arkadaşlar lütfen bilgisi olan acil cevaplasın,
kızım 1 hafta sonra 3.ayını dolduracak.Kilosu 5000gr. Sütüm yetmediğinden dolayı huzursuzdu.Bugün doktora götürdm milupanın aptamil mamasını ek olarak ver dedi.Mamayı verdikten 2 saat sonra kızım yetişkin bir insan kadar kustu.Çok korktum.Neden böyle olduğu hakkında bilgisi olanlardaan cevap bekliyorum
bencede geç dönüşte saate göre artık ben eşimi çağırırım yada Haydarpaşada inip trenle gitcez en rahatı o o gün duruma göre bakarız artık.Biraz geç canım yaaaa o saate kalmayalım derim.Bizim vapur işi yattı ozaman nasıl geri döncez peki? :uhm:
bakalım işe yarıycak mıondan bende aldım küçücük bişe yaa mümkün değil içine giremem demiştim ama girdim:lepi:
pek kullanmadım 2 kere giydim ama baya toparlamıştı vücudumuu
Ahsende bu aralar yüzüyle çok oynuyor
bugün hiç uyumadı şimdi uyudu şükür bende ütü yaptım yarın gidiyorumm
daha bavul bile hazırlamadım ütüm var yapılacak
sizin de yıl dönümünüz kutlu olsun bi yastıkta kocayın inşallaahh
benimki de artık uykusu gelince çok huysuzluk yapıyo. sonra uyutmak çok zor olmuyo ama hemen uyanıyo tekrar sil baştan(
hadi hayırlısı...
ayneeeeenn şaka gibi yaaa
Günaydın tatlı anneler
Bende mayıs annesiyim, 27 mayısta doğum yaptım Masal adında 2 ay 5 günlük bir kızım var.
Hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah Allah nazardan saklasın.
Sizleri uzaktan takip ediyorum, yalnız başına çocuk büyütmek çok zor hele bide tecrübesiz olunca...
Tutkun ve Nacihan beylikdüzünde oturuyor galiba bende beylikdüzünde oturuyorum :)
Birkaç sorum olucak cevap verirseniz çok sevinicem
- Biz perşembe günü ikinci aşılarımızı olduk sağlık ocağında yaptırıyorum dr rota aşısı içinde ogün gel demişti, birgün içinde o kadar aşı kıyamadım ve rotanın bir sürü yan etkisini okudum, sizler yaptırdınız galiba çoğunuz yan etkisi oldu mu? ve ne kadarlıkken yaptırdınız 2 ve 4. aylarda biliyorum ama öteki aşılarla aynı gün olması şart mı?
- Birde çalışan ve doğum iznine ayrılan anneler doğum ücretlerini aldınız mı? hangi evrakları istediler, dün bana sgk; işyeri vizite ve çalışamamazlık girecek netten ve hastanede raporu göndercek o kadar dediler, başka ben giderken bişey götürcem mi, işyerim karşıda ve eşim izinliyken bebekle gidicez gene gene git gel olsun istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem...
- Beylikdüzünde oıturan arkadaşlar bebişleri hangi dr a götürüyosunuz? ilk önce doğana götürdüm şimdi medi life ama hiç şöle kafama uygun gerektiği gbi ilgilenen bir dr bulamadım.
Bende hamilelikten beri bir siteye giriyorum ama hiç böle paylaşımlar olmuyo, keşke orda zaman kaybediceğime buraya girseydim paylaşımlarınız çok güzel hepinize sevgiler
Herkese günaydınlar bacılar
Bizde kızımla her zamanki gibi 9'da kalktık. Emzirdim falan şimdi koltukta yanımda yatıyor. Babamız biraz daha uyusun dedik. Kalkmasını bekliyoruz
Bugün kızımın kontrolü var. Hem pnomökok ve rota aşımızı olucaz hemde bakalım kilomuz boyumuz ne olmuş :uhm: Doktor teyzemiz bi kontrolümüzü yapsın
Ya gece kızımın bacağını bi sivri yemiş :1shok: Ama görseniz eşşek kadar :1shok: Kayınvalidemlerde ısırmıştı ama küçüktü. Bu kocaman ya yazık kuzuma :çok üzgünüm:
Herkese günaydıın.Bugun bende erkenciyim.öyle derin uyuyodumki tam yeni dalmıştım sabah sabah zil çaldı kaçtı uykum.Dün test almıştım baya bi şüpelendim kendimden onu yaptım kalkmışken neyseki negatifmiş sırnaşık şey bi tuhaf oldum ya çift çizgiyi görmek için ne kadar beklediğim günler geldi aklıma.şimdide çift çıkarsa diye korka korka yaptım kaydirigubbakcemile3 .
