2009 Mayıs Anneleri

Dırımcım metroport nerde?şimdi olmuyomu buluşma anlamadım yani.marlıyn sende mi hayır diyosun.Ya Seher ordan gelmiş biz kızı ortalıkta bıraktık olmaz arkadaşlar bişey deyin sonuca bağlayalım

ya kızlar cmt yapalım iyi güzel hoşta cmt günü de pınar yine gelemiyor ..zaten normalde cmt günü yapacaktık...

olmasa gelebilen arkadaşlar gelsin gelemiyenler içinde ilerleyen günlerde tekrar bi buluşma daha yapılır..çünkü herkez planını cumaya göre yaptı ee yağmur yağsa bile zaten kapalı alanda olucaz ve yürüme mesafeside hiç yok

tutkuncum buluşma aoluyor birsen senin yazdığın eskişehir olayını yanlış anlamış o yüzden bende gelmiyorum dedi şimdi birsen tel.de sanırım gelicek

birsencim biz metroportta buluşuruz tamamda ordan tuba ve tutkunda geleceği için onlara uzak olur o yüzden eminönü planı değişmesin bence ...

tutkun cnm metroport b.evlerde.....
hülyacığım tutkun yazısını yanlış anladığım için değil başka bir nedenden ötürü gelemiyorum

yarın hastanede olacağım için metroport dedim karşıdan arakdaşlar gelemzse ama tutkun ve marlyın geliyorsa siz buluşun cnm benim kusuruma bakmayın

cnm uzulme ya ıns hallolur hersey esın olmadan sen annenle gıdemezmısın dedne yada esın gonderırımı yanıı
canım eşim hayatta göndermez WC ye bensiz gitmiycek nerdeyse

canım telini yollasana bana
Eğer çok fırtınalı ve şiddetli olmazsa gelicem siz net cevap verin bide asıl Eminönündeki hava önemli zaten burdan arabayla gitcez orda çok yağışlıysa problem olur

Arkadaslar biz mani olmuş olmayalım size lütfen . Benim için yağmur sorun değil diyenler buluşun biz bı dahakine katiliriz inşallah ne diyeyim :Saruboceq:

birsencim biz metroportta buluşuruz tamamda ordan tuba ve tutkunda geleceği için onlara uzak olur o yüzden eminönü planı değişmesin bence ...
kız beni niye yanlış anlamış anlamadım.kızlar ya Eminönü olsun valla ben gelcem

tutkun cnm metroport b.evlerde.....
hülyacığım tutkun yazısını yanlış anladığım için değil başka bir nedenden ötürü gelemiyorum
kız bana niye alından ki anlamadım.Eğer eminönü uzaksa Bakırköyde Galeria da olur nasılsa burdan ha vapur ha deniz otobüsü kız aşkolsun ben gelcem diyorum ta Pendikten şimdi niye alınıyosun.Annemide bırakıcam gelcem kız zaten kadın şok olacak gelince.
yarın hastanede olacağım için metroport dedim karşıdan arakdaşlar gelemzse ama tutkun ve marlyın geliyorsa siz buluşun cnm benim kusuruma bakmayın
ne buluşma oldu ya ben işe başlıycam sonra zor olur valla

Ben kaçıyorum kızlar . Size yatakta yazıyorum esime yakalanmadan uyuyayım. Herkese iyi geceler sabah görüşürüz a.s.

Hakikaten bizim yüzümüzden oluyorsa çok üzülürüm.Birsencim umarım bize darılmamışsındır.Yoksa ne kadar gelmek istediğimi biliyorsun.

Neyse bende yatıyorum iyi geceler kızlar öpüldünüz.

kimse cvp vermiyor anacağım neyse ben yatacağım sabah hastaneye gideceğiz

tutkun galirada olur demiş bencede olur heralde annem çok sıkıntı verdi bu buluşma işine iyice daraldım kızlar...

tubiş ve marlyın derse galira olur semra ve hülyada gelebilir sanırım tabi nurtende

olabilir gibi

siz yazın sabah erken kalkar neticeye varirim

maryln çıktı dimi onada uyursa galirada olur carusalde
valla ben gelicem dedim en baştan hatta Eskişehire dedem ağır hasta cumartesi gidecektik ki bu gece eşimin abisi biz Almanya ya dönüyoruz pazar yola çıkıyoruz pazartesi sabah sizdeyiz diyene kadar eşimde sağolsun gelin dedi sinirimden oturdum ağladım 2-3 gün kalacaklar ve sonra anası gelmezse onlarla takılıp gidicez eğer pis kadın sinirimden ölcem gelirse bayrama gidicez çünkü ondan sonra tek tatilim o.Canım Galeria çok uygun olur.Burda Mutahara okeylerse Marlın de tamam derse 13.10 da yine buluşalım 13.30 da sefer var uygun olur annem 11 de gelecek en geç 12 de burda olur 12.50 ye yetişemeyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…