2009 Mayıs Anneleri

hülyacım Allah kabul etsin, anacıının ruhuna değsin canım
yatışa geçiyorum makyajımı silecem krem kalmamış yaaaa off sadece su ile zor mucukssssssssss

çocukların altını sildiğin ıslak mendille çıkar çok güzel çıkarıyo..

e ben benim oğlanı uyutup gelene kadar herkesler kaçmış yaw..
benim oğlum da bugün bana kök söktürdü valla. bir saniye inmedi kucaktan. daha anca şimdi oturdum da bi bardak keyif çayı içecem misss

kızlar canım çok sıkkın yaw. geçen hafta kocamla ettiğim sağlam bir kavga sonrası benim sütler bıçak gibi kesildi. şimdi çok az geliyor. süt gelse de oğlum memeyi almak istemiyor. sanırım tazyiki az olduğu için beğenmiyor. her seferinde kavga dövüş emziriyorum üstelik bütün gün de huysuz. napıcam ben ya. çok üzülüyorummm

sağol cnm,sütüm olsa zaten emziririm mama hem maddi olarak bizi sarsıyor hemde hazırlama aşaması var,biberonu temmzile kaynat,ama mem daha kolay çıkar ver işte
cnm yere battaniye serdim ben,lambaya bakıp oynuyo,tv izliyo,sıkılırsada yanıma alıyorum ana kucağına koyup

bakalım cnm ben istiyorum ama eşim zaten yaptırmayalım demişti aşıyı şimdi dr.da böyle söyleyince işine geldi gibi
üzerine düşmeidm şimdilik
1 ay dolsun hatırlatıcam
mama konusundahaklsısın valla ya
evet cnm ya sinir oldum dr.a bende
en sonunda bende sağlıkçıyım anlarım bu işlerden dedim de anca sustu

oy ne de güzel anlatmışssın valla
ağzına yüreğine sağlık birsen
sizdee geçmiş olsun cnm
inş ameliyata gerek kalmaz
benim ki 2kere falan yapıyo cnm kaksını
çok ii kilo almış maşallah
3200 doğdu benim kızızm şimdi 5800 seninki daha çok almış
maşallah cnm defneye cimcime olmuş
bu ne hamaratlık valla sanada maşallah
valla eşin dayaklık tam olurmu böyle ihmal
cnm bu hastalığın aşıdan kaynaklandığını söylüyordu hep
o yüzden sallamadı beni
dr.da öyle söyleyince haklıymışım dimi diyo:dilcikar:
cnm sütüm olsa zatenn emziriim
neden esirgeyeyimki kızımdan
en istediğim şeydi aslında
annem anlatırdı hep
kulağınla,küpenle,saçınla oynayarak emicek,bacağını üstüne atacak diye
öyle çok istiyorumki bende ama olmayacak galiba neyapayım:çok üzgünüm:
Allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü,mekanı cennet olsun annenin
eşimde cnm rotada oldu diyodu haklı çıktı
o yüzdendi umursamazlığı
sağol cnm
oğlum uyudu bende bir bakayım dedim nasılsınız güzel anneler galiba çok hasta bebişlerimiz var hepsine geçmişler olsun
sağol cnma.s.

cnm yaçevrelerine ilgileri arttı sanırım o yüzden de çok emmek istemiyorlar
zeynede emerken tv de bi ses duyuyo emmeyi bırakıyo dönüyo tv izliyo almıyo bi daha memeyi aç da olsa

kızlarrr bişey sorucam size
kargo yollamak için mutlka bürolarına mı gitmek gerekiyo
eve çağırsam gelir mi ki?
daha önce öyle bişey duymuştum sanki
filizin hediyesini yollayamadım da hala

günaydınlarr meltemciğim cnm relaxx ol tatlım sütün gitmesin ama huysuzluğu dediğin gibi cnm

süt az geliyordur ...mama vermiyormusun cnm ? bebelaca başla arada takviye yap

başka çağre yok tatlım yaaa

beyaz cnm o dediğini bende merak ediyorum yaaa inş. vardır o dediğin...

bu arada günaydın bizde bugün temizlik var annem bendeya heryerimi temizleyecek öle gidecek ....

hepinizi öperimmmmmmmmmmmm

yaaa bu ömerim bi alem yaa uykusu geldiğinde ııııı ıııııı ııııııı yapıyooo sallanmak istiyor bee

Iyiaksamlar kizlar fena sekilde grip oldum napicm kiza fazla yaklasmamaya calisiyrum ama sutten gecermi bilmiyrm napsam yarin bu drAmi gitsem

Geçmiş olsun canım a.s. Süte geçmiyo diye biliyorum :uhm:

Aileler en kıymetlidir zaten klava:

Canım inşallah gönlünüze göre bi ev alırsınız a.s.

ayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy

Aynısı uzun bi zamandır bizde de var canım a.s.

inşallah aysuncum herkese nasip etsin Rabbim kızlar bu arada ramazan geliyor ramazanınız hayırlara vesile olsun oruç tutabilcekmisiniz emzirdiğimiz için zor olacak ben tutamayacağım

Bende tutmayacağım canım a.s.

