2009 Mayıs Anneleri

Ay çok şükür Defnoş uykuya daldı ve 1,5 saattir uyuyor zemuszemus Bende o arada ütülerimi yaptım kaldırdım, duş aldım. Şimdi oturdum azcık keyif yapayım. Zaten kıpırdanıyor az sonra uyanır belli :bbo: Allah'tan yemeğim var. Bi makarna yapıcam hihoyyyt Aslında bi yerleri silmek istiyorum ama halim kalmadı beeee :bbo:

hamarat hatun seni bir birsen bir sen maşallah çok hamaratsınız kızlar benimde dünden yemeğim var hazırlayıp koydum dolaba ütülerimide yapmıştım temizliğimide işe başlayacağım diye dip köşe heryeri temizledim mesaim bitsede gitsem artık eve pınarcım defnemide yerim valla resmine bittim süper maşallah benim kızıma

pınarcım bide ben ev gitsemde bitirsem işleri ütüm var anca gece yapabilirim kız uyuyunca senin mantarlı börekten yapıp buzluğa atıcam bugün hafta sonu misafirim gelebilir.yemeğimde va eve gidince bir salata bide şakşuka yaptım yeter:)) kızlar bu arada çalıştığım şirket kapanıyor gerçi iş buldum hemen ama 9 yıldır aynı yerde olunca içimde tuhaf bir burukluk var( 9 yılın 6 yılını tek başıma geçirdim hasta olma gibi bir lüksüm bile olmadı içimde fırtınalar kopuyor resmen(

canım herşeyin hakkında hayırlısı olsun inşallah yeni işinede çabuk alışırsın :1hug:

Ay bacım ne hamaratlığı ya valla kısa zamanda iş becermeye çalışıyoruz işte kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım. Defnoş amcasının elinde maymun oldu valla. Çocuğu şekilden şekile sokuyor kaydirigubbakcemile3

Yap valla mantarlı börek güzel oluyor. Ay buzlukta var yapsam mı canım istedi şimdi kaydirigubbakcemile3

Ooooo zor bi durum ya alıştığın yerden ayrılmak :bbo: Ama iş bulmuş olmana sevindim alkisalkisalkis İnşallah iyi bi yerdir ve kısa sürede alışırsın a.s.

Of yaaaaa :çok üzgünüm: Geçen hafta bahsettiğim yeni hamile arkadaşımın boş gebelikmiş biraz önce öğrenmiş :çok üzgünüm: Çok üzgündü ya nasıl teselli edeceğimi bilemedim offff bütün keyfim kaçtı :çok üzgünüm:

Pınarcım arkadaşın adına çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda sağlıcakla alır bebeğini kucağına

Pınarcım arkadaşın adına çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda sağlıcakla alır bebeğini kucağına

Sağolasın canım inşallah :Saruboceq:

Ya eşimde daha gelmedi karnım acıktı :çok üzgünüm:

Merhaba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?Bir gittim pir gittim valla,geldiğimden beri internetede giremiyorum,evde olmadığı için.Memleketteyim,tatilimiz bitmiyor,eşim geldi ama yine dönmüyoruz onunla,biraz daha kalıcaz burda.Ne de olsa çok rahatız Dağhan'la,teyzelerimiz ,anneannemiz sağolsun..Sizleri özledik ama,Şöyle bir baktık hepinizde iyisiniz gördüğüm kadarıyla..Kardeşimdeyim şimdi Dağhan uyurken bi bakıyım dedim,Dağhan 5,5 kilo oldu boyu 61 cm oldu,çok şükür herşey yolunda,sizleri merak ediyoruz ne var ne yok?Bebeklerde iyi dimi,hepinizi çok öpüyorum şimdilik,görüşmek üzere..

iyi yapmışsın canım kokoş kokoş :)
ayyyy bugece rüyamdaaaa doğum yapmısım süt sağıyorum yaaaa hamişmi kalacam neee abowwww
tövbe tövbeeee :)
geçmiş olsun canım
oh maşallah maşallah
ama bence yıkama aşıya su değmemesi gerekiyor
kıyamam ben onaaa maşallah
ben sadece anne sütü veriyorum su bile yassak
Pınar cok tatlı ya karpuz ondan daha buyuk zilli.Mamayla besliyoruz tatlım zayıf olsunda anne sütü alsın en sağlıklısı ama napalım.

