Bence güzel bir kadeh takımı al canım.opuyorumnanaktan

Çok utandım vallaaaaa aşkolsun Tubiş ben o kadar şişkomuyum :sinifsinif:

Bende senle aynı durumdayım Gülhancım benimkide gün içinde hiç durmuyo 15 dk ancak uyuyor uyanıkken hiç durmuyor ağlamaya başladımı susturabilene aşkolsun bende çok şikayet ediyorum ama sabrımızın sınırlarını zorluyorlar canım dökülmek anlatmak istiyoruz bizde kendini hiç suçlama anne olmak hiç kolay bişey değil :1hug:

Ah benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorki senin kocan anlamıyorum ona 2 güzel evlat verdin iyi bir eş olduğuna eminim ama ısrarı ve inadı kırılmıyor bencede biraz ayrı kalmak 2 nizede iyi gelecek sensizliği tadınca yokluğunu hissedince kafasına dank edecektir.Hayatını o cadı kızla geçirecek değilya konuşmak fayda etmiyorda sözün bittiği yerde sessiz kalıp uzaklaşmak en doğru hareket herşey yoluna girecek canım üzme lütfen kendini ,süt veriyorsun kesilir allah korusun Şeniz:teselli:

canım benim kızda durmuyor gündüz bende kurutma makinasında buldum çareyi bazen çok bunalıyorum işe başlayınca daha rahat olcak sanıırm ne yapalım canım işlerde kalsın azcık bende uzun zamandır ilk defa doğru düzgün temizlik yaptım

selam kizlarrrrrrr a.s.

azönce ne yaptim bilin bakalimmmm :D bilemessiniz tabi :D

ayse serraya şeftali suyu içirdimmmmmmm :lepi: şeftali yicektim..bogazlarim agridigi için sabahtan isinsin diye dolaptan cikarmiştim..dünde aklima bu kizi yavas yavas aliştirmak lazim diye düşünmüştüm 1-2 kaşik felan :D tam yiyecektim şeftaliyi dur dedim ezip suyunu vereyim kaşikla :D ay o surati görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kameraya cektim bi yandan kaydirigubbakcemile3 sanki limon verdim..hem cok hoşna gitti hem çok ekşidi kaydirigubbakcemile3 cay kaşiği ile 4-5 kaşik verdim :D değişiklik oldu cocuga :D

böylece ilk ek besinimizi yemiş oldukkkk kaydirigubbakcemile3 hadi darisi başiniza kaydirigubbakcemile3

yarasın ayşe serraya canım bendemi başlasam ya ama ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar

Ooo sen yeni mi başladın bacım kaydirigubbakcemile3 Ben bir aydır nerdeyseDefnoşa denetmediğim meyve kalmadı kaydirigubbakcemile3 Üzüm yersem ağzına sıkıyorum, kirazı ısırıyorum içini yalatıp suyunu ağzına sıkıyorum, şeftalı desen öyle. Geçen gün dudağına vanilyalı dondurma bile sürdüm kaydirigubbakcemile3 Her hıçkırıkta limon veriyorum kaydirigubbakcemile3 Anası gibi olsun herşeyi yesin, tadını bilsin dimi ama kaydirigubbakcemile3

oyy maşallalh canım ya şimdiden tüm meyveleri öğrendi kuzum

hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt

canım hayırlı olsun aferin kocişine güle güle kullan canım

kızlar elim ayağım tutmuyordu daha yeni kendime geldim saat bir gibi deprem oldu merkez üssü gölcük 3.6 olmuş tam karşısında olduğumuz için çok hissttik fazla uzun değildi ama baya güçlüydü tam kızı emziriyodum nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum herkes dışarı çıktı off çok korktum Allaha emanetiz gerçi olacağı varsa olur

çok geçmiş olsun canım

Kızlar benim kocişte aradı hazırlan akşam seni yemeğe götürücem dedi.kafamçokkarıştı
Hayırdır inşallah kafasına taşmı düştü acaba kaydirigubbakcemile3

ooo yemekteyiz bu akşam iyi keyifler canım

:nazar:Bak kadeh iyi fikir bi çıkıp bakmam lazım tabi eşimi kandırayımda akşam Maltepe carfura gidelim orda mağazalara bi bakayım ne var ne yok.Sağol tatlım

Hepimizin bunaldığı anlar oluyor ama bu günlerede şükür diyorum.Benim Türkizde geceleri hiç uyumuyor anası gibi ama huysuzda oluyor yatmak istemiyor gezmek istiyor sabaha karşı artık sabrım bitiyor tabi kızıyorum sonrada kıyamıyorum işte.Hep öyleyiz yani.

Oh konserede gidildi 5 dk bile yetmiştir canım insan bunalıyor çünkü

Bak şimdi sizden gördüm bende yapayım zaten bizde sütte yok yavaştan alıştırayım bende bakalım hangi meyveden başlasam

kız valla sen az değilsin bende sizden gördüm bişey olmuyor nasıl o lsa başlayım.
Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.Nice evlatlarınızla mutlu yıllara inşallah

ooooo süper güle güle kullan canım

kız Mutaharam ben 63 tüm en son eşim zayıfladın daha da diyor tartılmadım 1.67 boya diyorum ki bi 57 58 olsam daha önce 51 olduğum için o bile çok geliyor ama yakıştı kilo diyorlar bi göbekte gitse zaten işe başlıycam 1 ay sonra veririm ben.ondan şimdilik rejim askıda yani

canım geçmiş olsun insan evlat sahibi oluncada daha çok telaş ediyor artık.Heyecanını anlıyorum bende 99 depreminde Yalova da üniversitenin kampındaydım.O günleri hiç unutamam.Babam ilk kez arkadaşlarımla beni yalnız 10 günlüğüne gönderdi ve deprem oldu adresimide bilmiyordu ceplerde yeniydi o zaman ulaşamamış çıldırmışlardı.Ben aradığımda ve eve geri döndüğümde mahallede milli kahraman gibi karşılandım düşün telaşı

Amin kimse yaşamasın sende ferahla biraz yada çık dışarı rahatla canım.

