teşekkür ederim canım.Bu gazla fazlalıklardan da kurtulursam daha iyi hissedicem kendimi.
Valla 4 cocuk mu 5 cocukmu ben anlamam dedim canım.Gitsin kimden istiyosa yapsın.Belki 1 tane daha sonra bitti gitti işte.1 tanesi simdiden ömrümü yedi zaten.
ya canım öle valla delimi bu kocalar kolay büyüyor sanki bakma sen ona
günaydın kızlar nasılsınız bizim eşimle ciddi problerimiz var kısa sürede olsa kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum kızlar çözemiyoruz ikimizde
duruya bile adapte olamıyorum çok üzülüyorum geriliyorum annemde olmasa ne yaparım ki
sizkerde ne var ne yok
buluşma olmuş yine resimlerdeki hatunlar süper bebişlerde maşalalh
ya banucum inş en kısa zamanda aklı başına gelir eşinin canım tabiki kardeş atılmaz ama bir evlilik iki pırlanta gibi çocuk bence onu biraz yalnız bırak aklı başına gelsin
Günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla uyandık saat 10'da. Altını değiştirdim, emzirdim. Salıncağında yatıyor. Babamız uyanınca kahvaltı edeceğiz. Bende acıktım. Bi tabak kiraz yiyorum şimdi kaydirigubbakcemile3
Bugün büyük gün. Bakalım kociş beni nereye götürücek CADIARZU Sabah yine kızım için süt sağdım. Akşam huysuzluk yapmaz inşallah totiğim benim.
Banu'cum valla ben artık diyecek söz bulamıyorum kocanaklava: Yani evliliğiniz bu duruma geliyor ama eşin hala kardeşi konusunda ödün vermiyor :uhm: Senin bilmediğin başka bir sebep olabilir mi kardeşini bu kadar korumasında :uhm:
inş çok güzel bir akşam geçirirsiniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Goncacım sende bitirmişsin işleri ben bu yavaşlıkla giderse bitiremiycem hergün biraz biraz yapıyorum içim rahat etmiyo temizlik dedimmi 1 günde bitmeli.Benim oğlan uyanıkken 15 dk fazla durmuyo malesef mafoldumben
Bence güzel bir kadeh takımı al canım.opuyorumnanaktan
Çok utandım vallaaaaa aşkolsun Tubiş ben o kadar şişkomuyum :sinifsinif:
Bende senle aynı durumdayım Gülhancım benimkide gün içinde hiç durmuyo 15 dk ancak uyuyor uyanıkken hiç durmuyor ağlamaya başladımı susturabilene aşkolsun bende çok şikayet ediyorum ama sabrımızın sınırlarını zorluyorlar canım dökülmek anlatmak istiyoruz bizde kendini hiç suçlama anne olmak hiç kolay bişey değil :1hug:
Ah benim güzel arkadaşım neden böyle yapıyorki senin kocan anlamıyorum ona 2 güzel evlat verdin iyi bir eş olduğuna eminim ama ısrarı ve inadı kırılmıyor bencede biraz ayrı kalmak 2 nizede iyi gelecek sensizliği tadınca yokluğunu hissedince kafasına dank edecektir.Hayatını o cadı kızla geçirecek değilya konuşmak fayda etmiyorda sözün bittiği yerde sessiz kalıp uzaklaşmak en doğru hareket herşey yoluna girecek canım üzme lütfen kendini ,süt veriyorsun kesilir allah korusun Şeniz:teselli:
canım benim kızda durmuyor gündüz bende kurutma makinasında buldum çareyi bazen çok bunalıyorum işe başlayınca daha rahat olcak sanıırm ne yapalım canım işlerde kalsın azcık bende uzun zamandır ilk defa doğru düzgün temizlik yaptım
selam kizlarrrrrrr a.s.
azönce ne yaptim bilin bakalimmmmbilemessiniz tabi
![]()
ayse serraya şeftali suyu içirdimmmmmmm :lepi: şeftali yicektim..bogazlarim agridigi için sabahtan isinsin diye dolaptan cikarmiştim..dünde aklima bu kizi yavas yavas aliştirmak lazim diye düşünmüştüm 1-2 kaşik felantam yiyecektim şeftaliyi dur dedim ezip suyunu vereyim kaşikla
ay o surati görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kameraya cektim bi yandan kaydirigubbakcemile3 sanki limon verdim..hem cok hoşna gitti hem çok ekşidi kaydirigubbakcemile3 cay kaşiği ile 4-5 kaşik verdim
değişiklik oldu cocuga
![]()
böylece ilk ek besinimizi yemiş oldukkkk kaydirigubbakcemile3 hadi darisi başiniza kaydirigubbakcemile3
yarasın ayşe serraya canım bendemi başlasam ya ama ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar
Ooo sen yeni mi başladın bacım kaydirigubbakcemile3 Ben bir aydır nerdeyseDefnoşa denetmediğim meyve kalmadı kaydirigubbakcemile3 Üzüm yersem ağzına sıkıyorum, kirazı ısırıyorum içini yalatıp suyunu ağzına sıkıyorum, şeftalı desen öyle. Geçen gün dudağına vanilyalı dondurma bile sürdüm kaydirigubbakcemile3 Her hıçkırıkta limon veriyorum kaydirigubbakcemile3 Anası gibi olsun herşeyi yesin, tadını bilsin dimi ama kaydirigubbakcemile3
oyy maşallalh canım ya şimdiden tüm meyveleri öğrendi kuzum
hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
canım hayırlı olsun aferin kocişine güle güle kullan canım
kızlar elim ayağım tutmuyordu daha yeni kendime geldim saat bir gibi deprem oldu merkez üssü gölcük 3.6 olmuş tam karşısında olduğumuz için çok hissttik fazla uzun değildi ama baya güçlüydü tam kızı emziriyodum nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum herkes dışarı çıktı off çok korktum Allaha emanetiz gerçi olacağı varsa olur
çok geçmiş olsun canım
Kızlar benim kocişte aradı hazırlan akşam seni yemeğe götürücem dedi.kafamçokkarıştı
Hayırdır inşallah kafasına taşmı düştü acaba kaydirigubbakcemile3
ooo yemekteyiz bu akşam iyi keyifler canım
Bak kadeh iyi fikir bi çıkıp bakmam lazım tabi eşimi kandırayımda akşam Maltepe carfura gidelim orda mağazalara bi bakayım ne var ne yok.Sağol tatlım
Hepimizin bunaldığı anlar oluyor ama bu günlerede şükür diyorum.Benim Türkizde geceleri hiç uyumuyor anası gibi ama huysuzda oluyor yatmak istemiyor gezmek istiyor sabaha karşı artık sabrım bitiyor tabi kızıyorum sonrada kıyamıyorum işte.Hep öyleyiz yani.