Ayyy bizimkide bazen 3 diyor ama 3 tane kolay mı be kafamçokkarıştı

Hoşgeldin canım sağolasın a.s. Valla senin bu kaynana olayı gerçekten fena. Allah sabır versin :Saruboceq:

Bu arada Defnoş harika çıkmış ya yumuş ellerini yerim ben onun maşallah :nazar a.s.

Canım başın sağolsun :çok üzgünüm: Allah abiciğinin mekanını cennet eylesin inşallah a.s.

Canım küvetine filesini takıyorum ben. Üzerine yatırıyorum. Ön tarafnı yıkıyorum. Kafasını da önden yıkıyorum. Sonra göğsünden tutarak sırtını yıkıyorum çok kolay oluyor yerimseniben

Ben aşıları özelde yaptırıyorum. 3.ayda pnömökok ve rota virüsü olduk. Bu ayda 5'li karma var bildiğim kadarıyla a.s.

O nasıl bir doktormuş ya klava: Çocuk açlıktan bayılsın mı Allah Allah klava:

Üstelik rota virüsü aşısı doktorların cebine girmiyor ki CADIARZU

a.s.

Valla canı durmak istemiyorsa ne yaparsam fayda etmiyor canım :çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun. Merak etme Allah'ız izniyle ameliyata gerek kalmadan düzelir kuzularım a.s.

Meraklı karuuuu kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben geldimmm.. çok yorgunum ve uykusuz.. denize 2 gün girebildim sadece.ama yetti hiç yoktan iyidir.
face bir kaç resim koydu tatilden.
gecmişi okuyamam bu gece yarın belki.nasılsınız bakalım?

Hoşgeldin canım a.s.

Allah kolaylık versin bacım a.s.

Bugün müdürümü gördüm pazartesi başlıyordum konuştuk perşembe 1 de tolantı var direk o zaman gel şimdi gelgit yapma toplantıdan sonra yoğun olacak dedi oh be dedim bi sevindim tam bir haftam var şimdi

Ohhh bikaç gün bikaç gündür hihoyyyt

Sağolasın canım a.s.

Valla insan bi yere gitti mi gelince iş başlıyor offf kafamçokkarıştı

oooooo hani bize bizde kalkcaz yarın bende ne yapsam diyordum fikir oldu bende kışlık dolaba atcan zannettim önce afiyet olsun ramazan bollukla geçsin inşallah

Amin canım hepimize bolluk getirsin inşallah a.s.

Yok kız kışlık değil. Adama bikaç çeşit yapayım da garibim onca saat aç duracak bari güzelce doyursun karnını yerimseniben

Canım hoşgeldin. Allah kabul etsin mevlütünüzü a.s.

Sağolasın canım a.s.

ben kapattım ben açıyım herkeslere
günaydıııınnnn

Günaydın canım a.s.

Offfff ya bu kocalara sinirleniyoruz olan bizim sütlere oluyor valla :çok üzgünüm: Mama miktarını arttır bari bacım. Sinirlerini de bozma. Bol bol su iç. İnşallah gelir yine sütün a.s.

Eve geliyolar canım merak etme a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde Defnoş'la 7:30'da kalktık. Emdi, oynadık falan. Az önce uyudu. O uyurken hemen kahvaltımı yapıp geleyim yoksa aç kalıyorum a.s.

günaydın pınoşşşş et kahvaltınııı annemde ömerden koparsa balkon yıkayacak bizde yapacaz inş..

pınarcım günaydın afiyet olsun tatlım

kızlar herkese günaydın nasılsınız işe geldim başım çok ağrıyor ilaçta alamıyorum en iyisi bir kahve içmek sanırım bugün yoğun olacak patronlar burada (

yokk valla banu yaaa yıkayacak orayııı yada ben yıkayam o çocuklara baksın kahvaltı hazırlasın

işime gelir hehehee

gidem yıkıyam ben bugün temizlik varr

c.tesi eşimin arkadışını çağıracağım iftara bize geldiler davet ettiler biz hiç aramadık öle pat diye çağracağımki hediye vs. getirmesinlerr

kızlar menüyü şöle düşündüm annem olmaz dedi

mercimek çorbası

bezelya(içine kıyma koyacam)

zeytinyağlı barbunya

pilav

fırında garnitürlü (patates domates biber soğan) tavuk

domates salatası ,amerikan salatası ,

ve en son tavuk göğüsü .....