oy oy bugün eşlerde iyi eğlenceler bana bu jestler 2. balayı istiyor eşler gibi geliyor zaman bulamadıkları için değerlendikmi hepimiz ne kızlar ne dersiniz.
jestler var benimkide karşımda uyuyor bende hem barbunya temizliyorum hem yazışıyorum sizlerle Türkiz babasıyla 2 gündür fırına gidiyor dönerken uyumuş oluyor sonra böyle rahat ediyoruz kızlar deneyin bak benim uyumayan kızım bile uyuyor.bende uyurken herkes yemek yapayım ütü yaptım evi topladım duş alıcam sonra Türkiz uyansın onu yıkıycam 2 gün oldu artık yıkayım aşıdan sonra 3 gün dediler ama sıcakta çocuk bunaldı rahatlasın.Sizede yıkamayın dediler mi bugün çok hamaratım yahu
:nazar:

evet canım 3 gün yıkama dediler ooo ekmekde alırmış türkiz hanım valla bende sakınmıyorum artık dışarı çıkarıyorum güneş rüzgar alışsın ya sonra ev çocuğu olmasınlar

bursa ulu cami önu kuzucuklar ve bız

süpersiniz kızlar valla bebişleriniz çok tatlı ama anacığım bunlar benim kıza benziyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bizde bugün dışarı çıktık arabayla bir kadıköy turu yaptık öğlen sahile gitik yemek yedik azcık kızımızı arabası ile sahilde dolaştırdık güneş aldı kuzum ama bakmayı sevmiyor pancurumuzu kapattık sonra alışveriş yaptık eve geldik ama ne sıcak vardı eve girince hepimiz rahatladık kızımda şimdi babası ile oynuyor yemeği yedik bu arada bulaşığı falan hallettim kız tubiş ben yapamıyorum anacığım bu diyeti hem kızlara iftira atma formdalar ben hala 73 kiloyum o ilk yaptığım gün sabah 72 oldum tabi 2 gün sallayınca yine aynıyım ya ben süt gidecek diye korkuyorum psikolojik midir nedir aslında diyet yapmak istiyorum ama süt gidecek diye sürekli yemek istiyorum kafamçokkarıştı ne yapıcma ben ya hiç sevmiyorum bu halimi bide kızlar sizin göbekler indimi ya ben hala hamile gibiyim delikafadulden

hoşgeldin burcucum ,

geçmiş olsun tekrar benim göbekte duruyor anacığım nasıl eriycek bu ya kalırmı böyle kilo versekte

benim kızı babası terk etti aguluyor gideyim biraz kızımla yatalım başım ağrıdı sıcaktan öpüyorum herkesi

selam kızlar nasılsınız bende anneme gittim bugün ohh annem bebişle ilgilendi bende biraz dinlendim rahatladım
kilo olayına gelince kızlar ben eski kiloma döndüm göbekte kalmadı ikincide kalır diyorlardı hep ama kalmadı iki çocukla uğraşmaktan sanırım diyet yapmadım aksine tatlı çok yiyorum emzirdikçe birce bol su içiyorum

resimler harika kızlar yaaa
maşallah bebişlere

yemeğimde var birazdan eşim gelir yemek yer çıkarız yarında kahvaltıya davetliyiz arkadaşlara

burcum tekrar geçmiş olsun hayatım

marlıyım merak etme zamanla göbüş iner ben daha 20 günümde eski kıyafetlerimi giymeye başladım bünye meselesi cnm canını hiç sıkma

pınarım sibelim civcivim nasılsınız kızlar

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bacılarım a.s.

Kuaföre gittim geldim şimdi. Kaşlarımı aldırdım, Saçıma bi fön çektirdim. Defnoşun çantasını hazırladım. Şimdi çıkıyoruz. Defnoşu kayınvalideme bırakıcaz. Orda giyinip yemeğe gideceğiz. Gecede kayınvalidemde kalırız. Yarın görüşmek üzere. Öptüm hepinizi kocaman a.s.

kızlaaaar nasılsınız?? oyy oyyy nası özledim..

kaçgündür annemdeyim giriyorum ama misafir olarak burdaki pc beni tanımadı şifremide unutmuştum

degiştirmekte işstemedim bugün aklıma geldi saftirik oldum vallaaa:mymeka:

ayy hemen size anlatayım çatlarım benm kız kaç gündür bir huysuzduki anlatmam resmen uyumuyordu çocuk pcde yok evde kendi başıma agladım durdum defneye kızdım kendime kızdım eşime kızdım buarada onunlada küsüm :dilcikar: neyse resmen bunalıma girdim sonra annm kızdı hemen buraya gel dedi kendi başına deli gibi ne duruyon evde die dün geldim amaaan defneyi aldı hemen ona bi güzel masajlar yaptı mıncıkladı falan bide güzel yıkadık akşam bide yagladık bol bol masaj yaptı defne hanım dünden beri uyuyorrrr:1shok: dün akşam 10da bi yattı sabah 6ta kalktı ve gece ne ugraştım kaldırayım die ama kımıldamadı bile şuandada uyuyor 4te yattı hala uyuyo anneme dedimki anne ben korkmaya başladım nie uyuyor bu çocuk yanına gidiyorum ses yapıyorum emziriyorum ki emmiyo posur posur uyuyo defne yapragım... şimdi kaldıracam artık kucagıma alayım bakayımbalkona çıkalım uyanır heralde:1shok: ...

ay ben ne alışmışım meger ne kafa dagıtıyomuş bu site valla buhran geçirdim..
kızlar biz özel karılarız valla herkese böyle bi paylaşım nasip olmaz...

