2009 Mayıs Anneleri

Bencede annen haklı barbunya olmaz taze fasulye daha yakışır gibi bizde sabah pınarla misafir için buna çok yakın bir menü konşmuştuk cicim böreede gerek yok coşma bakayım sen lmaz:

kızlar duru ve selin ne güzel uyuyorlar demi:)))

Çok tatlılar maşallah canım minoset yada parol alsana emzirirken sakıncası yok bana doktorum verdi.

Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktan

Toparlandım bende baya daha iyiyim çok şükür.Annemler dün akaşm gitti.Kadından gelmişti.Tüm evi başta aşağı temizledi.Annemde ütü yemek yaptı yağızla ilgilendi.:lepi:

Bugün sadece bana yağızın 1 sepet ütülenecek çamaşırı azda bulaşık kaldı.kaydirigubbakcemile2sositososito

Kaynanamda ben hastalandım diye gelmiş kadıncağız.Az önce uğradı eve girer girmez gelmiş bize bakmak için.:1rolleyes:

Bugün kocişe sahur için börek yapsam süper olacak aslında.Dur bakalım yağız efendi dururda yapacak çok iş varda.Dün bütün gün uyudu.Bugün tekim ya acısını çıkartır kesin kafamçokkarıştı

kızlar duru ve selin ne güzel uyuyorlar demi:)))

çok şükür sen iyileştin ya yağız durmasa da olur bakarsınopuyorumnanaktan

banu çok şekerler canım maşallahh

esencim 5 kilo kadar aldım sönünce azalıyo
fırında közlüyorum kabuklarını soyup ayıklıyorum kavonaza dik dik koyuyorum aralarına da sarımsak koyuyorum daha sonra kavanozun %70 kadarına elma sirkesi geri kalanına sıvı yağ koyuyorum ağzını sıkıca kapat dolaba.
aafiyet olsunnn....

Günaydın Canlarım,

Dedim ve benimki actı ağzını ya.Bi rahat yok.

Bizde bugun dayımın esine yengeme oturmaya gidiyoruz annemlerle.Şöyle bi süslenesim var bugun valla.Özledim makyaj yapmayı.

Sibelim iyi olmama sevindim.Ama dur ya ne böreği dinlen birkac gun daha.

Hülya mevludunuz hayırlı olsun canım.Anneninde mekanı cennet olsun inşallah.

Pınarım gunaydın.Bende esime sahurluk hazırladım akşam.Bu akşamda kahvaltılık alışveriş yapıcaz.

Birsom 2 cocukla iftar zor tatlım be.Allah yardımcın olsun.Bezelye bencede fazla.Barbunya yeter zeytinyağlı olarak.Bide tavuk var ana menude.

Kızlar haftaya belki kayınvalıdeme gelicem.Göztepede oturuyor.Musait olursanız o tarafta oturanlar bulusalım mı.Sizleri tanımak cok isterim.

yaaa bezelye yeşil tazede yeşil diye ben istemedim bide nedense tazeden soğdun ben yaaa

bu arada balkonuyıkadım ama sofrayı hazırlamamış annem çocukları sallıyorum diyooo yaa ihale bana kaldı yineeeeeeeeeeeee

ben gelemem ama karşıda üstelik oruçlu olacağım .....resimlerşe idare ederim

inci çok zor evet ama o insanlarada ayıp oldu yaaa

hazır annem bugün temizlik yapacak yarın sabahdan gidecekler ben yemekleri yapana kadar.....rahatım c.tesi 5 de kocam gelir fırına atsam elli kere pişer tavuk

salatalar ona kezaa....

inci siboşu da alın bana gelinnnnnnnnnnnnnnn hehehehehehe çözüm buldummmm işteee

esen len sen neden selam vermiyon heee

hem yıldönümüz kutlu olsun ve kocişi asman kesmen için erken saat 12 kadar vaktin varr

kaynatma falan yok mu

inci siboşu da alın bana gelinnnnnnnnnnnnnnn hehehehehehe çözüm buldummmm işteee

esen len sen neden selam vermiyon heee

hem yıldönümüz kutlu olsun ve kocişi asman kesmen için erken saat 12 kadar vaktin varr

çok sinirliyim kesin unuttu ona bu akşam köfte yok:)))
selam vermezmiyim kuşum konserveye odakladım kendimi:)))

teşekkür ederim canım kociş bile unuttu((

Son düzenleme:
Neyse canlar bende kaçayım bulaşıklarımı yıkadım yağıza yoğurt mayaladım.Kaynanaya bi inip bakayım ben.20 dk oturup gelirim oğluma hauç püresi vericem bugün.Dolaptan yeni çıkardım oda anca ılınır.Öpüldünüz

He valla Birsom sende biz bi eksiğiz.Tamamlanmış olur.Keske yakın otursaydıkta hep görüşseydik.

Esenim evlilikyıldönumunuz kutlu olsun bacım.Unutmamıştır dur daha erken.Ahh su umursamaz erkekler.Sabahtan yap bi süpriz sevindir su kızı.

Banucum selinle duru cok güzel masallah.Nasılda uslu durmuşlar.

Ya ben tuvalete gidemiyom bunlar iftar dan konserveden bahsediyo.Deliricem valla.

Daha akşama çok var bekle sen bence patlacak eşin süprizi, birlikte nice uzun senelere canım...
teşekkür ederim canımmm
teşekkürler canım
aman aman sürpriz istemezdi bir kutlasa yeterdi iki çift güzel laf yeterdi
kız konserve kışın çok rahat oluyor yaaa

kızlar merhaba nasılsınız? esencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara bebişinle ve eşinle..

teşekkürler canım
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…