günaydin kizlarrr a.s.
ay hala ayilamadim..2.5ta yattim..4.5ta kiz kalkti..biraz pişpişledim uyumadi cadi bi türlü..saat 7'ye dogru babasini yolladik..bizim yataga gecince uyudu cadi..ama 7.5ta gene uyandi..saat 9 hala uyanikyemekte yemiyor gene ya..
birsencim demek orda yagdi he..sabah acikti burasi..sizin taraf cok kapaliydi..eyvah cok yagmur geliyor,ben uyanana kadar anca buraya gelir dedim ama damla yagmamiş galibaher yer kuru bulutlarda gelip gidiyor bu saatten sonra firtina cikmaz herhalde D
gunaydın tatlımmmmmmmma.s.
sızın gece uykusu duzene gırmemıs sanırım kotu oluyor boyle yaa
hadi bakalım resimleri bekliyoruz :)yok bengiciği bugün saiyahımmm pembe makyaj hehehe
gunaydın hanımlar
bengıcım bırsencım gunaydın sızede
ne yaptını kesınlestımı bulusuyomusunuz bırsooo
yok canim ya..cok sukur bizim dogumdan beri gece uykusu sorunumuz yok..en gec 10da uyuyor serra..6 gibi kalkiyor..ama bugun 4.5da kalkti ne hikmetsedün cok uyudu galiba şimdide uyanik kendini bogmakla mesgul :)))))
valla ne yapacağımı bilmiyorum cnm çok sıkıldı bi ağlasam rahatlayacağım ama
beyazcım cnm yaa ne olur uzulme bu erkekler varyaklava: klava: klava:
madem bısey yapmıcan nıye uye olursunkı tama cnm bısey yazmamıs falanda bılmeden bıyere uye olunmazkı cok masum bısey degıl
yanı nıyetı neydı acaba
ama senın goru tepkı vermen ııı olmus boylelıkle fazlası olmaz artık
bı sorun falan varmıydı aranızda cnm
nyse ya bosver bısey yapmamıs ıste ama hem suclu hem guclu
onun seden ozur dılemsı gerek sen bısey yapmadınkı aldıgınn tavır cok normal
sağol cnm bi bakıcambeyazcim canim sıkma canini..gercekten böyle bişi yapsa illaki kokusu cikar sen merak etmeo mailler otomatik geliyordur muhtemelen..cünkü bazi sitelere (pis siteler felan degil normal sitelere) üye olunca otomatik onlarada üye olunabiliyor..gizliden onada yönlendiriyorlar..zaten böyle bişi yapsa baska mail alir..2 dakikalik iş mail almak..
ama illa içinin rahat etmesini istiyorsan yani pis sitelere girip girmedigini görmek istiyorsan bilgisayarda herşey kayitlidir..bi internet sayfasi ac..araclardan "internet secenekleri" na gir..cikan ekranda "gözatma geçmişi" var..orda ayarlar butonu var..ona tikla..orda cikan ekranda da "dosyalari görüntüle" butonu var..acilan dosyada girdigi tüm sayfalari görebilirsin..sag tiklayip özelliklerden hangi gün,saat kacta girdigini bile görebilirsin
zor bir durum canım ama neden üye olmuş o zaman sen aynı şekilde yapsaydın onun tepkisi ne olurdu bence kaçmak yerine birbirinizden iyice bi konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?