2009 Mayıs Anneleri

Kizlar Günaydin!

Dün biz solugu doktorda aldik ama bizim doktor tatile cikmis ve önceden bilgilendirme geregi bile duymamis, sonrasinda cocuk hastanesine gittik. Neyseki su kabarciklarin tümü sinek isirigiymis, ben ellerinde de olmasi ve yüzünde cok ve büyük ebatlarda olmasindan iskillenmistim. "Birsey sürmeyin, kendi kendisine gecmesini bekleyin" dedi doktor bayan.

merhaba kızlarr!

tutkuncum kızının iyi olmasına sevindim canım. senin kız uyku konusunda senden fena çıktı walla. uykusuzluğa dayanan seni bile pes ettirdi baksana.

kıvılcım bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyor aniden değişiveriyorlar canım. benimkide iyi yönde değişti ama ekstra hiç bişey yapmadım kendi istediği için değişti. istemedikleri hiç bişey yaptıramıyoruz biz bu çocuklara. umarım seninkide eski haline döner.

incihan ay seni çok iyi anlıyorum canım. kolum kopuyordu benim kızı taşımaktan. aynen seninki gibi oda oda gezmek istiyordu. sabit kalınca basıyordu çığlığı. yaklaşık 7-8gündür hiç kucak istemiyor. ama yanına gidip konuşmamı istiyor sürekli. umarım seninkide aniden huy değiştirir yoksa taşımaktan kollarımız kopuyor.

semracım geçmiş olsun canım umarım yarın adam paranızı verrir canım.

birsen alişinde bişey yoktur. drdan iyi hberlerler gelirsin inşallah canım.

ilgincim canım senin durunun keyfi pek yerinde salıncağında maşallah. umarım sende rahat edersin. bu arada eşinle barışmana sevindim canım. allah mutluluğunuzu bozmasın .

Haklisin canim, dün oglumun aksam saatlerinde neden zor uyudugunu anladim, babasi masal anlatiyormus arada, ona alismis. Masalda masal olsa, uyduruk hikayeler iste:) Dün babasi uyuttu ve masalla birlikte bir mayisti, gecede rahat uyudu. Benim oglum cok alem:)

[k] {n} [k];8088579 .!.:
SLMLAR

benm kız kucakta yazışıyozzemuszemus

uykusu var ama aglıyo oda yeni huyumuz uykuya dalana kadar aglıyo oooffff

sibelcim sogal tatlım benmde aklım hep burda oluyo tam giricem bi iş çıkıyo zaten 2 gündür tabiri caizse it gibi çalışıyorum..

birsen geçmiş olsun ne olmuş acaba bende merak ettim..??

filizcim sinek olayına çok güldüm bide okadar sinirlen dışarı çıkar çıkardıgın yerden içeri sok! bide zavallı sinek kemerle ölsün waybe cezaya bakkaydirigubbakcemile3

defne çok aglıyo ayakta sallıyorum şuan fazlada yazamıyom takip edeyim sizi!!

tabi çenemi tutabilirsemkaydirigubbakcemile3

Sorma Nurten'cigim, trajikomik bir olay. Hala etkileri sürüyor, dün hastaneye gittik, ne olur ne olmaz diye. Ellerinide isirmis hain sinek cocugun. Baska birsey degilmis, sinek isirigiymis:) Esiminde psikolojisi bozuldu, gece on kere kalkti, odada sinek mi vizirdiyor diye. Gaipten sesler duyuyor tabiki:)

Cnm o sinekleri mafedicem ben kağanımıda yiyip duroorlar zati,yakalasam bende onları ısırıcam, bi bakıyorum kolunu bi bakıyorum bacağını, evde sinek avına çıkıyoruz ama ben biliyorum nerden geldiklerini, sevgili eşim kapının telini çekmeden açık bırakıyo çogu zmn, ben görürsem hemen kapıyorum ama zınk dalıyo sinekler içeri saklanıyolar gece hepsi saldırıya geçiyoo, bende bile 4 yerde sinek ısırığı var şimdi..., bide beğendiğine sevindim cnm :)))Şeniz

