2009 Mayıs Anneleri

ben üniversiteyi burada okudum ve nasıl severim eskişehir i bir bilsen. bir o kadar da özledim. çok oldu gitmeyeli.
bende orda okudum aşığım o şehre sen nezaman ordaydın ben 95 2000 arası

gerçekten e bebek pahalı canım
ah bu pis kaynanalar nefret hepsine
canım ah bu kira yokmu evsahibi hiç memnun almaz kirayı sende vermezsin inşallah kısa zamanda alırsın
sağol geldi mis gibi öpücük kokuları kısmet kız şaka derken ciddi olurmuş ne gülerim bu arada eşin aynı benimki gibi düşünüyor Allah sağlık verirse olur de geç gıcık edersen ciddi problem olur önce Bora bi kendine gelsin hazır olsun diye anlat sonra kardeşi tabi olsun de.
valla eşin dayaklık tam olurmu böyle ihmal
zamanla sende istersin canım

hamarattttttttttttttttt bunlar yaaaaaaaa okul nezaman açılıyor nezaman gitcen
hoşgeldin canım ya sen burda değilmiydin ben geçen cuma gönderdim kargoyu yurt içi ile bana geri dönmediler almadı mı bi ara istersen kız

Allah kimseye böyle acılar vermesin başın sağolsun canım
canım bende hiç yalnız yıkamadım.4. ayda var aşılar
hoşgeldin canım

canım geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz geçer sen iyi bakıyorsun kuzulara hayırlısıyla atlatırsın bunuda

kız aynı benim kocanın hayalleri bunlar hep aynı galiba
hoşgeldin canım

canım hoşgeldin sağlıklıysa bebeğin kilo önemli deil sen iyi bak o gelişir bide ek gıdalarda çabuk gelişir canım

kızlarrr ben geldimmm.. çok yorgunum ve uykusuz.. denize 2 gün girebildim sadece.ama yetti hiç yoktan iyidir.
face bir kaç resim koydu tatilden.
gecmişi okuyamam bu gece yarın belki.nasılsınız bakalım?
hoşgeldin face de nasıl görcem ki

ay yerim onu ben maşallah kuzuma çok tatlı annesi.sanada maşallah ne bu hız hamaratlık
evet bizde bugün yine gezdik Viaporta gittik sonra alışveriş 9 da geldik.yoruldum ya.yarın çok işim var evi temizliycem şimdi eşim 9 yıldır Almanyada bi ablası var onu göremiyordu o gelecek eşi ve 1 yaşında Down lu bi oğlu var onunla sonra face de 15 yıldır görmediğim lise arkadaşım var o gelecek eşimin kardeşi kalmıştı bizde askere gitmişti o geliyor ev tutacak tabi kaynanada o zaman gelir kesin çok yoğun olcam çooooooooookkkkkkkkkkkkkk bide çalışmaya başlıyorum

Bugün müdürümü gördüm pazartesi başlıyordum konuştuk perşembe 1 de tolantı var direk o zaman gel şimdi gelgit yapma toplantıdan sonra yoğun olacak dedi oh be dedim bi sevindim tam bir haftam var şimdi

İyi akşamlar bacılar a.s.

9 gibi geldik eve. Defne'yi yıka, uyut, barbunya haşla, taze fasülye doğra derken bu saat oldu :bbo: Eeee yarın Allah izin verirse kociş sahura kalkacak. Yemeklerimiz hazır olsun dimi alkisalkisalkis

Bugün annemler ve babamın teyzesi misafirliğe geldiler kayınvalideme. Güzel bi gündü ama Defnoş çok mızırdandı. Sürekli diş etlerini kaşıyor. Doğru düzgün uyumadı. Bi sıkıntısı olmaığı halde hep mızırdandı. Sanırım doktorun dediği gibi dişler geliyor artık :1shok: Oyyy sıkıntılar başladı valla ama onun canı sağolsun ne yapalım Şeniz

Şimdi azcık geçmişe bakayım. Dün akşamdan beri çeneniz düşmüş valla klava:

2 gün ardan sonra tekrar geldiim... ya bu tatil güzelde tatil dönüşü biriken çamaşır ütü ve temizlik öldürüyo insanı... 3 gündür uğrsşıyorum bitiremedim yaaa ,bugün kadın geldi de toparlandı biraz... çok yoruldum yaa... yarın dinlencem hiç bişi yapamıcam

birsencim,pınarcım geçmiş olsun...

oooooo hani bize bizde kalkcaz yarın bende ne yapsam diyordum fikir oldu bende kışlık dolaba atcan zannettim önce afiyet olsun ramazan bollukla geçsin inşallah

sağolun kızlar.. valla birsencim yorucuydu be canımmm..pek bişey anlamadım ama olsun..
oh gezdin geldin anlat bakalım neler yaptın yedin gezdin

iyi akşamlar hanımlar.nasılsınız sizler ve bebişleriniz?
tutkuncum 1991 1997 arası eskişehirdeydim ben de.çok severim orayı çooook.
beyazcım öncelikle geçmiş olsun. ben de doktoruna katılıyorum.özellikle anne sütü konusunda. ne kadar çok emzirirsen o kadar çok gelir sütün. bu çok doğru. çünkü emzirirken sütün az bile olsa salgılanan hormonlar beyinde süt yapımı için sinyal oluşturur .o sinyal de memeye gider ve süt yap emrini verir. o nedenle az bile olsa sütün bol bol emzir. mümkün olduğunca da mama vermemeye çalış. ama şu ishal dönemini bir geçir ondan sonra. yoksa sıvı kaybın karşılayamazsın bebeğinin. tamam olmazsa tabii ki mama vericez ama tüm gayretini göster.emmiyorsa bile biberona falan koy .emmezse de bu sinyal sistemi tersine çalışır ve süt yapımını durdurur.
aşı konusunda da katılıyorum kısmen ama çok yorum yapmıycam.sağlık ocağındaki ebene de danış.o da emzirme taktikleri konusunda bilgi verecektir sana. en önemlisi moral. kendine ve sütüne güven.

haklısın ya iş hep var dönüşte dahada çok kolay gelsin evin ramazanada hazır

HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR...

