aa merhaba herkeze neler olmuş ben yokken hülyacım canım hediyenizi yarın kargoya veriyorum inşallah annem vardı 2 gün mehmeti özlemiş gelmiş halılarımı yıkadı sağolsun bu gün öğlen gitti yine tek başımayıııımmm:a015:
valla canım tavuklu bezelyeli yapabilirsin yada garnitürlü hafif ve güzel oluyor.paçangada güzel.
kızlar ben çıkıyorum kızımı özleidm gidip onu alıp evime geçeyim.şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar allah herkesin dualarını kabul etsin.öptüm sizi ve bebişleri
Forum demek istedim bacım bugün mayıs anaları olarakmı yazışıyoruz yemek konusunda kim daha hamaratmı anlayamadım kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar tatlım koş kızına hihoyyyt
Şimdide kabağı rendeleyip az yağda çeviriyorum.Pişince içine sarımsaklı yoğurt az mayonez ceviz kırığı birde ince kıyılmış dereotu koyucam ohh mis böreği akşama bıraktım kociş gelince yaparım geceye daha sıcak iyi olur
hehehe bende yaptım bulgur pilavı sizin tariften :))
kızlar bende çıkacağım inşallah toplantı var bitsin diye bekliyorum inşallah mesaiye kalmam
hamarat hatunlar ohh börekti yemekti derken akşam oldu :))
benim bu ali çok pisboğaz yaaa şakır şakır ayran içti veletttt penir yedii
Bende valla Defne aşı olurken doktorun odasından çıkıyorum. Halit duruyo yanında :çok üzgünüm:
7:30'da kalktım bugün. Akşam erken yatmıştım. Uykumu almışım. Anam nolduysa yemeğe vurdum bugün kendimi kaydirigubbakcemile3
biz fix 8 de kalkıyoruz ve hiç uyumuyoruzzz aksamda ben sızıyorumm
hamaratlık vurdiiiiii başınaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben moda erken girer çabuk bırakırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yap canım yap yazık adamcağızlara oruçlu olunca benim canım herşeyi çekiyordu o yüzden adamıda kendim gibi yaptım kaydirigubbakcemile3
İnşallah biter bacım ne bilim bana fazla gibi geldi heleki sabahki bezelyeden sonra :roflol:
Yağız uyuyodu kaynana yanına çıktı bi 10 dk bende gittim alışveriş yaptım kahvaltılık çeşit aldım canım.Yufkada çok tazeymiş inşallah güzel olur börek cokacimcoook
:roflol::roflol::roflol: Ne alışması kız çok güldüm heeeee sende iyi demişin bidaha annende yanında olmayacak avcunu yalasın misafirlerde kaydirigubbakcemile3
İnşallah yükselmez kuzucuğun ateşi yavrum ya aşı günü ağrılarıda oluyo mızmız oluyolarya içim gidiyo.Acıktıysan kalkta 2 kap yemek yap adama aç kalıyordur bu kadar gezenti karısı varken :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aa merhaba herkeze neler olmuş ben yokken hülyacım canım hediyenizi yarın kargoya veriyorum inşallah annem vardı 2 gün mehmeti özlemiş gelmiş halılarımı yıkadı sağolsun bu gün öğlen gitti yine tek başımayıııımmm:a015:
kızlar ben çıkıyorum kızımı özleidm gidip onu alıp evime geçeyim.şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar allah herkesin dualarını kabul etsin.öptüm sizi ve bebişleri
kızlar bende çıkacağım inşallah toplantı var bitsin diye bekliyorum inşallah mesaiye kalmam
Hadi inşallah çıkarısn canım a.s.
Valla bugün aşka geldik kaydirigubbakcemile3
Kız alemsin he çocuğa verirsen yer içer tabi kaydirigubbakcemile3
anammm benimm kızım daha suyun tadını bilmiyorr yaw siz nerdeyse kola içireceksiniz yaw :)))
ben küçük adamlarımı yıkayımmmmkaydirigubbakcemile2
saol cnm evet yaw keşke hepsi ağızdan olsaydı ben vurunca bakamıyorum zaten için gidiyor gazel ağlayınca(
sende bugün pek bi hamarat oldun heee...ayy ben 6 da uyansam yani uyanıyorum ama mutlaka geri uyuyorum kendime gelemem bütün gün sersem sersem gezerimm bee :))
Ben moda erken girer çabuk bırakırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oh afiyet bal şeker olsun canım benimma.s.hehehe bende yaptım bulgur pilavı sizin tariften :))
yok artıkın daha neler ette verseydin bariikaydirigubbakcemile3benim bu ali çok pisboğaz yaaa şakır şakır ayran içti veletttt penir yedii
teşekkürler canım iyi dileklerin için ama unuttu galibamafoldumbenslm kizlar a.s.
anacim hem geveze hem hamarat hatunlarsiniz tebrikler vallaa.s.
esencim evlilik yildönümünüz kutlu olsun bitanemmmmm a.s. eşinle,bebişinle nice mutlu huzurlu yillara canim a.s. annemlerinde bugun evlenme yildönümübabamda ilk defa unutmus :))))) inşaAllah eşin hatirlar bari :) yoksa vay haline adamin
hülyacim geçmiş olsun tatlimm a.s. sevindim aşi olmasina..demek geçmiş hastaligiama aglamiş kuzum he kiyamam onun mavis gözlerineee :) ama napalim onun iyiliği için
birsencim gene maşaAllahin varo ne menuydu öyle be ben cocuk yokken bile okadar şey yapmam benim iftar menum sabittir genelde misafirler için corba,lazanya yada basamel soslu etli bişeyler,ana yemege göre ek bişi ve sütlü tatli zeytinyagli yaptigim pek görülmemiştir
pinarcim döktürmüşsün sabahtan bu yanaerken kalkmakla onun bi alakasi yok canim bende 8de kalktim ama yaptigim tek sey alişveriş yapmak oldu DD senin içine hamaratlik kaçmiş bugun maşaAllah diyelim
sibelcim iyi olmana sevindim tatlim a.s. sende bu kadinlarin gazina gelip cosmasan diyorum :) hastaligin geceli daha gün bile olmadi kiz..yat dinlen..
nurten nerelerde kizlar?
banucum ve tülaycim maşaAllah kuzularinizaaaa a.s.
ay sabahtan beri acik..aklimda kalanlari yazdim kusuruma bakmayin unuttuklarim varsa :)
merhabalar saat 1 de girdim hala geçmişide okuyamadım yazamadımda.bugün salonun camlarını sildim vitrini temizledim yemek takımlarımı yıkadım kuruladım yerleştirdim malum ramazan yemeğe gelen giden olur çamaşır yıkadım kurumuş ütü yapıcam yarın diğer işlerimi yapıcam sizide takip etmeye çalışıyorum.
Esencim seninde az kalmış
pınarcım sen işleri bitirdin valla biz geç kaldık.
Birsen annen haklı bezelye barbunya aynı anda olmaz yaparsan olurda uyumlu olmaz.
Aysuncum nasılsın
civciv Allah kabul etsin mevlüdünüzü
Beyaz eşin demek yine kendini haklı gördü ama senin için rahatladı
sibel nasıl oldun
Mutahara sen nasılsın
Tülay,Fulya,Sema nabersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?