2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım ah bu analar varya yerim ben onları a.s.

valla canım tavuklu bezelyeli yapabilirsin yada garnitürlü hafif ve güzel oluyor.paçangada güzel.

Bak öylede iyi olur valla cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum kızımı özleidm gidip onu alıp evime geçeyim.şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar allah herkesin dualarını kabul etsin.öptüm sizi ve bebişleri

Güle güle canım. Selin'i öp bizim için a.s.

Forum demek istedim bacım bugün mayıs anaları olarakmı yazışıyoruz yemek konusunda kim daha hamaratmı anlayamadım kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar tatlım koş kızına hihoyyyt

Heeee pardon bacım benim beynim döndü a.s.

Paçangaya biber ve domates koyuyo musun sadece kaşar ve pastırmalı mı yapıyosun ?

Kız Defnoş dursa bende yapardım valla. 1 kabağım kalmış evde yeterdi ikimize ama Defnoş ayakta :çok üzgünüm:

hehehe bende yaptım bulgur pilavı sizin tariften :))

Afiet olsun canım a.s. Bende yarın denicem :lepi:

Ay annem bu halimi görse sevinçten ağlar valla kadın kaydirigubbakcemile3

fulyacım kaç gündür aklımdasın valla fazla göremedim seni formda inşallah iyisindir bebiş nasıl tatlım bulgur pilavı yapmıiş herkes afiyet olsun fıstıklar

kızlar bende çıkacağım inşallah toplantı var bitsin diye bekliyorum inşallah mesaiye kalmam

hamarat hatunlar ohh börekti yemekti derken akşam oldu :))

Hadi inşallah çıkarısn canım a.s.

Valla bugün aşka geldik kaydirigubbakcemile3

benim bu ali çok pisboğaz yaaa şakır şakır ayran içti veletttt penir yedii

Kız alemsin he çocuğa verirsen yer içer tabi kaydirigubbakcemile3

biz fix 8 de kalkıyoruz ve hiç uyumuyoruzzz aksamda ben sızıyorumm

hamaratlık vurdiiiiii başınaaaaaaaaaaaaaaaa

sizz bugün maş yarışıyonuzz hee sositososito

Ben moda erken girer çabuk bırakırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

saol cnm

hem benimm dolapta yemeğim var cnm dolmam bilem varrr gezsemde kocişi aç bırakmıyom ama kendime hazırlamaya üşeniyomm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

cnm saol bende cmt kocişe vercem o verecek kargoyaa a.s.

kızlar ben çıkıyorum kızımı özleidm gidip onu alıp evime geçeyim.şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar allah herkesin dualarını kabul etsin.öptüm sizi ve bebişleri

kızlar bende çıkacağım inşallah toplantı var bitsin diye bekliyorum inşallah mesaiye kalmam

iyi akşamlarr kızlarrr a.s.a.s.

slm kizlar a.s.

anacim hem geveze hem hamarat hatunlarsiniz tebrikler valla a.s.

esencim evlilik yildönümünüz kutlu olsun bitanemmmmm a.s. eşinle,bebişinle nice mutlu huzurlu yillara canim a.s. annemlerinde bugun evlenme yildönümü babamda ilk defa unutmus :))))) inşaAllah eşin hatirlar bari :) yoksa vay haline adamin

hülyacim geçmiş olsun tatlimm a.s. sevindim aşi olmasina..demek geçmiş hastaligi ama aglamiş kuzum he kiyamam onun mavis gözlerineee :) ama napalim onun iyiliği için

birsencim gene maşaAllahin var o ne menuydu öyle be ben cocuk yokken bile okadar şey yapmam benim iftar menum sabittir genelde misafirler için corba,lazanya yada basamel soslu etli bişeyler,ana yemege göre ek bişi ve sütlü tatli zeytinyagli yaptigim pek görülmemiştir

pinarcim döktürmüşsün sabahtan bu yana erken kalkmakla onun bi alakasi yok canim bende 8de kalktim ama yaptigim tek sey alişveriş yapmak oldu DD senin içine hamaratlik kaçmiş bugun maşaAllah diyelim

sibelcim iyi olmana sevindim tatlim a.s. sende bu kadinlarin gazina gelip cosmasan diyorum :) hastaligin geceli daha gün bile olmadi kiz..yat dinlen..

nurten nerelerde kizlar?

banucum ve tülaycim maşaAllah kuzularinizaaaa a.s.

ay sabahtan beri acik..aklimda kalanlari yazdim kusuruma bakmayin unuttuklarim varsa :)

merhabalar saat 1 de girdim hala geçmişide okuyamadım yazamadımda.bugün salonun camlarını sildim vitrini temizledim yemek takımlarımı yıkadım kuruladım yerleştirdim malum ramazan yemeğe gelen giden olur çamaşır yıkadım kurumuş ütü yapıcam yarın diğer işlerimi yapıcam sizide takip etmeye çalışıyorum.
Esencim seninde az kalmış
pınarcım sen işleri bitirdin valla biz geç kaldık.
Birsen annen haklı bezelye barbunya aynı anda olmaz yaparsan olurda uyumlu olmaz.
Aysuncum nasılsın
civciv Allah kabul etsin mevlüdünüzü
Beyaz eşin demek yine kendini haklı gördü ama senin için rahatladı

sibel nasıl oldun
Mutahara sen nasılsın
Tülay,Fulya,Sema nabersiniz kızlar

geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaza.s.

Ben moda erken girer çabuk bırakırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
hehehe bende yaptım bulgur pilavı sizin tariften :))
oh afiyet bal şeker olsun canım benimma.s.
benim bu ali çok pisboğaz yaaa şakır şakır ayran içti veletttt penir yedii
yok artıkın daha neler ette verseydin bariikaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım iyi dileklerin için ama unuttu galibamafoldumben

selam canım nasılsınn

bende şimdi geldim önce markete gittim yufka aldım tazecik
sonra kk dan arkadaşla buluştuk:teytey:
şimdi geldimm

saol tubişim öyle tabi iyiliği için dediğin gibi ..evet knt etti dr iyi dedi şükürler olsun geçmiş boğazı inş tekrarlamaz ..

esencim evlilik yıldönümünmüş bacım kusura bakma gözümden kaçmış nice senelere sağlık ve mutlulukla inş....

yav Esenin evlilik yıldönümüymüş hadi niceeeeeeeeeeeeeee uzun yıllar bi yastıkta kocayınnnnnnnnnnnnn
herkes yemek tarifi vermiş yapmış ben kaçırdım bende arnavut ciğeri yaptım gızlar çorba ve makarna bide geceye hafif yicem ben pek yemek yiyemem geceleri

iyiyim canım Türkiz dizimde oynaşıyoruz sıkıldı durmuyor eşin ne hediye almış yoksa unutmuşmu gız
bu arada işyeri arkadaşlarım aradı geliyomusun diyeözlemişler heyecanlandım birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…