DÜN ABLAMA GİTTİM BUGUN MEVLÜT YAPTIK ANNEMİN RUHUNA...
AKŞAM ÜSTÜ EVE DÖNDÜK BAYA YORULMUŞUM AMA YAW kafamçokkarıştı KIZIMDA YORULDUKİ GELİR GELMEZ HEMEN UYUMAK İSTEDİ BUGÜN CADI PEK Bİ ŞERE OLMUŞTU İNŞ NAZAR DEĞMEMİŞTİR ÇÜNKÜ BÖYLE GÜNLERİN SONRASINDA HUYU SUYU ÇOK DEĞİŞİYOR :sinifsinif::sinifsinif:

GEÇMİŞE BAKAMADIM SON SAYFADA BEYAZIN YAZISI DİKKATİMİ ÇEKTİ CNM KUSURA BAKMA AMA BU SAĞLIK SONUÇTA KOCANA ÇOKKK KIZDIMMM ÇOKKKKKK kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso BU TÜR ŞEYLER İHMALE GELMEZ HELEKİ BEBEKLER SÖZ KONUSU İSE BENCE BİR AN ÖNCE TAVRINI KOYMANIN ZAMANI GELMİŞŞŞ klava:klava:klava:

iyi akşamlar civciv. allah kabul etsin. annem böyle nazar riski olan durumlara karşı 7 defa nasr suresini okur. bir de eve gelince kıyafetlerini değiştirip elini yüzünü yıkar. ben çok faydasını gördüm. aklında olsun.

kızlar bu arada şimdi hurma zamanı. sütü az olan anneler denesin lütfen. aklınıza geldikçe hurma atıştırın.sütü çok güzel arttırıyor. bir de kuru börülceden yapılmış bol soğanlı piyaz.ben ikisinden de çok verim aldım.

yaw bütün mayıs bebeklerine ve annelerine nazar değmiş.
sema43, pınar (hem sana hem defneye), Sibel, kıvılcım, sweetangell, incihan, sema43, beyaz16, birsen hepinize çok geçmiş olsun. Ayrı ayrı alıntı yapmıştım ve tek tek geçmiş olsun mesajı yazıyodum ama bir fark ettim ki bissürü nazar değimiş arkidişlerime. Hepinize ayrı ayrı yazınca çok iç karartıcı olacaktı o yüzden böyle toptan geçmiş olsun. Yoksa kalbimde yeriniz başka ve hepinize ayrı ayrı çook üzüldüm. GEÇMİŞ OLSUN

benimki de 3. ayda 5400dü dr çok iyi hatta 400gr fazlası var dedi? e ama senin dr da sapıtmış galba. bence başka bi dra git ve yine bence mama takviyesiyle falan uğraşma zaten yakında ek gıdalra başlamıcak mıyız?

Maşallah koca kız olmuş yaw

kızlar kemiklerim çok ağrıyor özellikle dizlerim oturup kalkınca merdiven çıkınca offf neden böyle oldu anlamadım doğumdan sonra regl olamadığım için mi
Ayy benim de çok ağrıyo oturup kalkamıyorum valla
Ay inanmıyorum. Ayaklarımın 10 parmağı da batık oldu. İki başparmağımdan iltihaplar falan aktı ya berbat oldum. Demek ondanmış. Ben de ayaklarım şiş diye ayakkabı vurdu sanıyodum. İyi ki söyledin canım yaa

meltemciğim cnm yaaa geçmişi sonra okursun cnm yaa iki sohbet edelim özledim muhabbetini

meltemmmmm bitmez geçmiş güzelim bitmez gel ben sana anlatırım olanları:)
Ay görmedim sizi kızlar yaa, kusuruma bakmayın.

canım Allah gönlüne göre versin, inşallah alırsınız evinizi en kısa zamanda

Canım ya sen şimdi söyleyince düşündüm de eşin görümcene yüz veriyo diye kızıyoruz ama belki de annesi kendisine sahip çıkmadığı için aynı şeyleri kardeşi de yaşamasın diye öyle davranıyodur. Sen de haklısın ama ona da acıdım şimdi.

ay canım ya ben de tam bu hengamenin içinde aradım seni di mi, hay allah

bence de :)))

başın sağolsun canım. Ayrıca söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Kardeş başka bir şey

bence gayet iyi kilosu benimki de öyle

Ay maşallah kuzuya çook tatlı canoım yaa

Ayrıca mimaresra, fulya ve kıvılcım sizler de HOŞGELDİNİZ

geçmiş olsun canım.bazen 1_ 1.5 yaşa kadar beklenebiliyor ameliyat için. çocuk cerrahisi ne götürdün di mi?

oğlum uyudu bende bir bakayım dedim nasılsınız güzel anneler galiba çok hasta bebişlerimiz var hepsine geçmişler olsun

kızı uyuttum sandım ama içerden sesi geliyorrr
ya bu kız niye böyle geç uyuyorrr

tutkuncum benim ayın 1 inde açılıyor okulum ama 1 saat gidip gelicem 24 ünde de öğrenciler gelecek bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…