günaydın herkese nasılsınız kızlar iş yerindeyim dün annemlere gittim maşallah duru hanımda yağmur hanımda pek keyifliydi annenannesi onlara çok iyi bakıyor :)))))
GÜNAYDIN KIZLARRR HAYIRLI CUMALAR
bende bugün erken kalktım kargocu uyandırdı kızım pek huysuz uyudu gece zor uyudu aslında şimdi de uyuyor dün gezerken birazda rüzgar aldı sanırım rezene içirdim rahatladı
Dırımcım kız yatağımı batırdınız kız yazık kadına
Pınarcım günaydın ay dün Defnoşun fotosuna çok güldüm eşimede gösterdim valla maşallah kızına
bi geçmişe bakayım bakabildiğim kadar
Bozon ve Sibiko da burda sanırım günaydın kızlar
tutkuncum günaydın canım nasılsın
kızlar süt iznim için patronum öğle arası git dedi dolmuş yok bizim oraya buradan en yakınına binsem bile 15 dakika yürümem gerek
ne yapacağım bilmiyorum
iyiyiz valla afiyet olsun şimdi bende yapıcamHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde 9'da kalktık kızımla emzirdim şimdi yanımda yatıyor birazdan kahvaltı mı edeceğim a.s.
Side ne var ne yok bakalım?
iyiyiz canım sen nasılsın kızlar iyimi alıştılar mı sensizliğecanım merhaba alışmaya çalışıyorum işe bende sen nasılsın bebiş nasıl
valla döktürüyo bende kime çekti diyordumEsra gelin kayınvalıde toprağından olurmuş bende bayılırım oynamaya.Döktür gelinim ohhhhzemuszemus
bende kraft kullanıyorum memnunum yoksa kanz mıydıcanım kraftın bir modeli bu ve fiyatıda çok uygundu yani kalitesine göre 25 tl ye aldım.her taraftan emniyete alıyorsun bebeği:)
canım iş olayına sevindim ve üzüldüm alıştığı yeri bırakmak zordur yenisi hayırlı olur inşallahpınarcım bide ben ev gitsemde bitirsem işleri ütüm var anca gece yapabilirim kız uyuyunca senin mantarlı börekten yapıp buzluğa atıcam bugün hafta sonu misafirim gelebilir.yemeğimde va eve gidince bir salata bide şakşuka yaptım yeter:)) kızlar bu arada çalıştığım şirket kapanıyor gerçi iş buldum hemen ama 9 yıldır aynı yerde olunca içimde tuhaf bir burukluk var( 9 yılın 6 yılını tek başıma geçirdim hasta olma gibi bir lüksüm bile olmadı içimde fırtınalar kopuyor resmen (
çok üzüldüm ya inşallah kısa zamanda Allah sağlıklı bir bebek verirOf yaaaaa :çok üzgünüm: Geçen hafta bahsettiğim yeni hamile arkadaşımın boş gebelikmiş biraz önce öğrenmiş :çok üzgünüm: Çok üzgündü ya nasıl teselli edeceğimi bilemedim offff bütün keyfim kaçtı :çok üzgünüm:
hay maşallah enerjine ve sana bayılıyorum[/URL][/IMG]
annemle ben
iyi tatiller canımMerhaba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?Bir gittim pir gittim valla,geldiğimden beri internetede giremiyorum,evde olmadığı için.Memleketteyim,tatilimiz bitmiyor,eşim geldi ama yine dönmüyoruz onunla,biraz daha kalıcaz burda.Ne de olsa çok rahatız Dağhan'la,teyzelerimiz ,anneannemiz sağolsun..Sizleri özledik ama,Şöyle bir baktık hepinizde iyisiniz gördüğüm kadarıyla..Kardeşimdeyim şimdi Dağhan uyurken bi bakıyım dedim,Dağhan 5,5 kilo oldu boyu 61 cm oldu,çok şükür herşey yolunda,sizleri merak ediyoruz ne var ne yok?Bebeklerde iyi dimi,hepinizi çok öpüyorum şimdilik,görüşmek üzere..