Aklımdayken bişey sorcam kızlar sizin bebeklerinde kafası çok sıcakmı? ben kucağıma aldıımda kafasını yasladığı yer çok ısınıyor.vücudu sıcak değil ama kafası çok sıcak önce bana öle geliyodur sandım ama dün misafir vardı oda aldı kucağına bunun kafası baya ateşli dedi.neden olabilir acaba.
Aslıcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere tatlım.a.s.
Gülşahcım git tabi tatil gibisi varmı birde deniz çok rahatlatıyor.Ah keşke bende tekrar kaçabilsem ayvalığa..şutarafagitti
Kızlar selam, çoktandır yazamadım çünkü memleketime gittim yurt dışına,
bakıyorum da herkes iyi maşallah, bebişler büyüyor. Bizim bebiş te iyi, müsait zamanda resmini koyarım, biz 7 300 gr olduk teyzeleri, sadece emziriyorum.
Öpüyoruz hepinizi
kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgın
lar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum
merhaba kıslaarr..
Uzun zamandır yazamadım..Umarım herkescikler iiyidir...keyifler yerindedir...
Çok yoğun geçti bu aralar benim için..Zaten totiğim günümün büyük kısmını alıyor..Bir de Evimizin en üst katı yapılıyor kayınvalidemler geldi Adanadan ..Onlar ilgileniyorlar işlerle..bende socuktan fırsat kaldıkça yardım ediyorum..Birde ablamın nişanı oldu oraya git gel..Durum böle yanee..
Bi de dr umuza gittik bugün oğluşumla kontrol zamanımız gelmişti..Büyüyoruz artık..
maaşallah 7 kilo 600 g olmuş oğluşumherşey yolunda şkr..Hemşire ablalarımız çok sevdi bizim yayamazı...Bizimki de hem cilve yaptı hem dil çıkardınaniknaniknaniknanik
oğlu ayıp değilmi dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdi de yanımda oynuyo kendi kendine..sağdan sola soldan sağa hareket etmeye başladı..eller hep ağzında..Canım o benim yaaa..
cumalıkızık köyüne gitmiştik orda 2 foto teyselerimizee..
ahanda yine dil dışarıdaa....
bu da dedemizle beraberr....ne kadar masum şuna bakınççkedi bu kediikaydirigubbakcemile3
canım dün arka arkaya çok besledim o rahatsız etti sanırım gaz değildi çünkü çok yedi oda şişirdi bebeği tabi.
valla inşallah uyur yoksa bende mahvoldum bugün
Sibelcim dün yanlış besledim geç kalktı dün sonra gündüz pek yemedi gecede az yedi diye tıktım mamayı oda hayır demedi tabi sonrada rahatsız oldu yavrum ağlaya ağlaya uyudu hemen kalkıncada yıkadım rahatlasın diye sonra yedirdim rahat şimdilik tabi bakalım.
Tubiş doğumgünün kutlu olsun canım nice yıllara
Siribroncum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinde inceymiş vala
Handeor hoşgeldin beylikdüzünde oturmuyorum ben.
Alsu ve Melinde aramıza dönmüşler hoşgeldiniz.
Birsen annenler sözde iyilik yapıcaz demişler ama insan daha küçük olduğu için nasıl bırakırki bunu düşünememişler bu arada salıncak keyfide pek güzelmiş
Fulyacım maşallah pek tatlısınız
Yeni anne maşallah diyorum oğluşuna
Pınarcım karpuz zararlı demiş dr kız senin Defnoşun fotosunu verseydik dr a napardı acep
sağol canım ya anlamadım zaten ben bu bebekleri valla sanada geçmiş olsun bi yerinmi kendi kendine acıttı ki bide bebekler rüyalarında korkorlar mış bazen
Bizim ananemler bebek uykusunda ağlarsa annesini götürülermiş ona ağlarmış derler :gitme::gitme::gitme::gitme:gülersede babasını eşeğe ters bindirirlermiş ona gülermiş derlerdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3almesın bacımmm coksss guldummmm
benimkide öyle cnm...öle iştahlı emiyo ki ama sonra midesi bulanıyo...ağzının suyu konusunda da aynıyız..sanırım bu zamanlarda herkeste oluyo...
benim kide oyuncak yaptı beni...sanki plastik gibi sündürüp sündürüp bırakıyo yaaa:umursamaz:
cnm bu konudan bende muzdaribim...kulağı ve yüzüyle çok oynuyo bu aralar...elleri sürekli yüzünde ve kulaklarında...a.s
cnm kullandıktan sonra görüşlerini yazar mısın? bende kilolarımdan çok dertliyimsenağlama yazarsan çok makbule geçer merakla bekliyorumzemuszemus
herkese merhaba kızlar....ara sıra girebiliorum çünkü benim oğlan sabah 7 gibi kalkıyo sonra doğru düzgün hiç uyumyo yaaasenağlama evde iş güç yapan anneler size çok imreniyorum valla...ben maratonda gibi iş yapıyorum o da oğlum izin verirse...:1no2: gece düzene girdi ...inş gündüz de düzene girer en kısa zamanda en azından uyumasa bile çok ağlamaz....
