2009 Mayıs Anneleri

olur banucum ama bildiğimmkadarıyla bir sen bir ben birde geçen yeni bir arkadaş girmişti o var galiba,
bana uyar canım ayarlayalım birgün çarşıda buluşalım

olur banucum ama bildiğimmkadarıyla bir sen bir ben birde geçen yeni bir arkadaş girmişti o var galiba,
bana uyar canım ayarlayalım birgün çarşıda buluşalım

selamm kızlar sabeh beri kızla uğraşıyorum dün konuşamıyordum bay kanma devam etti rampon vardı kuzumlada hiş konuşmadım bu sabah acısını çıkardık oynaştık bol bol emzirdim şimdi uyuyor

ben de geçmişe baktım hemen

sibelcim eşim 12 gibi çıkıcam dedi iş yerinden öğle tatiline geliyor ya ama akşam gelince söyleyim adha erken çıkarsa 12.05 gibi de buluşabiliriz ama ona bağlıyım canım malum olmazsa dediğim gibi 12.15 .12.20 realin ordayız yarım saatede kadıköye gideriz inş trafiğe bağlı tabi 1 e inş yetişiriz peki 1e yetişemedik kızlar diğer vapur ne zaman

valla yağmur meselesine gelince yağarsa rezil oluruz ama yağıp yağmayacağaı burda hiç belli olmuyor ya bir bakıyorsun günlük güneşlik bir bakıyorsun sel götürmüş yani siz bilirsiniz planlarda değişiklik olursa benide haberdar edin

Tamam canım konuşuruz erken çıkabilirim derse bana mesaj atarsın.Tabiki eşine uyucaz olsun yetişemezsek bir sonraki vapura bineriz yada motorlarda var bakarız orda artık.genelde 15-20 dk da bir sefer var.

Kızlar banada uyar sanki banada çok yağmıyacakmış gibi geliyor baksanıza az öncede bir yağdı geçti yaz yağmuru nede olsa.Ama yinede ıslanırız erteleyelim diyen olursa uyarım.vereliniortak

7774fulya+, ankakuşu+, Claries, HATıCE1007, sema43, sibiko+, tlyonl2009, tutkun09+, şirine_
mrhb kızlar ne yapıyosunuz bakalımmm ykaladım sızlerııı

ben de gittim zar zor biraz meyve yedim hafif ağrım var hala sütüm dün bir şey yiyemedim süütm azaldı bugün biraz daha iyi

kuzumda uyuyor hala yemek yok çamaşır attım makinaya dünden katlancaklar var ütü çok ya çok iş yapasım yok ama şimdi gidip bir kısır yapıcam akşama bide çay kahvaltı bugün benden hayır yok valla bu eve

iyi işte be aysunum işleri bitirdim mehmet derin uyuyor zor alıştırdım şu 1 den 3 e kadar olan uykusuna daha yeni yeni saat ayarı yapmaya çalışıyoruz uykudada o uyurken bende rahat rahat temizliğime bakıyorum şimdi üst komşum çaya çağırdı oraya gidicem sen nasılsın

aysuncum bende işyerindeyim valla geçici vergiyle cari hesaplarla uğraşıyorum o yüzden ara ara bakıyorum forma. banucum bende bebişimi özledim valla hala alışamadım eve gidince severken gözlerim dolu dolu oluyor((

benimde öyle hersabah ayrılırken gözlerim doluyor akşamda gidince hasretle sarılıyorum kızlarıma tatlım

ayyy nete bişiiler olduuu yazamadım makina durdu gidem asam gelem çok konuşmayın bu arada burada yağmur felsn yok güneş var sadece bulutlu

Tülaycm geçenlerde sen dr bi kağıt verdi demiştinya hani bebek gelişimi ile ilgili bişeyler içeriyomuş, onları merak ettim ben yavs, paylaşabilirmisinnnn şekerim:kedi:

çalışan arkadaşlara kolay gelsin kızlar tülaycım banucum çok kötü ya çalışan anne olmak bende raporluyum şu an ramazandan sonra başlıycam şimdiden kuzumdan naısl ayrılcam onu düşünüyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bir sorunum var yardım lütfen kızım uyuyor ya şimdi deminde aynısını yaptı uyanıyor ve baş parmağını elip emmeye başlıyor gözleri kapalı bu nedir ya nasıl vazgeçircem ben bu huydan onu

burcucu şimdi bende dinlettim ama fayda benimki yeni uyandı

bu arada ksıırı yaptım gelin yiyelim kızlar bide çay yapayım size ohhhhh

gideyim kzıın altını alayım çamaşırları katlayım bari ben yapmasam
kim yapcak gene ben offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…