canaın dr brovn güzel memnun kalırsın inşallah alır memeni ya[k] {n} [k];8232763 .!.:of yaa kızım benide emmiyor biberonuda almıyor ne yapacagımı şaşırdım savaş verdim bugün onunla çok aglıyo ya karnı aç mama için aglıyo ama biberonu almıyo çok sonradan alıyo ondan sonra güp güp içiyo mamayı!! benide emmiyo sanırım beni bırakacak çok üzülüyorum neden öyle oldu aklıma şuda geldi, ender saraçın beşi birada çayı var ondan içtim bikaçgün acı kekikli falan acaba sütüme geçtide igrendimi? gerçi 2gündür bıraktım içmiyorum sırf buyüzden beni bırakırsa çok üzülürüm.
yrn başka biberon alıcam aventin emzigi anne memesine yakın oldugu için almıyo heralde benm memem sanıyo galiba aklıma bitek bu geliyo??
kaşıkla verim dedim anacım su gibi olmadı doymuyo zor iş offff gerçi bu akşam biraz emdi beni ama nasıl sevindim anlatamam çok dua ediyorum inş. bırakamz beni yaaa sütümde var işin kötüsü memeler şişti valaaa..
kızlar küçük kaynım bende akşama kadar pc onda giremedim oyüzden..
çocuk tam yetişme çagında anacım ne yemek yiyo yemek yetiştiremiyom çocuga kur kaldır pişir canm çıktı beni koysam tabaga yicek:1shok: eşimede bişi diyomiyom sık gelmiyorlar hemen fesatlıkla suçlar beni ama bugün hem o hem defne caanıma okudular bide misafirim var cumartesiye offf
yrn kaardeşimi çagırdım temizlige yardım etsin yada çocuga bakar ben yaparım..
bişilerde yapmam lazım ne yapıcagımı bilmiyom tuzlu uydururumda tatlı yapmak işkence bana..
accık bakıyım kolay tatlı bulayım çok öptüm sizleri bu arada ben yrn babama söylüyorum konuşsun adamla bakalım ne diyecekler..
iyi geceler kızlar
günaydın.uzun yol yürümek sıcakta zor sabah geç gelsen mesela yada erken çıksan ona izin versetutkuncum günaydın canım nasılsın
kızlar süt iznim için patronum öğle arası git dedi dolmuş yok bizim oraya buradan en yakınına binsem bile 15 dakika yürümem gerek
ne yapacağım bilmiyorum
canım misafir bebekle zor kolay gelsin biraz sanada müsade etsin insanlar yagünaydınlar herkeslerea.s.
özgü dün aşıdan sonra akşama kadar nerdeyse emdi uyudu sayılır. akşam biraz ateşi yükseldi biraz huysuzlaştı hemen bi calpol daha verdim. ateşi düşünce tekrar uyudu ve 7de uyandı çocuk kurulmuş saat gibi. dün o kadar enerji toplamışki habire oyun istiyo sabahtan beri. iyice yordum ama bende yoruldum ona şebeklik yapayım derken. sonunda uyudu. hihoyyyt
akşama yine şehir dışından misafirim gelecek galiba. görümcemin kocasının kardeşi buraya taşınıyorlar. çocuğu da hemen bizim burdaki liseyi kazanmış. onu yazdırırp kiralık eve bakacaklar haftasonu. yani eşimin gezme hayalleri suya düştü. bi hafta sonumuz var onu da dolduruyorlar sağolsunlar. çocuk doğalıdan beri sadece iki haftasonu yalnız kaldık. haftaiçi zaten gezemiyoz. yine eeve tıkılıp kalcaz. bi çocuğu kontrole götürüp geliriz. benimde dışarı çıkmışlığım bu olur artık haftasonu.