Benimde esim balkon kapisini acik biraktigi icin giriyor. Kucak olayina gelince, bu aydan sonra alisirsa beter olur canim, aliskanliklari iyice percinleniyormus cünkü:( O yüzden ben sürekli durdugu yerde oyalanacagi birseyler kesfetmeye calistim dün. Biraz ise yaradi. Kitap okudum, müzik dinlettim, sohbet ettim falan. Aralarda kucakladim ama 1-2 dk sadece...Bugünde ayni yöntemi deneyecegim, umarim israr etmez kucakta.

İlk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.

Hatta dün gece uyku arasında eşimin poposuna vurup piiişş pişş diyomusum.Maskara oldum herkese bu velet yuzunden.Bizimkininde hosuna gitmiş heralde ses cıkarmamış

Uykuda bile rahat vermiyor Bora'cik desene:) Cok sevimliler ama ya, yoksa yaramazliklarina katlanmak zor olur canim...

[k] {n} [k];8094070 .!.:
off ya tavuk yapıcam ama cipsli yapıcaktım düşündümde çok yerim ve fzladan kalori alırım dedim vazgeçtim patetesle soslayıp fırınlayacagım..

ama cipslisinide dün gece sayıklayarak yattım resmen offfffff

accık daha dayanayım pazara kadar sıkı tutayımda pazar sabahı sapancaya kahvaltıya gidicez ailecek orada herşey serbest:lepi:
yinede abartmamaya çalışacam..

Cipsli tavuk nasil oluyor Nurten? cokacimcoook

nurtennn geçen hafta test yaptım nihayet
aklım çıktı yaparkennnnnnkafamçokkarıştı
negatif çıktı Allahtan
üstümden yük kalktı vala:lepi:

Gözünaydin Özlem'cigim. Bende de gecen neredeyse imkansiz olmasina ragmen, hamilelik belirtilerinin tümü vardi. Test aldim, ne olur ne olmaz diye. Esimi bir kandirdim, "hamileyim" diye, korkudan ölecekti. "Aldiririz" falan demeye basladi. Bende, "asla aldirmam" diyince, yüzü allak bullak oldu bir anda. Cok uzun sürdürmedim ama, kalbine inecekti cünkü neredeysekaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar bacılar a.s.

Sabah erkenden kahvaltıya anneme gittim. Annişle bütün gün fellik fellik gezdik kaydirigubbakcemile3 Kızımı temiz hava alsın diye koruya götürdük. Ohhh kuzucum hep uyudu valla ananesinin kucağında. Ordan babamın teyzesine çaya gittik. Sonrada eşim geldi aldı. Kayınvalideme yemeğe gittik hihoyyyt Saat 9'da geldik eve. Hemen kuzumu yıkadık. Zaten tüm gün temiz hava aldı bi mıyıştı. Hemen uyudu zemuszemus

Bizde şimdi yatacağız erkenden. Sabah eşim gidince yatmayıp serinde ütülerimi yapacağım ya sıcakta zor oluyor.

Geçmişe şöyle bir göz attım da Birsom geçmiş olsun bacım a.s. Bebişlerde olur böyle sıkma canını. Ama doktora götürmen ii olmuş. İçin rahatlamıştır a.s.

Kızım bugün böyle gitti gezmelere teyzoşları özlemişsinizdir a.s.

img0091z.jpg

Cok tatli cimcime ya. Elbiseside nasil yakismisopuyorumnanaktan

Masallah Türkiz'eopuyorumnanaktan Bende daha hava kararmamisti yattigimda, normal temposunda uyudu bu gece Doruk. Simdi uyur-uyanik bir halde ama uyur daha 1 saat falan.
hemide ne maşallah ütümün yarısına kadar durdu sonra bastı çığlığı
canınm ah o sinekler öldür öldür bitmiyor benim kız bugün uyumuycak sanırım

Günaydınlar Kızlarrrrr.

