ben beyliciuma yakınım canım kültür dersanesi tarafında beykop sitesinde
merhaba kıslaarr..
Uzun zamandır yazamadım..Umarım herkescikler iiyidir...keyifler yerindedir...
Çok yoğun geçti bu aralar benim için..Zaten totiğim günümün büyük kısmını alıyor..Bir de Evimizin en üst katı yapılıyor kayınvalidemler geldi Adanadan ..Onlar ilgileniyorlar işlerle..bende socuktan fırsat kaldıkça yardım ediyorum..Birde ablamın nişanı oldu oraya git gel..Durum böle yanee..
Bi de dr umuza gittik bugün oğluşumla kontrol zamanımız gelmişti..Büyüyoruz artık..
maaşallah 7 kilo 600 g olmuş oğluşumherşey yolunda şkr..Hemşire ablalarımız çok sevdi bizim yayamazı...Bizimki de hem cilve yaptı hem dil çıkardınaniknaniknaniknanik
oğlu ayıp değilmi dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdi de yanımda oynuyo kendi kendine..sağdan sola soldan sağa hareket etmeye başladı..eller hep ağzında..Canım o benim yaaa..
cumalıkızık köyüne gitmiştik orda 2 foto teyselerimizee..
ahanda yine dil dışarıdaa....
bu da dedemizle beraberr....ne kadar masum şuna bakınççkedi bu kediikaydirigubbakcemile3
kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgınlar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum
canım dün arka arkaya çok besledim o rahatsız etti sanırım gaz değildi çünkü çok yedi oda şişirdi bebeği tabi.slm cnm kolık sancısımı tuttukı gecmıs olsun sanada uzme kendını
valla inşallah uyur yoksa bende mahvoldum bugünKıslar bu arad dr umuza ufak ufak bişeyler verebilirmiyim oğluma dedim..karpuz şeftali vs suyu gibi..hayır verme dedi..azıcıkta olsa vermiyeyim mi dedim..hayır dedi yine..peeki ne gibi sakıncası var dedim...o ayrı bir seminer konusu dedi anlatsam çok uzun sürerr ama şöle söyliyim herşeyin bir kullanma klavuzu vardır bebeklere de bu şekilde davranmalıyız dedi..şu anda bişeyler olmayabilir ama ilerde zarları olabilir dedi..ben de peki dedi..
Evde dedmiz babannemiz kavun karpuz vs biraa emdirmişlerdi...onlara da söyledim..bir süre daha hiç birşey vermeyi düşünmüyorum artık ben..
tutkuncum inş bu gece güsel uyurda sende yorunluğunu atarsın inş cnmm..
Sibelcm hoşbuldum cnmm..a.s.a.s.
kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgınlar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum
sağol canım ya anlamadım zaten ben bu bebekleri valla sanada geçmiş olsun bi yerinmi kendi kendine acıttı ki bide bebekler rüyalarında korkorlar mış bazenGeçmiş olsun tutkuncuğum bazen bebekler sebepsiz yere ağlarmış.dün benim oğlanda yatıyodu birden bire bir çığlık kopardı koştum hemen yanına yüzü kıpkırmızı olmuş oderece bağırdı yani okadar korktumki anlatamam dedim kesin bişey oldu sonra aldım kucağıma sustu hemen 2 defa yaptı aynı şeyi kalbin durucak sandım resmen.neden yaptı öyle anlamadım ama korkuttu bizi baya.
sağol canım ya anlamadım zaten ben bu bebekleri valla sanada geçmiş olsun bi yerinmi kendi kendine acıttı ki bide bebekler rüyalarında korkorlar mış bazen
Bizim ananemler bebek uykusunda ağlarsa annesini götürülermiş ona ağlarmış derler :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:gülersede babasını eşeğe ters bindirirlermiş ona gülermiş derlerdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm.Bu arada eşim bana slim n life almış korse daha giymedim baktı kıyafet bulamadım yok göbeğim yok kalçam dedim bunalım takılınca netten almış bugün geldi bide bana belin kaç diye sorduğunda kızmıştım.Ben alsammı derken o almışbide çok küçük nasıl gircem bakalım içinetşk.bilmiyorum hertarafına baktım ama bişi göremedim.ilkinde tam uyutmuştum dayısına bırakıp bi koşu markete gidicektim kapıyı açtım tam ayakkabımı giyiyiodum bu bi bağırdı ayy dedim yoksa gidiceğimimi anladı .delikafadulden
anne kısmı güzelde baba kısmına çok güldüümm :roflol: :roflol: :roflol:
tesekkur ederım aysuncummmopuyorumnanaktan
kızlarrr benım oglanda hıc durmuyooo ya..anca gozu tv ye takıldı fazla uzun surmez heralde oda
benımkı yumrugunu elınden gelse agzına sokacak bılegıne kadar.sonrada kusuyoo ogurtu tutuyooo tabı elını agzına sokunca sonra hadı bakalım bastan emme seansımız baslıyooomafoldumbenbıde agzıonın suyu hep dısarda yafs...dıs cıkartmaya baslayınca napcaz bılmıom artık salyalar hep onunde gezcek heralde bu sıpakaydirigubbakcemile3
