herkese selamlar kızlar a.s. bu gece ilk sahurumuz...hatta bebişlerimizle ilk ramazan olucak...bakalım nasıl geçicek...sahur iftar filan derken...
bu arada işyapan tüm bayanlar koaly gelsin birsen özellikle sana ya... ilk günden misafir almaya başlamışsın...
esen yıldönümünüz kutlu olsun cnm... umarım akşama güzel bi süpriz seni bekliyodur... bu arada sanada maşallah konserveler, reçeller....
beyaz cım sizede geçmiş olsun...erkekler çok ince düşünemeyen varlıklar tamam ama bazen fazla oluyolar....klava:
herkesin iyi bi gün geçirmesi dileği ile....oğlum uslu durursa yine uğrıcam görüşmek üzereeee:1hug::1hug:
merhaba sizlere bir sorum olucaktı bebek beziyle ilgili...kaç numara bebek bezi kullanaıyorsunuz acaba?
çok teşekkürler..peki son bir sorm daha olucaktı...1 ayda ortalama ne kadar bez gidiyor?
kızlar merhaba nasılsınız? esencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara bebişinle ve eşinle..
incir reçeli yapıyorum çileği kaçırdım bari bunu yapam
vişne bitmişmidir varmıdır kızlar
merhaba sizlere bir sorum olucaktı bebek beziyle ilgili...kaç numara bebek bezi kullanaıyorsunuz acaba?
canım ilk ay ben 2 paket 2 numara bez kullandımm sonra 3 numaraya geçtik
ben geldim geçmişi okudum
öncelikle gonca cnm kaynanatörlere gıcığım biliyorsun en iyi kaynana ölü kaynana
bencil oluyolar fedakarlık bilmiyolarrr.sayar severdim ama artık S E V M İ Y O R U M yok ötesi işte
allah sabır versin ......
inci aysun gonca ikinci çocuk demişsiniz.....öncelikle siz en iyisiniz bilirsiniz ama bende tubaya katılıyorum çocuk yanlız kalmaz ,,,,,,kuzen yiğen amca teyze bi yere kadar benim kardeşimle aramda 7 yaş var ben hastanede yatarken 19 yaşındaki kardeşim koşa koşa para getirdi bana (eşiminde kardeşi abileri var ama lafta) askere gideceği için belki doğum gününde olmam abla ne alam onlara sana paramı vereyim diyor.........ama küçük amcaları doğum hediyesi bile almadı daha üstelik kendi işi ve 32 yaşında
benim kardeşim ise daha yeni 20 yaşına girdi.........en çok kız kardeşim olsun isterdimmm
ama olmadı .....madden imkanınız varsa yapın 3 çocuk derim.....
biliyorsunuzki gebeliğimi ne kadar yorucu sıkıcı kusmuklu kaşıntılı geçti evimin kapısı kapandı
hastane köşelerinde kaldım...ellerim kollarım delik deşik oldu 9 ay hiç biryere gidemedim
lohusalığımıda biliyorsunuz sütüm gidecek kadar sıkıntılar çektim.......
ama hayatı neşeyi gözlerinin içinde buldum kuzularımın ....
inci belki ben anaç değilim diyorsun borayı taşırken neler hissettin ilk karşılaştığınızda yada
şimdi boraya bişey olsa ki allah korusun için gitmezmi eğer bu dediklerim bişey ifade etmiyorsa dediğin olabilr ama sanmıyorum tatlım bizler anne olabilmek için neler yaptık
ben masada kaldım o yoğumbakımdan hiç çıkmayabilirdim.....
şuan bebekleriniz çok küçük elbette aynı şeyleri yaşamaya güç bulamazsınız
ama zaman geçsin boranın elini tutan bir erkek kardeşi yada kız kardeşi olsa ne güsel olur ama
sen uyurken yatağana zıpladıklarını düşün....şimdi değil ama 3 sene sonra yaparsınız 4 sene sonra çok idall oluyorr kızlarrr...
benim düşüncelerim bunlarrr tabii.
beyazım cnm senin o doktoruna bi kalay basacam şimdi ama kovulacam siteden
hadisin oradan manya bak madem pönmakoka sarmış doktorlar geçen sene ücretliymiş
diye neden devlet bu sene bünyesine almış demek boşuna sarmamış doktorlar demek yararlı bi aşıkı
devlet bünyesine almış...bi aşı ülkeye devlete ne kadar mal oluyor nekadar gideri var biliyormu o doktor
bizim ülkemiz yurt dışına göre bir adım geride onlarda rotada ücretsiz...belki seneye oda ücretsiz olacak
hem rotayı isteyen doktorun cebine gitmiyor bu aşının parası biz eczaneden aldık
ve bana bu aşı yaptıracaksın diyen devletin doktoru ne çıkarı var ?hiç bir çıkarı yok...
benim kuzenimin kızı 10 gün yattı rotadan kaç şişe serum yedi ne tahliller ilaçlar aldıı
sen ikinci dozunuda yaptır pahalı olduğundan cnm belki zor gelebilir
hülya ile konuş onlar ucuz bi yerden bulmuşlar sana kargo yapar cnm korga parası ile aşı senin oradan alacağından daha aza gelir .....bizimde yoktu paramız çocuklara gelen altınları bozdurduk yaptırdık...
canlarından kıyemtli değil...
ve bebeğinden mamayı kesme aç kalan çocuk ağlar huysuz olur
adam bak yaa bi mok bilmiyolar tittirsin oradan
oraya oturmuş ahkam kesiyor tedvi yapıyorsan yap yapmıyorsan yapma
akıl istemey gitmedin heralde ............ayyyy ne sinir olmuşum beeeee
gizem cnm benim kuzuların önünde oturuyom anakucağını ayağımla sallıyorum bende burada oluyorum onalr uyurken işimi yapıyorum yada aksam 8 den sonra iş yapıyorum ...
gelelim bana götürdüm cerraha gayet iyi baktı doktor alişimde su kesesi varmış yumrutalığında onu takip edeceğiz dedi kendiliğinden gidebilir de gitmeye bilirde dedi.....1 1,5 yasa kadar takip dedi
ömerim içinde birdahki aya ultrason ve muayne dedi eğer yerinden kımıldamadıysa yumurtalık
ameliyat tarihi verilecek....işte benim koptuğum an nasıl olacak bu iş bilmiyorum beni kesselerde kurtulsam ama ona dokunmasalar onlara olan birleyde çağresiz kalıyorum acılarını alamıyorum kahroluyorum....inş..inerrrr inş.ameliyata gerek kalmaz....
canım çok çok geçmiş olsun inş gerek kalmaz amelliyata,dua edicem.ayrıca önerin içinde çok sağol.
Defnoş'umun çamaşırlarını yıkadım astım. Evimi toparladım. Zeytinyağlı taze fasülye ve patlıcan oturtma yaptım. Geldimmmmm . Ay yoruldum be. Tabi bu arada sayısız kere Defne'yi oyaladım, emzirdim kaydirigubbakcemile3 Sabah 7,30'da kalkınca insanın iş yapası geliyor valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?