PINARIIIM EVLıLıK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ALLAH AGZINIZIN TADINI BOZMASIN.. NıCE GÜZEL SENELEREEE..
HEDıYENDE PEK AFıLLıYMıŞkaydirigubbakcemile3 GÜLE GÜLE KULLAN BACIM..

bu arad bende o rejim yapanlar arasındayım ama annmlerdeyken hayal yaaa annm mercimek köftesi,ali nazik,peynirli erişte yaptı nasıl dursun bu koca göbek nurten he soruyorum sizee:gitme:
valla mideye indi... geçmiş ola...ama kararlıyım vericem tubişim son gazları bekliyorum..

ben çıkayımda gelirim yine.. benm kızı mıncıklayım hayretteyim hala

aaaa bua arada bursa buluşaması olmuş ne güzel hatunlarlarmış bu bursalılar...

hülya kıskandım valla her atraksiyonda varsın ohhhh bizde göbek büyütelimmm

slm kızlarrrr...ozledım vlla sızı..nerdeyse 1haftadır gıremedım nete..neler oldu nelerrr:1no2:
benım kuzucuk atesledndı bırden dr da aldık solugu tabı..dr nezle baslangıcı dedi:gitme:
ılac antıbıyotık falan verdi..kullandık 38.5 ga kadar cıktı yawrumun ateşimafoldumbenneysekı ılclarla dr kontroluyle gectı sukur...ıkı gundur ıyıyız..
benım oglanın zaten uyku sorunu var bılıosunuz bıde ates olunce ııce huzursuzu yawrum.babası alıo ananesı alıo cık susumuyo ılla benı ıstıo kuzucum..bıde ole içli aglıokı o agladıkca ben agladımmafoldumbenbıde ustune kaynanamlar geldımı 5gunde onlar wardı burda..bıyandan ıı oldu aslında gelmelerı..kayınpeder yagızın huysuzluunu gorunce yataganda hocaya gıtmışş bızden hbr sız..bı baktırayım dıe..yagızın uykusuzlugu gercekten bı garıptı kızlar cocuk uyumak ıstıo ama uyuyamıo yanı bıde hıc susumuyodu artık sureklı aglıyo gunde 4 saat falan uyuyordu yawrum hpcada muska yopllamıs uyku muskasıymıs..ben acaba benım kaynanamlar bana ve oglana bısımı yaptırıo dıe aklımdan gecmedı deıl hanı ne yalan solıımm,ama muskayı takınca benım oglan mışıl mışıl uyumaya basladı .bızde kendımız nazar muskası falan yazdırmıstık :1shok:muska yı taktıımdan berı nekadar atesı olursa olsun huysuzluu gıttı ınanmazsınız...ALLAHA sukur kı uyuyor artık muskadan beri:Saruboceq:cok uzun uyumasada artık sakın yanı cok aglamıor yawrummm.
sızınkıler kac saat uyuyo kızlatra ya...hepımızde war bu uykus orunu ama bızım hala bı duzenımız yok yafs...
bu kayınğpeder baska bısı yaptırmıstır dıe aklımdan da gectı ama ole seylerle ugrascak ınsan da deıller hanı..
bıde SUBHANLI(dogrumu yazdım onuda bılmıorum hıc duymadım ben bole bısı kızlar) dıe bısı solemış anladıım kadarıyla ben takıımdır pek anlatmadılar bu konuda bılgısı olan varmı kızlar ya?ne demektır bu?

BURCU saolasın canı benımŞenizsıze noldu?gecmişi okuyamadım,oglusmu hasta lanadı canım?
HULYA SEHER super gozukuosunuz fıstıuklarrrr

umarım herkes ıyıdır kızlar bızım 1haftamız bole gectıııı

Son düzenleme:
bu arada PINAR BURCU SIBEL KIVILCIM SAGOLUN KIZLARRR...MERAK ETMISINIZ BIZI..COK COK OPUORUM HEPINIZIŞeniz

PINARIM EWLILIK YILDONUMUNUZ KUTLU OLSUN CNM DAHA NICE SENELERE....
BURCU gogusun ıltahaplanmış cnm okudum sımdı...gecmışolsun fıstık nıe bukdar sık olumus tatlım bu ya saebebı neymıs yanı?

HULYA bacım hec dogurmamıs gıbısın hanı maşallah tutu ben dahada mı gobeklendım ne:(

ben geldiiimmmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus
bende kaç güdür anneme gidiyorum geç vakit geliyoruz cup yatağa alışverişte yaptım düğün için süper ciciler aldımm

geçmişi okuyamadım sadece pınarın evlilik yıldönümüymüş onu gördümmm
PINAR YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELEREEEEEE
hediyende süper miş hani :lepi:
yarın burdayım görüşürzzzzzz

Kizlar Iyi Geceler,

Sormayin basima ne geldi, dün fena oldum. Gün boyu basim agridi durdu ama cok önemsemedim. Aksam üzeri cildiracak gibi oldum agridan, evde asprin vardi, prospektüsü okudum emzirme döneminde kullanilabiliyormus. Aldim bir tane hafifledi ama gecmedi agrim. Ayni anda terleme, bulanti ve bas dönmeside vardi. Tansiyonumu bir ölctüm, 150'ye cikmis. Esim isten geldi, doktora götürmek istedi ama biliyorum ki, gittigim gibi yatirirlar. Oglum hastanede hemsirelerin elinde perisan olacak, sarsilacak cocuk. Düzelirim diye ilik bir dus aldim yattim, bu seferde titreme geliyor ikide bir. Esim, gecen ogluma verilen fitilden verdi bir tane, onun sayesinde biraz düzeldim ve öylece uyumusum. Off, kabus gibiydi ya. Yedigim birsey mi dokundu, yorgunluktan mi oldu anlamadim ya? Bulgur pilavi yapmistim, o dokundu galiba. Birde kendi kendime yatarken kurt düsürdüm icime, bana birsey olursa oglum ne olur diye? Birde aglama krizi, feciydi. Neyseki atlattik, bugün iyiydim, toparladim kendimi...

Bursa bulusmasi güzel gecmis anlasilan, kizlar hepiniz formunuzdasiniz. Bebislerde büyümüs, ne güzel...

Sorma Pinarcigim, hiperaktif oluyorlar gitgide. Benimki uykusu gelince agliyor artik, hoppala bile kar etmiyor, gezmek istiyor:) Kandirarak zor uyuttum bugün. Bu arada hediyen cok güzelmis, makbule gecmistir sanirim ve güle güle kullan canim.

Gecmis olsun Semra'cigim. Umarim bir daha yasamazsin böyle bir felaket. Ben gecen yil Türkiye'ye geldigimde, ucaktan iner inmez deprem olmustu. Anliyorum seni, insan bir anda sok geciriyor. Ama artik gecti ve düsünmemeye calis...

Tutkun gerci yikamissindir ya Türkiz'i, ben asidan sonra 2.gün yikamistim, birsey olmamisti canim.

