2009 Mayıs Anneleri

cnm benim kıyamam ağrı yapıodur tabi.bizde bugun olduk verem asısını ondan sanırım cok huysuz durmuo sadece kucakta duruyor sürekli ağlıoooo....

fulyacım benim kızda almıyor memeyi hatta verirken öyle ağlıyorki gören birşey yapıyor sancak.bende artık sağıp biberonla veriyorum

canım aynen bebişlerimiz memeyi bırakıyor sanırım bende bir haftadır mücadele ediyorum emzirmek için kıyameti koparıyor ama biberon verince alıyor

kızkar kanguru hangı aya kadar kullaılıyor.Almayı duşunuyorum ama gereksiz yere para vermiyeyım bıde memnunmusunuz.

canım ben şu an kullanıyorum ve çokda rahat ediyor benimkisi ben mennunum:)benim yeğenimde almıştık 1 yaşına kadar kullanmıştı annesi

bende 15 gun once aldım cok rahat hem artık buyuduklerı ıcın baslarınıda tutuyolar oyle pahalı bıseye gerek kalmıyo benm oglum cok sevıyo

Selam verip gidicem eşim evde olunca pc savaşımız var.herkes iyidir umarım şimdi dışarı çıkıcaz.benim kız davut güloğlunun şu son klibinde oynuyor yteyzeleri ve agulanıyor çok güldük kralı açmıştım o vardı baktım benimki hareketlendi bitince ağladı hemen indirdik netten çaldık yine başladı bu arada oynayan bebek hiç sevmezdim daha doğrusu istemezdim ama bu kız oynayacak valla yandık.bide agulanıyor şarkımı söylüyor anlamadım.

canım altıncı aydan itibaren kullanılıyor ben fazla kullanamamıştım kızım rahat etmedi

canım ben şu an kullanıyorum ve çokda rahat ediyor benimkisi ben mennunum:)benim yeğenimde almıştık 1 yaşına kadar kullanmıştı annesi

cnm bende kullanıyorum cok rahatımmm

bende 15 gun once aldım cok rahat hem artık buyuduklerı ıcın baslarınıda tutuyolar oyle pahalı bıseye gerek kalmıyo benm oglum cok sevıyo

sağolun kızlar ya.Yakın biryere giderken arabayı almıyorum.Diğer türlüde onu ve cantayı tasımak eziyet oluyor.Bu akşambabamız gelsinde gidip alalım bizde.Adam da bıktı artık benim alışverişimden ama napalım oğlunun rahatı için.zemuszemus

Iğlgin işe başlamışsın ne desem ki üzgünümmü hayırlı olsumu
pınar bayıldım fotoya nete ver tıklanma rekoru kırar çok tatlı maşallah
incihancım nasılsın ne aşısı ya
fulya nice yıllara mutluluklar
tylon canım nasılsın
dırım hangi mamayı kullanıyosun yazarmısın bana

canım erkeklere bakma eşimde hep söyleniyor bitmiyor hiç eksiğin diye:)) ama al valla rahat edersin. benim aldığım acayip rahat bişey yan falanda takabiliyorsun

Tülay hangi marka kulanıyosun canım alıcam tabı kız dinlermiyım hıç ben onu.Duymasın da

Esra verem asısı oldu canım dr yapmamıştı sağlık ocakları yapıyormuş bizde gittik.Ama sabahtan beri uyuyor ya asıdan mı anlamadım

canım merhaba alışmaya çalışıyorum işe bende sen nasılsın bebiş nasıl

Esra gelin kayınvalıde toprağından olurmuş bende bayılırım oynamaya.Döktür gelinim ohhhhzemuszemus

canım kraftın bir modeli bu ve fiyatıda çok uygundu yani kalitesine göre 25 tl ye aldım.her taraftan emniyete alıyorsun bebeği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…