Bende dun kayısı verdim deli gibi yalandı durdu cekince kuzu.
bence kayısı verme çok gaz yapıyormuş

canımsın of onu çok iyi anlıyorum benim de ilk gebeliğim boş gebelikti berbat bi şey ama 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi denizim kollarımda... inşallah onunda olur en kısa zamanda

of yaa kızım benide emmiyor biberonuda almıyor ne yapacagımı şaşırdım savaş verdim bugün onunla çok aglıyo ya karnı aç mama için aglıyo ama biberonu almıyo çok sonradan alıyo ondan sonra güp güp içiyo mamayı!! benide emmiyo sanırım beni bırakacak çok üzülüyorum neden öyle oldu aklıma şuda geldi, ender saraçın beşi birada çayı var ondan içtim bikaçgün acı kekikli falan acaba sütüme geçtide igrendimi? gerçi 2gündür bıraktım içmiyorum sırf buyüzden beni bırakırsa çok üzülürüm.

yrn başka biberon alıcam aventin emzigi anne memesine yakın oldugu için almıyo heralde benm memem sanıyo galiba aklıma bitek bu geliyo??
kaşıkla verim dedim anacım su gibi olmadı doymuyo zor iş offff gerçi bu akşam biraz emdi beni ama nasıl sevindim anlatamam çok dua ediyorum inş. bırakamz beni yaaa sütümde var işin kötüsü memeler şişti valaaa..

kızlar küçük kaynım bende akşama kadar pc onda giremedim oyüzden..
çocuk tam yetişme çagında anacım ne yemek yiyo yemek yetiştiremiyom çocuga kur kaldır pişir canm çıktı beni koysam tabaga yicek:1shok: eşimede bişi diyomiyom sık gelmiyorlar hemen fesatlıkla suçlar beni ama bugün hem o hem defne caanıma okudular bide misafirim var cumartesiye offf
yrn kaardeşimi çagırdım temizlige yardım etsin yada çocuga bakar ben yaparım..
bişilerde yapmam lazım ne yapıcagımı bilmiyom tuzlu uydururumda tatlı yapmak işkence bana..

accık bakıyım kolay tatlı bulayım çok öptüm sizleri bu arada ben yrn babama söylüyorum konuşsun adamla bakalım ne diyecekler..
iyi geceler kızlar

hihoyyyt Günaydınlar kızlar ben açıyorum forumu bugün hihoyyyt

Oy yerim ben bunu yaaaa Şeniz gelinimi öyle şekilden şekile sokmayın bakıyım kızarım haaaa kaydirigubbakcemile3

Canım bir ara o bilgileri bizimlede paylaşırsan süper olur opuyorumnanaktan

Oy kıyamam kuzucuğa doktoruna danışıp bir ağrı kesicimi verseydim acaba.Benimkide öyle tatlım ellerini keşvedeli 1 ay oldu agzına sokmaya çalışıyor sürekli bizede halamız almış çıngırak ses ve renkli olunca çok dikkatlerini çekiyor.

kızkar kanguru hangı aya kadar kullaılıyor.Almayı duşunuyorum ama gereksiz yere para vermiyeyım bıde memnunmusunuz.

Gülhancım ben baby sling kullanıyorum benimki 3 yaşa kadar kullanılabiliyor ee tabi ozaman taşımaya kuvvet yeterse sırnaşık şey

Oyuncu olacak desene.Neden sevmezdin tatlım ne şeker olur ben küçükken hep masa tepelerinde oynardım hatta öyle çok resimlerim var mini mini etekli.zemuszemus

Tülaycım hayırlısı olsun tatlım umarım eski işyerinde daha iyi olur herşey ama emeğinin çok olduğu bir yeri bırakmak çok zor oluyor.