Marylin, masallah kuzucuguna. Nazar boncugu tak canim. Senin taktigi denedim bugün, neredeyse tüm gün memedeydik. Bakalim 3. ayinda kac kilo olacak? Bu arada bugün hastaneden verilen dergileri karistirdim, süt arttirmak icin, alkolsüz bira önermis dergiye yazan cocuk hemsirelerinden biri. Arayip soracagim Pazartesi Doruk'la ilgilenen ebeye, asli astari var mi diye? :)

Aslicigim, gecmis olsun canim. Aklimdaydin kac gündür, Allahtan Yagiz artik düzelmis. Kayinpederin iyi birsey yapmis, bence gönlünü ferah tut, birsey yapmamistir sana. Yapmissada, günahi kendi boynuna...

Tuba, bende senin yazdigini aksamüzeri okudugum esnada, kayisi yiyiyordum. Oglumda koltukta bana bakiyordu. "Doruk sana kayisi vereyim mi" diye sordum, gülümsedi anlamis gibi. Agzina sürdüm bir parca, önce sasirdi, sonra yaladi. Agzindan cekince, dudaklarini yaliyor, dilini cikartiyor, yine istiyor:) Ama yedirmedim, sadece tadini alsin istedim. Bayagi hosuna gitti, yarinda muz denetecegim, bakalim ne tepki verecek?

Seherim ve Civciv, harika görünüyorsunuz.

Burcu'cugum, öncelikle gecmis olsun ve haklisin belki cenesi güclendigi icin, bu aklima gelmemisti. "Hoppala" olayina ben hala inanamiyorum, cocuk sanki konusmuyor ama herseyi anliyor gibi ya:) Feci bu bebisler, bakalim büyüdükce daha neler görecegiz. Bu arada mastit belirtileri ne? Benim sol gögsüm sizliyor arada bir, süphelenmeye basladim kendimden.

Nurten'cigim masaj yaramis Defne Hanim'a, aciktigini bile unutuyor desene. Ama uyandirmak gerek uzun uykularda, ben 4 saatten fazla tutmuyorum uykuda korkudan. Zaten uykulari genelde 4 saati pek gecmiyor. Ve gercekten özel bir paylasim yasiyoruz burada, insan birgün girmeyince meraklaniyor, gün icinde aklima defalarca geliyorsunuz, her bir Mayis Annesi ayri bir ambiyans. Esim bile tanidi neredeyse bir cogunuzu, özellikle bebisleri:)

Son düzenleme:
slm kızlarrrr...ozledım vlla sızı..nerdeyse 1haftadır gıremedım nete..neler oldu nelerrr:1no2:
benım kuzucuk atesledndı bırden dr da aldık solugu tabı..dr nezle baslangıcı dedi:gitme:
ılac antıbıyotık falan verdi..kullandık 38.5 ga kadar cıktı yawrumun ateşimafoldumbenneysekı ılclarla dr kontroluyle gectı sukur...ıkı gundur ıyıyız..
benım oglanın zaten uyku sorunu var bılıosunuz bıde ates olunce ııce huzursuzu yawrum.babası alıo ananesı alıo cık susumuyo ılla benı ıstıo kuzucum..bıde ole içli aglıokı o agladıkca ben agladımmafoldumbenbıde ustune kaynanamlar geldımı 5gunde onlar wardı burda..bıyandan ıı oldu aslında gelmelerı..kayınpeder yagızın huysuzluunu gorunce yataganda hocaya gıtmışş bızden hbr sız..bı baktırayım dıe..yagızın uykusuzlugu gercekten bı garıptı kızlar cocuk uyumak ıstıo ama uyuyamıo yanı bıde hıc susumuyodu artık sureklı aglıyo gunde 4 saat falan uyuyordu yawrum hpcada muska yopllamıs uyku muskasıymıs..ben acaba benım kaynanamlar bana ve oglana bısımı yaptırıo dıe aklımdan gecmedı deıl hanı ne yalan solıımm,ama muskayı takınca benım oglan mışıl mışıl uyumaya basladı .bızde kendımız nazar muskası falan yazdırmıstık :1shok:muska yı taktıımdan berı nekadar atesı olursa olsun huysuzluu gıttı ınanmazsınız...ALLAHA sukur kı uyuyor artık muskadan beri:Saruboceq:cok uzun uyumasada artık sakın yanı cok aglamıor yawrummm.
sızınkıler kac saat uyuyo kızlatra ya...hepımızde war bu uykus orunu ama bızım hala bı duzenımız yok yafs...
bu kayınğpeder baska bısı yaptırmıstır dıe aklımdan da gectı ama ole seylerle ugrascak ınsan da deıller hanı..
bıde SUBHANLI(dogrumu yazdım onuda bılmıorum hıc duymadım ben bole bısı kızlar) dıe bısı solemış anladıım kadarıyla ben takıımdır pek anlatmadılar bu konuda bılgısı olan varmı kızlar ya?ne demektır bu?

BURCU saolasın canı benımŞenizsıze noldu?gecmişi okuyamadım,oglusmu hasta lanadı canım?
HULYA SEHER super gozukuosunuz fıstıuklarrrr

umarım herkes ıyıdır kızlar bızım 1haftamız bole gectıııı
Canım geçmiş olsun ya artık ağlamıyorsa problem yok demektir
KIVILCIM Tutkun gerci yikamissindir ya Türkiz'i, ben asidan sonra 2.gün yikamistim, birsey olmamisti canim.
canım yıkadım valla sıcakta çocuk pişti zaten yarında gezmeye gidicez çünkü erkenden akşama yıkayabilirdim ancak
ESEN ben geldiiimmmmmmmmmmmmm
bende kaç güdür anneme gidiyorum geç vakit geliyoruz cup yatağa alışverişte yaptım düğün için süper ciciler aldımm

PINAR YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NıCE SENELEREEEEEE
hediyende süper miş hani
hADı güle güle kullan giy görelim kız