Ay herkes uyuyor galibi.Bizim yıne değişmez kuralımız saat 4 te uyandık pasayla.Ben sınırlı oluyorum uykusuzluktan pasanın keyfi çok yerinde gulmeye yer arıyor.Neyse 6 da esim aldı bende 1 saat daha uyumuşum.

Yarın kalabalık misafirlerim var kolay pasta tarıfı beklıyorum bacılar.Bide ağda ve pedikure gitmem gerek kaç gundur.Evde kı ablaya bırakıcam borayı ama kıyamıyorum ya.Ben nasıl bırakıp işe gidicem bilmiyorum.1-2 saat bırakmak bile zor geliyor.

günaydın kızlar.
6dan beri ayaktayız daha az önce uyumus zeynep kendi kendine.ama 10da asıya gidicez komsumla.ordanda kahvaltıya gideriz dedik.surubu ne zaman vereyim asıdan 1 2 saat sonra olur mu

yaa bende test yaptırmayı düşünüyorum halaa olmadım..
ve ilk düşüğümdekinde ve bunda bi kerede hamile kalmıstım.çok kolay hamile kalabiliyorum.o cok korkutuyor bu aralar beni.

INCIHANIM FULYA guınaydıınnnn kızlarrrr..gunaydınn herkese ...bız en erkencılerıyız galıba mayıs analarının:))
bızde 6 dan berı aykatayız benımkı yenı yenı uyuklamaya basladı anca:))
ıncıhan cnm bende cok sınırrlı oluom uykusuzken ya napcaz ben kalkınca en sadesınden kahvede buldum cozumu naparsın:)
en azından aglamıo buna sukurrr
bızde gezdık oglanla ıkı gundur dun eşime sınırlendım aksam aldım oglanı kanguruya anneme ordanda caybahcesıne..ohh be hava almak ıı geldı..
benım koca işten gelıo yemek yıyo duss cupp yataga..ıı alıştı ıkı gun annem wardıu oncesında kaynanamlar adam uyudukca dahada uyur oldu hıc sıkıldınızmı sole bı dolasalımmı demek ypokkk!!!!bıde kandılde konusmadım kaynanamlarala onunda trıbınımı yapıo ne anlamadım.bende aldım oglumu cıktrım banada yagızada ıı geldı.hep ewde sıkılkıo kuzucum ya.12 de bı uyudu 6ya kadar 1kere kalktı masallah..cocuga temız havamı carptı ne:))ewden cıkmadımızdan pek alışık deıl halıyle...bıde benımkı uyuyu sonra hala uykusu oluo ay sınır yaaa.tamam iş cok yorucu ama elımden geldıı kadar uyutuom zaten ama yok genede yaranamıom adama ya gozu yatakta..sızınkılerde olemı kızlar yaa..bıgun fena patlıcam ya bakalımm!!

Fulya asıya gitmeden önce yarım ölçek ver ateş düşürücü canım.

Ekım gibi gidicem işe canım.Kendi işimiz olduğu için biraz rahatım ama yınede bana ihtiyaçları var belki yarım günle başlarım.O yuzden abla boraya alışsın diye doğum yaptım hemen başladı bizde calışmaya.

ay maşallah yerim onu ben ya kendide elbisesi de çok tatlı ısırıcam geldi kız
Büyüyünce çok can yakıcak Sibel in Yağız ın işi var valla

Sağolasın canım. Valla Yağız oğlan kıskanç olursa yandılar bunlar kaydirigubbakcemile3

Eveeeeet Maşallah deyin Türkiz bugün gündüz sık sık uyudu şu gece çayı işe yaradı sanırım veeeeeeeee 4 te kalktı şimdi yine şekerliyor ben gündüz uyudu gece uyumaz diye gündüz ve akşam uyudum şimi de uykum yok ay sizinkiler böyle uyuyup ara ara uyanıyorsa şanslısınız bende diyodumki ben niye bişey yetiştiremiyorum düşünsenize benim kız sabah 4 te kalkıp akşam 8 e kadar uyumuyordu tüm işlerim yarım kalıyordu bugün çoğu işimi halledebildim.Aman inşallah artık hep böyle gider

Ohhh maşallah Türkiz'ime a.s.

