2009 Mayıs Anneleri

GÜNAYDIN KIZLARRR HAYIRLI CUMALAR
bende bugün erken kalktım kargocu uyandırdı kızım pek huysuz uyudu gece zor uyudu aslında şimdi de uyuyor dün gezerken birazda rüzgar aldı sanırım rezene içirdim rahatladı
Dırımcım kız yatağımı batırdınız kız yazık kadına
Pınarcım günaydın ay dün Defnoşun fotosuna çok güldüm eşimede gösterdim valla maşallah kızına
bi geçmişe bakayım bakabildiğim kadar
Bozon ve Sibiko da burda sanırım günaydın kızlar

bozoncım günaydın iyiyim canım bugün sen nasılsın bebiş nasıl

birsencim nasılsın paşalar maşallah bomba gibi yatağıda kirletmiş afacan :))

pınarcım günaydın tatlım defnem nasıl sen nasılsın

tutkuncum günaydın canım nasılsın

kızlar süt iznim için patronum öğle arası git dedi dolmuş yok bizim oraya buradan en yakınına binsem bile 15 dakika yürümem gerek
ne yapacağım bilmiyorum

günaydınlar herkeslerea.s.

özgü dün aşıdan sonra akşama kadar nerdeyse emdi uyudu sayılır. akşam biraz ateşi yükseldi biraz huysuzlaştı hemen bi calpol daha verdim. ateşi düşünce tekrar uyudu ve 7de uyandı çocuk kurulmuş saat gibi. dün o kadar enerji toplamışki habire oyun istiyo sabahtan beri. iyice yordum ama bende yoruldum ona şebeklik yapayım derken. sonunda uyudu. hihoyyyt
akşama yine şehir dışından misafirim gelecek galiba. görümcemin kocasının kardeşi buraya taşınıyorlar. çocuğu da hemen bizim burdaki liseyi kazanmış. onu yazdırırp kiralık eve bakacaklar haftasonu. yani eşimin gezme hayalleri suya düştü. bi hafta sonumuz var onu da dolduruyorlar sağolsunlar. çocuk doğalıdan beri sadece iki haftasonu yalnız kaldık. haftaiçi zaten gezemiyoz. yine eeve tıkılıp kalcaz. bi çocuğu kontrole götürüp geliriz. benimde dışarı çıkmışlığım bu olur artık haftasonu.

günaydın herkese nasılsınız kızlar iş yerindeyim dün annemlere gittim maşallah duru hanımda yağmur hanımda pek keyifliydi annenannesi onlara çok iyi bakıyor :)))))

Ne güzel canım ya aklın kalmıyor işte süper annelerin hakkı ödenmiyor

Günaydın canım nasılsın?

kızlar süt iznim için patronum öğle arası git dedi dolmuş yok bizim oraya buradan en yakınına binsem bile 15 dakika yürümem gerek
ne yapacağım bilmiyorum

Bence anlat durumu tatlım erken çık senin çok işine yarar böylelikle...vereliniortak

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde 9'da kalktık kızımla emzirdim şimdi yanımda yatıyor birazdan kahvaltı mı edeceğim a.s.

Side ne var ne yok bakalım?
iyiyiz valla afiyet olsun şimdi bende yapıcam
canım merhaba alışmaya çalışıyorum işe bende sen nasılsın bebiş nasıl
iyiyiz canım sen nasılsın kızlar iyimi alıştılar mı sensizliğe

Esra gelin kayınvalıde toprağından olurmuş bende bayılırım oynamaya.Döktür gelinim ohhhhzemuszemus
valla döktürüyo bende kime çekti diyordum

canım kraftın bir modeli bu ve fiyatıda çok uygundu yani kalitesine göre 25 tl ye aldım.her taraftan emniyete alıyorsun bebeği:)
bende kraft kullanıyorum memnunum yoksa kanz mıydı
canım iş olayına sevindim ve üzüldüm alıştığı yeri bırakmak zordur yenisi hayırlı olur inşallah
çok üzüldüm ya inşallah kısa zamanda Allah sağlıklı bir bebek verir
[/URL][/IMG]

annemle ben
hay maşallah enerjine ve sana bayılıyorum
iyi tatiller canım
canaın dr brovn güzel memnun kalırsın inşallah alır memeni ya

ne yapacağım bilmiyorum
günaydın.uzun yol yürümek sıcakta zor sabah geç gelsen mesela yada erken çıksan ona izin verse

canım misafir bebekle zor kolay gelsin biraz sanada müsade etsin insanlar ya
kız sibel ben 17 yaşına kadar hiç oynamadım sonrada dans ettim ama çokta sevmem ondan kıza kim alkış tutcak ben sıkılırım valla artık ananesi kalısın oyasın onla

ayy çok fena bi durum benimde başıma geldi bi kere. yorganı makineyede sığdıramadım banyoda yıkayacam diye canım çıktı. kafamçokkarıştı ogünden sonra yatakta değiştirirken altına mutlaka eski bi çarşafım var onu seriyorum.

günaydın canıma.s.
ben anne sütünden başka bişey vermedim daha. dün ilk defa şurup verdim farklı olarak. burası da akşşamları çok esiyor kaçgündür. geçen akşam markete giderken iyice kapattım arabasını. bişey göremeyince hemen uyudu kuzucuğum. acayip panik oluyom hasta olacak diye

bizde iyiyiz canım. bütün gün Özgü'nün keyfini yapmakla uğraşıyorum.