ay benım oglan 3gundur memyle oyun oynuyoookaydirigubbakcemile3
ıkı elıyle sarılıyo once emıyo emıyoo sonra kafasını cektırerek agzından cıkartıyo cuk dıye ses cıkıyo her seferınde sonra lletıyle sag sol yapa yapa sokuyo tekrar agzına sonra tekrar cukk dısarı bı içerı bı dısarı gırıyo agzında benım memekaydirigubbakcemile3
oyundan sıkılıncada yuzunu tursutuyo meme agzına kacınca anlıyom ozaman anne cek dıookaydirigubbakcemile3ay alem bunlarrr
HAKLISIN CIVCIVIM BENDE IZLETMIYCEMMlmaz:
BIRSEN kız adam alıştı heralde geniş genişşşşş yatmaya:kedi:
benımkı uyandııııııııalkisalkisalkis
bu gece nobetteyız gene anşlasıldııııı:lepi:
herkese günaydın
kızlar ya benim oğluş hep kulağını tutuyor çekiyor acaba kulağı mı ağrıyor su kaçmış olabilir ne yapmalıyım bi fikri olan var mı
bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm.Bu arada eşim bana slim n life almış korse daha giymedim baktı kıyafet bulamadım yok göbeğim yok kalçam dedim bunalım takılınca netten almış bugün geldi bide bana belin kaç diye sorduğunda kızmıştım.Ben alsammı derken o almışbide çok küçük nasıl gircem bakalım içine
oldu yazarım canım.bu arada bebek yönünde ikimiz aynıyız.gece uyusa bile gündüz benim kızda hiç uyumuyor tam uyuyor diyorum eliyle yüzünü gözünü kaşırken uyanıyor valla bende imreniyorum uyuyan ve iş yaptıran bebeklerebenimkide öyle cnm...öle iştahlı emiyo ki ama sonra midesi bulanıyo...ağzının suyu konusunda da aynıyız..sanırım bu zamanlarda herkeste oluyo...
benim kide oyuncak yaptı beni...sanki plastik gibi sündürüp sündürüp bırakıyo yaaa:umursamaz:
cnm bu konudan bende muzdaribim...kulağı ve yüzüyle çok oynuyo bu aralar...elleri sürekli yüzünde ve kulaklarında...a.s
cnm kullandıktan sonra görüşlerini yazar mısın? bende kilolarımdan çok dertliyimsenağlama yazarsan çok makbule geçer merakla bekliyorumzemuszemus
herkese merhaba kızlar....ara sıra girebiliorum çünkü benim oğlan sabah 7 gibi kalkıyo sonra doğru düzgün hiç uyumyo yaaasenağlama evde iş güç yapan anneler size çok imreniyorum valla...ben maratonda gibi iş yapıyorum o da oğlum izin verirse...:1no2: gece düzene girdi ...inş gündüz de düzene girer en kısa zamanda en azından uyumasa bile çok ağlamaz....
oldu yazarım canım.bu arada bebek yönünde ikimiz aynıyız.gece uyusa bile gündüz benim kızda hiç uyumuyor tam uyuyor diyorum eliyle yüzünü gözünü kaşırken uyanıyor valla bende imreniyorum uyuyan ve iş yaptıran bebeklere
bu arada deniz otobüsü Kabataştan Kadıköy-bostancı-kartal-pendik e 19.00 da hareket ediyor.çok geçmi normalmi sizce
ondan bende aldım küçücük bişe yaa mümkün değil içine giremem demiştim ama girdim:lepi:bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm.Bu arada eşim bana slim n life almış korse daha giymedim baktı kıyafet bulamadım yok göbeğim yok kalçam dedim bunalım takılınca netten almış bugün geldi bide bana belin kaç diye sorduğunda kızmıştım.Ben alsammı derken o almışbide çok küçük nasıl gircem bakalım içine
oldu yazarım canım.bu arada bebek yönünde ikimiz aynıyız.gece uyusa bile gündüz benim kızda hiç uyumuyor tam uyuyor diyorum eliyle yüzünü gözünü kaşırken uyanıyor valla bende imreniyorum uyuyan ve iş yaptıran bebeklere
inşallah canım yaayyyyyyyneeeeennnn.....bazen hafifçe ellerini tutyorum uyutmaya çalışırken...genelde emzirirken uyuyo tam yatağına götürürken yada yatağına koyunca eller ayaklar hareketleniyo ve uyanıyo:umursamaz: neyse cnm bizimkilerde düzene girer inş...sağlıklı olsunlarda napalım:ecrin_bebek: bizimkilerde büyüyünce uslanır inşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yavaş yavaş ve aralıklı ver midesi alışık değil ondan ağır gelmiştir kaç cc verdin seninle benim kız aynı sayılır kutuda 150 cc bu ay için yazar ama ben bi 80 veriyorum sonra ara ara verip tamamlıyorum.Bide mamayı çok bekletme ve çokta ılık verme.bide biberonun 1 numara mı normal biberonsa çok hızlı akar ve rahatsız ederarkadaşlar lütfen bilgisi olan acil cevaplasın,
kızım 1 hafta sonra 3.ayını dolduracak.Kilosu 5000gr. Sütüm yetmediğinden dolayı huzursuzdu.Bugün doktora götürdm milupanın aptamil mamasını ek olarak ver dedi.Mamayı verdikten 2 saat sonra kızım yetişkin bir insan kadar kustu.Çok korktum.Neden böyle olduğu hakkında bilgisi olanlardaan cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?