2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben çıkıyorum fazla giremedim bugün herkese iyi akşamlar benim kızda memeyi almamaya başladı gece mama veriyorum mecburen iki gündür (( memeyi ağzına aldımı başlıyor ağlamaya biberona alıştı tabi cimcime neyse ben eve gidiyorum öptüm kızlar

Hülya ağır geli mi bacım ya hepsi öyle baslıyor zaten.Seftalı ve armut verebilirsin.Ben sebzeyle baslıycam dusun yanı dırek kabak patates olayına gırıyor Bora

canım benim çok sağoalsın
neyle çıkacaksınız cnm kanguru ilemi emzirme işini dediğim gibi yap kaç saat kalacaksınız ben mesela 5 saat bırakıyorum bezi altında kuru oluyor tabi şişiyorr
canım kangurumuz bile yoktu,port bebeye koydum zeynebi
çarşıdan kanguru aldım çok şükürrrrrrrrrr
çok rahatmışşşş
altı şişimiş dedğin gibi birsen valla ya
sağol cnm ama bugün Cuma çok kalabalıktı giremedim o ayrıntıyı unutmuşum
yaaaaaaa bende gelmek istiyorum aslında ama elşimin annesigil geliyo haftaya bursaya daha babası görmedi zeynebi hiç
görümcem üniversiteye başlayacak falan filan
2 hafta burda olurlar belki 3
bayramdan sonra buluşalım bizde bi kere daha
hem tanışmış oluruz ya çok istiyorummm
ben burda okuyorum herkez ek gıda veriyo benim bebgimde dogru emmiyo beni artık bende versm tamamen bırakırmiki maşşalaah bebeklerde beya kiloları ii bu ay sadece 40gram almış ne yapacagımı şaşırdım

cnm aynen benimkide 400 gr aldı
4.ayı bitsin die bekliyorum ek gıdaya başlıycam

çooooooookkkkkkkk şükür eve geldik
kızıma ciciler aldık
kot jile ,penye yelek,çıtçıtlı badi falan aldım,heeeeeeeee bi de kanguru
varya ben ne sa....anladınız siz onu
10 tl ye kanguru varmış nen çarşıda haberim yok
bizi bi,raz idare eder bayada sağlam bişey
kafama yanayım bunca zaman uğraştım araba yok bişey yok
neyse
jile aldığımız yerde kıza rica ettim şurda emzireyim diye bebe mağazasıydı tabi buyur dedi
arkmı döndüm annemde yanıma oturdum emzirdim uydu zeynep
portbebede yanımızdaydı yatırdım gezdik biraz daha
çokii oldu hem bana hem kızıma
aldığımız bazı şeyler büyük geldi kızıma banada küçük
kiloa vermem lazımmmmmmmm
annem onları değiştirmyye gitti gelir şimdi
bende ortalığı toplayayım

birsen gitiin mi şimdi sağlık ocağına öğlen oldu gitmedim demişssin

annemde benden hizmet bekliyoo yaaaa ben az burada yatam diyom oda bana ben veletlere bakem

sen iş yap diyoooo olmaz didimmmm benim evde canım çıkıyoo bide babam hep sebzeee istiyo ben onla uğraşamam benim koca herşey yiyo

ülen annem diyooo aç aç bursaya gidemem bennn didim seferiyizzz tutmayakk manyakmısın sen diyooo

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ohh iyi etmişsiniz bacımm güle güle kullanın aldıklarınızı Şeniz

Hülya ağır geli mi bacım ya hepsi öyle baslıyor zaten.Seftalı ve armut verebilirsin.Ben sebzeyle baslıycam dusun yanı dırek kabak patates olayına gırıyor Bora

ya kızlar çokk saolun verdiğiniz bilgiler için Şeniz
ama ben karar verdim 20 gün daha bekliyim bakalım dr u ne diyecek ona göre başlıyım sütümde normale döndü Allah şükür bu kusma olayı 2 gündür beni fena korkuttu :gitme:

hayirli aksamlar kizlar a.s.

hülyacim bayildim bayildim videoya yaaaaaaaa :) ben yerim bitiririm o kizi valla Allah nazarlardan saklasin kuzumu :) kusuyorsan sen kes bişi vermeyi ozaman..illa 6.ayda degil 5.aydada baslayabilirsin..ama aslinda kesme 5-6 kasik yesin..derken 7 olur..8 olur..benim doktorum öyle demişti..red ederse cok yavas arttir demişti ki bunu sana 40.söyleyişim

birsencim anam sanada pes diyorum kiz ceyrek tostla orucmu tutulur :d okadarda diil iftarda az yemege calişalim bence çay may meyve ile doldururuz karnimizi..olmadi su içeriz ama sahursa sıkı yememiz lazim..gün boyu veletlerle ugrascaz..evinde kosu bandi varsa muhakkak kullan canim..inan bu hareket bi işe yaramiyor..yani cocuklara kosturmak,ev işi felan..tamam illaki kalori yakiyoruzdur ama özel spor gibi olmuyor..bende inşaAllah baslicam..ancak öyle kilo veririz..

