2009 Mayıs Anneleri

hoşgeldin aramıza kıvılcım cnm malesef bizim bebeklerimizdede var bu sorun neyse benim aliş birz sakinleşti ama ömere geçtiii kendi atmaya başladığından beridir sinir yapıyoo

neymişşş anakucağından atlayacakmışşş çocuklar ayaklandımı ayvayı yedimm

saol cnm Şeniz

analdım özlemciğim evet p.tesi gidecez bi mani olmazsa

sibooo nerede bee misafiride yollamışşşş

ananem piskolojik birazz ama belinde sorunmuşş 80 yaşındaaa iştee

ben kaçar sofra kuracammmm

geçmiş olsun bacumma.s.

yemek işide tamamdır kızartma patates patlıcan biber
domatres çorbası pilav yaptım yanına da kola var tamamdır
ben çıkıyorum kızlar çok yoruldum bugün akşam girerimm

sanada afiyet olsunn a.s.

aman cnm yaa dikkat et bebek huzursuzken sen ne kadar stres yaparsan o daha çok ağlarmış sakin davranmaya çalış...ve üzme kendini sütünü çok etkiler düşün ki Allah korusun sütün kesilirse ne mamaya hemen alışır nede ek gıdaya :1no2:

Yemeğimizi yedım geldim.Sadece patates salatası yedım kocış yemeklerı göturdu.Birso ben oruç tutamıyorum canım sütüm zaten az korkuyorum tamamen biter dıye.Ama cok guzel dietim.Sabah 1 dılım kepek ekmeğiye domates peynır fılan yıyıyorum.Akşama kadar acıktıkca yesıl elma ve 3 kupa yesıl çay,2 kupa rezene ve bolca su içiyorum.Akşamda salata,çorbBundan böyle genelde.Cok canım isterse ekmeksiz yemekten bır tabak.Yemeklerıde özellikle haslama,veya cok az yağla kapıyorum.Hamur ve tatlı sıfır.Spora gıdene kadar koşu bandına cıkıcam yarından sonra inşallah.Pazartesıden berı boyleyım bu sabah tartıldım 1.5 kılo gıtmış.Uctum resmen.Yuh cok yazmışım ya

Filizcım senı cok iyi anlıyorum.Çunku Bora saatlerce kucakta dolasıyor.Baska turlu susturamıyorum.Geciçidir umarım.Sut olayıda senin tamamen psıkolojık sanırım.

Tuba yalova super olur.Bizim orda yesıllıklerın içinde bir yazlığımız var.Herkezı ağırlamayı cok isterim.

YALOVA MI DEDİNNNN :1shok::1shok:
YAZLIK MI DEDİNNNNNNN :1shok::1shok:

HADİ HEMEN BULUŞUYOZZZZZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ıncıhan bursaya sıgamadık yalovalara kadar gıdıyoz bacımkaydirigubbakcemile3 bizim buluşmayıda en yakın zamanda yapalım ya ozledım valla ama beyaz bayramdan sonra demış ne yapsak ozamanamı bırakalım yoksa tekrarmı bulusuruz hulyaaaaaaaa koş canımmm buluşma var heheh
ıncıhan bacım sen msnınıde acsana yahu

HADİ HEMEN BULUŞUYOZZZZZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla buluşalım bacım.Seve seve ağırlarım hepinizi.Yesıllık var,Havuz var,Yemekler benden.Ve bizden baska kımse yok hepimiz soyunup yuzebiliriz.Siz feribotlara bınıp,ben sizi alırım ordan.

Semoşum bende özledim.Biz buluşalım haftaya.Bayramdan sonrada özlem için toplanırız ne olucak kı.MSN bozuk ya acıyorum kendisi kapanıyor.Esım yapıcak guya haftasonu.Senden haber bekliyoruz bız regl tarıhıne göre buluşma.KOŞ HULYA KOŞ

yettimm garııııı nerde buluşma hülya orda :)))))))))

kıs gülhan niye önceden sölemedin ki hem havalar serinliyo şimdi yaw

ben haftaya hemen rgl olayım barı
ya benım adetlrım duznsızdır ınsallah gec kalmaz kaydirigubbakcemile3

kocama didim bursaya gidecem hehehhee sen o işi unut didi neymişşş bişi olursa denizi nasıl aşacakmış

bende didim yüzerekkk..................
:roflol::roflol::roflol:ilahi Birsen:roflol::roflol:
canım ya sorma bizde de oluyor aynı şeyler sakın üzülme bu döneme olluyor hepsinde sanırım