günaydın cicişşlerrrrr ayyyyyyyy bi ömerim sakindi malesef oda azmanlık yolunda gündüz hiç uyumuyor ayakta sallarsak ayakta uyuyor indirdiğin an uyanıyor aksamları uyumuyor sani kahve içiyor velet
gece 12 de uyudu yaaaa oda nasılll yatırdım uyudu diye uyandı yatağını salladım uyudu 10 dk. geçti tekrardan mır mırrrr yine salladım yatağını odada aliş uyuyor oda bağırıyor aliş uyanırsa yandığımızın resmi ....neyse uyudu tam oturacam yine bu sefer gitmedim kendi kedine uyudu bende yattım sabah 5.30 kalktılar yedirdik....sabah sekiz ali ağlıyoo ananeye sattım mama yemişş 9 da ömer çığırıyorrr
kalktım mama yaptım mama yerkende a<ltını açtım dolmuş bez pipiside normal çiş yok dedim bezi altından aldım sen yerken bi mıç yatağa nasıl bezi kaptım koydum bilmiyorum elleri ayakalrı mok oldu annem yetiştiii yatağamada mıçtınız diyor elleri yüzü mıçı ayakları yıkandı tırnaklarını kestim karnını doyurdum şimdi uyutmaya çalşıyorumm
bende bugün erken kalktım kargocu uyandırdı kızım pek huysuz uyudu gece zor uyudu aslında şimdi de uyuyor dün gezerken birazda rüzgar aldı sanırım rezene içirdim rahatladı
Pınarcım günaydın ay dün Defnoşun fotosuna çok güldüm eşimede gösterdim valla maşallah kızına
bozoncım günaydın iyiyim canım bugün sen nasılsın bebiş nasıl
birsencim nasılsın paşalar maşallah bomba gibi yatağıda kirletmiş afacan :))
pınarcım günaydın tatlım defnem nasıl sen nasılsın
sibelcim sen baby slingi nasıl kullanıyorsun. benimkisi yatay olarak içinde durmuyor asla. bide tosuncuk oldu dararıyor içerde artık. dik tutucam bu seferde başını tam tutamıyor daha. seninki kocaman adam oldu ama sen nekadar süredir nasıl kullanıyorsun?
Canım aynen bizimkide çok büyüdüğü için yatay olarak durmak istemiyor artık diğer pozisyonlara geçicez ama 4 aylık olmamız gerekiyor 15 gn sonra diğer pozisyonları deniycem bakalım paketinin içinden kulanım kılavuzu çıkıyor ordan bakabilirsin.opuyorumnanaktan
canım ben canbebe nin altaçmaları var onları kullanıyorum içinde 7 tane var hep onları seriyorum 9 lira falan yatakta batmıyor tavsiye ederimayy çok fena bi durum benimde başıma geldi bi kere. yorganı makineyede sığdıramadım banyoda yıkayacam diye canım çıktı. kafamçokkarıştı ogünden sonra yatakta değiştirirken altına mutlaka eski bi çarşafım var onu seriyorum.
günaydın canıma.s.
ben anne sütünden başka bişey vermedim daha. dün ilk defa şurup verdim farklı olarak. burası da akşşamları çok esiyor kaçgündür. geçen akşam markete giderken iyice kapattım arabasını. bişey göremeyince hemen uyudu kuzucuğum. acayip panik oluyom hasta olacak diye
bizde iyiyiz canım. bütün gün Özgü'nün keyfini yapmakla uğraşıyorum.
canım dikkat et valla hemen kalırsın spiral mi taktırcaksın yoksa ilaç mıGunaydın Kızlarrr...
Ya bu cocuk sabah 6 da kalkıyor oyun istıyor cığlıklar atıyor benı alın diye.Özenıyorum 8 de 9 da kalkan bebişlere valla.Neysem değiştiricez bı şekilde.
Ya ben hamıle kalıcam diye cok korkuyorum.4 cocuk istiyorum dıye benı oyuna getırıcek bu adam.Daha dr gitmedik korunma yöntemleriyle ilgili.O zamana kadar kaçmak lazım valla.
Benıkmde haftasonu görümcem ve kayınvalıdem geliyor.1 Hafta kalırlar artık.Yatılı misafiri cocukla eziyet olucak.
