Burdan ilaç ismi yazmamda bir sakınca varmıdır acaba?
[
iyiye geliyormuş kız valla şaştım kaldım bu havaya şimdiOlsun canım nolcak aşkolsun bir şekilde gideriz takma sen bunları.Benim kadın Soğanlıkta oturuyor 50 ye geliyor valla süper çok uyguna buldum normalde 70-80 arası kadının ihtiyacı varmış benim kuaför buldu çok temiz yapıyor kadın.
Burdan ilaç ismi yazmamda bir sakınca varmıdır acaba?
Oy sorma bide ne giydircez biz bu çocuklara şimdik laelaelaelaelae
ertelesek mi:1shok::bbo:aslinda ben cok severim yagmurda gezmeyi tozmayiD ama ayse serra ve okadar esya ile hangi ruh haline girerim kestiremiyorum :))))) kızlar haftayami ertelesek napsak??
iyiye geliyormuş kız valla şaştım kaldım bu havaya şimdi
ertelesek mi:1shok::bbo:
dizim başlıyor içim kıpırdadı bak.
kız hava açtı ama yarın bence saat 11 i bekleyelim çok kötü olursa telleşir erteleriz çok yağarsa bebeklerde bizde rezil oluruz yollarda ama hava iyi olursa gideriz nedersiniz
gule gule tatlımkızlar ben bİrazdan Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın Çok ÖpÜyorum hepİnİzİ...gİdeyİmde paŞama kavuŞayım Çok Özledİm
cnm ya oglen esım yemege gelıyorda o gelmeden kapattımkı kızmasın hep ordasın dıyor yenmegını yedırtıp gonderdım:CüvCüv:bunu fuarda görmüştüm 40 liraydı orda tabi tanıtım için çok pişman olmuştum almadığıma
canım bide bebek çok ilgi istiyor ve vaktini alıyor.şimdi bizim durulara gttiğimizde hemen gardrobunu açıyor en az 5-6 elbise giyiyor Türkiz in yanına gelip bakıyor baktıki en uyumlu hangisi sonra onu giyiyor.şimdi Eskişehirde bizim Türkizin bavulunu deşer valla habire şunu giydir bunu giydir diye yandık bakalım
Aysun iş yapıyor galiba yok ortalıkta
cnm masallah oglusuna denıze bıle sokmussun sositosositosositososito
afıyet olsun guzelımtülaycım bende öyle steril makinasına atıyorum her kullanımdan sonra
kızlar ben yemeğe çıkıyorum öptüm herkesi
Tutkun canım ben gÜnlÜk 30 cc verİyorum .benİmkİde karpuz suyuna bayılıyor Şeftalİyİ sevmedİ.bugÜnde sırada elma suyu var.artık 4.ay bİtİmİnde dİĞerlerİnede yavaŞ yavaŞ baŞlıcaz
cnm hosgeldın ne guzel ya evın tertemız olmus bende ıstıyommmTünaydınlar,opuyorumnanaktan
Bu veletle uğraşmaktan yazamadımda.Sabah Aysun'un ilk mesajından sonra girmiştim 08:30 gibi ancak yazabildim.:bbo:
Bu oğlan çıldırtacak beni uyumuyor ya 10 dk o kadar sonunda sızdı.delikafadulden
Tutkuncum Goncayla telde konuştuk Realin önünden alacaklar beni.Önce taksiye atlayıp işyerine gidecem Yağız'la.Parayı teslim edip tekrar Realin önüne ordan alacaklar beni.Sabahtan postaneye gitmem lazım parayı almak için offfff ne yoğun bir haftaydı yaaa.mafoldumben
Dünde doktora gittim kızlar kontrolümü oldum smear testi için örnek aldılar.Sonra doktorla konuştuk spiral takalım istersen ama %100 koruyuculuğu yok dedi.2 hastası spiralle hamileymiş şu anda kanamayı çoğaltabilir çok sık adet olabilirsin kasık ağrısı yapabilir falan dedi :1shok:.3 aylık iğnelerinde sadece 2 kez vurulmasını öneriyormuş daha sonrasında adet düzensizliği yapıyormuş zaten bendede vardı o şıkkı atladık.Doğum kontrol hapı kullanıcam 6 ayımız dolunca.Bebeğe bir zararı yokmuş normalde sadece sütü azaltıyormu.Ama 6 aydan sonra sütün miktarınıda etkilemiyormuş 3 tane isim yazdı hangisini istersen onu kullan dedi.Bi tane yeni çıkmış vücütta su tutmasını ve ödemi engelliyormuş.Onu kullan bence dedi böyle işte 6 ay sonra tekrar rutin kontrole gidicem.