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııın :)))) kağanı emzirdim bi bakayım dedim :)))) şimdi yatakta dönüp duruyo uyumuyo maalesef mesai başladımafoldumben

Günaydın canım a.s.

günaydın canım bi erkenci daha Türkiz ide hıçkırık tuttu çıldırcak şimdi

1-2 damla limon ver tatlım. Benimkide hıçkırık tutup geçmeyince çığlığı basıyor. Hemen limon arkasından 1-2 çay kaşığı su veriyorum bitti gitti :lepi:

Kizlar Günaydin!

Dün biz solugu doktorda aldik ama bizim doktor tatile cikmis ve önceden bilgilendirme geregi bile duymamis, sonrasinda cocuk hastanesine gittik. Neyseki su kabarciklarin tümü sinek isirigiymis, ben ellerinde de olmasi ve yüzünde cok ve büyük ebatlarda olmasindan iskillenmistim. "Birsey sürmeyin, kendi kendisine gecmesini bekleyin" dedi doktor bayan.

Cok tatli cimcime ya. Elbiseside nasil yakismisopuyorumnanaktan

Günaydın canım. Ay o ısırıklar bizde de var. Evde değil ama kayınvalidemlerde ısırıyolar fena halde kuzumu ya :1no2:

Sağolasın teyzesi bizde öptük oğluşunu ve seni a.s.

Günaydınlar Kızlarrrrr.

Ay herkes uyuyor galibi.Bizim yıne değişmez kuralımız saat 4 te uyandık pasayla.Ben sınırlı oluyorum uykusuzluktan pasanın keyfi çok yerinde gulmeye yer arıyor.Neyse 6 da esim aldı bende 1 saat daha uyumuşum.

Yarın kalabalık misafirlerim var kolay pasta tarıfı beklıyorum bacılar.Bide ağda ve pedikure gitmem gerek kaç gundur.Evde kı ablaya bırakıcam borayı ama kıyamıyorum ya.Ben nasıl bırakıp işe gidicem bilmiyorum.1-2 saat bırakmak bile zor geliyor.

Günaydın canım a.s. Benim bisküvi pastasını yapmak istersen vereyim tarifini a.s.

günaydın kızlar.
6dan beri ayaktayız daha az önce uyumus zeynep kendi kendine.ama 10da asıya gidicez komsumla.ordanda kahvaltıya gideriz dedik.surubu ne zaman vereyim asıdan 1 2 saat sonra olur mu

Günaydın canım a.s. Ben aşıdan gelince verdim hemen 1 çay kaşığı Calpol. Çok şükür ateş olmadı. Sen gitmeden ver istersen a.s.

ve ilk düşüğümdekinde ve bunda bi kerede hamile kalmıstım.çok kolay hamile kalabiliyorum.o cok korkutuyor bu aralar beni.

Anaaammmmm :1shok: :1shok: :1shok:

INCIHANIM FULYA guınaydıınnnn kızlarrrr..gunaydınn herkese ...bız en erkencılerıyız galıba mayıs analarının:))
ıncıhan cnm bende cok sınırrlı oluom uykusuzken ya napcaz ben kalkınca en sadesınden kahvede buldum cozumu naparsın:)
bızde gezdık oglanla ıkı gundur dun eşime sınırlendım aksam aldım oglanı kanguruya anneme ordanda caybahcesıne..ohh be hava almak ıı geldı..
benım koca işten gelıo yemek yıyo duss cupp yataga..ıı alıştı ıkı gun annem wardıu oncesında kaynanamlar adam uyudukca dahada uyur oldu hıc sıkıldınızmı sole bı dolasalımmı demek ypokkk!!!!bıde kandılde konusmadım kaynanamlarala onunda trıbınımı yapıo ne anlamadım.bende aldım oglumu cıktrım banada yagızada ıı geldı.hep ewde sıkılkıo kuzucum ya.12 de bı uyudu 6ya kadar 1kere kalktı masallah..cocuga temız havamı carptı ne:))ewden cıkmadımızdan pek alışık deıl halıyle...bıde benımkı uyuyu sonra hala uykusu oluo ay sınır yaaa.tamam iş cok yorucu ama elımden geldıı kadar uyutuom zaten ama yok genede yaranamıom adama ya gozu yatakta..sızınkılerde olemı kızlar yaa..bıgun fena patlıcam ya bakalımm!!

