pınarcım bende 6 da kalktım gün bitmiyor doğru diyorsun valla
ohhhhhhhhhhh yemekler yapılıyorrr benim ev ise karman çorman annem temizlik yapıyor ben veletlere bakıyom yimek yokkk dahaaa
gece biz kahvaltı ederizzzz yemek yemez bu heriffff
h.sonu misafir iptalll benim herife didim ara arkadasını gelsinlerrr
ne dese beğenirsiniz ramazanın ilk h.sonuymuşşş misafirle geçiremezmiş ramazana alışması lazımmış
bende bu ramazan hiççççççççççççççç misafir alamam didimm
küçük bir soğan ,küçük bir patates.2 domates,2 sivri biber ,bezelye(istersen tabi) ,bir kırmızı biber bu da isteğe bağlı
soğanları ince ince doğra
patatesleri de küçük küpler halinde doğra
biberleri de ince doğra
önce soğan ve biberi yağda kavur sonra patatesleri at kavur biraz azıcıkta salça koy
domatesleri ince ince doğra kavur
2 su bardağı bulguru yıka at içine 3.5 su bardağı da su koy tuzunu at suyunu çekene kadar orta ateşte pişir
budur bacım
selam kızlar ..annem için iyi dilekte bulunan herkeze çok tşk ediyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz bugün aşımızı olduk kızıma 2 bacaktan yaptılar benimde tetanoz 3. doz u yaptılar yavrum nasıl bağırdı cadı hemşire aşıyı yaparken benim bile cnm çok yandıki kızımı daha iyi anladım o andaklava: klava: gelir gelmez hemen kıza fitil verdim azcuk huysuzluğu üstünde ama inş ateşi yükselmez :kedi:
yemekler havada uçuşmuş yaw daha ilk günden herkezde bi telaş sarmış gidiyor bense hiç bişi yapmadım hala kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hem karnımda acıktı bee ne her yaptığınızı yazmışsınız uleynnnnnklava: klava: klava:
nese afiyet olsun size hayırlı ramazanlar herkeze :1rolleyes::1rolleyes:
saol cnm evet yaw keşke hepsi ağızdan olsaydı ben vurunca bakamıyorum zaten için gidiyor gazel ağlayınca(
sende bugün pek bi hamarat oldun heee...ayy ben 6 da uyansam yani uyanıyorum ama mutlaka geri uyuyorum kendime gelemem bütün gün sersem sersem gezerimm bee :))
saol cnm evet yaw keşke hepsi ağızdan olsaydı ben vurunca bakamıyorum zaten için gidiyor gazel ağlayınca(
sende bugün pek bi hamarat oldun heee...ayy ben 6 da uyansam yani uyanıyorum ama mutlaka geri uyuyorum kendime gelemem bütün gün sersem sersem gezerimm bee :))
Bende valla Defne aşı olurken doktorun odasından çıkıyorum. Halit duruyo yanında :çok üzgünüm:
7:30'da kalktım bugün. Akşam erken yatmıştım. Uykumu almışım. Anam nolduysa yemeğe vurdum bugün kendimi kaydirigubbakcemile3
biz fix 8 de kalkıyoruz ve hiç uyumuyoruzzz aksamda ben sızıyorumm
hamaratlık vurdiiiiii başınaaaaaaaaaaaaaaaa
:))) sen çabuk moda girdin benim ramazan moduna geçmem için bir kaç gün geçmesi lazımm :))
sibelcim benim eşimde tek kalkacak bende eve gider gitmez börek yemek falan yapacağım :)))) eşime
Kız dünürüm önden çorba, arkadan oturtma, yanına zeytinyağlı fasülye bide pilav yada makarna. Çok mu olmuş ya :uhm: Neyse hem iftar hem sahur da yedi mi biter heralde :uhm: Ramazanın ilk günüya aşka geldim kaydirigubbakcemile3 Bikaç gün sonra makarna yesin derim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yağız'la mı gittin kayınvalidene mi bıraktın Şeniz Bende buzlukta börek var. Onu yarın akşam sahur için yaparım. Kahvaltılık ve börek yer kociş.
