2009 Mayıs Anneleri

Kızlar merhaba,

Ancak gelebildim dün öğleden beridir 4 posta misafir ağırladım bitti tabi. :bboünürümde merak etmiş aradı beni sağolsun a.s.

Sabahta kardeşim burdayken evleri topladım biraz bulaşık yıka yemek yap çamaşır yıksa as derken bu saat oldu geçmişi okudum ama tek tek yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın. opuyorumnanaktan Defnoşuma ve Kağan'ımada maşşallah Yağız uyanmak üzere gideyim mamasını yapayım sonrada ben karnımı doyurup gelirim cokacimcoook sonra son hız devam daha ev süpürülüp silenecek toz alıncak offfff of bu ev işlerini anlatmakta çok canımı sıkıyor mafoldumben

asıdan sonra gittik kahvaltıya şimdi evdeyiz.uyudu zeynep surup verdim gelince bakalım.24 saat içinde çıkarsa cıkar dimi atesi kızlar?

Oyyyy kurban olurum ben onu verene maşallah benim temel reisime a.s.

oy maşallah yakışıklılığa bak beeeee

maşallah kaanıma çok yakışıklı yaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkür ederis teyzelerimizee zemuszemuszemuszemus
Sibelcim kolay gelsin cnm

Aaa bende deneyeyim o renkli şeyleri, bi bakalm napcak benimki, geçenlerde yüz üstü yatırmıştım ama pek sevmedi kalkmaya çalışıyo, sonrada ağlıyo, mecbur yüz üstü çeviriyorum bende , henüz eliyle bişeyler yakalamaya çalışmıyor, ben uzatıyorum inatla bakalım ne zmn kapmaya çalışacak kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin dünürüm a.s.

Ooo amma misafir gelmiş be Allah kolaylık versin kafamçokkarıştı Ayyyy işler bitmez valla kolay gelsin tatlım a.s.

asıdan sonra gittik kahvaltıya şimdi evdeyiz.uyudu zeynep surup verdim gelince bakalım.24 saat içinde çıkarsa cıkar dimi atesi kızlar?

Geçmiş olsun canım atlattınız aşıyı da a.s. Genelde 6 saate kadar çıkıyomuş. Çıkmaz inşallah a.s.

Valla bizimkide yüzüstü yatmayı sevmiyo canım ama keyfi yerindeyse arada yatıyo işte. Sen sık sık renkli şeyler uzat. Bi süre sonra dikkatini çekip tutmaya başlıyo a.s.

Kayınbiraderim aradı. Defnoşu gezmeye götürmek istiyomuş. Tabi bende yanında kaydirigubbakcemile3 Hazırlanayım gelir birazdan. Çok da rüzgar var. Korktum böyle giydirdim. Kapalı biyerlere gidelim bari. Öptüm sizi canlar a.s.

Kuzum atte mi ditcekmişşşş, maş. maş. iyi gezmeler cnm

burcucum özellikle kırmızı ve koyu yeşil renklere benimkisi bayılıyor. bende önüne koyarım genelde şimdilik yakalama girişimlerinde bulunmak istiyor ama malesf:))) bu arada çok işim var arada bakabiliyorum buraya ama fazla kimsede yok gibi.sibelcim kolay gelsin valla çocukla misafir zor oluyor

ay kaç defadır yazıyorum siliniyor bugün dr gittik kızlar kızım 1 kilo almış rota aşısınıda olduk sonra sağlık ocağına gittik diğer aşıları olmaya verem aşısı çarşambadan çarşambaya oluyormuş onu yaptıramadık tekrar dr gittik napalım diye oda diğer iki aşıyı olun mutlaka yapın dedi veremide haftaya olursunuz dedi diğer iki aşıyı orda yaptırcaktık onlarda 200 falan tutuyodu fiyatı tekrar sağlık ocağına geldik onları vurulduk 1 tek verem kaldı onuda eğer tatile gidersek orda vurdurcaz haftaya ayy başım döndü sabahtan beri,çok yoruldum

