2009 Mayıs Anneleri

ay kizlar bugun cok komiktim sabah 10 gibi kalktik kizcemle..cok uykum vardi..serrayi yedirdim tam yatircam bi masumlaşti dedim kakişler geliyor o yapana kadar biraz seveyim oyniyim derken sirtina taşti onu temizlerkende uykum kacti

baktim yapacak işim yok..(palavraninda bu kadari kaydirigubbakcemile3 tamam ev derli toplu ama işim yok degil yani kaydirigubbakcemile3 )..neysem işte o an gözüme iş yok gibi geldi D dedim haydi babaya gidelim süpriz yapalim

yarim saat pendikten dolmahceye hangi yoldan daha cabuk giderim diye düşündüm sonunda beşiktaş otobüsüyle beşiktaşa gidip ordan taksiye binmeye kaar verdim..hazirlandim ciktim serrayi kanguruya koydum,kanguruyla pusetine koydum almasi cabuk olsun diye D tam duraga vrdim otobüs gitti :))) diger otobüste bir saat sonra 13teydi yani..dedim şimdi ben gidicem eşim çikicak işten ay düşünsenize süpriz yapmak için gidiyorum..arayacam eşimi nerdesin dicem..evdeyim dicek sen nerdesin dicek..bende dolmabahcede bana süpriz olmus olurdu böylelikle gitmekten vazgectim mama alip eve geldim..

sonra serrayi doyurdum altini değiştirdim..ya dedim bukadar hazirlandim ettim niye evde durayim..eşimi aradim kadikoyde bulusalim diye..tamam dedi..tekrar ciktim gittim kadikoye yuvarlana yuvarlana önümde ayse serra asili,arkada sirt cantasi elimde puset

eşimle bulustuk yemek yedik gezdik geldik..

ay bu arada dün eşim hatirladi dogumgünümü hediye olarak gümüş cok güzel bi yüzük almiş..ammaa verişini bi görcektiniz verdi yüzügü taktim parmagima küçük geldi..aa bu kücük dedim..ne dese begenirsiniz sen kilo almişsin demekki,benim serce parmagim senin yüzük ölçün cünkü kaydirigubbakcemile3 dedi klava: hiçte bileeee sen zayiflamişsindir dedim bende :umursamaz: :dilcikar: tabi tabi dedi mafoldumben cok romantik bi hediyeleşme oldu anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3

ay cenem düştü gene gece gece..güya film milm izlicektim baba-kiz uyumusken..ama saat 1.5 olmus..anca serrayi yedirip ytarim :)

hayirli pazarlar şimdiden hatta artik pazardayiz hayirli pazarlar diliyim ve susayim artikkk opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar bacılar iyi pazarlar a.s.

Saat 9 gibi kalktık. Defnoş'u emzirirken biraz sıcak geldi bana. Ateşini ölçtüm 37,6-37,8 arası çıkıyor. Hemen yarım ölçek calpol verdim. Birazdan tekrar bakacağım ateşine. Aşıdan mı çıktı acaba , yoksa dün Çamlıca tepesinde biraz terli olarak rüzgarda kaldı ondan mı çıktı :uhm:

Kayınvalidemler kahvaltıya geliyolarmış :1shok: Bize bi pazar rahat yok ya kötükedihüso

günaydın kızlar.. bu sabah 9 da kalktık kahvaltı ettik kızım şimdi uyudu tekrar.bende camasır attım mak.ya.
yarından itibaren 4 gün sular kesilecekmiş hepsi yıkansın temizlik yapayımda su doldurayım sonrada.haftaiçi her gün gezdim bu gun evdeyim esim kahvaltıdan sonra zaten işe gitti

bu arada benide ekleyin çekilişe..