Çorbamı da ocağa kısık ateşe koydum. Defnoş bi dalsa da duş alsam. ama kıpır kıpır delikafadulden Rüzgar fena ama sıkıcı bi hava. Ter oldum valla kafamçokkarıştı
ohhhhhhhhhhh yemekler yapılıyorrr benim ev ise karman çorman annem temizlik yapıyor ben veletlere bakıyom yimek yokkk dahaaa
gece biz kahvaltı ederizzzz yemek yemez bu heriffff
h.sonu misafir iptalll benim herife didim ara arkadasını gelsinlerrr
ne dese beğenirsiniz ramazanın ilk h.sonuymuşşş misafirle geçiremezmiş ramazana alışması lazımmış
bende bu ramazan hiççççççççççççççç misafir alamam didimm
selam kızlar ..annem için iyi dilekte bulunan herkeze çok tşk ediyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz bugün aşımızı olduk kızıma 2 bacaktan yaptılar benimde tetanoz 3. doz u yaptılar yavrum nasıl bağırdı cadı hemşire aşıyı yaparken benim bile cnm çok yandıki kızımı daha iyi anladım o andaklava: klava: gelir gelmez hemen kıza fitil verdim azcuk huysuzluğu üstünde ama inş ateşi yükselmez :kedi:
yemekler havada uçuşmuş yaw daha ilk günden herkezde bi telaş sarmış gidiyor bense hiç bişi yapmadım hala kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hem karnımda acıktı bee ne her yaptığınızı yazmışsınız uleynnnnnklava: klava: klava:
nese afiyet olsun size hayırlı ramazanlar herkeze :1rolleyes::1rolleyes:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaaa nedennnn yazamıyorummmmmmmmmmm kavuldummu kk dan yaaaaaaaaaaaaa
ülynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kazen benim gibi önemli bi şahsiyeti kaybedek yaaaaaaa lülülülülülü:roflol::sm_cool:delikafaduldennaniknanik:enbuyukkk:
İnşallah biter bacım ne bilim bana fazla gibi geldi heleki sabahki bezelyeden sonra :roflol:
Yağız uyuyodu kaynana yanına çıktı bi 10 dk bende gittim alışveriş yaptım kahvaltılık çeşit aldım canım.Yufkada çok tazeymiş inşallah güzel olur börek cokacimcoook
Ay neli börek yapsam yaaa akıl verin paçangamı yapsamki.CADIARZU
Bu arada kendimi yemek forumunda hissediyorum bugün nedense.kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyy bişiiii olmazzzzzzzzzzzz herkes yanluzzzzzzzzz kııı takıl bize hayatını yaşaaaaa merhaba herkeze neler olmuş ben yokken hülyacım canım hediyenizi yarın kargoya veriyorum inşallah annem vardı 2 gün mehmeti özlemiş gelmiş halılarımı yıkadı sağolsun bu gün öğlen gitti yine tek başımayıııımmm:a015:
valla canım tavuklu bezelyeli yapabilirsin yada garnitürlü hafif ve güzel oluyor.paçangada güzel.
kızlar ben çıkıyorum kızımı özleidm gidip onu alıp evime geçeyim.şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar allah herkesin dualarını kabul etsin.öptüm sizi ve bebişleri
Ay sen bide yaptığım çorbayı görsen kaydirigubbakcemile3 Bi tencere kaydirigubbakcemile3 Anam mercimeği pirinci koyarken gözüme az geliyo suyu çekince oluyo koca tencere kaydirigubbakcemile3
Ohhh taze yufka harika olur valla afiyet şeker olsun bacım a.s.
Aaaaa bayılırım paçangaya. Dur kız kocişe söyliyim de yufka alsın dicem ama buralarda nerde var oda bilmez bende bilmiyorum ya :çok üzgünüm:
Hangi formdasın CADIARZU Yemek yapma mı yemek yeme mi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum kızımı özleidm gidip onu alıp evime geçeyim.şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar allah herkesin dualarını kabul etsin.öptüm sizi ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?