Günaydın tatlım a.s. VAlla benimkide sabah 5'de kalkıp 5.30'da işe gidiyor. Süreklide uykusuz tabi. Ama çok şükür bizi gezmeye falan götrüyor. Gece Defnoş uyanınca ses yaparsa hemen uyanır falan. Ama fırsat buldukça da uyuyor ne yapsın adam a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla uyandık 9:30'da. Emzirdim 2 kere. Salıncağında yatıyor şimdi. Bende o dururken kahvaltımı yapayım hemen a.s.

Gunaydın aslıcım

Hep aynı dertler canım.Bizimkide gecen hafta oyleydi hep öluyor uykusuzluktan.Biz Borayla 4 te ayaktayız tabı.Uyanıyor 8 de baktı 2 sabah ben ağlıyorum sinirden anladı heralde.Bu hafta 6 da kalkıyor işe gidene kadar bakıyor boraya.Hem dısarı cıkamamak hem uykusuzluk delırttı benı ya

Oh cok iyi yapmışsın cıkmakla.Salıncağı naptın canım.Bora pasaya bu da kar etmedi

Pınar gunaydın arkadasım beklıyorum tarifini.Bıde su tubanınkını yapayım 2 sıde hazır olur.Cumarteside mısafırım gelıyormuş ya.Tatlıyla uğrasmam bı daha .

Günaydınlar Kızlarrrrr.

canım ya bizim bunların ikisininde huyu bir Türkiz de sabah 4 te uyandı hala uyanık.
oooo kişisel temizlik var demek benimde bu hafta gitmem gerek
Canım kısa süreliğineyse bişey olmaz nasıl olsa artık o bakıcak.Bende ağustos 20 den sonra başlıycam çok zor seni anlıyorum valla
şu mozaik pasta varya ben onu çikolata sosu yapıyorum içine bisküvileri kıryorum poşete sarıp rulo şeklinde atıyorum buzluğa hiç farkı olmuyor hatta daha çikolatalı oluyor.

günaydın kızlar.
canım aşıdan önce ver
amaninnnnnnnnnnnn benim kocişe hamileyim desem 40 takla atar kız ikisi beraber büyür işte
yok valla benimki gece için bana biraz durursa bakayım sen uyu diyor durduğu sürece bakıyor yada bunaldığımı anlayınca alıyor kucağa gezdiriyo konuşuyo bi altını almıyor aman maşallah diyim.
sende eşine biraz psikolojik baskıda bulun çok bunaldım falan de ben iyi anne değilmiyim gibi iki ağla 3. de baba olur bak
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla uyandık 9:30'da. Emzirdim 2 kere. Salıncağında yatıyor şimdi. Bende o dururken kahvaltımı yapayım hemen a.s.
hoşgeldiniiiiiiizzzzzzzzz nasılsınız bugün bakalım pınar bu seferki buluşmaya gelmiycen mi yoksa sesin çıkmıyor organizasyonada el atmadın.Dırımden ve sibeldende ses yok

incihancım tubiş tatlısında ben şeker koymayı unuttum sanırım mutlaka şeker koy bide ben 2 şeftali doğramıştım eşim az buldu vişneyle daha süper olur ama çekirdek zahmeti var onunda ona göre yap tatlım.

günaydın kızlar!

bugün çoğumuz rken kalkmışız. bu çocuklardan bize uyku yok epey bir zman anlaşılan. bizimkide dün ikindinden bu yana ateşi vardı geceye kadar huysuzlandı emmedi. üstünü çıkarıp siliyorum düşüyorum yarım saat sonra tekrar. ay sinir oldum gece kafası nasıl yanıyordu. şükür sabah iyiyiz şimdi emzirdim uyuyor. dün nazar değdirdim galiba. benden geçti galiba hastalık. tam ben iyileştim derken özgüyü hasta edecektim. çok korktum walla.
şimdi hazır uyurken bende uyuyayım.

