selamm kızlar sabeh beri kızla uğraşıyorum dün konuşamıyordum bay kanma devam etti rampon vardı kuzumlada hiş konuşmadım bu sabah acısını çıkardık oynaştık bol bol emzirdim şimdi uyuyor
ben de geçmişe baktım hemen
sibelcim eşim 12 gibi çıkıcam dedi iş yerinden öğle tatiline geliyor ya ama akşam gelince söyleyim adha erken çıkarsa 12.05 gibi de buluşabiliriz ama ona bağlıyım canım malum olmazsa dediğim gibi 12.15 .12.20 realin ordayız yarım saatede kadıköye gideriz inş trafiğe bağlı tabi 1 e inş yetişiriz peki 1e yetişemedik kızlar diğer vapur ne zaman
valla yağmur meselesine gelince yağarsa rezil oluruz ama yağıp yağmayacağaı burda hiç belli olmuyor ya bir bakıyorsun günlük güneşlik bir bakıyorsun sel götürmüş yani siz bilirsiniz planlarda değişiklik olursa benide haberdar edin
maşaAllah canim :) sen dogum tarihini alt-üst satira ne yazmak istedigini yaz ben yaparim tickeri
geldik geldik kızımın altını aldım mama yaptım şimdi yediriyorum7774fulya+, ankakuşu+, Claries, HATİCE1007, sema43, sibiko+, tlyonl2009, tutkun09+, şirine_
mrhb kızlar ne yapıyosunuz bakalımmm ykaladım sızlerııı
Bi sorun olacağını sanmıyorum hamileykende kullandıımız ilaçları yazıyoduk.
Belara ismi yeni çıkmış.
aysuncum bende işyerindeyim valla geçici vergiyle cari hesaplarla uğraşıyorum o yüzden ara ara bakıyorum forma. banucum bende bebişimi özledim valla hala alışamadım eve gidince severken gözlerim dolu dolu oluyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?