2009 Mayıs Anneleri

Esencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatkım.eşin ve bebeğinle uzzzzzuuuuuun mutlu sağlıklı yıllara inşallah cnm...
eşin hatırlar inşallah ben benimki hatırlamaz dedim hatta arkadasımla iddaya bile girmiştim :):) allahtan kaybettim hatırladı.. :)

slm kızlar,bizded bugün geç kalktık oğluşla, tabi uyandı filan ama oyalayıp emzirip geri uyuttum 11 e kadar sonra yeter artık dedim,kalktık kahvaltı yaptım,bu sabah aralıksız bitirebildim kahvaltıyı :) çamaşır attım evimin tozunu aldım,nevresim değiştirdim..o kadar yanii,dağhan uyuyunca ütü yapıcam bi bakıyım sizlerede dedim,oğlum anakucağında tv ye bakıyor power turk hastası olduk biz :) ohh herkes ramazana hazır ne güzel ben tutamayacağım için çok üzülüyorum valla..ne yapalım seneye borcumuzu ödücez artık..
Herkese hayırlı ramazanlar kızlar allahım dualarınızı kabul etsin..

teşekkürler canım inşallah hatırlar görücez bakalım

selam canımmm

günaydın pınoşşşş et kahvaltınııı annemde ömerden koparsa balkon yıkayacak bizde yapacaz inş..

a.s.

Canım minoset içebilirsin iyi gelir :uhm:

Ohhh bizde haftaya falan başlıcaz kayınvalidemle kışlıkları buzluğa atmaya alkisalkisalkis

Benzer bi menüyü sabah Siboş'la biz konuştuk bacım. Haftaya cumarteside Halit'in iki çift arkadaşı gelicek iftara. Birinin bizden 20 gün küçük bebeği varmış. Diğerinin ise 1,5 yaşında. Ay nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum valla kafamçokkarıştı

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuunnnn a.s.

kızlar duru ve selin ne güzel uyuyorlar demi:)))

Oy maşallah kuzulara a.s.

Ohhh ev temizlendi yemeklerde yapılmış. Bol bol dinlen bacım. At üzerinden hastalığı a.s.

Güzel tarif a.s.

Ben tutmuyorum bari adama iyi bakayım dimi canım kaydirigubbakcemile3

Canım valla şimdiden söz vermeyelim diğer buluşmaya benzemesin. Ama kısmet olursa görüşmek isteriz tabi a.s.

kızlar merhaba nasılsınız? esencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara bebişinle ve eşinle..

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

incir reçeli yapıyorum çileği kaçırdım bari bunu yapam
vişne bitmişmidir varmıdır kızlar

Vardı canım bu haftada vardır a.s.

canımya erkekler hep böyle benim eşimde hatırladı ama sana para vereyim sen git kendine hediye al demişti::::(

Ay kız tam dövmelikmiş heeee klava:

Hayırlı ramazanlar canım a.s.

Anammm 2 kilo mu :1shok:

merhaba sizlere bir sorum olucaktı bebek beziyle ilgili...kaç numara bebek bezi kullanaıyorsunuz acaba?

çok teşekkürler..peki son bir sorm daha olucaktı...1 ayda ortalama ne kadar bez gidiyor?

3 numara kullanıyorum canım. Günde 7-8 bez değiştirdiğimi düşünürsek ayda 54'lü 4 paket gidiyo canım bana kafamçokkarıştı

Canım hoşgeldin. Valla hiç bilmiyorum kaç ml içmesi gerektiğini ya :uhm:

Kız ne hamaratlığı be anam iki arada bi derede yaptım işte. Sende bi poğaça yap adama. Madem yemek yemiyorsa poğça börek bişey lazım yerimseniben Ütüyü yarında aparsın boşver benimde duruyo kaydirigubbakcemile3

Hayırlı ramazanlar canım a.s.

