cnm ya ne guzel bende bı taraftan ıslerımı halletmeye calısyom ama bıtmıyor afıyet olsun bende bı kahve molası verdımiyi işte be aysunum işleri bitirdim mehmet derin uyuyor zor alıştırdım şu 1 den 3 e kadar olan uykusuna daha yeni yeni saat ayarı yapmaya çalışıyoruz uykudada o uyurken bende rahat rahat temizliğime bakıyorum şimdi üst komşum çaya çağırdı oraya gidicem sen nasılsın
cnm senın ısınde zor hesap kıtap zaten zor bıde bebısını dusunuyosun neyse en azından ısını sevıyosun cnm uzme kendını gun gectıkce alıscaksın hem sen bızden ondesın bız daha ıse baslayınca ne yapcaz bılmıyom bakıcı bulmam gerekcekaysuncum bende işyerindeyim valla geçici vergiyle cari hesaplarla uğraşıyorum o yüzden ara ara bakıyorum forma. banucum bende bebişimi özledim valla hala alışamadım eve gidince severken gözlerim dolu dolu oluyor((
tamam cnm ıns bıdaha kacırmammsağol cnmŞeniz
aysun daha sonra tekrar koyraım cnm resmiyerimseniben
benımde cnm cektı vallla neyse kahve ve probısle ıdare etcemmay vallahi canım kısır çektiiiiiiiiiii şöööyle nar ekşisi sosluuuuuuuuuu
saol bıtanemmKolay gelsin cnmmm
aysuncum kolay gelsin.
kızlar ben bugun ilk kez adet oldum.
sütüm azalıyor ondan mı acaba veya bu sütü azaltır mı ıyıce
kız ben geçen gün yaptım bu günkü menüm piliç kanat,taze fasulye ve makarna salatası eşimde kendine çiğköfte almış gelir birazdan
hayırlı uğurlu olsun.bilemiycem benim yok çünkü
benim kızın elleri hep ağzında arada emerken garipsesler çıkıyor o kadar tatlı demekki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
valla benimki canı isteyince uyuyor yöntemsiz yani uyutmak ne mümkün
valla nediyim ben herşeye uyarım
yemeklerimi yaptım hazırım
waaaaaaaaaşşşşş birseeeeeeen şimdi gördüm aşk kadını yazıyiiiiirrrrrrrrrr:jeyyar:[/QUOTE)yalnız avatarda da annesi var ana kuzusu mu aşk kadınmı seç birini Birsen kocanmı annen mi
tamam hemen paket yapıyorum yalnız gelene kadar ne olur bilmem
O da olur cnm :)) onuda gönderebilirsin nasıl olsa ben yemek için bişi yapmadım :))) kısırıda artıkın bi dahakine napalm :)))kaydirigubbakcemile3
valla yağmur olcak diyorlar ondan kararsızlar akşime belli olcek kızyaaa kızlar ertelenmemi varrrrr oana göre annemler gelecek o kadar insan yollarda kalmayalım yaww
kızımı oylayın kızlar
Sony Cyber-shot'la Türkiye'nin Gülen Yüzleri
tutkuncum menune bayıldım ben daha yemege gecemedım sanırım aranızdakı en becerıksız benım işlerimi hiç yetıstıremıyorum
[Q
valla yağmur olcak diyorlar ondan kararsızlar akşime belli olcek kız
kızımı oylayın kızlar
waaaaaaaaaşşşşş birseeeeeeen şimdi gördüm aşk kadını yazıyiiiiirrrrrrrrrr:jeyyar:[/QUOTE)yalnız avatarda da annesi var ana kuzusu mu aşk kadınmı seç birini Birsen kocanmı annen mi
valla yağmur olcak diyorlar ondan kararsızlar akşime belli olcek kız
kızımı oylayın kızlar
turkız hanımı burda gormek kısmetmıss neyse uye olup oyladımm cooook tatlı olmus bu kız yaa
sağol canım seninkinide görelim oylayalım
Beğendim :))Şeniz
hemmen yolladım valla anlatırken ben yoruldumtutkun canım banada yemek göndersen çok makbule geçer valla.şimdi işten çık eve git bebişi al eve git onu banyo yaptır ilgilen evi topla yemek yap sonra mutfağı topla bebişle ilgilen uyut gece valla 12-1- oluyor( bide parmakalrımda bişiler çıktı yürürken acayip canım yanıyor
a.s.ya burcucum alemsin valla şu yorgun halimle iyi güldüm.çok şker ya oğluşun.bende pıtırcığımın resimlerini eklesem olacak artık
ay yerim ben onu kız senin oğlan tam reklam filmleri için uygun bebeklerden maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?