Son düzenleme:
Geçmiş olsun demişsiniz kızlar çok teşk :))) dr şimdilik ilaç vermicem dedi, takip edicez bakalım, Bide bursa buluşması süper olmuş, özendim valla, bugün eşim kağana baktı ben dip köşe temizledim, valla motel değil ev sanki, 2 oda 1 banyo, antresi mutfak,girişide oturma odası, eşek kadarda balkon var öldüüüüüüm... üstüne bide bardak fln yıkadım amanıııın çok yoruldum..kafamçokkarıştı
Tutkunum eline sağlık, bide sen uyma bu erkencilere bacım, dr ne derse öyle yap ,bende bu akşam yıkıcam paşamı çok terledi ztn 2 gündür, rahatlasın
[/B]kaydirigubbakcemile5
valla yıkadım bişey olmaz heralde.sende bugün hamaratsın kız

[B
ooo yemekteyiz bu akşam iyi keyifler canım

evet canım 3 gün yıkama dediler ooo ekmekde alırmış türkiz hanım valla bende sakınmıyorum artık dışarı çıkarıyorum güneş rüzgar alışsın ya sonra ev çocuğu olmasınlar

süpersiniz kızlar valla bebişleriniz çok tatlı ama anacığım bunlar benim kıza benziyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bizde bugün dışarı çıktık arabayla bir kadıköy turu yaptık öğlen sahile gitik yemek yedik azcık kızımızı arabası ile sahilde dolaştırdık güneş aldı kuzum ama bakmayı sevmiyor pancurumuzu kapattık sonra alışveriş yaptık eve geldik ama ne sıcak vardı eve girince hepimiz rahatladık kızımda şimdi babası ile oynuyor yemeği yedik bu arada bulaşığı falan hallettim kız tubiş ben yapamıyorum anacığım bu diyeti hem kızlara iftira atma formdalar ben hala 73 kiloyum o ilk yaptığım gün sabah 72 oldum tabi 2 gün sallayınca yine aynıyım ya ben süt gidecek diye korkuyorum psikolojik midir nedir aslında diyet yapmak istiyorum ama süt gidecek diye sürekli yemek istiyorum kafamçokkarıştı ne yapıcma ben ya hiç sevmiyorum bu halimi bide kızlar sizin göbekler indimi ya ben hala hamile gibiyim delikafadulden[/B]
yıkadım kız
iyi olmuş gezmişsiniz diyetsizsin sende benim gibi

selam kızlar nasılsınız bende anneme gittim bugün ohh annem bebişle ilgilendi bende biraz dinlendim rahatladım
kilo olayına gelince kızlar ben eski kiloma döndüm göbekte kalmadı ikincide kalır diyorlardı hep ama kalmadı iki çocukla uğraşmaktan sanırım diyet yapmadım aksine tatlı çok yiyorum emzirdikçe birce bol su içiyorum

maşallah bebişlere

yemeğimde var birazdan eşim gelir yemek yer çıkarız yarında kahvaltıya davetliyiz arkadaşlara

marlıyım merak etme zamanla göbüş iner ben daha 20 günümde eski kıyafetlerimi giymeye başladım bünye meselesi cnm canını hiç sıkma

iyi yapmışsın kafan dağılmıştır biraz kendini düşün gez dolş rahatla canım

Kuaföre gittim geldim şimdi. Kaşlarımı aldırdım, Saçıma bi fön çektirdim. Defnoşun çantasını hazırladım. Şimdi çıkıyoruz. Defnoşu kayınvalideme bırakıcaz. Orda giyinip yemeğe gideceğiz. Gecede kayınvalidemde kalırız. Yarın görüşmek üzere. Öptüm hepinizi kocaman a.s.
hadi şu saatte uyumuşsundur heralde yarın ayrıntıları bekliyoruz
[k] {n} [k];8033372 .!.:

kaçgündür annemdeyim giriyorum ama misafir olarak burdaki pc beni tanımadı şifremide unutmuştum

ayy hemen size anlatayım çatlarım benm kız kaç gündür bir huysuzduki anlatmam resmen uyumuyordu çocuk pcde yok evde kendi başıma agladım durdum defneye kızdım kendime kızdım eşime kızdım buarada onunlada küsüm :dilcikar: neyse resmen bunalıma girdim sonra annm kızdı hemen buraya gel dedi kendi başına deli gibi ne duruyon evde die dün geldim amaaan defneyi aldı hemen ona bi güzel masajlar yaptı mıncıkladı falan bide güzel yıkadık akşam bide yagladık bol bol masaj yaptı defne hanım dünden beri uyuyorrrr:1shok: dün akşam 10da bi yattı sabah 6ta kalktı ve gece ne ugraştım kaldırayım die ama kımıldamadı bile şuandada uyuyor 4te yattı hala uyuyo anneme dedimki anne ben korkmaya başladım nie uyuyor bu çocuk yanına gidiyorum ses yapıyorum emziriyorum ki emmiyo posur posur uyuyo defne yapragım... şimdi kaldıracam artık kucagıma alayım bakayımbalkona çıkalım uyanır heralde:1shok: ...

PINARIIIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ALLAH AGZINIZIN TADINI BOZMASIN.. NİCE GÜZEL SENELEREEE..
HEDİYENDE PEK AFİLLİYMİŞkaydirigubbakcemile3 GÜLE GÜLE KULLAN BACIM..

bu arad bende o rejim yapanlar arasındayım ama annmlerdeyken hayal yaaa annm mercimek köftesi,ali nazik,peynirli erişte yaptı nasıl dursun bu koca göbek nurten he soruyorum sizee:gitme:
valla mideye indi... geçmiş ola...ama kararlıyım vericem tubişim son gazları bekliyorum..

canım özledik bizde seni valla birkaç gün girmeyen oldumu merak ediyoruz.
rejimsizler grubu kuralım bizde yedikleribde süper hayır denmiycek şeyler Mutahara bile bozardı rejimi eşim bugün popon küçülmüş dedi o dediyse ben vermişim demektir artık korse bakıyordum şimdi bekliycem bakalım

TÜRKİZ sıcaktan uyuyamıyor yavrum şimdi kucağımda sızdı yatırayım bakalım bu 5. denemem yatırınca uyanıyor

en son yazdığımda 5. denememmiş bu kaç hatırlamıyorum ama bu sefer uyudu sanırım saat 6 olmuş hadi bakaım bu sefer uyanıcakmı bu arada nasıl uyanıyor diyosunuz beşik,araba,anakucağı,yan yatış yastığı,babasının kucağı,benim omzum derken şimdide uyanırsa artık daha mekan kalmadı.Hadi iyi sabahlar

