2009 Mayıs Anneleri

ben gıttım işe koyuldum burası kalabalıklasmıs off cok ısım var yatak odamı sıldım supurdum sımdı utuye baslıyorum
opuyorum sızı kızlarrr

ay vallahi canım kısır çektiiiiiiiiiii şöööyle nar ekşisi sosluuuuuuuuuu

burcu canım liste evde ve epey sayfaları var.eğer sana faxlama şansım varsa hani yakınlarda bir yere falan gönderebilirim canım.gonca canım evet ne yapalım alışa alışa çalışcaz artık.

mama faslındayız alşişin biberonun altına battaniye desteği koydum artık kucağımda ikisi olmuyorr

Bide cnm vazgeçirme emmesini kuvvetlendirio öyle yaparak kağan elini parmağını yumruğunu kolunu neyini bulsa şap şup götürüyo

canım dinlettim bende çok hoş
Aysun kolay gelsin hu
Dırım büyüdüler kız
marlıyn senle ben kısırcıyız sanırım
ben yemek yapıp kızımla gelicem çüsssssssssssssssss

canım dinlettim bende çok hoş
Aysun kolay gelsin hu
Dırım büyüdüler kız
marlıyn senle ben kısırcıyız sanırım
ben yemek yapıp kızımla gelicem çüsssssssssssssssss

:))) kız biriniz bari yollayın bana kısır... oyy aşerdim falla resmen
:kedi:

ay canım ya canın çekti sendemi seviyon çok sen ben tutkun demekki ksıırcıyız anacığım keşke yakın olsaydın

burcucum ya normalmi acaba ya bazen elinin bir ucunu bazen orta parmağını ama çoğu zaman baş parmağını doktora sordum geçen özelllşikle arayıp buluyormu dedi baş parmağını bende evet dedim çünkü genellikle onu emiyor oda bir şey sarın baş parmağın afalan dedi bana mantıklı gelmedi yalancı meem deid onuda atıyor başlıyor yine parmağı emmeye ya bunun çok zararları oluyormuş hem parmak deforme oluyormuş alalh korusun hemde diş ve damak yapısı bozuluyormuş canım

bu konuda fikri olan varmııııııııııııııııııı yardım bana kızlar

valla kızlar benim alişşş ağzında biberon varken sokuyor elini ağzına bazende bütün elini sokuyorrrr kusuyor deli çocuk

şuan kıpkırmzı gözlerle bana bakıyorrr uyumamak için direniyor bende uyutmak içinn

gonca bnm kızımda öyle yapıyor özellikle onu bulup emiyor hemde uyku arasında başta rahatsız olmuyordum ama şimdi çok rahatsızım bakıyorum baş parmagını emiyorsa alıp emziriyorum..
memede almıyo bu zilliler yaaa..
sende yrn dr sorayım bakalım ne diyecek??

buluşmayı erteleyelim derseniz ok. ama lokanta 3 katlı ve sanırım 2. katını bize ayıracaklarmış zaten biz nere istersek otururuz yagmurda orada sorun olmaz ama gidiş geliş zor diyorsanız bilemem..

aaaaa onu bilmiyodum bak, ama kağan elini emmeye basladığından beri daha çabuk bitiriyo memeyi, 1 saatten 30 dk ya fln düştü,fulya yazmıştı sanırım dr emsin bırak dedi diye bende ondan heç bişi yapmadm bıraktırmak için cuk cuk götürüyo, hatta bende çokmu tatlı oğlum fln diye dalga geçiyom emerken

kız su içiyodum gözümde canlanınca gülüp püskürdüm kerataya bak sen yaa
kaydirigubbakcemile3

waaaaaaaaaşşşşş birseeeeeeen şimdi gördüm aşk kadını yazıyiiiiirrrrrrrrrr:jeyyar:

:))) kız biriniz bari yollayın bana kısır... oyy aşerdim falla resmen
:kedi:
kız ben geçen gün yaptım bu günkü menüm piliç kanat,taze fasulye ve makarna salatası eşimde kendine çiğköfte almış gelir birazdan

kızlar ben bugun ilk kez adet oldum.
sütüm azalıyor ondan mı acaba veya bu sütü azaltır mı ıyıce
hayırlı uğurlu olsun.bilemiycem benim yok çünkü
benim kızın elleri hep ağzında arada emerken garipsesler çıkıyor o kadar tatlı demekki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
valla benimki canı isteyince uyuyor yöntemsiz yani uyutmak ne mümkün

valla nediyim ben herşeye uyarım
yemeklerimi yaptım hazırım

O da olur cnm :)) onuda gönderebilirsin nasıl olsa ben yemek için bişi yapmadım :))) kısırıda artıkın bi dahakine napalm :)))
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…