2009 Mayıs Anneleri

sağol cnmŞeniz

kızlaar ya az önce bi arkadaşımla konuştum.... 7 aylık hamile 2 kilo almış yaaa:bbo: bana da sen vermişindir filan dedi yaaa:1no2: nerdeeee.... ben 16 kilo almıştım diyince de çoooooook dedi.....anam çok almışım heralde şimdide veremioruz iştesenağlama

kızlar merhaba nasılsınız? esencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara bebişinle ve eşinle..

İyiyiz canım sen neler yapıyosun işte zaman çok zor geçiyodur kesin

incir reçeli yapıyorum çileği kaçırdım bari bunu yapam
vişne bitmişmidir varmıdır kızlar

Var canım geçen pazar ben aldım bu hafta son olur sanırım bu pazardan al muhakkak.

merhaba sizlere bir sorum olucaktı bebek beziyle ilgili...kaç numara bebek bezi kullanaıyorsunuz acaba?

İlk ay 1 numara kullandım 2 paket 2 numarayıda 4 paket kullandım,2 aydırda 3 numara kullanıyorum.

Tünaydin Kizlar!

Saatlerdir okuyamadim gecmisi, sürekli birseyler cikartiyor Doruk. Bu aralar mizmiz bebek modlarinda, nazlarina katlaniyoruz gecici bir süre:)
Süt konusunda konusmussunuz kizlar. Benimde bu aralar en önemli gündemim. Tatilde strese girdim birkac kere, mastit oldum ve epey azaldi. Üstüne birde yorgunluk ve uykusuzluk gelince, kesilecek diye aklim cikiyor. Bol bol emziriyorum, malt bira, kuru incir, tarcinli bal, caylar falan ne bulursam yiyip-iciyorum sanki bugün daha yogun geliyor. Dorugu sürekli tartiyorum emzirdikten sonra, 60 gram, 80 gram falan fark ediyor. Simdi aklima takilan, bir ögünde kac ml süt icmesi gerekiyor ki acaba? Kilo alimida cok yavas, ishaldan ve terlemeden sanirim. Offf, sorular pespese geliyor...

Gonca, gecmis olsun canim sana kaynandan dolayi. Umarim tez zamanda bir yolunu bulur basindan def edersin. Kaynana ya, illaha cadilik yapacak. Kizinda cok tatli olmus bu arada, masallah...

Gülhan benim durumda tam tersi canim, esim cocuk istemiyor bir daha. Bende aslinda istemiyordum ama Doruga haksizlik yapmaya hakkim yok diye düsündüm, birkac yil icinde belki bir tane daha düsünüyorum ama esimi ikna edebilirsem...Ve sanirim icimde kiz cocuk özlemide var:)

Birsen gecmis olsun canim. Bende de benzer bir durum var ve izleniyor su anda. Eger iyilesme kaydetmezse, ameliyat gerekiyor. Her doktora gittigimde müjdeli haberi alayim diye, titriyorum resmen. Ama olacagi varsa da, katlanacagiz mecburen, saglik herseyden önemli canim.

Tuba basin sag olsun canim. Allah baska acilar vermesin...

Daha yazacagim ama Doruk bagiriyor, sonra görüsürüz kizlar...

leynnn kimse bişii yazmamışş ayy kafam ağrıdı şu apartman işinde kimileri para vermiyormuş usta işi bırakmış yönetici bozması hem para toplamıyor hemde 2 milyarlık kapı isityor

çektim usatyı dedim 2 milyarlık kapı yaptırma sen boya elektirik kapı su saatlerin dışını yaptır kasın hem pahalı kapı diyor hemde yerlerin fayansı değişsin diyorr ...manyak yaa hemde para vermiyolar diyooo

dedim kadına karşıma sen bana diyo al defteri yönetici ol hee dedim iki çocukla ben hiçbişey olmam

neyse ustayı hallettim gönderdim aman yaaaaamanyaklar beni buluyor hepp

ne uyuz bir apartman ahır yaşatınısını seviyolar yaaaa

beyaz cnm ya tavuğun yanına köfte olmaz yawwww

canım çok çok geçmiş olsun inş gerek kalmaz amelliyata,dua edicem.ayrıca önerin içinde çok sağol.

Defnoş'umun çamaşırlarını yıkadım astım. Evimi toparladım. Zeytinyağlı taze fasülye ve patlıcan oturtma yaptım. Geldimmmmm . Ay yoruldum be. Tabi bu arada sayısız kere Defne'yi oyaladım, emzirdim kaydirigubbakcemile3 Sabah 7,30'da kalkınca insanın iş yapası geliyor valla kaydirigubbakcemile3

Oh hamarat dünürüm benim bende sabahtan beridir bi bulaşık yıkadım.Yağızla yıkandık mama yedi uyudu bende hala sallanıyorum.Halsizliğim var biraz ondan tembelliğim tuttu sanırım.kaydirigubbakcemile3

Şimdi bi kalksam uyurken fırsattan istifade yağızın balkondaki çamaşırlarını toplayıp ütülesem,birde kabak salatasıyla poğaça yapsam süper olacak aslındada mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…