sagol cnm bakıyorum hemen..nurtencım yenı konu olrak acmıs
nurtencim nasıl oldu kızın cnm?
burcu cnm maşallah damadıma benim....eşimde beğendi bu arada damadımızı
ya kızlar erteleme dioz ama seherim semra burada die bu hafta olmuştu buluşma
sanırım pazar dönüyor semra
kimde nosu varsa arasın hatunları burayada girmiyorlar..
slm kizlar a.s.
2 saat önce hülyayla semrayla konustum :) hatunlar gezmekten ugrayamiyorlar malum
ertelenmesin diyorlar onlarda..semra bursaya dönecek malum..haftayada ayarlamamiz zor olur..en iyisi biz her kosulda gezerime uyup bulusalim yarinşeker degiliz ya eriyemeyiz su anket neymiş onada bakayim daha saclarimi boyicam camasir asicam
bırsencım supersınız baya ılerlettınız işi sızne yaptım neeee bilinnnnnnkaydirigubbakcemile3
alişi aldım duşa girdim beeee bıktım leğen kova taşımaktan bende duş alacaktım
aldım alişimi girdim duşa yıkandık beraber onu yıkadıkdan sonra babası aldı götürdü yedirdi içirdi uyuttu heraskam bu saatlerde uyuyorrrr
ömer uyuyordu kaldırmak ama onu kaldırıp yıkayacağızzz hehehe artık böle olacak
ayyyyyyyyyyy kocam bana sütyen alacaktı almış sağolsun ama işyerinde unutmuş yaa
bir hafatda hergün her dk. konuşmamızda hatırlatıyorum yaaaa bu adam benide unutacak şerefsizim
pınarcım ozlettın kendını hosgeldın cnmmma.s.Kızlar selam ben geldim a.s.
Salıdan beri kayınvalidemdeydim. Bu sabah anneme geçtim. Az öncede eve geldim kafamçokkarıştı
Çeneniz düşmüş geçmiş 48 sayfa olmuş okuyamadım valla :bbo:
Buluşma için güzel planlarımız vardı ama sanırım sağnak yağış planları bozucak :1no2: Hava burda fena kapalı ve heran yağacak şekilde. Eğer böyle devam ederse buluşma yaş olur. Çünkü tek taksiyle gidilicek gibi olsa tamam ama vapurda var. O yüzden yarın yalan olur gibi geliyo bana. Haberleri izleyip bana bi bakışı vardı ki eğer ıslanırda çocuğu hasta edersem Halit'in dilinden kurtulamam valla :1no2:
Topic dolmuş iyi akşamlar kızlar aranızda en toy benmiyim inş..mayıs annesi olurum dua edin bizlere
biz gidemiyoruz kızlar Eskişehire eşimin abisi geliyormuş annemde şu an yolda haber veremedim kadın şok olcak bide onlar geliyor diye şimdi gitmi diycem sinirimden ağladım.Kadın Aydınlardan geliyor abisi ........... keyfi için biz dedemide görmeye gidemiyoruz bide annemde şimdi ortada kalcak.Onu da boşver şimdi annesi Eskişehire gideceğimizi öğrendi kesin gitmeyelim diye gelir.Eşim olmazsa bayrama gideriz falan deyip beni hazırlıyor biliyor anasının domuzluklarını ondan.nefret ediyorum eşimin ailesinden.
sanıırım buluşma olmuyor neysem başk bahara artık çok yorgunum eşimde sitemkar benle ilgilenmiyon diyor kaynanamda geldi, offff
tutkuncum çok üzüldüm en çok da anneciğine ne oluyorsa kız analarına oluyor domuz kaynanalara hiç bir şey olmuyor gidiyorum ben yatmaya benimde canım sıkıldı defneme bakınca içim açılıyor uyudu kuzuum gideyim azcık seyredeyimde sinirim geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?