günaydınlarmı desem tünaydınlarmııı

bizde kalktık aksam misafirlerim 10 da geldi çaya dedimde bu saatte demedik çok kızdım sonra gelince söleiler onlarda misafir gelmiş habersiz sofrada yakalamış ben arayınca gelecek diyince anlamışlar kalkmışlar neyseee ....çayımızı içtik sohbet ettik gittiler sonra ben bulaşıkları hallettim ömer bey uyumadı babası ile oynamaya başladı sonra adam uyutimm bunu dedi saat bir oluyor ben uyuya kalmışım .....telsiz denemesi yapıyormuş bizim adam gece beni uyandırıyormuşş oldumu diye ben uyanıp o arkasını dönene kadar uyuyormusum bakmış saat 2 benide kanepeden kaldıramayınca
gitmiş çoukların odasında yatmış bende kanapede tabi sabah kalktım yatak odama geçtim yatağımada yayıldım sonra ömeri getirdi mama yedirdim ....ikizde uyumusuz sonra kalktık ömer uyuyor tabi tesisatcı gelecek bizim ön balkona çeşme yapacak orayı yıkamak sorun oluyor bölelikle hergün yıkayacam ve orada yaşayacam .....laptopuda koyacam....anakucaklarıda aldımmı eşim bugün hamakda almış onuda kuracazzz ......balkon sezonu gecikmeleli açılıyorrr...............

ayyyyyyyyyyy bu ömere bi haller oldu yemek yemez oldu yaaa ne yapacam bilmiyorum ek gıdayı yiyecekmi bilmem yaaa

dünürcezim gene gece nöbetine başlamışsın.gündüzleri görünmüyorsun pek kaydirigubbakcemile3 bende buaralar fırsat bulamıyorum girmeye.kardeşimle pc kapmaca oynuyoruz kaydirigubbakcemile3. Bizde seni ve gelinimi öpüyoruz kocaman.bu arada oğlum gelinimin son resmini çok beyenmiş a.s.

geçmiş olcum pnrcım. aşıdandır merak etme.

kahvaltıdan önce bir bakayım size dedim. günaydıııınnn!! burda olmak ne güzel yaaa!:sm_cool:
ÇEKİLİŞE BENİ DE KATIIINNNN!!vereliniortak

hoşgeldin. özlettin kendini uğra arasıra.

Kayınvalidemler kahvaltıya geliyolarmış :1shok: Bize bi pazar rahat yok ya kötükedihüso
zaten sorma rahat vermezler insana birtürlü.klava:

ayy yaz günü susuzlukta hiç çekilmeez kolay gelsin sanaa.

tünaydın tünaydıın.ohh balkon sefası hee gamyoncuiremsu

kahvaltıdan önce bir bakayım size dedim. günaydıııınnn!! burda olmak ne güzel yaaa!:sm_cool:

Tünaydın canım seni görmek de güzel a.s.

Aaaaa bu sıcaklarda susuz çekilmez canım ya depo yap hemen a.s.

Oooo balkon sefası he harika valla a.s.

geçmiş olcum pnrcım. aşıdandır merak etme.

zaten sorma rahat vermezler insana birtürlü.klava:

Sağolasın canım a.s.

Kayınvalidemler şimdi gittiler. Eşimde ofise gitti. Gitmeden kızımı yıkadık şimdi koltukta yanımda yatıyor kuzum. Ateşi 36,9-37'ye düştü çok şükür. Artık aşıdan mı yoksa tepede üşüdümü bilmiyorum :uhm: Neyseki iniyor. Tekrar şurup vermeme gerek yok heralde :uhm:

Kızlar çekiliş varmış benide ekleyin :)) hiç bişeydende kusur kalmam hani :))):kedi:
Pınarcm geçmiş olsn cnm çkmaz ateşi bi daha inş

ya ben yeni geldim ne çekilişi benide ekleyin şimdi geçmişe bakayım hemen buluşma var halen değilmi benim yirmilikler sorun çıkardı kızlar çok kötüyüm günlerdir ağzımı açamıyorum çarşambaya randevu aldık ameliyatla alıncaklar dün kızımı işitme testine götürdük şükür iyi çıktı yalnız kaka testinde 4-5 lökosit görüldü yazıyordu doktor bu bebeklerde normal sınır dedi ben kakasının yeşil sulu sümüksü olduğunu söyledim o zaman bir tane şurup verelim dedi ama ben kararsız kaldım bu sabahda kızımın kakası sarı ve koyuydu sizce kullansam mmı kızlar ya ilaçdaok kullanmak istemiyorum bide kulağında yağ bezesi demiştim ya onuda çocuk cerrahisinin görmesi gerekiyormuş onada canım sıkıldı inş önemli bir durum değildir bu hafta içi göstercez böle işte sizlerde ne var ne yok bakayım geçmişe yine gelirim inş

geçmiş olsun canım yaa
siz kontrole gidecektiniz ne oldu nasılmış güzeller güzelinin gelişimi
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
oh ne güzel uyumuşsun güzel güzel:)