Günaydın kızlar ayy sabahtan beri yazıyorum yazıyorum bilg. virüs var hepsi siliniyor sinir oldum

Kıvılcım geçmiş olsun canım sen genede dr gitseydin canım neolur ne olmaz

siribom hoşgeldin canım benim bir arkadaşın bebeğide hiç uyumuyordu devamlı ağlıyordu çok huysuzdu gitmedikleri drda kalmadı herşey normal çıkıyor bebğiniz huysuz demişlerdi onlarda bir hocaya gitmişler hoca dediğin gibi okumuş bebeği ve musaka yamış bebek mum gibi olmuş ben görmedim arkadaşım söyledi,nazar falanda değimişolabilir çocuğa canım

Knk hoşgeldin canım

bizde öğleden sonra kayınvalidme geçicez,eşim iş arkadaşını düğününe gitti bizim araba gelinarabası olucakmış şimdi gelsin diye bekliyorumevde canım sıkılıyor

Kizlar Iyi Geceler,

Sormayin basima ne geldi, dün fena oldum. Gün boyu basim agridi durdu ama cok önemsemedim. Aksam üzeri cildiracak gibi oldum agridan, evde asprin vardi, prospektüsü okudum emzirme döneminde kullanilabiliyormus. Aldim bir tane hafifledi ama gecmedi agrim. Ayni anda terleme, bulanti ve bas dönmeside vardi. Tansiyonumu bir ölctüm, 150'ye cikmis. Esim isten geldi, doktora götürmek istedi ama biliyorum ki, gittigim gibi yatirirlar. Oglum hastanede hemsirelerin elinde perisan olacak, sarsilacak cocuk. Düzelirim diye ilik bir dus aldim yattim, bu seferde titreme geliyor ikide bir. Esim, gecen ogluma verilen fitilden verdi bir tane, onun sayesinde biraz düzeldim ve öylece uyumusum. Off, kabus gibiydi ya. Yedigim birsey mi dokundu, yorgunluktan mi oldu anlamadim ya? Bulgur pilavi yapmistim, o dokundu galiba. Birde kendi kendime yatarken kurt düsürdüm icime, bana birsey olursa oglum ne olur diye? Birde aglama krizi, feciydi. Neyseki atlattik, bugün iyiydim, toparladim kendimi...

Bursa bulusmasi güzel gecmis anlasilan, kizlar hepiniz formunuzdasiniz. Bebislerde büyümüs, ne güzel...

Sorma Pinarcigim, hiperaktif oluyorlar gitgide. Benimki uykusu gelince agliyor artik, hoppala bile kar etmiyor, gezmek istiyor:) Kandirarak zor uyuttum bugün. Bu arada hediyen cok güzelmis, makbule gecmistir sanirim ve güle güle kullan canim.

Gecmis olsun Semra'cigim. Umarim bir daha yasamazsin böyle bir felaket. Ben gecen yil Türkiye'ye geldigimde, ucaktan iner inmez deprem olmustu. Anliyorum seni, insan bir anda sok geciriyor. Ama artik gecti ve düsünmemeye calis...

Tutkun gerci yikamissindir ya Türkiz'i, ben asidan sonra 2.gün yikamistim, birsey olmamisti canim.

Marylin, masallah kuzucuguna. Nazar boncugu tak canim. Senin taktigi denedim bugün, neredeyse tüm gün memedeydik. Bakalim 3. ayinda kac kilo olacak? Bu arada bugün hastaneden verilen dergileri karistirdim, süt arttirmak icin, alkolsüz bira önermis dergiye yazan cocuk hemsirelerinden biri. Arayip soracagim Pazartesi Doruk'la ilgilenen ebeye, asli astari var mi diye? :)

Aslicigim, gecmis olsun canim. Aklimdaydin kac gündür, Allahtan Yagiz artik düzelmis. Kayinpederin iyi birsey yapmis, bence gönlünü ferah tut, birsey yapmamistir sana. Yapmissada, günahi kendi boynuna...

Tuba, bende senin yazdigini aksamüzeri okudugum esnada, kayisi yiyiyordum. Oglumda koltukta bana bakiyordu. "Doruk sana kayisi vereyim mi" diye sordum, gülümsedi anlamis gibi. Agzina sürdüm bir parca, önce sasirdi, sonra yaladi. Agzindan cekince, dudaklarini yaliyor, dilini cikartiyor, yine istiyor:) Ama yedirmedim, sadece tadini alsin istedim. Bayagi hosuna gitti, yarinda muz denetecegim, bakalim ne tepki verecek?

Burcu'cugum, öncelikle gecmis olsun ve haklisin belki cenesi güclendigi icin, bu aklima gelmemisti. "Hoppala" olayina ben hala inanamiyorum, cocuk sanki konusmuyor ama herseyi anliyor gibi ya:) Feci bu bebisler, bakalim büyüdükce daha neler görecegiz. Bu arada mastit belirtileri ne? Benim sol gögsüm sizliyor arada bir, süphelenmeye basladim kendimden.

Nurten'cigim masaj yaramis Defne Hanim'a, aciktigini bile unutuyor desene. Ama uyandirmak gerek uzun uykularda, ben 4 saatten fazla tutmuyorum uykuda korkudan. Zaten uykulari genelde 4 saati pek gecmiyor. Ve gercekten özel bir paylasim yasiyoruz burada, insan birgün girmeyince meraklaniyor, gün icinde aklima defalarca geliyorsunuz, her bir Mayis Annesi ayri bir ambiyans. Esim bile tanidi neredeyse bir cogunuzu, özellikle bebisleri:)

sağol canım ben takıyorum eşim çıkartıyor onada karışıyor benimki bir yerine batarmış delikafadulden
öle yap bitanem sık sık emzir ben aklıma geldikçe veriyorum saate bakmıyorum bazen yarım saatte bir bazen 15 dakika bazende nerdeyse 2 saati buluyor ama kilo alımı iyi ama bazıları beğenmiyor tabi kayınvalidem hala filancanınkinin bacakları tosun gibi deyip duruyor bende oralı olmuyorum valla çünklü kızımın gelişimi iyi beni çekemiyor ya bide kendi çocuklarını anlatıyor eşimin nasıl kilolu olduğunudelikafadulden ya benim kızda az değil yani 2.5 aylık 7 kiloyu geçti daha ne yapayım aman konuşsun dursun :1closedeyes:

