yokk valla banu yaaa yıkayacak orayııı yada ben yıkayam o çocuklara baksın kahvaltı hazırlasın
işime gelir hehehee
gidem yıkıyam ben bugün temizlik varr
c.tesi eşimin arkadışını çağıracağım iftara bize geldiler davet ettiler biz hiç aramadık öle pat diye çağracağımki hediye vs. getirmesinlerr
kızlar menüyü şöle düşündüm annem olmaz dedi
mercimek çorbası
bezelya(içine kıyma koyacam)
zeytinyağlı barbunya
pilav
fırında garnitürlü (patates domates biber soğan) tavuk
domates salatası ,amerikan salatası ,
ve en son tavuk göğüsü .....
annem bezelye olunca barbunya olmaz diyorr neden olmasın yaaa
bide böğrekte yapsammı acabaa
bugün annem evi temizleyecek yarıdna ben barbunyayı ,çorbayı bezelyeyi,tavukgöğüsünü
yapacam c.tesiye sadece tavuk salatalar kalacak....ama yemekleri yapmak için sahurda yapmam lazım çocuklar uyurken yaniiyada gece sahura kadar durup yemekleri yapıp sahuru hazırlayıp yatmam laızm
kızlar duru ve selin ne güzel uyuyorlar demi:)))
kızlar duru ve selin ne güzel uyuyorlar demi:)))
Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktan
Toparlandım bende baya daha iyiyim çok şükür.Annemler dün akaşm gitti.Kadından gelmişti.Tüm evi başta aşağı temizledi.Annemde ütü yemek yaptı yağızla ilgilendi.:lepi:
Bugün sadece bana yağızın 1 sepet ütülenecek çamaşırı azda bulaşık kaldı.kaydirigubbakcemile2sositososito
Kaynanamda ben hastalandım diye gelmiş kadıncağız.Az önce uğradı eve girer girmez gelmiş bize bakmak için.:1rolleyes:
Bugün kocişe sahur için börek yapsam süper olacak aslında.Dur bakalım yağız efendi dururda yapacak çok iş varda.Dün bütün gün uyudu.Bugün tekim ya acısını çıkartır kesin kafamçokkarıştı
Günaydın Canlarım,
Dedim ve benimki actı ağzını ya.Bi rahat yok.
Bizde bugun dayımın esine yengeme oturmaya gidiyoruz annemlerle.Şöyle bi süslenesim var bugun valla.Özledim makyaj yapmayı.
Sibelim iyi olmama sevindim.Ama dur ya ne böreği dinlen birkac gun daha.
Hülya mevludunuz hayırlı olsun canım.Anneninde mekanı cennet olsun inşallah.
Pınarım gunaydın.Bende esime sahurluk hazırladım akşam.Bu akşamda kahvaltılık alışveriş yapıcaz.
Birsom 2 cocukla iftar zor tatlım be.Allah yardımcın olsun.Bezelye bencede fazla.Barbunya yeter zeytinyağlı olarak.Bide tavuk var ana menude.
Kızlar haftaya belki kayınvalıdeme gelicem.Göztepede oturuyor.Musait olursanız o tarafta oturanlar bulusalım mı.Sizleri tanımak cok isterim.
esencim 5 kilo kadar aldım sönünce azalıyo
fırında közlüyorum kabuklarını soyup ayıklıyorum kavonaza dik dik koyuyorum aralarına da sarımsak koyuyorum daha sonra kavanozun %70 kadarına elma sirkesi geri kalanına sıvı yağ koyuyorum ağzını sıkıca kapat dolaba.
aafiyet olsunnn....
inci siboşu da alın bana gelinnnnnnnnnnnnnnn hehehehehehe çözüm buldummmm işteee
esen len sen neden selam vermiyon heee
hem yıldönümüz kutlu olsun ve kocişi asman kesmen için erken saat 12 kadar vaktin varr
teşekkür ederim ama unutuldummesencim evlilikl yıldönümünüz kutlu olsun bitanem nice senelere inşallah
teşekkür ederim canımmmDaha akşama çok var bekle sen bence patlacak eşin süprizi, birlikte nice uzun senelere canım...
teşekkürler canımHe valla Birsom sende biz bi eksiğiz.Tamamlanmış olur.Keske yakın otursaydıkta hep görüşseydik.
Esenim evlilikyıldönumunuz kutlu olsun bacım.Unutmamıştır dur daha erken.Ahh su umursamaz erkekler.Sabahtan yap bi süpriz sevindir su kızı.
Banucum selinle duru cok güzel masallah.Nasılda uslu durmuşlar.
Ya ben tuvalete gidemiyom bunlar iftar dan konserveden bahsediyo.Deliricem valla.
kızlar merhaba nasılsınız? esencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara bebişinle ve eşinle..
banucum bizim bebişler çok tatlı çıkmışş..esencim bu arada kaynatmıyosu konserve közlemeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?