Ay canım yaaa allah en kısa zamanda bir melek nasip etsin arkadaşına allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın rabbim :Saruboceq:

[/URL][/IMG]

annemle ben

Çok güzel çıkmışsınız tatlım face e de bakıcam birazdan

Nurtencim çoğumuzda var bu aralar veletler sıkılıyor sanırım benimki bide süt olduğu halde çok çabuk boşaltıyor göğsümü yetmiyor tabi basıyor yayagarayı lıkır lıkır gelsin istiyolar biberona alışkın oldukları için uğraşmak istemiyorlar inşallah en kısa zamanda düzelir tatlım.Çocukla misafir ağırlamakta çok zor allah yardımcın olsun.Yer içinde baban konuşsun bakalım rezervasyon yaptıralım değilmi canım ağır misafirler geliyor :roflol::roflol:

günaydın herkese nasılsınız kızlar iş yerindeyim dün annemlere gittim maşallah duru hanımda yağmur hanımda pek keyifliydi annenannesi onlara çok iyi bakıyor :)))))

[/URL][/IMG]

annemle ben

Çok güzel çıkmışsınız ya bayıldım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Ooo tatil bitmiyor desene zemuszemus

Dağhan'a da maşallah kocaman olmuş valla a.s.

Canım yasak diye bişey yok boşver sen. Herşeyden ufak ufak tattır ki ek gıdalara geçince yabancılık çekmesin a.s.

Allah Allah niye böyle yapıyor bu kuzular ya :uhm: Benimkide emiyor ama sürekli ilgisini bişeyler çektiği için kafasını çevirip duruyor. Bende yatırıp üzerine doğru eğilip emziriyorum öyle kaçamıyor :bbo:

Günaydın canım a.s.

Ay sorma amcası bayılıyor onunla oyun oynamaya kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım ya çok üzüldüm valla nasıl teselli edeceğimi bilemedim :uhm:

günaydın herkese nasılsınız kızlar iş yerindeyim dün annemlere gittim maşallah duru hanımda yağmur hanımda pek keyifliydi annenannesi onlara çok iyi bakıyor :)))))

Günaydın canım a.s. Ohhh ne güzel ya ananeler güzel bakar zaten a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde 9'da kalktık kızımla emzirdim şimdi yanımda yatıyor birazdan kahvaltı mı edeceğim a.s.

Side ne var ne yok bakalım?

günaydın cicişşlerrrrr ayyyyyyyy bi ömerim sakindi malesef oda azmanlık yolunda gündüz hiç uyumuyor ayakta sallarsak ayakta uyuyor indirdiğin an uyanıyor aksamları uyumuyor sani kahve içiyor velet

gece 12 de uyudu yaaaa oda nasılll yatırdım uyudu diye uyandı yatağını salladım uyudu 10 dk. geçti tekrardan mır mırrrr yine salladım yatağını odada aliş uyuyor oda bağırıyor aliş uyanırsa yandığımızın resmi ....neyse uyudu tam oturacam yine bu sefer gitmedim kendi kedine uyudu bende yattım sabah 5.30 kalktılar yedirdik....sabah sekiz ali ağlıyoo ananeye sattım mama yemişş 9 da ömer çığırıyorrr
kalktım mama yaptım mama yerkende a<ltını açtım dolmuş bez pipiside normal çiş yok dedim bezi altından aldım sen yerken bi mıç yatağa nasıl bezi kaptım koydum bilmiyorum elleri ayakalrı mok oldu annem yetiştiii yatağamada mıçtınız diyor elleri yüzü mıçı ayakları yıkandı tırnaklarını kestim karnını doyurdum şimdi uyutmaya çalşıyorumm

canım benim bi arkadaşımda emzirirken elma sirkesine başlamıştı zayıflamak için. onunda bebeği memeyi bırakıyordu nerdeyse. sen uğraşmaya devam et yediklerine de dikkat et bu arada. umarım çabuk atlatırsın bu dönemi.

günaaydın canım.a.s.

günaydın canıma.s. bugün sanırım biraz daha iyisin. kızların annanesini hiç üzmeyecek anlaşılan. keyiflerininde yerinde olması güzel.

günaydın canıma.s. arkadaşına üzüldüm umarım en kısa zamanda o da bebişine kavuşur.:Saruboceq:

birsen kırmızılarda pek yakışmış. çok güzel görününyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…