:) ne yapcan artık torunu özlemişlerdir:)

geçmiş olsun canım bence kakası düzeldiyse kullanmana gerek yok ama yine de sen bilirsin

Kızlar çekiliş varmış benide ekleyin :)) hiç bişeydende kusur kalmam hani :))):kedi:
Pınarcm geçmiş olsn cnm çkmaz ateşi bi daha inş

Sağolasın canım indi çok şükür a.s.

Canım geçmiş olsun. Düzeldiyse verme derim ama bi kere daha yapsın bi daha bak bakalım :uhm:

Benimde dolgu olacak dişim var. Doktora sordum gidebilirsin dedi. Haftaya halledeceğim inşallah bende. Sana da çok geçmiş olsun canım a.s.

Sağolasın canım a.s. Valla onlar hergün görseler yine özlüyolar :bbo: En son cuma akşamı görmüşlerdi yani :umursamaz:

Kızım iyi teyzesi çok şükür. 5716 gr - 60 cm olmuş kuzum zemuszemus Herşey yolunda maşallah

Kızlar, bebeğimin poposu kızardı biraz, korkuyorum pişik olmasın
annemin yanındayken hiçbir şey yoktu, ben aynısını yapıyorum, altını her değiştirdiğimde poposunu yıkıyorum, krem yağ v.s sürüyorum
sizlerde böyle sorun yoktur inşallah
birde herşeyi annem gibi yapamıyorum sanki

Canım bezini sık değiştir. Süreklide krem yağ falan sürme bence. Bana hastanede bebek bakım hemşiresi kakasını yapınca pişik önleyici kremi sür, çişini yapınca sürme demişti. İlk zamanlar kakasını yapınca sürdüm. Şimdi kakasını yapınca poposunu yıkıyorum, güzelce kruluyorum. Krem bile sürmüyorum. Çok şükür hiç pişik olmadı. Yıkadıktan sonra belki ıslak kalıyo olabilir iyice kurula canım a.s.

Taze fasulye, makarna ve çoban salatası yaptım. Tam yaz yemeği oldu ohhhh mis cokacimcoook Yedik mutfağı toparladım şimdi dinlenme zamanı. Hava biraz daha serinlesin babamız dışarı çıkarıcak bizi hihoyyyt

Bugünde herkes dışarıda heralde pek sessiz burası lmaz:

oh oh maşallah yerim onu beeeeennn:)

ilk zaman pişik olmuştu şimdi yok çok şükür ben geçmesi için zeytin yağı sürdüm şimdi sadece ıslak pamuklarla siliyorum çok fazla krem kullanma bence nasıl olsa yaz yıkasan da olur

afiyet olsun pınarcım gezin gezin bizim burası çok sıcak çıkamıyoruz akşama düğün var oraya gideceğiz
biz de yıkadık oğluşumu babasıyla uyuyorlar şimdi.
ben de duş alayım uyanmadan zaten kimsecikler yok pazar keyfi yapıyor herhalde herkes

slm kızlar herkese ııı pazarlar gercı bıtmek uzere amazemuszemus
bız bugun oğlusumla dugundeydık basta korkuyodum durmazsa dıye ama sesten ck etkılenıyodu dıye ama bızım oglan dugun baslayınca bı uyudu arada korktu falan ama alıstı uyudu takıdan sonrada kalktık ama bı 2 saatı geckın oturduk galıba
sonrada ordan haftalık alısverıse gectık oglusumu mıgrosta kanguruyla gezdırdım ordada uyudu gelene kadar kanguruda uyudu anca donduk sımdıde ayagımda sallayarak uyutamıyorum

cnm önceden duymuştum kanguru erkek bebekler için zararlı deniyodu...bende almak istiorum...2. katta otruruorum ve bebek arabası indirmek çıkarmak çok zor geliyo...bi yarım saatlik yol bile bebek arabası indiriorum... sen almadan doktoruna yada bilen birine danıştın mı? cevaplarsan çok sevinirimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…