okey haberleşiriz sabahtutkuncuğum yarın görüşürüz cnm kesinleşirsee galira olur bana
canım eğer uygunsa beraber şu 12.30 a yada 13.30 a binelim olmazsa nedersin.Bostancıya yetişiriz 20 dk.da heraldehey Allahim ya nolmuş burda böyleeee..
valla ben semra ve hülyaya söz verdim gidicem inşaAllah..kiz tee kalkmiş bursadan gelmiş görmeden olmaz..nurtenin babasi ugrasti yer ayirtti felan..galeriada olur fark etmez..tutkunun dedigi gibi ha vapura binmişiz ha deniz otobüsüne..yanliz bakirkoy iskelesi ile galeria arasinda biraz fark var..orasi sorun olmaz diyorsaniz ok..
ben annemle gelicem..tutkuncum ve goncacim sizinle isterseniz bakirkoyde iskelede isterseniz galieriada bulusuruz..
hatta hep birlikte bakirkoy iskelesinde bulusalim..yani bakirkoydeki ido iskelesinde
canım eğer uygunsa beraber şu 12.30 a yada 13.30 a binelim olmazsa nedersin.Bostancıya yetişiriz 20 dk.da heralde
tutkuncum sende ok diyorsan ozaman goncayi arayalim..bende teli yok..sabah bakar herhalde..eger o da gelirse ikiniz bostanci iskelesinde bulusun isterseniz..hem daha yakin bizeanneni halledip daha rahat yetişirsin..goncayada yakin..bende ister iskelede ister galeriada beklerim sizi..ok mi?
yanliz kizlar nurtenden ses yok..kiz ayarladi yer okadar..ayip olmasin yaa..bizim yüzümüzden papara felan yemesin babasindan..
mutaharam özelden yazamadım tamam aldım msj ını haberleşiriz
uyku tutmadı dişim ağrıyor çok kötü
ya tamam sabah bakalım fırtına kıyamet yoksa buluşalım tutkuncum sabah seni arıycam ayarlarız kıs sabah 8 -9 gibi ararım telin açık olsun canım
off ya dişim çok kötü eşimede dedim buluşma olmuycak diye şimdi sabah olcak diycem nasıl olucak ya adam da diycek bir karar ver neysem sabah olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?