Kızlar buarada Kandiliniz Mübarek Olsun....hihoyyyt

sağol semracım seninde

Günaydın kızlar ayy sabahtan beri yazıyorum yazıyorum bilg. virüs var hepsi siliniyor sinir oldum

Kıvılcım geçmiş olsun canım sen genede dr gitseydin canım neolur ne olmaz

siribom hoşgeldin canım benim bir arkadaşın bebeğide hiç uyumuyordu devamlı ağlıyordu çok huysuzdu gitmedikleri drda kalmadı herşey normal çıkıyor bebğiniz huysuz demişlerdi onlarda bir hocaya gitmişler hoca dediğin gibi okumuş bebeği ve musaka yamış bebek mum gibi olmuş ben görmedim arkadaşım söyledi,nazar falanda değimişolabilir çocuğa canım

Knk hoşgeldin canım

bizde öğleden sonra kayınvalidme geçicez,eşim iş arkadaşını düğününe gitti bizim araba gelinarabası olucakmış şimdi gelsin diye bekliyorumevde canım sıkılıyor

git canım biraz açılırsın insan evde bunalıyor ben de bugün yalnızım

en son yazdığımda 5. denememmiş bu kaç hatırlamıyorum ama bu sefer uyudu sanırım saat 6 olmuş hadi bakaım bu sefer uyanıcakmı bu arada nasıl uyanıyor diyosunuz beşik,araba,anakucağı,yan yatış yastığı,babasının kucağı,benim omzum derken şimdide uyanırsa artık daha mekan kalmadı.Hadi iyi sabahlar
0

valla sabır canım zor oluyor benim kızda bazen rotayı şaşırıyor gecenin dördünde uyanıp oyun istiyor kurutma makinasını aç canım, benim şimdi açık uyudu uyuycak bide benim kız çok sinirli oluyor ya kızlar uykusu varken yani dalamayınca mıdır nedir memedeyse mememi çektiriyor bir görseniz resmen sündürüyor ağzında sıkıyor çok canımı yakıyor resmen memeyi dövüyor öle öle da uykuya dalıyor

valla yıkadım bişey olmaz heralde.sende bugün hamaratsın kız

yıkadım kız
iyi olmuş gezmişsiniz diyetsizsin sende benim gibi

iyi yapmışsın kafan dağılmıştır biraz kendini düşün gez dolş rahatla canım

hadi şu saatte uyumuşsundur heralde yarın ayrıntıları bekliyoruz

canım özledik bizde seni valla birkaç gün girmeyen oldumu merak ediyoruz.
rejimsizler grubu kuralım bizde yedikleribde süper hayır denmiycek şeyler Mutahara bile bozardı rejimi eşim bugün popon küçülmüş dedi o dediyse ben vermişim demektir artık korse bakıyordum şimdi bekliycem bakalım

TÜRKİZ sıcaktan uyuyamıyor yavrum şimdi kucağımda sızdı yatırayım bakalım bu 5. denemem yatırınca uyanıyor

öle canım maalesef diyetsizim ama biraz incelmişim bugün komşum geldi bayadır görüşememiştik zayıflamışsın dedi annemlerlede görüştük msn de onlarda aynı şeyi dedi ama tartıda aynıyım fisfisfisbilmemki valla ama en azından ekmek yemiyorum

ben geldiiimmmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus

PINAR YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELEREEEEEE
hediyende süper miş hani :lepi:

hoşgeldin canım görünmüyordun iyi yapmışsın güle güle giy bitanem

bu arada PINAR BURCU SIBEL KIVILCIM SAGOLUN KIZLARRR...MERAK ETMISINIZ BIZI..COK COK OPUORUM HEPINIZIŞeniz

BURCU gogusun ıltahaplanmış cnm okudum sımdı...gecmışolsun fıstık nıe bukdar sık olumus tatlım bu ya saebebı neymıs yanı?

HULYA bacım hec dogurmamıs gıbısın hanı maşallah tutu ben dahada mı gobeklendım ne:(

hoşgeldin canım

maşallah bebişlere

eşinle iyi olmanıza sevindim canım inş en kısa zamanda dahada iyi olur

iner inş banucum ya yoksa böle kalırsa yandım doktorum 1 seneyi buluyor dedi

valal sen iyisin canım ohh ne güzel göbekte inmiş biz ilk bebekte postu yere serdik

ohh inş çok güzel bir gece olmuştur pınarcım bekliyoruz haberlerini

[k] {n} [k];8033372 .!.:

PINARIIIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ALLAH AGZINIZIN TADINI BOZMASIN.. NİCE GÜZEL SENELEREEE..
HEDİYENDE PEK AFİLLİYMİŞkaydirigubbakcemile3 GÜLE GÜLE KULLAN BACIM..

hoşgeldin nurtencim iyi yapmışsın annene gitmekle kafayı dağıttın ne güzel masajda iyi gelmiş bıdığa uykuya ihtiyacı varmış demekki

bende kalktım bugün biraz uyudum sabah iyi geldi dün yorulmuşum kızımı sevdik babası ile sonra eşimin işleri vardı çıktı bugün niyetli bende kızı uyuttum mutfağa giriştim bulaşık falan sonra bir dolma yaptım akşama yanına ane yapsam bilemedim tavuklu çorba diyorum ama dün yumurta almayı unutmuşuz kociş getirsin gelirken onu yapayım bari arad karşı komşum geldi bir kahve molası veridm şimdi gitti kızımı emzirdim 2-3 defa isteksizdi yine memyle savştı bende kurutma makinaısnı açtım dalar inş gideyim azcık kitap okuyayım uzun zamandır bir şey okumuyorum bugün bir şeylere başlıycam yavaş yavaş böyle olmuyor köreliyor insan ya

a.s.

kızlar harikasınız hülya ve seher...
maşallah bebişlere :) çok tatlılar..
hülya aynı elbise benim kızdada var.sapkasının lastiği yok nasıl durdu seninki kafasında:)

oy maşallah çok tatlı ç.ıkmışsınız özendim valla keşke bizde orda olsaydık.

