2009 Mayıs Anneleri

cnm ya ne guzel bende bı taraftan ıslerımı halletmeye calısyom ama bıtmıyor afıyet olsun bende bı kahve molası verdım cnm senın ısınde zor hesap kıtap zaten zor bıde bebısını dusunuyosun neyse en azından ısını sevıyosun cnm uzme kendını gun gectıkce alıscaksın hem sen bızden ondesın bız daha ıse baslayınca ne yapcaz bılmıyom bakıcı bulmam gerekcek
sağol cnmŞeniz

aysun daha sonra tekrar koyraım cnm resmiyerimseniben
tamam cnm ıns bıdaha kacırmamm
ay vallahi canım kısır çektiiiiiiiiiii şöööyle nar ekşisi sosluuuuuuuuuu
benımde cnm cektı vallla neyse kahve ve probısle ıdare etcemm
Kolay gelsin cnmmm
saol bıtanemm
aysuncum kolay gelsin.

sende saol cnmmm

tutkuncum menune bayıldım ben daha yemege gecemedım sanırım aranızdakı en becerıksız benım işlerimi hiç yetıstıremıyorum

tutkun canım banada yemek göndersen çok makbule geçer valla.şimdi işten çık eve git bebişi al eve git onu banyo yaptır ilgilen evi topla yemek yap sonra mutfağı topla bebişle ilgilen uyut gece valla 12-1- oluyor( bide parmakalrımda bişiler çıktı yürürken acayip canım yanıyor

Kızlar kağan bi rahat durmadığı için flu çıktı napam ekleyem dedim, Karşınızda GAFFUR PıJAMALI KAĞAN kaydirigubbakcemile3

ya burcucum alemsin valla şu yorgun halimle iyi güldüm.çok şker ya oğluşun.bende pıtırcığımın resimlerini eklesem olacak artık

ya kızlar erteleme dioz ama seherim semra burada die bu hafta olmuştu buluşma
sanırım pazar dönüyor semra
kimde nosu varsa arasın hatunları burayada girmiyorlar..

krep yap tatlım ama onunda pişirmesi biraz zahmetli

yufkaya bişiler sar at fırına en kolayı bu sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…