2009 Mayıs Anneleri

hey Allahim ya nolmuş burda böyleeee..

valla ben semra ve hülyaya söz verdim gidicem inşaAllah..kiz tee kalkmiş bursadan gelmiş görmeden olmaz..nurtenin babasi ugrasti yer ayirtti felan..galeriada olur fark etmez..tutkunun dedigi gibi ha vapura binmişiz ha deniz otobüsüne..yanliz bakirkoy iskelesi ile galeria arasinda biraz fark var..orasi sorun olmaz diyorsaniz ok..

ben annemle gelicem..tutkuncum ve goncacim sizinle isterseniz bakirkoyde iskelede isterseniz galieriada bulusuruz..

hatta hep birlikte bakirkoy iskelesinde bulusalim..yani bakirkoydeki ido iskelesinde

canım eğer uygunsa beraber şu 12.30 a yada 13.30 a binelim olmazsa nedersin.Bostancıya yetişiriz 20 dk.da heralde

tutkuncum sende ok diyorsan ozaman goncayi arayalim..bende teli yok..sabah bakar herhalde..eger o da gelirse ikiniz bostanci iskelesinde bulusun isterseniz..hem daha yakin bize anneni halledip daha rahat yetişirsin..goncayada yakin..bende ister iskelede ister galeriada beklerim sizi..ok mi?

yanliz kizlar nurtenden ses yok..kiz ayarladi yer okadar..ayip olmasin yaa..bizim yüzümüzden papara felan yemesin babasindan..

canım eğer uygunsa beraber şu 12.30 a yada 13.30 a binelim olmazsa nedersin.Bostancıya yetişiriz 20 dk.da heralde

canim ben annemle gidicem..yani sabah kavaciga gidicem..karadan gideriz büyük ihtimalle..oyuzden diyorum ben seni bakirkoyde karşilarim diye..ama işte taninma sorunu var..onuda hülya ve semrayi cagirarak hallederiz artik ikizleri görünce tanirsin ben sana telimi vereyim..sen hangisine bindigini söylersin bize

haklısın Nurtene çok ayıp oldu dediğim gibi bizim için farketmez.Eğer annem yorgunum demezse onuda getiririm belki gerçi kadın onca yol ve kapıdan daha gelirmi bilmem ama
olur canım özelden telimi atıyorum arasın beni.
Yemin ederim yoruldum ha eşime kızdım ağladım bide burası yoruldum valla gidiyorum ben iyi geceler

valla bende gerildim..

nurtencim sana da uyar dimi galeria..doktorun nerde bilmiyorum ama sana daha yakin herhalde orasi..kendi adima cok özür dilerim..okadar ugrastin ettin :s cok teşekkürler canim a.s.

iyi geceler kızlar?bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.size ikişey sormak istiyorum.birincisi bebeğime johson's baby ıslak mendilini kullanıyodum ama artık marketlerde bulamıyorum tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı? ikinci soruma gelince ben oğluma mama veriyorum ve misafirliğe her gelen emzir mama verme diyor ben sütümün yetmediğini düşünüyorum nerdeyse 3 aydır mama veriyorum aralarda emziriyorum sizce mamayı kesmelimiyim?fisfisfis

uyku tutmadı dişim ağrıyor çok kötü

ya tamam sabah bakalım fırtına kıyamet yoksa buluşalım tutkuncum sabah seni arıycam ayarlarız kıs sabah 8 -9 gibi ararım telin açık olsun canım

off ya dişim çok kötü eşimede dedim buluşma olmuycak diye şimdi sabah olcak diycem nasıl olucak ya adam da diycek bir karar ver neysem sabah olsun da

simal canım eğer bebeğin yeterli kiloyu alıyorsa sadece emzirdiğinde mama tabiki verme ama başından beri mama verdiğin için bunu anlayamazsın emzirirken diğer göğsündende süt geliyorsa yetiyordur

ben dalin kullanıyorum çokda memnunum

gideyim uyumaya çalışayım bu diş anamı ağlattı ya sanıırm çekilen dişin yanındaki diş ağrıyor oda çürük galiba offf öldüm ben ya

kızlar kusura bakmayın dışarı çıktık cvp veremedik...

yarın Allahın izniyle saat 1.30 da bakırköy Galeria da buluşuyoruz ...

nurtencim çok üzgünüz gerçekten kusura bakma olaylar gördüğün gibi gelişti işte....

marylin canım çok geçmiş olsun a.s.diş sancısını çok iyi bilirim hamileyken dişimi çektirmiştim.canım önceden bi tarafı emzirirken diğer taraf akardı şimdi bi tarftan emziriyom diğerinden süt gelmiyo ve emzirdiğim taraf daha büyük.ne yapmalıyım bilmiyorum emmek istemiyo benimki mama istiyo:sinifsinif:

goncacim gecmiş olsun canim ya..apranax felan iç dicem ama süte etki edermi..olmadi minoset iç bari..onun bi zarari yok..inşaAllah gecer canim..yarin için dedigin gibi sabah bi kollariz engec 10'a kadar karar veririz firtina cikicakmi diye :) cikmassaki cikacagini sanmiyorum agustostayiz neticede görüşürüz inşaAllahh a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…