2009 Mayıs Anneleri

aksam oldu böleeee yorgunluk çöktü üzerime yaaaa olmazkiiiii daha çocuklar yıkanacak kendimin yıkanmaya vakti yok yaa bugün toz alıyorum allah inandırsın anlımdan ter şıp şıp damladııı yüzümü yıkamaktan helak oldumm....................ömüşün altı açık altında bezzz bakınıyorrr alişş bağrıyooo

fırına yemeği attım kocam yoldaaa aksam sinri etti beni valla kazma benim kocam yaaaaa

slm kizlar a.s.

2 saat önce hülyayla semrayla konustum :) hatunlar gezmekten ugrayamiyorlar malum

ertelenmesin diyorlar onlarda..semra bursaya dönecek malum..haftayada ayarlamamiz zor olur..en iyisi biz her kosulda gezerime uyup bulusalim yarin şeker degiliz ya eriyemeyiz su anket neymiş onada bakayim daha saclarimi boyicam camasir asicam

selam kızlar
birsencim kolay gelsin sana canım çok zor gerçeten ne oldu kıssss kocan ne yaptı gene

benimde eşim geldi annesi rahatsızmış onu hastaneye götürmeye gitti şekeri fırlamış hastaneden buraya getircek bende kalmaya başlıycak artık allah bana sabır versin bakalım bu işin sonu nereye varıcak

ne yapıyoss şimdi buluşuyozmu

bizim blokta gaz kaçağı oldu kızlar akşam üzeri vanaları kapadık bekliyoruz allahtan benim evde olmadı defneyide aldım koridora koştum hemen heryeri açtım hala bekliyosss

çamaşır bitiyor sanıırm onları asayım yeni atıcam bu kadar çamaşır ne ara çıkıyor ya defnede yatağında ımmlayıp duruyor kucakta çok terliyoruz ikimizde öldüm bugün çokkk nem varrrrrrrrrrrr

ya bugün kızımın 3.derin uykuya dalışı oldu
böyle olmazdı 6gibi ben uyandırdım tekrar uyudu
igneye gidicez buçukta uyandıracagım
acaba hastalıktanmı uyuyor?? ama keyfi çok iyi iştahıda iyi
annemi aradım normaldir vucudunu dinlendiriyor diyor..
offfffff oooffff biran önce sabah olsun dr gidelim..
eger iyileşme yoksa başka dr götürecegim

ne yaptım neeee bilinnnnnnkaydirigubbakcemile3

alişi aldım duşa girdim beeee bıktım leğen kova taşımaktan bende duş alacaktım

aldım alişimi girdim duşa yıkandık beraber onu yıkadıkdan sonra babası aldı götürdü yedirdi içirdi uyuttu heraskam bu saatlerde uyuyorrrr

ömer uyuyordu kaldırmak ama onu kaldırıp yıkayacağızzz hehehe artık böle olacak

ayyyyyyyyyyy kocam bana sütyen alacaktı almış sağolsun ama işyerinde unutmuş yaa
bir hafatda hergün her dk. konuşmamızda hatırlatıyorum yaaaa bu adam benide unutacak şerefsizim

Kızlar haberleri seyrediyormusunuz yarın için yağış uyarısı yaptı.:1shok:

Eeeeee noldu tabi kociş bunu görünce bana yarın bu durumda gitmiyorsun dimi dedi.Bende sabah olsun bakarız dedim.Belkide yağmaz dedim.Öyle şey olurmu en ufak bir ıslansa çocuk hasta olur riske alama sen karda yağsa nereye istiyosan git ama oğlan olunca çıkma dedi.mafoldumben

Durum böyle kızlar yarın benim için hayal oldu.:umursamaz:Keyfimde kaçtı tabiki.:sinifsinif:

Kızlar selam ben geldim a.s.

Salıdan beri kayınvalidemdeydim. Bu sabah anneme geçtim. Az öncede eve geldim kafamçokkarıştı

Çeneniz düşmüş geçmiş 48 sayfa olmuş okuyamadım valla :bbo:

Buluşma için güzel planlarımız vardı ama sanırım sağnak yağış planları bozucak :1no2: Hava burda fena kapalı ve heran yağacak şekilde. Eğer böyle devam ederse buluşma yaş olur. Çünkü tek taksiyle gidilicek gibi olsa tamam ama vapurda var. O yüzden yarın yalan olur gibi geliyo bana. Haberleri izleyip bana bi bakışı vardı ki eğer ıslanırda çocuğu hasta edersem Halit'in dilinden kurtulamam valla :1no2:

Topic dolmuş iyi akşamlar kızlar aranızda en toy benmiyim inş..mayıs annesi olurum dua edin bizlere

ya kızlar erteleme dioz ama seherim semra burada die bu hafta olmuştu buluşma
sanırım pazar dönüyor semra
kimde nosu varsa arasın hatunları burayada girmiyorlar..

sagol bacım benı duşunen bir sen cıktın herkes unutmuş bile benı

ddogru seker degılız olsak bıle bu kılolarla erımemız bayagı zaman alır buluşma ertelenırse heveslenme sen her şartta gelıyorsun serrayada yagmurluk gıydır [/C

bu arada ben semra

bırsencım supersınız baya ılerlettınız işi sız
valla esımde dıyo ne zor oluyo kuvetı bosaltmak ev sıcak olsa banyoda yıkıcaz da cok soguk
pınarcım ozlettın kendını hosgeldın cnmmma.s.
nasıl gectı kayınvalıdenle gunler
Topic dolmuş iyi akşamlar kızlar aranızda en toy benmiyim inş..mayıs annesi olurum dua edin bizlere

cnm inş mayıs annelerı kervanına sende katılırsın optum cnm

biz gidemiyoruz kızlar Eskişehire eşimin abisi geliyormuş annemde şu an yolda haber veremedim kadın şok olcak bide onlar geliyor diye şimdi gitmi diycem sinirimden ağladım.Kadın Aydınlardan geliyor abisi ........... keyfi için biz dedemide görmeye gidemiyoruz bide annemde şimdi ortada kalcak.Onu da boşver şimdi annesi Eskişehire gideceğimizi öğrendi kesin gitmeyelim diye gelir.Eşim olmazsa bayrama gideriz falan deyip beni hazırlıyor biliyor anasının domuzluklarını ondan.nefret ediyorum eşimin ailesinden.

karşıdaki arkadaşlar buluşma için olmaz diyolar sağnak yağış diyolar ben saygu duyuyorum kararlarına

ve eminönüne bende gelmiyorum kızlar sebebini açıklayamayacağım

ama hülya ve seherimle görüşmek isterim yarın doktor kontrolümüz olduğundan metroporta gelebilirler sanırım orada buluşabiliriz semra hülya ve nurten

semrayı görmeden yolcu etmek istemem sonucda bizim için geldi buraya

sanıırım buluşma olmuyor neysem başk bahara artık çok yorgunum eşimde sitemkar benle ilgilenmiyon diyor kaynanamda geldi, offff
tutkuncum çok üzüldüm en çok da anneciğine ne oluyorsa kız analarına oluyor domuz kaynanalara hiç bir şey olmuyor gidiyorum ben yatmaya benimde canım sıkıldı defneme bakınca içim açılıyor uyudu kuzuum gideyim azcık seyredeyimde sinirim geçsin

cnm uzulme ya ıns hallolur hersey esın olmadan sen annenle gıdemezmısın dedne yada esın gonderırımı yanıı

cnm kaynanan ıyımı sımdı neyse sende moralını bozma rabbım senın yardımcın olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…