bende kalktım bugün biraz uyudum sabah iyi geldi dün yorulmuşum kızımı sevdik babası ile sonra eşimin işleri vardı çıktı bugün niyetli bende kızı uyuttum mutfağa giriştim bulaşık falan sonra bir dolma yaptım akşama yanına ane yapsam bilemedim tavuklu çorba diyorum ama dün yumurta almayı unutmuşuz kociş getirsin gelirken onu yapayım bari arad karşı komşum geldi bir kahve molası veridm şimdi gitti kızımı emzirdim 2-3 defa isteksizdi yine memyle savştı bende kurutma makinaısnı açtım dalar inş gideyim azcık kitap okuyayım uzun zamandır bir şey okumuyorum bugün bir şeylere başlıycam yavaş yavaş böyle olmuyor köreliyor insan ya
a.s.
canım benim kızın hiç rotası yok gündüz uyuyor gece kalkıyor bugün biraz şaşırdı bakalım gece 3 te uyandı gündüz uyutmuycam onu bakalım tabi beni dinlerse
şu kurutma makinası benim kızda işe yaramadı hoş benim kız beşiğinde sallanmayıda sevmiyor ondan kendi isteyince uyuyor isteyince uyanıyor
bugün herkes gezmelerde sanırım anacığım ne gelen var ne giden bende gitim soner yalçının siz kimi kandırıyorsunuz adlı kitabına başladım hadi hayırlı olsun bakalım neler anlatıyor okuyalım güzelce
kızım uyumuş kurutma makinasının sesinde kapadım bazen kapayınca uyanıyor uyanmadı bu sefer hala uyuyor bende eşimle telde alışveriş yaptım alışveriş mekezine gitti kızın bezi mendili falan kalmadı prima çok uygun bu ara ya inş defolu çıkmaz sanırım prima aldı
neysem gideyim kitabıma devam edeyim herkes gezmede zati gezin bakalım kurtlu karular
Soner yalçının kitapları güzeldir nu sıra unuttum valla okumayı konusu ne peki
Semra'cigim sagol, bu haftasonu tatile cikiyoruz ve hastaneye gitmeyi göze alamiyorum yatirirlar diye:) Kendimi iyi hissediyorum su anda, birsey olursa artik gittigim yerde giderim doktora...
Marylin, takma kafana canim, senin bebisinin kilosu gayet iyi hatta fazla bile. "Laf olsun, torba dolsun" diye konusuyormus kaynanan. Ben bugün evdeyim ama kisa araliklarla bakabildim sadece. Malum sürekli emzirme modundayim. Uyudugundada temizlige daldim ancak gelebildim ama sen cikmissin. Neyse iyi bir is yapiyorsun, sonra anlatirsin okudugun kitabi:)
hadi iyi tatiller canım değişiklik herzaman iyidir
canım ralden aldı ama bizimkilerin kilosunda değilmiş indriim daha büyük kilodakiler içinmiş maalesef
sağol bitanem aman takmıyorum canım zaten benimkinin her zamanki hali
tatile çıkılıyormuş iyice dinlenin canım umarım çok keyifli geçirirsiniz
aslında benimde iyi bir tatile çıkmaya ihtiyacım var 4 senedir çıkamadığım tatile
bir çıkcam pir çıkcam herhalde
emzir canım bide gögsünü 2 saatte bir değiştir ki yağlı sütü alabilsin kuzum inş bu ay fark daha fazla olucak
biraz daha takıldım kitaba o arada eşim geldi kızımızı yıkadık çocuk bunalmıştı terden sonra emzirdim baktım uyumaya niyetli hooppp yine kurutma makinası iyi oldu yine uyuyor şimdi umarım gecede uyur yoksa yandım bende bu arada yemekleri tamamladım
valla süpersin ev iş yemek bide kitap daha ne denirki
kızlar kandiliniz mübarek olsun
nasılsınız sabahtan duruyu banyo yaptırdım hazırladım kızlarımı arkadaşlara kahvaltıya gittik saat üçte geldik sonra yemek bulaşık çamaşır derken babası duruyu uyuttu şimdide yağmurla oynuyor bende bir bakayım dedim
seninde mübarek olsun canım gez canım iyi gelir
kızlar bu arada regl olmuşum çok gergindim sebebi bundanmış
sibelcim pınarcım incihan hamak salıncaktan memnunmusunuz bende sipariş verdim
geçen sana başım ağrıyor dediğinde demiştim regl olacaksındır diye hatırlarsın belki benimde baş ağrısıyla geldi çünkü hadi hayırlı olsun şimdi ne yapacaksın korunmak için
aykızlar sinirim tepemde eşimin arkadaşının düğünü vardı düğün 3 gün sürdü buranın köylerindenmiş dün damadın kına gecesi oldu yemekli falan eşim dün 11:30 geçiyodu geldiğinde bugünde bizim araba gelin arabası olucaktı sadece gelin almaolcak hemen gelicem dedi sabah çıktı ve şimdi eve geldi çok sinirliyim bende sabahtan beri kızıda giydirdim bekliyorum gelicekte dışarı çıkıcaz diye napıyım uzun sürdü diyor ayy sinirim tepemde evde böyle muhtaç beklemek çok kötü ya şimdi konuşmuyorum ohh adam geiyor biz evde çocuk bakıyoz ayy ağlıycam sinirden ya
beklemek kadar sinir bişey yoktur canım seni anlıyorum
cnm ya bende ıstıom o hamak salıncaktan nerden werdın sıparısı?nettenmı?bızım buralarda yok yafs.eşimle konustuk hatta pınara mı desem para yollasamda kargoyla mı yollasa dıe..nette sımdı bakcam bende.
