2009 Mayıs Anneleri

benden başka kimselerr yokkkkk sabah sabah gökyüzü ağlıyorduuu şuanda yağmur devam ediyor

ama ben hala galiraya varım kızlar kapıdan taksiye bineceğim hastaneye gideceğim hastanenin öünden binceğim galerianın önünde inecem hülya semra ve tubayı tanıyorum sizleri tanımıyorum ama beni herkes tanıyorrr heheheh.............

yani ben gelirimm saat 9-10 gibi yağmur durur sanırım

tam üçkağıtcı herif yaa onu yanlız bırakınca ağlıyo gelince gülüyooo
yanıdma banyoya götürdüm yaa

günaydin kizlarrr a.s.

ay hala ayilamadim..2.5ta yattim..4.5ta kiz kalkti..biraz pişpişledim uyumadi cadi bi türlü..saat 7'ye dogru babasini yolladik..bizim yataga gecince uyudu cadi..ama 7.5ta gene uyandi..saat 9 hala uyanik yemekte yemiyor gene ya..

birsencim demek orda yagdi he..sabah acikti burasi..sizin taraf cok kapaliydi..eyvah cok yagmur geliyor,ben uyanana kadar anca buraya gelir dedim ama damla yagmamiş galiba her yer kuru bulutlarda gelip gidiyor bu saatten sonra firtina cikmaz herhalde D

[/COLOR][/B][/QUOTE]

beyazcım cnm yaa ne olur uzulme bu erkekler varyaklava:klava:klava:
madem bısey yapmıcan nıye uye olursunkı tama cnm bısey yazmamıs falanda bılmeden bıyere uye olunmazkı cok masum bısey degıl
yanı nıyetı neydı acaba
ama senın goru tepkı vermen ııı olmus boylelıkle fazlası olmaz artık
bı sorun falan varmıydı aranızda cnm
nyse ya bosver bısey yapmamıs ıste ama hem suclu hem guclu
onun seden ozur dılemsı gerek sen bısey yapmadınkı aldıgınn tavır cok normal

Son düzenleme:

gunaydın tatlımmmmmmmma.s.
sızın gece uykusu duzene gırmemıs sanırım kotu oluyor boyle yaa

beyazcim canim sıkma canini..gercekten böyle bişi yapsa illaki kokusu cikar sen merak etme o mailler otomatik geliyordur muhtemelen..cünkü bazi sitelere (pis siteler felan degil normal sitelere) üye olunca otomatik onlarada üye olunabiliyor..gizliden onada yönlendiriyorlar..zaten böyle bişi yapsa baska mail alir..2 dakikalik iş mail almak..

ama illa içinin rahat etmesini istiyorsan yani pis sitelere girip girmedigini görmek istiyorsan bilgisayarda herşey kayitlidir..bi internet sayfasi ac..araclardan "internet secenekleri" na gir..cikan ekranda "gözatma geçmişi" var..orda ayarlar butonu var..ona tikla..orda cikan ekranda da "dosyalari görüntüle" butonu var..acilan dosyada girdigi tüm sayfalari görebilirsin..sag tiklayip özelliklerden hangi gün,saat kacta girdigini bile görebilirsin

gunaydın tatlımmmmmmmma.s.
sızın gece uykusu duzene gırmemıs sanırım kotu oluyor boyle yaa

yok canim ya..cok sukur bizim dogumdan beri gece uykusu sorunumuz yok..en gec 10da uyuyor serra..6 gibi kalkiyor..ama bugun 4.5da kalkti ne hikmetse dün cok uyudu galiba şimdide uyanik kendini bogmakla mesgul :)))))

yok canim ya..cok sukur bizim dogumdan beri gece uykusu sorunumuz yok..en gec 10da uyuyor serra..6 gibi kalkiyor..ama bugun 4.5da kalkti ne hikmetse dün cok uyudu galiba şimdide uyanik kendini bogmakla mesgul :)))))

arada kaldırıp beslemiyor musun ay ben bugün aralıksız 6 saat uyumuş diye kahroldum uyanamamışım emziremedim oğluşumu o da uyanmamış kendimi çok kötü hissediyorum hala kalktığından beri 3 kez emzirdim suçluluk duygusundan

zor bir durum canım ama neden üye olmuş o zaman sen aynı şekilde yapsaydın onun tepkisi ne olurdu bence kaçmak yerine birbirinizden iyice bi konuşun

valla ne yapacağımı bilmiyorum cnm çok sıkıldı bi ağlasam rahatlayacağım ama
hiç bi sorunumuz yoktu cnm hele kızım doğduğundan beri hiç bişey olmadı
anlamıyorum bir türlü

sağol cnm bi bakıcam
aklımda kalmasın dediğin doğru olabilir
çok teşekkür ederm
zor bir durum canım ama neden üye olmuş o zaman sen aynı şekilde yapsaydın onun tepkisi ne olurdu bence kaçmak yerine birbirinizden iyice bi konuşun

cnm inan konuşmak bile gelmiyor içimden
yüzüne bile bakmadım bugün hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…