desene hepsı aynı bu kuzucuklarınnnn:)
inş en kısa zamanda duzene gırersınız canım bızde daha tam orurtamadık duzeniiii
arkadaşlar lütfen bilgisi olan acil cevaplasın,
kızım 1 hafta sonra 3.ayını dolduracak.Kilosu 5000gr. Sütüm yetmediğinden dolayı huzursuzdu.Bugün doktora götürdm milupanın aptamil mamasını ek olarak ver dedi.Mamayı verdikten 2 saat sonra kızım yetişkin bir insan kadar kustu.Çok korktum.Neden böyle olduğu hakkında bilgisi olanlardaan cevap bekliyorum
canım mıdesı alışık deıl ya ondan kusmustur ole ...
bırden cok wermeseydın ara ara wersen daha ıı olur belkı gercı ben mama kullanmıorumm ama mıdesı alışık deıl ya ondan ılk kez aldıı için olmustur.basta sutum azken wermuıstım bende aynen gerı kusuodu benımkıde ..korkma canım zamanla mıdesı alışırrr
ben geldımmmmm
şiiiittttt ogluş uyuyooooo babamız işe gıttıııııı
bende bı sıze bakııım dedımmmm nassınız bacılarrrrrrrropuyorumnanaktan
valla şu an değil ama sonra koyarım.sağol canım ya artık o kadar masum değil daha çocuksu sanki bide o foto nasıl denk geldiyse bi daha yakalayamadım öyle bi poz.tutkuncum kızının gozlerıne bıtıyom yaasen her msatınca ona bakmak cok sevındırıyorbenı yenı halınıde eklesene cm cok merak edyom valla
valla şu an değil ama sonra koyarım.sağol canım ya artık o kadar masum değil daha çocuksu sanki bide o foto nasıl denk geldiyse bi daha yakalayamadım öyle bi poz.
siribronum biz iyiyiz sen nasılsın?
Aferin yorma kendini canım 2 çocuk zaten zor millet aferin mi diycek.kızlar arkadaşlarım gelecek evi topluyorum hazır bişeyler aldık onları ikram edecem çaya gelecekler artık karar verdim kendimi yormayacam
Sağol canım yaıyıyız tutkunummmmŞeniz
oglan sabahturv yenı derın uykuya daldı sanırım...banyodan sonra basardık onuda:)uykusu olunca delı gıbı mızmızlaqnıo son 3gundur ..ne yapcamı şaşıom falla...
efet tutkunum ya beyazlar içinde o gozlerı maşallah supanallahhh cokkkk gusel kuzum
kızlar tansiyonum düşünce eşim market yaptı geldi bi baktım izmir köfte yapmış pişiriyor bide erik almış onları kaynatıyor ya ne hamarat kocam var ya maşallah
kızlar tansiyonum düşünce eşim market yaptı geldi bi baktım izmir köfte yapmış pişiriyor bide erik almış onları kaynatıyor ya ne hamarat kocam var ya maşallah
valla maşallah seninkide yardımcı oluyor galiba şanslımıyız nemaşallah dıyelımde nazar degdırmeyelım aman
ew işlerınden anlayan kocalar superr oluo falla tutkunummmhihoyyyt
benımkıyle bız ters olmuşuz hele ben erkek o kadın olmalıymışşşşkaydirigubbakcemile3
benım yğızım uyandı emdı gerı uyudu anammmm..
eger bu gece uykusuysa mıçtıkk yanimmmmm:))))
cok uyuyuncada ozluyom yafs:))cocuk ne yapsa yaranamıyo anacığına:)))))))))))))))
bende bende bende varımkızlar selam nasılsınız bende süt iznimi kullandım bugün:))) kızlarımla ilgilendim evi toparladım yemek yaptım gezmeye gittim
ılgın
sibiko
mutahhara
incihan
bengi
pınar
esen81
dırımkızı
incihan
bigudi54
siribron48
civciv1981
ankakuşu
aysun4141
çekilişe katılanlar :))))
sağol valla gerçekten maşallahmaşallah canım eşine :)) ne güzel seni düşünmesi Allah nazarlardan saklasın bitanem
nasılsın bu arada bebiş nasıl
kızlar ben regl olmadım geçen oldum sandım bir damla geldi kesildi hemen
çok sıcak nemli hava kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?