sen nerden werdın sıparişi cnm?
cok ıı anlıom cnm seni...
ınsan ewde dura dura bunalıo,beklıo ole..olmayıncada sınırlenıo..takma cnm ya baksana uzun surmus,elınde olmadan olmustur..
saolun kızlarrr hepınize...
merak edılmek guselmiş:kedi:
bugun gene oglus huysuz kızlarr...annem war esim gece nobetınde.dun gece gene sawastık resmen benım mınıkımle...hepınızı cookkk sewıorum ..
su hamak salıncaktan bende ıstıom yoksa ben yagaızı sallamaktan bıgun totom halıda kalıcakkaydirigubbakcemile3
canım ya gece nöbeti zor gerçekten zamanda geçmiyor çünkü bide sabaha karşı ağırlık geliyor insana zor gerçekten.
ben geldimmmmm :lepi::lepi:
öncelikle kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum arkamdan bol bol dedikodu yapmışsınızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
incihan canım sanada çok teş. ediyorum bizi evinde güler yüzüenle ağırladığın için ŞenizŞeniz
gelelim seherim e gerçekten bizi canı gönülden ağırladı ilk günler benim sayemde bursada hep yağmur vardı ve 4 gün boyunca semra'nın misafiri eksik olmadı ayağımı öyle bir sürtmüşümki ne yağmur ne misafir eksik olmadı ama cumadan sonra bol bol gezdik eğlendik çok güzel yerler varmış bursada ...çocuklara gelince cadı nazlı dışında burak ve gazel gayet sakindi ama nazlı ağlayınca evi ayağa kaldırıyordu kaydirigubbakcemile3 tabi çok ta sevimliydi cadaloz şimdiden özledim valla ikizleri senağlamasenağlama
büyük istanbul buluşmasında inş oda bana gelicek...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canıma çok teş ediyorum samimiyetinden ve misafirperverliğinden dolayı ŞenizŞeniz
bu arada sizleride özledim yaw orda pc başına geçmek pek mümkün olmadı yani bir türlü zaman bulamıyorduk bulduğumuz zamanda gece 2 den sonraydı o zamanda yorgunluktan uyku basıyordu kaydirigubbakcemile3
çok güzel günler geçirmişsiniz fotolardan da belli oluyor ve çokta güzel dostluk edinmişsiniz
kzlarya kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz
zeynep sanırım 5 kilo falan oldu
en son 15 gün önce 4,5 kiloydu
yarın aşılarımız var bakalım tarttırıcam tekrar
2 numara molfix kullanıyorum bacaklarını bşraz sıkıyor pakette bitmek üzre
yeni paketi tekrar 2 mi alsam 3 mü
karar veremedim
3 numarada 9 kiloya kadar galiba çok büyük olmaz mı yaw
canım ben 3 numara ultra prima kullanıyorum biraz büyük gibiydi ama 2 numarada küçüktü şimdi eşim ultra prima 3 kalmamış bizim markette ultra primanın pampers ını almış daha ince ve biraz daha küçük oda güzel ara dönem çünkü onuda deneyebilirsin Türkize tam geldi Türkiz 5400 dü 3 numaranın bacak kısmı biraz bol gibiydi bu tam oldu.Dediğim gibi sanki birazda ince ama güzel
hanımlar ya 2 gündür sütüm çok az nerdeyse hiç gelmiyor
hep mama yapıyorum zeynebe
bana önerebileceğiniz bişeyler var mı
şu humana still tea yı kullanan var mı işe yaraıyorsa alayım
ne yapacağımı şaşırdım
ben humana yı beğenmiştim artırıyordu bulgur pilavında ise ve tahin helvasında artıyor belirgin olarak sağdığım için anlaşılıyordu.Bu arada normal biberonla verirsen memey
i bırakır.Dr Brovn biberon tam anne memesi gibi akıtıyor Türkiz normal biberon çok geldiği için boğazına kaçırıyodu akış çok olursa bırakır memeyi
as canım
bende emzirme çayına başlayayım bir an önce belki işe yarar yoksa yavrum memeyi bırakacak biraz daha böyle giderse biberondan daha kolay geliyor tabi
bu akşam memeyi almak istemedi ki o kadar çok severdi beni emmeyi:sinifsinif:
aman canım emzirt yoksa kısa süredebitiyor süt
Miraç Geceniz Mubarek Olsun Kizlar a.s.