Gunaydın Kızlarrr...

Ya bu cocuk sabah 6 da kalkıyor oyun istıyor cığlıklar atıyor benı alın diye.Özenıyorum 8 de 9 da kalkan bebişlere valla.Neysem değiştiricez bı şekilde.

Ya ben hamıle kalıcam diye cok korkuyorum.4 cocuk istiyorum dıye benı oyuna getırıcek bu adam.Daha dr gitmedik korunma yöntemleriyle ilgili.O zamana kadar kaçmak lazım valla.

Benıkmde haftasonu görümcem ve kayınvalıdem geliyor.1 Hafta kalırlar artık.Yatılı misafiri cocukla eziyet olucak.

sibelcim sen baby slingi nasıl kullanıyorsun. benimkisi yatay olarak içinde durmuyor asla. bide tosuncuk oldu dararıyor içerde artık. dik tutucam bu seferde başını tam tutamıyor daha. seninki kocaman adam oldu ama sen nekadar süredir nasıl kullanıyorsun?

Canım aynen bizimkide çok büyüdüğü için yatay olarak durmak istemiyor artık diğer pozisyonlara geçicez ama 4 aylık olmamız gerekiyor 15 gn sonra diğer pozisyonları deniycem bakalım paketinin içinden kulanım kılavuzu çıkıyor ordan bakabilirsin.opuyorumnanaktan

kahvaltı yaptım mutfağı topladım geldim kızımı öptüm öptüm uyandıramadım.
Sibelcim iyiyim valla sen nasılsın Yağız nasıl
bu arada kızlar kendinize göre kıyafet nerden buluyosunuz ya ben bulamadım bi türlü

ayy daha çok var benim kullanmam için. bu arada ne yapsamki acaba:uhm: heryere arabayla gidilmiyorda. deneyince bebeğinin memnuniyetini yazarsan sevinirim canım.kaydirigubbakcemile5

canım ben canbebe nin altaçmaları var onları kullanıyorum içinde 7 tane var hep onları seriyorum 9 lira falan yatakta batmıyor tavsiye ederim

canım dikkat et valla hemen kalırsın spiral mi taktırcaksın yoksa ilaç mı
kız misafirin geliyorsa cuma nasıl gelcen
Bak Bora ya canım gece çayı al ben Türkizi ona alıştırdım uyumadığında ondan veriyorum şimdi gece uyuyor bide mama veriyosan gece ver uykusunda

sibelcim perşembe falan seni ararım evin yerini netleştirelim ben pek real tarafını bilmiyorum nerden gircez nasıl gelcez zaten o günde konuşuruz bide kaçta buluşulcak netleşsin ona göre burdan çıkarız.

Aha bi kadının yatağına mıçmadığınız kalmıştı kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım sağolasın şebek oldu kız amcasının elinde kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

ne yapacağım bilmiyorum

Söyle erken çık tatlım vaktinden gitmesin a.s

Günaydın canım a.s.

Aman çok şükür az ateşle atlatmışsınız aşıyı geçmiş olsun a.s.

Misafir zor valla ya. Bide haftasonlarını bağlamıyolar mı gıcık oluyorum

Günaydın canım a.s. Ay iyice oyuncu oldu bunlar valla zemuszemus

Kahvaltımı yaptım sonra Defnoş'u uyuttum. Evi toparlayana kadar uyandı cadı kaydirigubbakcemile3

Bugün bi yemek işim var bide yerleri sildim mi tamamdır zemuszemus

Havada çok serin ama acaip sıkıcı ya :bbo: Bunaldım fena halde :bbo:

Bu arada sabah Sibel Yağız'ın sesini kayıt etmiş. Sibel agu dedikçe Yağız ona agu diyor. Ay dinletti telde. Koptum ya. Maşallahı var damadımın. Bide gülücükler atıyor ki duymalısınız kaydirigubbakcemile3

tutkuncuğum mamamızı sormuşsun biz bebelac kullanıyozz cnm memnunum

bu arada kıyafet demişsinnn kızzz en şişkonuz benimmmm ben bilem buluyommm

kız bitirmişin işleri yine
Maşallah yağıza artık iyice hareketlendiler
tutkuncuğum mamamızı sormuşsun biz bebelac kullanıyozz cnm memnunum

bu arada kıyafet demişsinnn kızzz en şişkonuz benimmmm ben bilem buluyommm
kız bulamadım göbek tam olanların bacak bol geliyor üstlerdede hep askılı moda şimdi işe başlayınca yasak bizde ondan kısa kollu bulamadım bide robadan olanlarda 5 aylık hamile gibiyim. isyandayımmmmmmmmmmmmmmm
canım sma mamayı bulamıyorum artık ondan değiştirsem mi diyorum.Comformili dr kes artık dedi bakalım ne alsam diyorum

günaydıııııııııııııın
kahvaltımı yaptım şimdi evi temizlemeye girişeceğim
sonra arkadaşım gelecek kızıyla birlikteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…