Kizlar Günaydin!
Dün biz solugu doktorda aldik ama bizim doktor tatile cikmis ve önceden bilgilendirme geregi bile duymamis, sonrasinda cocuk hastanesine gittik. Neyseki su kabarciklarin tümü sinek isirigiymis, ben ellerinde de olmasi ve yüzünde cok ve büyük ebatlarda olmasindan iskillenmistim. "Birsey sürmeyin, kendi kendisine gecmesini bekleyin" dedi doktor bayan.
Haklisin canim, dün oglumun aksam saatlerinde neden zor uyudugunu anladim, babasi masal anlatiyormus arada, ona alismis. Masalda masal olsa, uyduruk hikayeler iste:) Dün babasi uyuttu ve masalla birlikte bir mayisti, gecede rahat uyudu. Benim oglum cok alem:)
Sorma Nurten'cigim, trajikomik bir olay. Hala etkileri sürüyor, dün hastaneye gittik, ne olur ne olmaz diye. Ellerinide isirmis hain sinek cocugun. Baska birsey degilmis, sinek isirigiymis:) Esiminde psikolojisi bozuldu, gece on kere kalkti, odada sinek mi vizirdiyor diye. Gaipten sesler duyuyor tabiki:)
Benimde esim balkon kapisini acik biraktigi icin giriyor. Kucak olayina gelince, bu aydan sonra alisirsa beter olur canim, aliskanliklari iyice percinleniyormus cünkü
O yüzden ben sürekli durdugu yerde oyalanacagi birseyler kesfetmeye calistim dün. Biraz ise yaradi. Kitap okudum, müzik dinlettim, sohbet ettim falan. Aralarda kucakladim ama 1-2 dk sadece...Bugünde ayni yöntemi deneyecegim, umarim israr etmez kucakta.
Uykuda bile rahat vermiyor Bora'cik desene:) Cok sevimliler ama ya, yoksa yaramazliklarina katlanmak zor olur canim...
Cipsli tavuk nasil oluyor Nurten? cokacimcoook
Gözünaydin Özlem'cigim. Bende de gecen neredeyse imkansiz olmasina ragmen, hamilelik belirtilerinin tümü vardi. Test aldim, ne olur ne olmaz diye. Esimi bir kandirdim, "hamileyim" diye, korkudan ölecekti. "Aldiririz" falan demeye basladi. Bende, "asla aldirmam" diyince, yüzü allak bullak oldu bir anda. Cok uzun sürdürmedim ama, kalbine inecekti cünkü neredeysekaydirigubbakcemile3
Cok tatli cimcime ya. Elbiseside nasil yakismisopuyorumnanaktan
Dün biz solugu doktorda aldik ama bizim doktor tatile cikmis ve önceden bilgilendirme geregi bile duymamis, sonrasinda cocuk hastanesine gittik. Neyseki su kabarciklarin tümü sinek isirigiymis, ben ellerinde de olmasi ve yüzünde cok ve büyük ebatlarda olmasindan iskillenmistim. "Birsey sürmeyin, kendi kendisine gecmesini bekleyin" dedi doktor bayan.
merhaba kızlarr!
tutkuncum kızının iyi olmasına sevindim canım. senin kız uyku konusunda senden fena çıktı walla. uykusuzluğa dayanan seni bile pes ettirdi baksana.
kıvılcım bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyor aniden değişiveriyorlar canım. benimkide iyi yönde değişti ama ekstra hiç bişey yapmadım kendi istediği için değişti. istemedikleri hiç bişey yaptıramıyoruz biz bu çocuklara. umarım seninkide eski haline döner.
incihan ay seni çok iyi anlıyorum canım. kolum kopuyordu benim kızı taşımaktan. aynen seninki gibi oda oda gezmek istiyordu. sabit kalınca basıyordu çığlığı. yaklaşık 7-8gündür hiç kucak istemiyor. ama yanına gidip konuşmamı istiyor sürekli. umarım seninkide aniden huy değiştirir yoksa taşımaktan kollarımız kopuyor.
semracım geçmiş olsun canım umarım yarın adam paranızı verrir canım.
birsen alişinde bişey yoktur. drdan iyi hberlerler gelirsin inşallah canım.
ilgincim canım senin durunun keyfi pek yerinde salıncağında maşallah. umarım sende rahat edersin. bu arada eşinle barışmana sevindim canım. allah mutluluğunuzu bozmasın .