Sağol dunurum senden fayda var bana.Evlenınce otururlar artık sabaha kadar.Günduzde uyurlar.Erkek tarafı olarak bakmakta bize duser artık.Calış alp gulhan gece gunduz.

Ay dur dıfrızde vışne var hemide temizlenmiş onunla yapayım barı

Pınar gunaydın arkadasım beklıyorum tarifini.Bıde su tubanınkını yapayım 2 sıde hazır olur.Cumarteside mısafırım gelıyormuş ya.Tatlıyla uğrasmam bı daha .

Canım bir 2 paket krem şantiyi 2 bardak sütle hazırlıyosun. Bir paket çikolata sosu 2,5 bardak sütle hazırlıyosun. SOnra 3 paket bebe bisküvisi alıyosun. Bebe bisküvilerini büyük dikdörtgen borcamın altına hafifçe ıslatarak diziyosun. Üzerine krem şantinin yarısını yayıyosun. ÜZerine çikolata sosun yarısını yayıyosun. Sonra yine bisküvi, kalan krem şanti ve kalan çikolata sosu döküyosun veriyosun buzdolabına. Ohhhh mis afiyet olsun canım a.s.

hoşgeldiniiiiiiizzzzzzzzz nasılsınız bugün bakalım pınar bu seferki buluşmaya gelmiycen mi yoksa sesin çıkmıyor organizasyonada el atmadın.Dırımden ve sibeldende ses yok

Canım gelirim tabi ama daha kesin bişey olmadığı için ses etmedim. Herkes kesin desin yaparız organizasyonu a.s.

günaydın kızlar!

bugün çoğumuz rken kalkmışız. bu çocuklardan bize uyku yok epey bir zman anlaşılan. bizimkide dün ikindinden bu yana ateşi vardı geceye kadar huysuzlandı emmedi. üstünü çıkarıp siliyorum düşüyorum yarım saat sonra tekrar. ay sinir oldum gece kafası nasıl yanıyordu. şükür sabah iyiyiz şimdi emzirdim uyuyor. dün nazar değdirdim galiba. benden geçti galiba hastalık. tam ben iyileştim derken özgüyü hasta edecektim. çok korktum walla.
şimdi hazır uyurken bende uyuyayım.

Günaydın canım a.s. Geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:

Bende kızım kakasını yapmış poposunu yıkadım, kahvaltımı ettim. Şimdi azcık oynayayım kızımla. Bana sesler çıkarıyor alayım diye a.s.

hihoyyyt Kızlaaaarrrr kocişim bana iPhone 3G almış ya çok mutlu oldummmmmm hihoyyyt
güle güle kullan canım yıldönümünüz de kutlu olsun bir yastıkta kocayın inşşşşallaaaahhh

sonra Türkiz uyansın onu yıkıycam 2 gün oldu artık yıkayım aşıdan sonra 3 gün dediler ama sıcakta çocuk bunaldı rahatlasın.Sizede yıkamayın dediler mi
cevap vermek için çok geç kalmışım ama başkalarının belki işine yarar die söylüyorum benim dr dedi ki: "sağlık ocağından 3 gün yıkamayacaksın diyecekler ama sen onları dinleme istersen hemen o gün bile yıkayabilirsin." dedi ama ben yine de ilk gün yıkamadım :)

slm kızlarrrr...ozledım vlla sızı..nerdeyse 1haftadır gıremedım nete..neler oldu nelerrr:1no2:
benım kuzucuk atesledndı bırden dr da aldık solugu tabı..dr nezle baslangıcı dedi:gitme:
ılac antıbıyotık falan verdi..kullandık 38.5 ga kadar cıktı yawrumun ateşimafoldumbenneysekı ılclarla dr kontroluyle gectı sukur...ıkı gundur ıyıyız..