günaydın cicişşlerrrrr ayyyyyyyy bi ömerim sakindi malesef oda azmanlık yolunda gündüz hiç uyumuyor ayakta sallarsak ayakta uyuyor indirdiğin an uyanıyor aksamları uyumuyor sani kahve içiyor velet
gece 12 de uyudu yaaaa oda nasılll yatırdım uyudu diye uyandı yatağını salladım uyudu 10 dk. geçti tekrardan mır mırrrr yine salladım yatağını odada aliş uyuyor oda bağırıyor aliş uyanırsa yandığımızın resmi ....neyse uyudu tam oturacam yine bu sefer gitmedim kendi kedine uyudu bende yattım sabah 5.30 kalktılar yedirdik....sabah sekiz ali ağlıyoo ananeye sattım mama yemişş 9 da ömer çığırıyorrr
kalktım mama yaptım mama yerkende a<ltını açtım dolmuş bez pipiside normal çiş yok dedim bezi altından aldım sen yerken bi mıç yatağa nasıl bezi kaptım koydum bilmiyorum elleri ayakalrı mok oldu annem yetiştiii yatağamada mıçtınız diyor elleri yüzü mıçı ayakları yıkandı tırnaklarını kestim karnını doyurdum şimdi uyutmaya çalşıyorumm
bozoncım günaydın iyiyim canım bugün sen nasılsın bebiş nasıl
birsencim nasılsın paşalar maşallah bomba gibi yatağıda kirletmiş afacan :))
pınarcım günaydın tatlım defnem nasıl sen nasılsın
tutkuncum günaydın canım nasılsın
ne yapacağım bilmiyorum
günaydınlar herkeslerea.s.
özgü dün aşıdan sonra akşama kadar nerdeyse emdi uyudu sayılır. akşam biraz ateşi yükseldi biraz huysuzlaştı hemen bi calpol daha verdim. ateşi düşünce tekrar uyudu ve 7de uyandı çocuk kurulmuş saat gibi. dün o kadar enerji toplamışki habire oyun istiyo sabahtan beri. iyice yordum ama bende yoruldum ona şebeklik yapayım derken. sonunda uyudu. hihoyyyt
akşama yine şehir dışından misafirim gelecek galiba. görümcemin kocasının kardeşi buraya taşınıyorlar. çocuğu da hemen bizim burdaki liseyi kazanmış. onu yazdırırp kiralık eve bakacaklar haftasonu. yani eşimin gezme hayalleri suya düştü. bi hafta sonumuz var onu da dolduruyorlar sağolsunlar. çocuk doğalıdan beri sadece iki haftasonu yalnız kaldık. haftaiçi zaten gezemiyoz. yine eeve tıkılıp kalcaz. bi çocuğu kontrole götürüp geliriz. benimde dışarı çıkmışlığım bu olur artık haftasonu.
Gunaydın Kızlarrr...
Ya bu cocuk sabah 6 da kalkıyor oyun istıyor cığlıklar atıyor benı alın diye.Özenıyorum 8 de 9 da kalkan bebişlere valla.Neysem değiştiricez bı şekilde.
Ya ben hamıle kalıcam diye cok korkuyorum.4 cocuk istiyorum dıye benı oyuna getırıcek bu adam.Daha dr gitmedik korunma yöntemleriyle ilgili.O zamana kadar kaçmak lazım valla.
Benıkmde haftasonu görümcem ve kayınvalıdem geliyor.1 Hafta kalırlar artık.Yatılı misafiri cocukla eziyet olucak.
kız bitirmişin işleri yineKahvaltımı yaptım sonra Defnoş'u uyuttum. Evi toparlayana kadar uyandı cadı kaydirigubbakcemile3
Bugün bi yemek işim var bide yerleri sildim mi tamamdır zemuszemus
Havada çok serin ama acaip sıkıcı ya :bbo: Bunaldım fena halde :bbo:
Bu arada sabah Sibel Yağız'ın sesini kayıt etmiş. Sibel agu dedikçe Yağız ona agu diyor. Ay dinletti telde. Koptum ya. Maşallahı var damadımın. Bide gülücükler atıyor ki duymalısınız kaydirigubbakcemile3
kız bulamadım göbek tam olanların bacak bol geliyor üstlerdede hep askılı moda şimdi işe başlayınca yasak bizde ondan kısa kollu bulamadım bide robadan olanlarda 5 aylık hamile gibiyim. isyandayımmmmmmmmmmmmmmmtutkuncuğum mamamızı sormuşsun biz bebelac kullanıyozz cnm memnunum
bu arada kıyafet demişsinnn kızzz en şişkonuz benimmmm ben bilem buluyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?