annem bezelye olunca barbunya olmaz diyorr neden olmasın yaaa

bide böğrekte yapsammı acabaa

bugün annem evi temizleyecek yarıdna ben barbunyayı ,çorbayı bezelyeyi,tavukgöğüsünü

yapacam c.tesiye sadece tavuk salatalar kalacak....ama yemekleri yapmak için sahurda yapmam lazım çocuklar uyurken yaniiyada gece sahura kadar durup yemekleri yapıp sahuru hazırlayıp yatmam laızm

ay beeeeeeeeeeeeeee o nasıl girişti:))

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın nasılsınız kızlar biz kızımla yeni kalktık onunla oynuyam uyusun kahvaltı sonra yapıcamm

ayseeren kız konserveyi anlat bana bende yapıcamm

Belki geç oldu ama geçmiş olsun tatlım.

Iyiaksamlar kizlar fena sekilde grip oldum napicm kiza fazla yaklasmamaya calisiyrum ama sutten gecermi bilmiyrm napsam yarin bu drAmi gitsem

Geçmiş olsun ayşegülcüm annelerin hasta olmaya hakkı yok valla kendimden tecrübe ettim sen hasta olunca herşey altüst oluyor tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Allah yardımcımız olsun bu kocalar ne yardan geçiyor ne serden.

Banucum allah kalbine göre versin ev işi çok önemli gerçi bizde kirada değiliz ama bende 1-2 sene içinde ev alıp uzaklaşmak istiyorum.Kendi evim olsun kafamda rahat.

ayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy

Aynısını benim sıpada yapıyor oto koltuğunda doğrulup kalkacak nerdeyse.

Neeeee :1shok: 3 mü bunları büyütelim birde 3 sene sonra bizimkiler 4 e basınca düşünürüz artık allah onlara ömür versin.Kardeşsizde olmaz tabide 2 yeter canım,eşinde 2 ci olunca 3 üncüyü anmaz bile merak etme

Canım saolasın iyiyim biraz daha defnoşta düzelmiştir umarım kardeş konusunda yanlız kalmaması çok önemli tatlım bak benim 1 kız kardeşim olsaydı gelirdi yanıma öyle kendimi yanlız kimsesiz hissetmezdim ama tercih meselesi tabi seninde bir bildiğin vardır. yerimseniben

Başınız sağolsun tatlım çok zor tabi kardeş çokkk önemli anne babadan sonra sığınacağın tek liman

Hoşgeldin tatlım

Hoşgeldim Ayşecim evine dön artık ya biz seni özledik,böyle internet kafelerde nereye kadar kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben geldimmm.. çok yorgunum ve uykusuz.. denize 2 gün girebildim sadece.ama yetti hiç yoktan iyidir.
face bir kaç resim koydu tatilden.
gecmişi okuyamam bu gece yarın belki.nasılsınız bakalım?

Tatil güzel geçmiştir tatlım hoşgeldin bakayım resimlerede merak ettim.

Oyyyyy bu nekadar akıllık bir cimcime yerim ben onu.Kolay gelsin tatlım misafirlerin ağır bugün alah yardımcın olsun.

Afferin sana hamarat hatunnnn opuyorumnanaktan

Kolay gelsin tatlım sanada tatil sonrası işler tatilin acısını çıkarttırıyor resmen.

Dualarınız kabul olsun tatlım allah gani gani rahmet eylesin

Bugün müdürümü gördüm pazartesi başlıyordum konuştuk perşembe 1 de tolantı var direk o zaman gel şimdi gelgit yapma toplantıdan sonra yoğun olacak dedi oh be dedim bi sevindim tam bir haftam var şimdi

Ay kızlar bende bayramdan sonra başlıyorum içimi bi hüzün kapladı inanın napıcaz biz yaa artık ilk günler gözlerimiz yaşlı gideriz işe :sinifsinif:

Meltemcim sıkma canın lütfen bende 2,5 gün hastalık sebebiyle meme vereedim benimkide şimdi zırlaya zırlaya alıyor ama geçecek sen deilmiydin bizi bu konuda cesaretlendiren yapma nolur :teselli:

Bilmiyorumki özlemcim kargo şirketlerinin internet sitelerini bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…