cnm önceden duymuştum kanguru erkek bebekler için zararlı deniyodu...bende almak istiorum...2. katta otruruorum ve bebek arabası indirmek çıkarmak çok zor geliyo...bi yarım saatlik yol bile bebek arabası indiriorum... sen almadan doktoruna yada bilen birine danıştın mı? cevaplarsan çok sevinirimopuyorumnanaktan
cnm be hıc duymadım hatta kalca cıkıgı olan bebeklere ozellıkle onerıyolar dıye bılıyorum ama kontrole gıttıgımde bı sorarım cnm sana da aslında gereklı bıseymıs
bilgilendirdiğin için çok saol cnma.s. bende alıcam inş.zaten çok uzun süreli kullanmam.. yani en fazla bi saat dolandırırım kanguru ile...bide marka tavsiyeniz var mı yoksa herhangi bişey alsamda olur mu? önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim dr 2.aydan sonra kullanabilirsin zararı yok dedi. özellikle sordum testislerine falan zararı olur mu diye yok dedi
ben öyle bi uğradım kaçtım kızlar hepinize sevkileeerrrr
benim dr 2.aydan sonra kullanabilirsin zararı yok dedi. özellikle sordum testislerine falan zararı olur mu diye yok dedi
oh oh maşallah yerim onu beeeeennn:)
afiyet olsun pınarcım gezin gezin bizim burası çok sıcak çıkamıyoruz akşama düğün var oraya gideceğiz
biz de yıkadık oğluşumu babasıyla uyuyorlar şimdi.
ben de duş alayım uyanmadan zaten kimsecikler yok pazar keyfi yapıyor herhalde herkes
slm kızlar herkese ııı pazarlar gercı bıtmek uzere amazemuszemus
bız bugun oğlusumla dugundeydık basta korkuyodum durmazsa dıye ama sesten ck etkılenıyodu dıye ama bızım oglan dugun baslayınca bı uyudu arada korktu falan ama alıstı uyudu takıdan sonrada kalktık ama bı 2 saatı geckın oturduk galıba
sonrada ordan haftalık alısverıse gectık oglusumu mıgrosta kanguruyla gezdırdım ordada uyudu gelene kadar kanguruda uyudu anca donduk sımdıde ayagımda sallayarak uyutamıyorum
bilgilendirdiğin için çok saol cnma.s. bende alıcam inş.zaten çok uzun süreli kullanmam.. yani en fazla bi saat dolandırırım kanguru ile...bide marka tavsiyeniz var mı yoksa herhangi bişey alsamda olur mu? önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben öyle bi uğradım kaçtım kızlar hepinize sevkileeerrrr
baskalarıdamı goremıyo acaba tekrar yukeyecemde
Selamlar Kizlar,
Ben malumunuz 1 haftadir Annemlerdeyim ve tatilim iyi geciyor. Ama oglum yolda cok yiprandi, üstüne birde bagirsak sorunu cekiyor kac gündür, kakasini günde 1 kere yapiyor oda cok civik ve icinde sümüksü birseyler var. Doktora götürdük, seruma gerek yok simdilik, bol sivi tüketsin dedi. Havalarda bir sicak sormayin, sürekli terliyor. Nasil giydirecegimi sasiriyorum. Birde ilgi manyagi oldu, hic kucaktan inmiyor, gündüz uykularinin süresini iyice kisaltti. Ama olumlu gelismelerde var, ismiyle cagirinca kafasini cevirip bakiyor, bir sürü yeni heceler ögrendi, konusma terapileri yapiyor sipam:) Cinfiragini tutup salliyor ve gülüyor yaptigi ise. Park yatak aldik burada, besik gibi sallanabiliyor, cok isime yaradi gercekten. Gece uyumasi cok kolay artik. Kilo alimi durdu ve belki kilo bile verdi. Bu da sanki stresten sütümün azalmasina neden oldu, sürekli emzirmeye calisiyorum. Ne kadar iciyor acaba diye, Nuk'un elektirikli gögüs pompasindan aldim, cok kullanissiz cikti. Degistirecegim yarin, umarim sorun cikartmazlar.
Cekilis yapiyormussunuz kizlar, bende katilmak isterim. Bir sakincasi yoksa benide alin listeye. Ve gecmisi cok az okuyabildim, umarim bir sorun yok, hersey yolunda. Gelirim yine, hoscakalin simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?