canım eşim hayatta göndermez WC ye bensiz gitmiycek nerdeysecnm uzulme ya ıns hallolur hersey esın olmadan sen annenle gıdemezmısın dedne yada esın gonderırımı yanıı
canım telini yollasana banaya kızlar cmt yapalım iyi güzel hoşta cmt günü de pınar yine gelemiyor ..zaten normalde cmt günü yapacaktık...
olmasa gelebilen arkadaşlar gelsin gelemiyenler içinde ilerleyen günlerde tekrar bi buluşma daha yapılır..çünkü herkez planını cumaya göre yaptı ee yağmur yağsa bile zaten kapalı alanda olucaz ve yürüme mesafeside hiç yok
kız beni niye yanlış anlamış anlamadım.kızlar ya Eminönü olsun valla ben gelcembirsencim biz metroportta buluşuruz tamamda ordan tuba ve tutkunda geleceği için onlara uzak olur o yüzden eminönü planı değişmesin bence ...
kız bana niye alından ki anlamadım.Eğer eminönü uzaksa Bakırköyde Galeria da olur nasılsa burdan ha vapur ha deniz otobüsü kız aşkolsun ben gelcem diyorum ta Pendikten şimdi niye alınıyosun.Annemide bırakıcam gelcem kız zaten kadın şok olacak gelince.tutkun cnm metroport b.evlerde.....
hülyacığım tutkun yazısını yanlış anladığım için değil başka bir nedenden ötürü gelemiyorum
ne buluşma oldu ya ben işe başlıycam sonra zor olur vallayarın hastanede olacağım için metroport dedim karşıdan arakdaşlar gelemzse ama tutkun ve marlyın geliyorsa siz buluşun cnm benim kusuruma bakmayın
valla ben gelicem dedim en baştan hatta Eskişehire dedem ağır hasta cumartesi gidecektik ki bu gece eşimin abisi biz Almanya ya dönüyoruz pazar yola çıkıyoruz pazartesi sabah sizdeyiz diyene kadar eşimde sağolsun gelin dedi sinirimden oturdum ağladım 2-3 gün kalacaklar ve sonra anası gelmezse onlarla takılıp gidicez eğer pis kadın sinirimden ölcem gelirse bayrama gidicez çünkü ondan sonra tek tatilim o.Canım Galeria çok uygun olur.Burda Mutahara okeylerse Marlın de tamam derse 13.10 da yine buluşalım 13.30 da sefer var uygun olur annem 11 de gelecek en geç 12 de burda olur 12.50 ye yetişemeyebilirim.maryln çıktı dimi onada uyursa galirada olur carusalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?