Haklisin canim, dün oglumun aksam saatlerinde neden zor uyudugunu anladim, babasi masal anlatiyormus arada, ona alismis. Masalda masal olsa, uyduruk hikayeler iste:) Dün babasi uyuttu ve masalla birlikte bir mayisti, gecede rahat uyudu. Benim oglum cok alem:)
[k] {n} [k];8088579 .!.:SLMLAR
benm kız kucakta yazışıyozzemuszemus
uykusu var ama aglıyo oda yeni huyumuz uykuya dalana kadar aglıyo oooffff
sibelcim sogal tatlım benmde aklım hep burda oluyo tam giricem bi iş çıkıyo zaten 2 gündür tabiri caizse it gibi çalışıyorum..
birsen geçmiş olsun ne olmuş acaba bende merak ettim..??
filizcim sinek olayına çok güldüm bide okadar sinirlen dışarı çıkar çıkardıgın yerden içeri sok! bide zavallı sinek kemerle ölsün waybe cezaya bakkaydirigubbakcemile3
defne çok aglıyo ayakta sallıyorum şuan fazlada yazamıyom takip edeyim sizi!!
tabi çenemi tutabilirsemkaydirigubbakcemile3
Sorma Nurten'cigim, trajikomik bir olay. Hala etkileri sürüyor, dün hastaneye gittik, ne olur ne olmaz diye. Ellerinide isirmis hain sinek cocugun. Baska birsey degilmis, sinek isirigiymis:) Esiminde psikolojisi bozuldu, gece on kere kalkti, odada sinek mi vizirdiyor diye. Gaipten sesler duyuyor tabiki:)
Cnm o sinekleri mafedicem ben kağanımıda yiyip duroorlar zati,yakalasam bende onları ısırıcam, bi bakıyorum kolunu bi bakıyorum bacağını, evde sinek avına çıkıyoruz ama ben biliyorum nerden geldiklerini, sevgili eşim kapının telini çekmeden açık bırakıyo çogu zmn, ben görürsem hemen kapıyorum ama zınk dalıyo sinekler içeri saklanıyolar gece hepsi saldırıya geçiyoo, bende bile 4 yerde sinek ısırığı var şimdi..., bide beğendiğine sevindim cnm :)))Şeniz
Benimde esim balkon kapisini acik biraktigi icin giriyor. Kucak olayina gelince, bu aydan sonra alisirsa beter olur canim, aliskanliklari iyice percinleniyormus cünkü

İlk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.
Hatta dün gece uyku arasında eşimin poposuna vurup piiişş pişş diyomusum.Maskara oldum herkese bu velet yuzunden.Bizimkininde hosuna gitmiş heralde ses cıkarmamış
Uykuda bile rahat vermiyor Bora'cik desene:) Cok sevimliler ama ya, yoksa yaramazliklarina katlanmak zor olur canim...
[k] {n} [k];8094070 .!.:off ya tavuk yapıcam ama cipsli yapıcaktım düşündümde çok yerim ve fzladan kalori alırım dedim vazgeçtim patetesle soslayıp fırınlayacagım..
ama cipslisinide dün gece sayıklayarak yattım resmen offfffff
accık daha dayanayım pazara kadar sıkı tutayımda pazar sabahı sapancaya kahvaltıya gidicez ailecek orada herşey serbest:lepi:
yinede abartmamaya çalışacam..
Cipsli tavuk nasil oluyor Nurten? cokacimcoook
nurtennn geçen hafta test yaptım nihayet
aklım çıktı yaparkennnnnnkafamçokkarıştı
negatif çıktı Allahtan
üstümden yük kalktı vala:lepi:
Gözünaydin Özlem'cigim. Bende de gecen neredeyse imkansiz olmasina ragmen, hamilelik belirtilerinin tümü vardi. Test aldim, ne olur ne olmaz diye. Esimi bir kandirdim, "hamileyim" diye, korkudan ölecekti. "Aldiririz" falan demeye basladi. Bende, "asla aldirmam" diyince, yüzü allak bullak oldu bir anda. Cok uzun sürdürmedim ama, kalbine inecekti cünkü neredeysekaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar bacılar a.s.
Sabah erkenden kahvaltıya anneme gittim. Annişle bütün gün fellik fellik gezdik kaydirigubbakcemile3 Kızımı temiz hava alsın diye koruya götürdük. Ohhh kuzucum hep uyudu valla ananesinin kucağında. Ordan babamın teyzesine çaya gittik. Sonrada eşim geldi aldı. Kayınvalideme yemeğe gittik hihoyyyt Saat 9'da geldik eve. Hemen kuzumu yıkadık. Zaten tüm gün temiz hava aldı bi mıyıştı. Hemen uyudu zemuszemus
Bizde şimdi yatacağız erkenden. Sabah eşim gidince yatmayıp serinde ütülerimi yapacağım ya sıcakta zor oluyor.
Geçmişe şöyle bir göz attım da Birsom geçmiş olsun bacım a.s. Bebişlerde olur böyle sıkma canını. Ama doktora götürmen ii olmuş. İçin rahatlamıştır a.s.
Kızım bugün böyle gitti gezmelere teyzoşları özlemişsinizdir a.s.
![]()
Cok tatli cimcime ya. Elbiseside nasil yakismisopuyorumnanaktan