2009 Mayıs Anneleri

cips dedin de aklıma geldi cipsli tavuk tarifi sormuş herkes ama lafı ortaya kim attıysa görmedi galba nası bi karmaşa yarattıını
valla aynı şey mi bilmiyorum ama benim bildiğim cipsleri ufalıyorsun sonra tavuklatı ona bulayıp kızartıyosun KFC gibi çıtır çıtır oluyo
pssst tarifin sahibi çık ortaya da bi açıklama yap çatladık haaaklava:

Masallah Kaganada defnoşa da cok tatlı oldu bunlar ya.

Bir temizlendim pir temizlendim oh be.1 KG vermişimdir heralde.Şısko olabiliriz ama bakımlı barı olalım.Duşumu aldım.Sonra ağdaya ordanda manikür ve pediküre.Eve geldim Bora hala uyuyor.Girdim mutfağa pınarın ve tubanın pastalarından yaptım attım dolaba.

Pasamı yıkadım uyumaya calışıyor sımdı.Bende dinleneyım azıcık.Akşamda alısverii merkezine gidicez alple Boraya cıcıler alalım biraz.

Ne kadar gereksiz seyler almışım ya hepsi kalın giymedem duruyor dolapta.Biraz ince birşeyler alalım bu akşam barı.Yemekte yapmıycam orda yeriz artık.

haaa bir de alkolsüz bira süt yapar mı muhabbeti olmuş ben yokken. yaparmış içinde malt olduğu için hatta eczanelerde aynı amaçla satılan bir malt içeceği de var. ama ben onun yerine FEYROUZ gazoz içiyom arada. hem ucuz hem de kolay bulunuyo. tavsiye ederim

CıPSLı TAVUK:
1,5 tavuk gögsü
1,5 su b. krema
1paket cips
tuz, karabiber
Nasıl Yapılır:
Tavuk gögüs etlerini küp küp doğrayın. üzerine
kremayı,tuzu,karabiberi ekleyin.
fırın tepsisine boşaltın.üzerine cipsleri elinizle
kırıklayarak serpin. 180 derecede pişirin. altı pamuk
üzeri kıtır nefis bir tavuk.
canım benim yaptığımda bu tarif

ınşallah paranızı alırsınız canım tatılde kafa dağıtmak için iyi olur.Aşılarda olunmuş maşallah.

Bende Borayla Odaları geziyorum evde kendi odasına girince sakınlıyo ya dolabın üstünde oyuncaklara bakıyor.Bende sallanan koltuğumuza oturup kedileri tavşanları anlatıyorum dinliyor kuzu.

Parmaklarını kaldırıp hep birlikte sayıyoruz ona kadar oda cok ilgisini cekiyor.

Sizinkilerle elleriyle oynuyormu Bora kaldırıp kaldırıp ellerini acıyor kapatıyor saskın saskın parmaklarına bakıyor.

Bide hep muhabbet tabi konuş yeterki agular bugular cığlıklar atıyor.Konuşurkende ses tonunuzu bebk gibi yapmalıymışız aklınızda olsun ben ses cıkarıyorum arkadan bora taklıt ediyor.

Ama en kısa sürede bi dönence almak istiyorum.

:kedi::kedi::kedi:
sen miydin o ay ben de tarif sahibi ortalarda yok die atıp tutuyom kem kümkaydirigubbakcemile3

kızlar bende şu salıncaktan aldım kızalrınkinenşimdi gelmiş kargo umarım benim kızda severde bende rahat ederim.

inş. sever cnm güle güle kullansın prenses :)))

Sağol cnm :))) bide O lafı ortaya atıp kenara çekilen NURTEN cnm :))) Nurteeeeeen bacım sana sesleniyorum çık ortaya çatladık burda
kaydirigubbakcemile3

Ohh rahatlamışsındır :))) eline sağlık cnm, ya varya aynı olayı bende yasıyorum, benimkilerinde penyeleri kalın ondan giyemiyo yavruşş, bide beğendiğine sevindik tetesi :)))opuyorumnanaktan

Meltemcim bide bunu deneyelim cnm :))) bakalım erkenden öğreneceklermiŞeniz

meltemcim yok ben değildim:):) ben sahibi ortaya çıkmayınca yazayım dedim. meltemcim bu arada sen hipp çayını eczanedenmi alıyorsun bulamadım bir türlü

Oyyyy tülayyyy kaç bin kalori buuuu, yemede yanında yat valla

maş. kuzuma, ewet ewet sayıda sayılabilir
kaydirigubbakcemile5
kızlar benim misafirler gelcek ya, artık giremem hoşçakalın hepiniz.
öptüm kuzucuklarıııŞeniz

Güle güle cnmŞeniz

kızlarrr geçmişe bakamıyorum yaaaa neyse alişle ömeri sağlık ocağına götürdüm öylesine tarttılar kuzularımı aliş 5900 ömer 6400 gr olmuş

muayne oldular gayet iyiler sonra markete gittik şimdşi mama yiyozz gelecess

Kıalar sizinkilerdede cok tukuruk varmı 2 gunder berı boradan hep akıyor ya bolan yapıyor bıde ağzıyla.

Kıalar sizinkilerdede cok tukuruk varmı 2 gunder berı boradan hep akıyor ya bolan yapıyor bıde ağzıyla.

canım benim kızda yapıyor.özellikle karşısında biz konuşurken ses çıkarırken sanırım dilini döndürmeye çalışırken oluyor.ofya çok özleidim kuzucumuu((((((((

Birsen hoseldin cnm nasıl oldu burun kanaması:uhm:

cnm var bizde
kızlar herkese iyi akşamlar.mesai bitti.öpüyorum hepinizi ve kuzucukları

İyi akşamlar tülaycma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…