Yap canım keyfin yerindeyken sonra zor oluyor a.s.

Defnoşu kayınvalideme bırakıcaz.Zaten 9-9,30 gibi uyuduğu için sorun olmuyor. Sütte bırakıcam 120 cc. Uyansa bile sütü içer uyur yine gece 2-3'e kadar. O saatte de gelmiş oluruz zaten zemuszemus

Oy maşallah kızlar hem siz hemde kuzular harika a.s.

Süpersiniz :lepi:

Geçmiş olsun demişsiniz kızlar çok teşk :))) dr şimdilik ilaç vermicem dedi, takip edicez bakalım, Bide bursa buluşması süper olmuş, özendim valla, bugün eşim kağana baktı ben dip köşe temizledim, valla motel değil ev sanki, 2 oda 1 banyo, antresi mutfak,girişide oturma odası, eşek kadarda balkon var öldüüüüüüm... üstüne bide bardak fln yıkadım amanıııın çok yoruldum..kafamçokkarıştı

Pınarcım hamaratım, inş. hamiştir ark.ın cnm hamiş haberni bizede söyle merak ederim ben şimdi, kağanda hareketli cnm tek başına bırakamıyorum hiç zaten 2 adım atsam ağlayıp yanına çağırıyo , İphone unu güle güle kullan cnm
opuyorumnanaktan

Sibelcm sağol cnm, takip edicez bakalım, muayene ve ultrason yapıldı kist fln mı diye temiz çıktı, şimdilik ilaç vermedi bakalım, yemekte çok eğlenirsiniz inş cnm, kıymetini anlamıştır nolcak başka
:lepi:

Kıvılcm sağol cnm,eşim 3 ten sonra izin alabildi,geç olmuştu, kağanın işi pzt ye kaldı, ben önce kağanı götürelim dedim ama eşim sütle ilgili olduğundan önce benim için gitmeye ikna etti hast.ye, cnm bide bunların emme şekli değişiyo, bak ne dicem belkide çenesi güçlendiği için daha erken bitiriyodur sütü,sütten aldığı miktar değişmemiş olabilir bide hoppala çok güldüm ya, yeni nesil flaket hemen kapıyo maş

semracım sağol cnm, mastit süt kanalları ile ilgili bi iltihaplanma, konser işi iyi olmuş cnm değişiklik olur sanada, bide eviniz sağlamsa hiç korkma cnm, burda her ay oluyo deprem ben kanıksadım artık relaxımyerimseniben

Goncacım eline sağlık cnm, dip köse gerekiyor kesinlikle, kağanda gözünün altını çizdi hemde yanagı boyunca, üstelik tırnakta yok nasıl çizdi anlamadım, u arada tombiş sormuşun benden ala tombiş mi var gbeğim bile duruyo...
:gitme:

Banucum inş. kısa zamanda çözümlersiniz cnm
:1hug:

Pınaaaaaaaaaaaar Tubaaaaaaaaa naptınıss siiiiiiiiiiz, ilk 6 ay hadi onu geçtim en azından ilk 4 ay ek besin yok, sindirim sist. leri daha ne ki bunların
yasakkelime

Tutkunum eline sağlık, bide sen uyma bu erkencilere bacım, dr ne derse öyle yap ,bende bu akşam yıkıcam paşamı çok terledi ztn 2 gündür, rahatlasın
kaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar insan bide vde tek olunca daha panik oluyor bide içimde sütyen yoktu ip askılı vardı koca dolapta üstüme giycek bişey bulamadım o panikle

civciv- seher harika çıkmışsınız hele kuzucuklar maşallah çok tatlı ya:lepi:

maşallah bebişlere

Kizlar Iyi Geceler,

Kızlar buarada Kandiliniz Mübarek Olsun....hihoyyyt

kızlar begendiğiniz ıcın herbırınıze ayrı ayrı tsk ederız cıvcıv bugun gıdıyor banada aglamak dusuyor malesef gecmısıde cok fazla okuyamdık malum 3 bebek hepınızı opuyozz

bugün herkes gezmelerde sanırım anacığım ne gelen var ne giden bende gitim soner yalçının siz kimi kandırıyorsunuz adlı kitabına başladım hadi hayırlı olsun bakalım neler anlatıyor okuyalım güzelce

kızım uyumuş kurutma makinasının sesinde kapadım bazen kapayınca uyanıyor uyanmadı bu sefer hala uyuyor bende eşimle telde alışveriş yaptım alışveriş mekezine gitti kızın bezi mendili falan kalmadı prima çok uygun bu ara ya inş defolu çıkmaz sanırım prima aldı

neysem gideyim kitabıma devam edeyim herkes gezmede zati gezin bakalım kurtlu karular

bugün herkes gezmelerde sanırım anacığım ne gelen var ne giden bende gitim soner yalçının siz kimi kandırıyorsunuz adlı kitabına başladım hadi hayırlı olsun bakalım neler anlatıyor okuyalım güzelce

kızım uyumuş kurutma makinasının sesinde kapadım bazen kapayınca uyanıyor uyanmadı bu sefer hala uyuyor bende eşimle telde alışveriş yaptım alışveriş mekezine gitti kızın bezi mendili falan kalmadı prima çok uygun bu ara ya inş defolu çıkmaz sanırım prima aldı

neysem gideyim kitabıma devam edeyim herkes gezmede zati gezin bakalım kurtlu karular

Canım nerden alıcakmış primayı indirimli yakınız senle buralardaysa bende alayım

Semra'cigim sagol, bu haftasonu tatile cikiyoruz ve hastaneye gitmeyi göze alamiyorum yatirirlar diye:) Kendimi iyi hissediyorum su anda, birsey olursa artik gittigim yerde giderim doktora...

Marylin, takma kafana canim, senin bebisinin kilosu gayet iyi hatta fazla bile. "Laf olsun, torba dolsun" diye konusuyormus kaynanan. Ben bugün evdeyim ama kisa araliklarla bakabildim sadece. Malum sürekli emzirme modundayim. Uyudugundada temizlige daldim ancak gelebildim ama sen cikmissin. Neyse iyi bir is yapiyorsun, sonra anlatirsin okudugun kitabi:)

Back
X