Evimin temizliğide bitti çok şükür düp köşe kadın her yeri bal dök yala yaptı valla.Bugünde kaynana halılarımı yıkıyor allah razı olsun.hihoyyyt
Pınar'lada sabah konuşmuştum.Yarın geliyor kaynanasındaymış bugün evine geçecek.
Böyle işte sizde ne var en yok kızlar.??
tunaydın tatlım hosgeldınnnnay günaydinlarrr a.s.
kizlarrrr yagmur yagdi burda az önceeeebende meteorolojiye baktim yarinda yagmurlu diyor yahu..ay eşler bakmasa bari valla killik yaparlar oyy napcaz şimdi
kzılar buda bizim 1,5 aylık halimiz yenilerini yükleyemedik pc ye
alıntı yapmayın lütfen silicem çünkü
babamız kızıyorda
ne olacaksa işte
sağol aysuncum geldim bende :)))
ben ek gıdaya altıncı ayda başlayacağım kızlar bu dönemde emsin bol bol mama takviyeside yapıyorum arasıra
banucum bende sadece mama ve anne sütü düşünmüştüm ama doktorumuz 6.ayda alışması zor olur dedi.zaten ek gıda olarak sadece günlük 1 kere taze sıkılmış meyve suyu ver dedi.diğer ek gıdalara gelcek ay duruma göre karar veririz dedi.
merhabalarrr evimi temizledimmm heryer silindi süprüldü tozlar alındı banyo dezenfekte oldu...
mama suyu ısıtıldı biberonlar temizlendi bulaşık yıkandı çamaşır makinaya atıldı balkon silindi tek yemek kaldı aksama yapacam onudaa bu saatten sonra kk dayım amma konuşulmuş ojelim gelmişşşş
ek gıdaya yarın geçiyoruz c.tesi 4 ayımız bitiyor.......
yarın yağmur olsun kızlar terasın üzeri kapalıdır belkii olmadı koca restoran dolu olacak değilya kapalı yere geçeriz....yaz yağmurundan bişey olmaz kanımca...
siboşşşş leynnn hapın adını yaz bakim bildiğim piyasada yasmin var ben onu kullanıyorum şuan
akşamı bekleyelim canım herkes ortak karar versin.neysem kizlar siz karar verin..acikcasi benim biraz gözüm korktuama gidilcekse gözümü karartip gelirim DD aksama kadar karar verelim bi zahmet..çünkü annemle ona göre buluscam..
haklısın eşler kızıyor benimki evde yok rahatım.gule gule tatlım
cnm ya oglen esım yemege gelıyorda o gelmeden kapattımkı kızmasın hep ordasın dıyor yenmegını yedırtıp gonderdım:CüvCüv:
cnm masallah oglusuna denıze bıle sokmussun sositosositosositososito
afıyet olsun guzelım
ooo baya baya baslanmıs ek gıdaya
merhabalarrr evimi temizledimmm heryer silindi süprüldü tozlar alındı banyo dezenfekte oldu...
mama suyu ısıtıldı biberonlar temizlendi bulaşık yıkandı çamaşır makinaya atıldı balkon silindi tek yemek kaldı aksama yapacam onudaa bu saatten sonra kk dayım amma konuşulmuş ojelim gelmişşşş
ek gıdaya yarın geçiyoruz c.tesi 4 ayımız bitiyor.......
yarın yağmur olsun kızlar terasın üzeri kapalıdır belkii olmadı koca restoran dolu olacak değilya kapalı yere geçeriz....yaz yağmurundan bişey olmaz kanımca...
siboşşşş leynnn hapın adını yaz bakim bildiğim piyasada yasmin var ben onu kullanıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?