kızlar araba meselesine gelirsekte adam aramış şimdi 15 dk sonra dükkana gel paran hazır diyormuş off ama yalan hiç inanmıyoruz,nolur dua edin kızlar adam insafa gelsin,araya birsürü adam soktuk türkiyede arama emri çıkartıldı görüldüğünde yakalanıcak ama hadi hayırlısı bu moralle tailede gitmek istemiyorum ama eşim çok bunaldı ona iyi gelicek bide parasınıda verdik off ama hiç hevesim kalmadı napıcaz bilmiyorum

aaa bak sen yazınca kırmızı diye hatırladım, bizim otokoltuğunun üzerindeki nazar boncuğunda kırmızı kordela var, ne zaman ona oturtsam bakışları hep onda, bi kırmızı oyuncak alayım ooğluşa en iyisi :)))

Cnm inş. çözülür bu iş bu sefer, güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

Pınarcım iyi gezmeler tatlım dediğin gibi çok esiyor kapalı bir yer iyi fikir.

Tülaycım kolay gelsin tatlım işe başlamışsın bırakıp gelmek çok zor oluyordur.Bende Ekim başı başlıyorum şimdiden kara kara düşünüyorum.Gün içinde bile olsa ayrı kalmak çok zor olacak.:1no2:

Semracım umarım adam doğru söylüyordur.Tatilde iyi gelecektir kafanız dağılır hiç canını sıkma aşılarınızda olmuşsunuz inşallah ateşinizde çıkmaz.:teselli:

Benim oğlanda uyudu bende biraz onla uzanayım akşam üstü süpürüp silmeyi hallederim kociş nasıl olsa 8 den önce gelmez.

canım inşallah en kısa zamanda çözülür sorununuz cidden can sıkıcı bir durumm

benim yatağımın başı da duvara çarpıp ses çıkarıyordu o yüzden oraya kırmızı bir ayıcık sıkıştırmıştım
yanıma yatırdığımda gözü hep onda bakıp bakıp çığlık atıyor çok seviyorrr

Oyy maş. kuzularımıza nazar değmesin

bak işte süper oldu vişneler
sağol canım.bidaha bu kadar ara verme özlüyoruz bak
eşim pc yi istiyor yine gelirim
saol canım beniiiimmm

ANKAKUSU AYSEGUL hosgeldınız kızlarr.kaydirigubbakcemile2.
BURCU sıkıwer kagan pasayı benım içinnnŞeniz
saol canım hoşşbulduk

Kızlar bebişlerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz ne aktiviteler yapıyorus paylaşalımmı, belki oyunlarla biraz sakinlerler
ben sürekli etrafına renkli bişeyler koyuyorum hiçbi şey olmazsa ıslak mendilin paketini dayıyorum yan tarafına deliriyo. bir de oğlumun burnuuu, ağzıııı, gözüüü göz göz, çene çene çene falan diyorum göstererek. çabuk öğrenirmiş öyle. ben şimdiden başladım valla aklınızda olsunyerimseniben bir de öyle burun burun burun diye burnuna dokununca hoşuna gidiyo kahkahalar falan atıyo.

Temel reis oldum beeen :)))opuyorumnanaktan
oyy maşşallahh yerim ben onuuu
hayırlısı olsun canım inş çözersiniz

Son düzenleme:
semracım okudum ve gerçkten üzüldüm.dualrım sizinle umarım doğru söylüyordur paranızı alırsınız.ya ne insanlar var .az önce yemek söyledim kendime içinde cips getirmişler ama getiren eleman yok dedi ve cipsin parasını almadı.paketi açtığımda cips var arayıp söyledim 3 tl lik bişey ama insanlar o parayı ne zorlukla kazanıyorlar.bu arabayı alan adam ne biçim şahsiyetmiş böyle canım benim alırsınızda inşallah tatilide rahat rahat yaparsınız.

kızlar bende şu salıncaktan aldım kızalrınkinenşimdi gelmiş kargo umarım benim kızda severde bende rahat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…