yarin görüşürüz inşaAllah

öptüm hepinizi ve boncuklarinizi a.s.
senin de mübarek olsun canım.
öncelikle mennnn geldimm
tatilim çok güzel geçtiii c.tesi aksam üzeri vardık eşim eniştem denize girdi.....
ben çantaları yerleştirdim...mangal vs. geçti pazargünü kalabalıktı deniz birkere girdim
p.tesi hava kapttı yağmuryağdı.....ama bu kadar güzel doğa harikası olur kızlar denize giremedim diye hiç hayıflanmadım gerçi hava bozukda olsa hergün birekre girdim denize
cua c.tesi ve bugün daha fazla oldu çocuklarım çok uslu oldular püfür püfür yerde yed,ler içtiler yattılar ...alişim bi şaklamaban oldu ömüşüm bi tatlı oldu kelimelere sığdıramam kızlar.....c.tesi kuzenim geldi kayınvalideside vardı bizden 1 ay küçük kızları küçük halam baya kalabalık olduk mangallar rakılar :içelim:şarkılarr çok eylendik ben döktürdümde zemuszemus:teytey:döktürdüm....yani kısaca dönesim gelmedi bileeeeee ama gelmek zorundayız tabi....eşim çarşamba günü karadenize gidecek ben yarın yıkama işlemlerini yapacam salı günü annem gelecek evi temizleyip anneme geçecem .... bir arkadaşım var hastaneden ona gidecem.....c.tesi eşim gelcek eve dönecez bir hafta kalacak sonra yine çıkacak
şimdilik bu kadar .ok öptüm iyi kANDİLLER RESİMLERR detaylı facede olur burayada bir kaç koyacam
hoşgeldin tatilcim.Anladığım kadarıyla güzelmiş tatil fotoları bekliyoruz
canım cok gecmış olsun omrunden ömur gıtmışdırn melekler korumuştur kuzunu ılk 24 saat dıkkatlı ol fıskırma tarzında kusarsa doktora gotur
ama dedıgın gıbı bıryerını acıtsa dokundugunda aglardı canım tekrart cok gecmış olsun mevlam butun bebeışlerı korusun
sağol canım o kadar korktum ki sütüm olsa kesin geri giderdi bide eşimi sakinleştirmem gerekti kızamadım bile soğuk kanlı olmam gerekti
kızlar ya benımde oglumun gözu kanlandı cok uzuldum bugun hulyayı ferıbıta bındırdık o zamanlarrda bırsey yoktu sonra eve donduk bır baktım oglusumun gozu kanlandı aradm hemen dr elıyle falan tahrıs etmıştır dedı bır damla soyledı damlattım cocuk yarım saat agladı hıc susmadım sanırım damla yaktı yarın tekrar dr sorucam damlayı degışsın kuzucum ya
ınsan ufacık bırseye hemen kıyamıyor
zaten bugun cok uzgunum hulya gıttı cok kötu oldum gazelime okadar alışmıştımkı sankı benım bebişimi goturduler onları yolcu ettık eve geldım gazelın kaldıgı odaya gırdım hala gazel kokuor eşyaları yok kafayı yıycektım hala oturup aglıyorum en kısa zamanda ben gıdıcem kuzucuma
canım rüzgardan da olmuş olabilir dr bana ılık çayla sil temizle demişti gözü rahatlatırmış