sebzeli bulgur pilavı yaptım incir reçeli yaptım kapıcıya yufka aldırmayı unutmuşum börekte yapacaktım neyse birazdan kızım uyansın birlikte gider alırızz

pınar teşekkürler canım

ayy kızlar sizin yemekler hazır ben eve gidip yapıcam daha..deniz börülcesi tavuk sote bide salata yaptım tamam bide pilav:)

sebzeli bulgur pilavı yaptım incir reçeli yaptım kapıcıya yufka aldırmayı unutmuşum börekte yapacaktım neyse birazdan kızım uyansın birlikte gider alırızz

pınar teşekkürler canım

Ohhh bayılırım bulgur pilavına cokacimcoook Afiyet olsun canım a.s.

ayy kızlar sizin yemekler hazır ben eve gidip yapıcam daha..deniz börülcesi tavuk sote bide salata yaptım tamam bide pilav:)

Ne yapacağına karar vermişsin ya bacım gerisi kolay a.s.

ya alıntı yapmadan direk yazamıyorum

kazene yazdım cvp vermedi

Kuduurrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Olur bacım düzelir bana alıntı yap sen habire a.s.

Defnoş uyukluyor. Ama kıpırtılı. Tam dalsında bi duş alıp ezogelin çorbası yapayım bari. Ay pek hamarat gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah kuzum ya dur biraz kim yiyecek o kadar yemeği sonra dökersin ziyannnn.

Bende Esen yufka deyince koştum kahvaltılık alışveriş yaptım kocişe yazık kuzum tek başına kalkacak,yufkada aldım akşamda börke yapıcam ohhh tamamdır.Yesin adamcağızım.

oh oh hamaratlar sizi bende Ahsenin uyanmasını bekliyorum çıkıcam

pınar gel bacım birlikte yiyelim nefisolmuş sebzeli yaptımm

Kız dünürüm önden çorba, arkadan oturtma, yanına zeytinyağlı fasülye bide pilav yada makarna. Çok mu olmuş ya :uhm: Neyse hem iftar hem sahur da yedi mi biter heralde :uhm: Ramazanın ilk günüya aşka geldim kaydirigubbakcemile3 Bikaç gün sonra makarna yesin derim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yağız'la mı gittin kayınvalidene mi bıraktın Şeniz Bende buzlukta börek var. Onu yarın akşam sahur için yaparım. Kahvaltılık ve börek yer kociş.

Çorbamı da ocağa kısık ateşe koydum. Defnoş bi dalsa da duş alsam. ama kıpır kıpır delikafadulden Rüzgar fena ama sıkıcı bi hava. Ter oldum valla kafamçokkarıştı

tülaycım ohh senin yemekler hazır tatlım ne güzel :))))) benim iki bıcırık sayesinde yemek bulaşık faslından sonra yemek yapmaya fırsatım olmuyor bazen ne yapsam ki ben bu akşam

oh oh hamaratlar sizi bende Ahsenin uyanmasını bekliyorum çıkıcam

pınar gel bacım birlikte yiyelim nefisolmuş sebzeli yaptımm

Sağolasın tatlım a.s.

Ya ben hiç bulgur pilavı yapmadım. Bi ara sana zahmet ölçüleriyle bana bi tarifini verde deneyeyim bende. Hatta yarın yapayım ya ama tam ölçüleri lazım bacım. Tutturamazsam madara olurum kaydirigubbakcemile3

Anam erken kalkınca gün bitmedi ya kafamçokkarıştı 07:30'da kalktım ya her saate bakışımda kesin 6 olmuştur diyorum ama daha 4 olmuş kaydirigubbakcemile3

sebzeli mi yapacaksın ona göre vereyim

ohhhhhhhhhhh yemekler yapılıyorrr benim ev ise karman çorman annem temizlik yapıyor ben veletlere bakıyom yimek yokkk dahaaa

gece biz kahvaltı ederizzzz yemek yemez bu heriffff

h.sonu misafir iptalll benim herife didim ara arkadasını gelsinlerrr

ne dese beğenirsiniz ramazanın ilk h.sonuymuşşş misafirle geçiremezmiş ramazana alışması lazımmış

bende bu ramazan hiççççççççççççççç misafir alamam didimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…