pınarcım çok tatlı ya:):) bende dün şeftali suyu verdim ilk kez ilk başta beyenmedi sanırım sonra ne var en yoksa sildi süpürdü:))
pınarcım karpuz nerdeyse defneden büyük:1shok:. maşallah çok tatlı şimdiden ağzının tadını biliyor seninki.
birsen iyi gezmeler canım.
yeni anne kolaygesin sanada canıma.s.
cnm senın bebısede masallahGünaydın Kızlarrrrr.....
Bizde sımdı asıdan geldik.Verem asısını dr yapmamıştı sağlık ocakları yapıyormuş.Ben de sabah götürdüm olduk asımızı hıç ağlamadı mınık erkeğim.3 gun yıkama dediler ama beklemem o kadar bu sıcakta.
Öylesine bi tartıldı kuzum 6700 olmuş ayın 11 inde 3. ayımız bitiyor 7 kıloyu tamamlar heralde.
Banu işe baslamışsın canım kolay gelsin sana.
Fulya nıce mutlu senelere bebeğinizle inşallah.
cnm kolay gelsın sanadaKızlar yatılı misafir çok zormuş ya mıçımı kaşıcak vaktim yok valla koşturup duruyom
Ya şu resiler koymadan gidemedim kaydirigubbakcemile3 Amcası ve babanesi Defnoş'a karpuzun suyunu içiriyolar. Bizimkide şapur şupur içiyor. Vermeyi kesince de çığlık çığlığa bağırıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar güzel dilekleriniz için çoook teşekkürler.. evet 2 haftadır iyiyiz şükür..
sabahtan asıya gittik verem asısı kalmıstı gecen hafta yapmadılar onu vurulduk geldik.birde bana kızamıkcık yaptı kadın yakaladı valla..
saat 2 olmus daha bi iş yapmadım...
Pınar cok tatlı ya karpuz ondan daha buyuk zilli.Mamayla besliyoruz tatlım zayıf olsunda anne sütü alsın en sağlıklısı ama napalım.
Bende dun kayısı verdim deli gibi yalandı durdu cekince kuzu.
evet pınarcım onların alerjik özelliği var birde çileğin 6.aya kadar kesinlikle çilek evrmeyin dedi doktor.bu arada kızlar gittiğim doktor bana çok güzel beslenme listesi hangi ay ne yer hangi yiyecekler alerji yapar.hangi aylarda hangi haREKETLERİ YAPAR EN GEÇ YAPACAĞI AYLAR GÜZEL BİLGİLER HAZIRLAMIŞLAR VALLA
kızlar güzel dilekleriniz için çoook teşekkürler.. evet 2 haftadır iyiyiz şükür..
sabahtan asıya gittik verem asısı kalmıstı gecen hafta yapmadılar onu vurulduk geldik.birde bana kızamıkcık yaptı kadın yakaladı valla..
saat 2 olmus daha bi iş yapmadım...
cnm senın bebısede masallahsen mamada verıyodun herhalde
cnm kolay gelsın sanada
cnm defnos ta baslamıs ek gıdaya
artık arada tadına baktırmak lazım meyvelerın bende verıyorum
banucum işe başlamıssın cnm... kolaylık versin allah cnm cok zor
banucum nasılsın.ya gerçektem zor oluyor ben alıştım artık ama yinede günde 10 kez arıyorum annemi ama herşey onlar için canım fazla üzme kendini.
evet banucum annesütü..ama bu aralar almıo memeyii savasıo resmen(
evet banucum annesütü..ama bu aralar almıo memeyii savasıo resmen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?