çok geçmiş olsun canım ayrıca sakinlemişiniz biraz ona da çok sevindim :))

bugün herkes gezmelerde sanırım anacığım ne gelen var ne giden bende gitim soner yalçının siz kimi kandırıyorsunuz adlı kitabına başladım hadi hayırlı olsun bakalım neler anlatıyor okuyalım güzelce
hmmm soner yalçın okuduğumuza göre biraz ulusalcı Atatürkçü bir çizgimiz var galibaturkbayragi

hanımlar ya 2 gündür sütüm çok az nerdeyse hiç gelmiyor
hep mama yapıyorum zeynebe
bana önerebileceğiniz bişeyler var mı
şu humana still tea yı kullanan var mı işe yaraıyorsa alayım
ne yapacağımı şaşırdım
humana still tee gerçekten biçok arkadaşa yaramış ama bana pek fayda etmedi. ben Hipp'in Natal Active Emziren Anneler için çayı var onu kullanıyorum daha iyi geldi sanki. etken maddesi ısırgan otu. ayrıca humanadan daha ucuz. ikisini de ayrı ayrı dene bence. ama eğer benim param yetseydi ikisinden de içerdim valla. haa bir de aktardan bi karışım aldım ben ondan içiyorum fena değil. formülü şöyle: (anason+rezene+çörekotu+kişniş+tane kimyon) hepsini karıştırdım. kaynar suya bir kaşık atıp altını kapatıyom bir iki dakika demlendirip süzüp içiyom.

kimseler yok ama ben dertlerimi yazayım sonra bana cevap yazarsınız
sol göğsümün üst tarafında bezxe gibi bişi oluyor geceleri
el ile fark ediliyor
sabah geçiyor yada emzirince geçiyor
neden olabilir acaba bu ya genel bir şişlik olmuyor göğsümde sadece orası şişiyor
acaba iltihap falan mı var yada süt bezlerinde tıkanıklık mı var
ay ne çok dertliymişim yaw ben bu aralar
emzirince geçiyorsa iltihap falan değildir heralde belki biriken sütler geliyodur eline. bilmem valla sallıyorum aslında ama kötü bi şey gibi değil sanki ??

öncelikle mennnn geldimm tatilim çok güzel geçtiii

ohh yarasın canım, canına değsin.

KIZLAR bugün Türkiz i düşürdük hayatımın en kötü anıydı.Herzamanki gibi gece uyumadı öğlen 1 gibi uyudu bende uykusuz olduğum için eşime biraz uyuyum 2 gündür 2 saat uyudum çünkü dedim çekyatta yatıyordu kaldırırsam uyanırdı bak çocuğa dedim tamam dedi eşim 2 saat falan olmuş birden bi çığlık Türkiz nasıl ağlıyor baktım eşimin kucağında ne oldu dedim eşim bembeyaz olmuş gözleri yaşarmış düştü dedi nasıl yani diye şok oldum.uyumuşum dedi sanırım döndü yüzüstü düşmüş yavrum sonra aldım soydum hemen her yerini kontrol ettim biraz su verdim sustu.Bu arada elimle başına vücuduna dokunuyorum ki acıyan yeri olursa zaten basar çığlığı eşimede kızamadım tansiyonu çıktı rahatsızlandı zaten ama ömrümüzden ömür gitti Allah kimseye yaşatmasın.
ay canıım çok geçmiş olsun içim sızladı valla. Allaha şükür bi şey olmamış. her an hepimizin başına gelebilir gerçekten. dikkatsizlik falan değil bence. ne kadar dikkat etsen de bir an içinde böyle saçma kazalar olabilir. kendinizi suçlamayın sakın.

