Gunaydın aslıcım
Hep aynı dertler canım.Bizimkide gecen hafta oyleydi hep öluyor uykusuzluktan.Biz Borayla 4 te ayaktayız tabı.Uyanıyor 8 de baktı 2 sabah ben ağlıyorum sinirden anladı heralde.Bu hafta 6 da kalkıyor işe gidene kadar bakıyor boraya.Hem dısarı cıkamamak hem uykusuzluk delırttı benı ya
Oh cok iyi yapmışsın cıkmakla.Salıncağı naptın canım.Bora pasaya bu da kar etmedi
daha wermedım sıparıs canım..bugun actım ya pc yı telı yenı aldım.wercem spariş:lepi:bakalım yagızıma kar etcemı..bora beye kar etmedıyse benımkınede zor gıbı ya bakalımmmafoldumben
TUTKUNCUM dsene sende katıldın INCIHANLA bana uykusuz geceler gunduzlerrr:ecrin_bebek:
PINAR cnm gunaydın sanada..defnosa masallah..pek zıllı olcak anacım bu kızzkaydirigubbakcemile3
TUTKUN PINAR benımkıde bakıoda gecelerı falan ,bu sabah ıse gıtmeden uyanmıs 6 :30 da bız ayaktayız tabı benı nıe uyandırmadın dıo kötükedihüso s4n bıraz uyusaydınn dıo

dısarı mısarı yokkk bende beklemekten wazgectım artık alıp oglanı gıdıomm:lepi:
ayyy kızlarrr napcamı sastım az once benım oglan bı agladıkı sormayın cocuk katıyıp gıtcek sandımmmmafoldumben
ne yaptıysam susmadı..kıpkırmızı oldu aglamaktan
yan komsuyu caırdım hemen..saolsun geldı gazı war dedı elma yagı falan surduk 15dk kesıntısız agladı bırden basladı şaştım kaldım ya:1shok:sonra sakınlestı komsunun kucaında sızdı olce..uyuyo şimdiii:Saruboceq

kızlar bende yaklasık 1haftadır reglım:lepi:ama kesık kesık gelıo bole bulasık bulasıkkk altımda hep bı ped..daha ne kadar surcek buyaaa:gitme:
GENEMI BULUSUONUZ KIIZZZ ee fena kıskanır oldum heeee..:umursamaz:
bende oglanı alıp atlayıp gelşcem heee

PINAR SIBEL fotolar superrrr ohh pastalarda yenmışşş hanı...defneyı yagıza kaptırdık hee tuhh bende bı gelın bakayım bakıımm kım kaldı anacım bostaopuyorumnanaktan
BURCU tatlım sacını gule gule kullan cokk yakısmısssopuyorumnanaktan
INCIHAN cnm kolay gelsın mısafır war hee bu yaramaz borayla işin zor falla neysekı abla warmıs yanında..kız nasıl baslıcaz işe bende hiç bilmiom yaa nasıl ayrı kalıncak bu kuzucuklardannmafoldumben