:roflol::roflol:gezente seniŞenizŞeniz

canım siz beni beklemeyin buluşun,benim misafirler bakarsın 2 hafta kalıp giderler o zaman tekrar buluşuruz yada bayramdan sonra buluşup bişeyelr yeriz beraber
sakın benim için ertelemeyin üzülürümyerimseniben

kzılar az dikiş işim var ağ yerleri sökülmüş yaw zeynebin alt eşofmanın
işte öle bir iki parça bişi var onları dikip geliyorum

hastane samsun yolu üzerindeki Türk Telekomun arkasında. Semt olarak neresi bilmiyorum. Doktorumuz da Burhan Öcal bu alanda en iyilerden biri. hastane çok eski, çok kalabalık şimdiden uyarayım. doktorun özel muayenehanesi var mı bilmiyorum, eşimden dolayı biz direk hastaneye gittik. ilaç veya tavsiye vermedi, sadece korkulacak birşey olmadığını kendiliğinden düzeleceğini söyledi, seneye kontrole çağırdı. ben de yüzüstü yatırıyorum. çocuk yorulsa hissettirir. yorgunluk belirtisi gösterir. yorulduğunu anlarsın canım.

Neyseki bugün krize girmeden uyudu kizlar. Insallah tekrar etmez.

Birsen'cigim seninki daha büyük bir dert, iki taneyle basediyorsun. Ben bir tanenin hakkindan zor geliyorum.

Haklisin Hülya'cigim ama elde degil bazen. Cok sakin bir insanim aslinda ama iki gün üst üste agir geldi. Sütümün kesilmesini düsünemiyorum bile, ben arttirmak icin elimden geleni yapiyorum gerci ama strese girmek feci etkiliyor. Neyse bugünlük atlattik.

Psikolojik Gülhan'cigim, strese girdigimde genelde azaliyor, üstüne de aclik eklenince...Bende seni cok iyi anliyorum ben 2 günde tus oldum, sürekli kucakta dolastirmak berbat birsey. Bora birde gece düzensiz uyuyordu degil mi? Bu arada Fenugreek diye birsey varmis süt arttirmak icin. Yarin bulursam ondan alacagim, ise yarar umarim. Sende bir arastir istersen.

Tesekkürler Özlem'cigim, atlattik nihayet.opuyorumnanaktan

Evet Filizcim gecede derin uyuyamıyor.Çok zor bazen 4 ten sonra uyanık gece camdan bakıyorum her yer karanlık.Ben ayakta.Uykusuzluk cok yıpratıyor insanı.Ama o deli gibi sevgi var ya.Herseye değiyor işte.Neymiş kı ocanım meyve gibi birşey mi

Hulya nerden bileyim bacım geliceğinizi.Bi ist da buluşamadınız.

Bir cesit bitki ve kapsül olarak satiliyormus. Az önce ebe danisma hattindan ögrendim, bakalim bulabilecek miyim ve bulursam ise yarar mi canim?
Doruk'da ilk ay beni cok uykusuz birakiyordu ama neyseki geceyi cabuk ögrendi. Ama ne zaman huy degistirecekleri belli olmuyor iste.

Sen dene bakalım fılızcım.Umarım işe yarar.Bizi bilgilendirirsın sonra.

Ya bırakın artık gecmışı kımse bışey yazmıyor.

ay pat diye cikiverdim aksamüstü..esim yemege cikalim demişti..tamam dedim..sonra canı sıkkın geldi işte bişiler olmuş..haydi yemek hazirla..hamburger yaptim..yaparkende serra hanimin titizliği tuttu..ay bu cocuk uykusu gelince hiç dayanamiyor ya..cildiriyor resmen..yemeginide yediremedim..yarisini yedi aglaya aglaya..sonrada uyudu kaldi kuzum..

ay bide felaket kabiz olmustu..2 gündür tik yoktu..doktoru aradim sabah..aksam verdigin pirinç muhallebisini kes,fitil ver dedi..3 gün kes düzelmesse gene ara dedi..bende bu 3 gün organik irmikli sütlü muhallebi vericem..bakalim inşaAllah düzelir..anam emzirmek ve mama vermek ne kolay işmiş bea..ek besinlere gectik elim ayagim karişti..bu kabizliği sanirim hazir sebze püreleri yapti..bi değişiklik onu yaptim cunku..3 gündür onlardan verdim..

incihancim süpersin diyettaşimmmm :lepi: tebriklerrrrrrrrrrrrrr :) helal valla darsi başimiza

birsencim plana baslayalim..inşaAllah bizde toparlariz ucundan artik bu arada yürüyüşü 1 saat yap canim..30dak-20dak bi faydasi olmaz..vucut 20.dakikada isiniyor,sonra yag yakmaya bsliyor..son 20 dakikada esas kaloriyi yakiyor ah anam ömrüm rejim sporla gecti be bi yürüyüşten fayda gördüm muhakkak yapalim

filizcim canim gecmis olsun..arada bi geliyor bu cocuklara..serrada bugun öyleydi..eşim 1 saat turladi evde oruclu oruclu..adam gün boyu okadar yorulmamişti :))

hülya gideriz kiz yalovaya sanada gelicem ama hele bi ramazan gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…