2009 Mayıs Anneleri

zaten neye özensem yağmur yağar nikahımda yağmur vardı düğünümde 30 yıldır temmuzda aydına yağmur yağmamış o gün sel seli götürdü nezaman saçımı yaptırsam fönletsem yağmur yağar ben geliyorum ya ondan yağar bu meret

iyiye geliyormuş kız valla şaştım kaldım bu havaya şimdi

aslinda ben cok severim yagmurda gezmeyi tozmayi D ama ayse serra ve okadar esya ile hangi ruh haline girerim kestiremiyorum :))))) kızlar haftayami ertelesek napsak??
ertelesek mi:1shok::bbo:
dizim başlıyor içim kıpırdadı bak.
kız hava açtı ama yarın bence saat 11 i bekleyelim çok kötü olursa telleşir erteleriz çok yağarsa bebeklerde bizde rezil oluruz yollarda ama hava iyi olursa gideriz nedersiniz

kizlar ne diyorsunuz napalim şimdi??? kollari sivayip "ne olursa olsun gezerimmmmmmm,gezmek için herşeye katlanirim" mi dicez? yoksa "işimizi hiç riske atmayalim..zaten işimiz zor cocuklarla..bide yagmurla ugrasmayalim" mi dicezzzz???

kiz istanbul burasi bi saati bi saatine uymazki yarin 11de hava güzel olur 12de sel götürür bakarsin..ay onu birak her semt farkli oluyor..pendikte güneş olur karşida kar yagar onu nasil tutturcaz :S

neysem kizlar siz karar verin..acikcasi benim biraz gözüm korktu ama gidilcekse gözümü karartip gelirim DD aksama kadar karar verelim bi zahmet..çünkü annemle ona göre buluscam..

kızlar ben bİrazdan Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın Çok ÖpÜyorum hepİnİzİ...gİdeyİmde paŞama kavuŞayım Çok Özledİm
gule gule tatlım
cnm ya oglen esım yemege gelıyorda o gelmeden kapattımkı kızmasın hep ordasın dıyor yenmegını yedırtıp gonderdım:CüvCüv:
Buda benim mehmetim 10 gün sonra 3 aylık olacak oğluşumun resmini sticer yaparmısınız ben beceremiyorum bir türlü.

cnm masallah oglusuna denıze bıle sokmussun sositosositosositososito
tülaycım bende öyle steril makinasına atıyorum her kullanımdan sonra

kızlar ben yemeğe çıkıyorum öptüm herkesi
afıyet olsun guzelım
ooo baya baya baslanmıs ek gıdaya

sağol aysuncum geldim bende :)))

ben ek gıdaya altıncı ayda başlayacağım kızlar bu dönemde emsin bol bol mama takviyeside yapıyorum arasıra

cnm hosgeldın ne guzel ya evın tertemız olmus bende ıstıyommm
bende salı gunu gıttıgımde sordum dogum kontrolu ya spıral ya kondom dedı hap olmaz o aylık ıgnelerın yan etkısı cok dedı ne yapcaz bılmıyom adette olmussun hamıle kalabılırsın dedı
ay günaydinlarrr a.s.

kizlarrrr yagmur yagdi burda az önceeee bende meteorolojiye baktim yarinda yagmurlu diyor yahu..ay eşler bakmasa bari valla killik yaparlar oyy napcaz şimdi
tunaydın tatlım hosgeldınnnn
kzılar buda bizim 1,5 aylık halimiz yenilerini yükleyemedik pc ye
alıntı yapmayın lütfen silicem çünkü
babamız kızıyorda
ne olacaksa işte

ya bende ıstıyom goremedım yetısemedımmı sımdıı

merhabalarrr evimi temizledimmm heryer silindi süprüldü tozlar alındı banyo dezenfekte oldu...

mama suyu ısıtıldı biberonlar temizlendi bulaşık yıkandı çamaşır makinaya atıldı balkon silindi tek yemek kaldı aksama yapacam onudaa bu saatten sonra kk dayım amma konuşulmuş ojelim gelmişşşş

ek gıdaya yarın geçiyoruz c.tesi 4 ayımız bitiyor.......

yarın yağmur olsun kızlar terasın üzeri kapalıdır belkii olmadı koca restoran dolu olacak değilya kapalı yere geçeriz....yaz yağmurundan bişey olmaz kanımca...

siboşşşş leynnn hapın adını yaz bakim bildiğim piyasada yasmin var ben onu kullanıyorum şuan

banucum bende sadece mama ve anne sütü düşünmüştüm ama doktorumuz 6.ayda alışması zor olur dedi.zaten ek gıda olarak sadece günlük 1 kere taze sıkılmış meyve suyu ver dedi.diğer ek gıdalara gelcek ay duruma göre karar veririz dedi.

canım benim doktor 6 ayda başlayalım dedi selincim yeni tatlara başlamış yerim ben onu:)) yağmurda 6 ayda başladı yavaş yavaş ama bazı doktorlar artık dördüncü aydan sonra başlatıyor tatlım kız bizde buluşalım antalyalı kankiler olarak:)))))

Bi sorun olacağını sanmıyorum hamileykende kullandıımız ilaçları yazıyoduk.

Belara ismi yeni çıkmış.

hosgeldın guzelımm
sende ıslerını bıtırmıssın ilk ek gıda deneyımını yasayıp bıze ornek olacaksın cnm ıns kolayca alısırlar

neysem kizlar siz karar verin..acikcasi benim biraz gözüm korktu ama gidilcekse gözümü karartip gelirim DD aksama kadar karar verelim bi zahmet..çünkü annemle ona göre buluscam..
akşamı bekleyelim canım herkes ortak karar versin.

haklısın eşler kızıyor benimki evde yok rahatım.

kız Dırım ne bu hız leyn ben sadece yatak odasını topladım kızın biberonlarını sterelize ettim şimdi yemek yapcamm

birsene hamarat diyorum başka birşey demiyorum maşallah hatuna ya hemde iki prensle uğraşıyorsun Allah güç kuvvet versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…