sağol canıma.s.sütün normale dönmüş ne güzel
inş benimde biraz daha gelir:çok üzgünüm:
Birsen geçmiş olsun cnm ya ananen mi hastalandı
olsun sağlık ocağı kaçmıyo nasılsa paraztesi gidersin ben merak ettim sadece o yüzden sordum
analdım özlemciğim evet p.tesi gidecez bi mani olmazsa
sibooo nerede bee misafiride yollamışşşş
ananem piskolojik birazz ama belinde sorunmuşş 80 yaşındaaa iştee
ben kaçar sofra kuracammmm
yemek işide tamamdır kızartma patates patlıcan biber
domatres çorbası pilav yaptım yanına da kola var tamamdır
ben çıkıyorum kızlar çok yoruldum bugün akşam girerimm
Kizlar iyi Aksamlar,
Feci hatta felaket gecen iki günün ardindan, ancak firsat bulup yazabiliyorum. Dün epey alinti yapmistim ama hepsi ucup gitmis, tekrardan gecmisi okumaya ve alinti yapmaya su anda firsatim olmayacak sanirim. Son mesajima yanit veren arkadaslar vardi, tesekkür ediyorum destek ve önerileri icin.
Gelelim felakete. Doruk'a iki gündür bir haller oldu. Tüm sinir sistemim iflas etti bu yüzden. Aksam üzeri 18'00'lerde bir aglama krizine giriyor, hickira hickira. Sadece kucaga alip gezdirdigimde teskin oluyor. Dün 1,5 saat evde turladim resmen. Ne uyutabildim, ne emdirebildim emmeyi redettigi icin. Sonra iyice bunalim tavan yapti tabi, bende onunla agladim. Haliyle gün boyu emzireyim karni doysun, biraz oynayayim belki babasi tüm gün iste, onu ariyor diye diye yemekte yiyemedim. Sütüm bicak gibi kesildi haliyle. Bu seferde 20:00'larda iyice uyku bastirdi ve uyumak istedi. Süt neredeyse yok gibi. Kabus gibiydi ya, insan nasil caresiz kaliyor. Gece neyseki sorunlu olmadi ama sütümde bariz azalma vardi. Bugünde krizi yoktu ama emmedi yine. 3 dk zor tutabiliyorum memede. 5 kilo su rahat icmisimdir. Neyse sütüm kesildi galiba diye sizlanirken, üzüntüden bugünde cok az sey yiyebildim. Doktora gidip, ne yapacagimi soracaktim ki yarin, susamli ekmek vardi, biraz ondan atistirayim dedim. Bir süt yapti, feci. Yani o mu yapti bilmiyorum ama onu yedikten sonra oldu. Doruk'un uykusu geldi, mizmizlandi ve "emzirip yatirayim bakalim basarabilecek miyim uyutmayi" dedim. Ben bir memeyle emzirirken, diger memeden sizan süt cocugun pijamasini islatmisÜzerinide degistiremedim uyanir diye, islak yeri toplayip bagladim. Su anda uyuyor, insallah kriz olmaz bugünde ya. Yoksa kafayi siyiyirim heralde.
YALOVA MI DEDİNNNN :1shok::1shok:
YAZLIK MI DEDİNNNNNNN :1shok::1shok:
HADİ HEMEN BULUŞUYOZZZZZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:ilahi Birsen:roflol::roflol:kocama didim bursaya gidecem hehehhee sen o işi unut didi neymişşş bişi olursa denizi nasıl aşacakmış
bende didim yüzerekkk..................
canım ya sorma bizde de oluyor aynı şeyler sakın üzülme bu döneme olluyor hepsinde sanırımKizlar iyi Aksamlar,
Feci hatta felaket gecen iki günün ardindan, ancak firsat bulup yazabiliyorum. Dün epey alinti yapmistim ama hepsi ucup gitmis, tekrardan gecmisi okumaya ve alinti yapmaya su anda firsatim olmayacak sanirim. Son mesajima yanit veren arkadaslar vardi, tesekkür ediyorum destek ve önerileri icin.
Gelelim felakete. Doruk'a iki gündür bir haller oldu. Tüm sinir sistemim iflas etti bu yüzden. Aksam üzeri 18'00'lerde bir aglama krizine giriyor, hickira hickira. Sadece kucaga alip gezdirdigimde teskin oluyor. Dün 1,5 saat evde turladim resmen. Ne uyutabildim, ne emdirebildim emmeyi redettigi icin. Sonra iyice bunalim tavan yapti tabi, bende onunla agladim. Haliyle gün boyu emzireyim karni doysun, biraz oynayayim belki babasi tüm gün iste, onu ariyor diye diye yemekte yiyemedim. Sütüm bicak gibi kesildi haliyle. Bu seferde 20:00'larda iyice uyku bastirdi ve uyumak istedi. Süt neredeyse yok gibi. Kabus gibiydi ya, insan nasil caresiz kaliyor. Gece neyseki sorunlu olmadi ama sütümde bariz azalma vardi. Bugünde krizi yoktu ama emmedi yine. 3 dk zor tutabiliyorum memede. 5 kilo su rahat icmisimdir. Neyse sütüm kesildi galiba diye sizlanirken, üzüntüden bugünde cok az sey yiyebildim. Doktora gidip, ne yapacagimi soracaktim ki yarin, susamli ekmek vardi, biraz ondan atistirayim dedim. Bir süt yapti, feci. Yani o mu yapti bilmiyorum ama onu yedikten sonra oldu. Doruk'un uykusu geldi, mizmizlandi ve "emzirip yatirayim bakalim basarabilecek miyim uyutmayi" dedim. Ben bir memeyle emzirirken, diger memeden sizan süt cocugun pijamasini islatmisÜzerinide degistiremedim uyanir diye, islak yeri toplayip bagladim. Su anda uyuyor, insallah kriz olmaz bugünde ya. Yoksa kafayi siyiyirim heralde.
:roflol::roflol:gezente seniŞenizŞenizYALOVA MI DEDİNNNN :1shok::1shok:
YAZLIK MI DEDİNNNNNNN :1shok::1shok:
HADİ HEMEN BULUŞUYOZZZZZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ıncıhan bursaya sıgamadık yalovalara kadar gıdıyoz bacımkaydirigubbakcemile3 bizim buluşmayıda en yakın zamanda yapalım ya ozledım valla ama beyaz bayramdan sonra demış ne yapsak ozamanamı bırakalım yoksa tekrarmı bulusuruz hulyaaaaaaaa koş canımmm buluşma var heheh
ıncıhan bacım sen msnınıde acsana yahu
çok teşekkürler canım sizede geçmiş olsun.canım bu dediğin yer sem olarak nerede? ve dr götürdüğünüzde bi ilaç veya şunu yapın bunu yapmyın gibi tavsiyelerde bulundular mı çünkü kalp önemli yani fazla yormayın çocuğu gibisinden.mesela ben yüzüstü yatırdığım zaman korkuyorum acaba yoruyomuyum diyeCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?