Oh konserede gidildi 5 dk bile yetmiştir canım insan bunalıyor çünkü
Bak şimdi sizden gördüm bende yapayım zaten bizde sütte yok yavaştan alıştırayım bende bakalım hangi meyveden başlasam
kız valla sen az değilsin bende sizden gördüm bişey olmuyor nasıl o lsa başlayım.
Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.Nice evlatlarınızla mutlu yıllara inşallah
ooooo süper güle güle kullan canım
kız Mutaharam ben 63 tüm en son eşim zayıfladın daha da diyor tartılmadım 1.67 boya diyorum ki bi 57 58 olsam daha önce 51 olduğum için o bile çok geliyor ama yakıştı kilo diyorlar bi göbekte gitse zaten işe başlıycam 1 ay sonra veririm ben.ondan şimdilik rejim askıda yani
canım geçmiş olsun insan evlat sahibi oluncada daha çok telaş ediyor artık.Heyecanını anlıyorum bende 99 depreminde Yalova da üniversitenin kampındaydım.O günleri hiç unutamam.Babam ilk kez arkadaşlarımla beni yalnız 10 günlüğüne gönderdi ve deprem oldu adresimide bilmiyordu ceplerde yeniydi o zaman ulaşamamış çıldırmışlardı.Ben aradığımda ve eve geri döndüğümde mahallede milli kahraman gibi karşılandım düşün telaşı
Amin kimse yaşamasın sende ferahla biraz yada çık dışarı rahatla canım.
oy oy bugün eşlerde iyi eğlenceler bana bu jestler 2. balayı istiyor eşler gibi geliyor zaman bulamadıkları için değerlendikmi hepimiz ne kızlar ne dersiniz.
jestler var benimkide karşımda uyuyor bende hem barbunya temizliyorum hem yazışıyorum sizlerle Türkiz babasıyla 2 gündür fırına gidiyor dönerken uyumuş oluyor sonra böyle rahat ediyoruz kızlar deneyin bak benim uyumayan kızım bile uyuyor.bende uyurken herkes yemek yapayım ütü yaptım evi topladım duş alıcam sonra Türkiz uyansın onu yıkıycam 2 gün oldu artık yıkayım aşıdan sonra 3 gün dediler ama sıcakta çocuk bunaldı rahatlasın.Sizede yıkamayın dediler mi bugün çok hamaratım yahu
![]()
evet canım 3 gün yıkama dediler ooo ekmekde alırmış türkiz hanım valla bende sakınmıyorum artık dışarı çıkarıyorum güneş rüzgar alışsın ya sonra ev çocuğu olmasınlar
süpersiniz kızlar valla bebişleriniz çok tatlı ama anacığım bunlar benim kıza benziyor kaydirigubbakcemile3
kızlar bizde bugün dışarı çıktık arabayla bir kadıköy turu yaptık öğlen sahile gitik yemek yedik azcık kızımızı arabası ile sahilde dolaştırdık güneş aldı kuzum ama bakmayı sevmiyor pancurumuzu kapattık sonra alışveriş yaptık eve geldik ama ne sıcak vardı eve girince hepimiz rahatladık kızımda şimdi babası ile oynuyor yemeği yedik bu arada bulaşığı falan hallettim kız tubiş ben yapamıyorum anacığım bu diyeti hem kızlara iftira atma formdalar ben hala 73 kiloyum o ilk yaptığım gün sabah 72 oldum tabi 2 gün sallayınca yine aynıyım ya ben süt gidecek diye korkuyorum psikolojik midir nedir aslında diyet yapmak istiyorum ama süt gidecek diye sürekli yemek istiyorum kafamçokkarıştı ne yapıcma ben ya hiç sevmiyorum bu halimi bide kızlar sizin göbekler indimi ya ben hala hamile gibiyim delikafadulden