kızlarım sinirimden evde duramıyorum ay çıldırıcam ya arabayı satıcaktık bugün başka araba alıcaktık emlakçı bir adam alıcaktı eşim dükkanında oturuyor bankadan parayı getirecekler onu bekliyor adam şöle bir arabaya bida bakıyım diyor ve alıp kaçıyor ayyy ağlıycam sinirimden,adam yıllardır orda esnafmış kimse öle bişey yapmaz diyolar adamdan ceple aramış perşembe günü vericem paranı diyormuş eşim gel yüzyüze görüşelim arabayı getir ozaman anlaşırız diyormuş adam arabayı ben arsa karşlığı başkasına sattım diyormuş ayyy çıldırıcam ya
yaw çok geçmiş olsun. inşallah adam verir paranızı. bu arada kaç liraya anlaşmıştınız yani vermezse zararınız ne kadar olacak. kapora falan almış mıydınız? ay ne insanlar var ya. nası bi yüzsüzlüktür bu. bir de adamın yeri yurdu belli yani....

[k] {n} [k];8080109 .!.:
semacım geçmiş olsun cnm varmı bi gelişme??

siz izmitlimisiniz? oralarda sözü geçen birilerini bulsanız bu işi çözerler?? sen ve eşin halldemezsiniz araya adam sokun sizi tek gördü heralde arkanız yokmu güzelim??
çok üzüldüm allah fırsat vermesin allah yedirmesin merak etme aglayanın malı gülene kalmıyo ilahi adelet var..

kalıyo vallaaa ben şahidim ağlayanın rızkı güleninkine kalıyo işte semra için demiyorum ha sakın yanlış anlaşılmasın. bakınız kayınvalidemleeeerr:oklava::oklava:

herkese günaydın hanım larrr
kıvılcım bende şu pirize takılan sinek kovuculardan var onu kullanıyorum ama bu sabah fark ettim bayag bişeyler salıyo havaya acaba bebeğe zararlı olurmu diye düşünüyorum?...
benim dr kullanabilirsin dedi ama pencere açık olcakmış. bir de chicco nun sürülebilen kovucusu varmış o da olabilir dedi

normal canım Türkiz hep öyle
iyi bişeyi yokmuş bebişinin sen nerdesin topiğe bakmıyosun sanırım haaaaaaaaaaaaaa
geldim geldim kızma noluurr:kedi:

Oglum bugün cok akilli, kalkti, emdi, oynadik biraz ve yine uyudu:nazar:
Bu arada dün Muz yedim, sütüm acayip artti, acaba Muz'dan mi oldu diye aksam tekrar yedim, yine ayni. Süt arttiriyor galiba Muz kizlar. Birde ne zaman Somon baligi yesem, yine ayni.

Ütülerim vardi epey birikmis, bu arada onlarda bitti, dolaplara yerlestirmedim daha, bazilarini tatil icin valize yerlestirmem lazim. Ve Asli, benim esim cok yardimci oluyor bana sag olsun. Tek sorun cocuga farkli yaklasiyoruz, o daha cok kucaginda tutuyor, aglamasina kiyamiyor. Bu yüzden cok sinirleniyorum bazen. Ev islerindede bana cok yardim ediyor, hakkini ödeyemem.

ANKAKUŞU NERELERDE göremedim hiç

Kolay gelsin Birsom a.s.
Valla bende merak ettim Meltem'i :uhm:

Ankada bi topik a.çtı yokoldu nerde ki?

ayy canlarım beniiiim aramış sormuşsunuz çok sevindim çok duygulandım valla.
sizi merakta bıraktığım için de ayrıca özür dilerim.

ben uzun zamandır annemdeydim yine. ct günü evime döndüm. ev berbattı. günlerce uğraştım malum evde kedi var benim. zahmetli iş yani. e işim bitti iki gündür de geçmişi okumaya çlışıyorum. gerçi çok konuşmamışınız ama oğlum ona bile müsade etmiyor. o yüzden böyle geciktim çok da özledim siziŞenizopuyorumnanaktan

Back
X