esencim maşaAllah koca domatesleri bitirdin Allah afiyetle yemek nasip etsin tatlim

banucum elimizden geleni yapalim..ama bende hülyaya katiliyorum..atiyorum herkes havlu yollicak ozaman kizin bi işine yaramicak..onun yerine sen eksikleri ve yollayabilecegimiz şeyleri yaz paylaşalim aramizda..cokta agir şeyler yollamanin bi manasi yok..kargoya verecegimiz parayi havale yapsak kizin daha cok ihtiyaci karşilanir sacma olur yani..

bursali hatunlar buluscakmiş..pehhhh utanmadan hava atiyorlar bide..gelemeyiz sanki p valla ben orucluyken markete bile gidemem ama normal zamanda yalovaya gelebilirim hatta cogu kişi gelebilir idoyla..heryerden var nasilsa..bostanci,pendikten,kartaldan,yenikapidan vs..en fazla 1-2 saat sürer..ee sizin içinde öyle..ay süper olur he

tubaa cnm cnm tmm eve gidince başlayacam koşu bandına iftarda ekmek az

sahurda sağlam taktik bu bir haftada ne olacak bakarızz.................

bu arada burcuya msj attım çok iyilermişş kaan orada kuzu gibi uyuyormuşş maşşllaahhhhh

selamı var.........

evet banucuğum eksik listesi yap herkes olanı yollarızzz

Kızlar herkese selam a.s.

Düm tüm gün annemdeydim. Eşimde akşam arkadaşlarıyla iftara gitti. Eve 10'da geldik. Bugünde annem bana geldi. O Defnoşla ilgilendi ben dip köşe temizlik yaptım. Siboşumun misafiri gelince bizim buluşma yattı. Bende günü değerlendirdim. Annemde sağolsun ütülerimi yaptı. Yemeğimde hazır. Hafta sonuna rahatım yani.

Defnoş şimdi uyudu. Geçmişe bakamadım. Eşim gelir az sonra. Herkes iyidir umarım öpüyorum kocaman a.s.

tubişşşş h.g bacımmm yaw ben çabuk pes ettim sanırım bu mama işinde ama öyle böyle değil fena halde kustu yaa hemde dün akşam 3 kaşık yemesine rağmen azcık ara veriyim bakalımda zaman neyi gösterecek bakalımm :))

kıs sende gezmelere iyi alıştın hee demek yalovaya kadarrrr hee daha avcılara kadar gelmeyi beceremedin yalovada eksik kalsınnn klava:klava:klava:

sağol canıma.s.sütün normale dönmüş ne güzel
inş benimde biraz daha gelir:çok üzgünüm:

Birsen geçmiş olsun cnm ya ananen mi hastalandı
olsun sağlık ocağı kaçmıyo nasılsa paraztesi gidersin ben merak ettim sadece o yüzden sordum

analdım özlemciğim evet p.tesi gidecez bi mani olmazsa

sibooo nerede bee misafiride yollamışşşş

ananem piskolojik birazz ama belinde sorunmuşş 80 yaşındaaa iştee

ben kaçar sofra kuracammmm

inci eve gidince sahurda iyi yiyecez iftarda azzzz

iftar sonrası 20 dk.yada 30 yürüyüş yapacam 1 haftadaki farkı bulacazz

yemek işide tamamdır kızartma patates patlıcan biber
domatres çorbası pilav yaptım yanına da kola var tamamdır
ben çıkıyorum kızlar çok yoruldum bugün akşam girerimm

kocama didim bursaya gidecem hehehhee sen o işi unut didi neymişşş bişi olursa denizi nasıl aşacakmış

bende didim yüzerekkk..................

Kizlar iyi Aksamlar,

Feci hatta felaket gecen iki günün ardindan, ancak firsat bulup yazabiliyorum. Dün epey alinti yapmistim ama hepsi ucup gitmis, tekrardan gecmisi okumaya ve alinti yapmaya su anda firsatim olmayacak sanirim. Son mesajima yanit veren arkadaslar vardi, tesekkür ediyorum destek ve önerileri icin.
Gelelim felakete. Doruk'a iki gündür bir haller oldu. Tüm sinir sistemim iflas etti bu yüzden. Aksam üzeri 18'00'lerde bir aglama krizine giriyor, hickira hickira. Sadece kucaga alip gezdirdigimde teskin oluyor. Dün 1,5 saat evde turladim resmen. Ne uyutabildim, ne emdirebildim emmeyi redettigi icin. Sonra iyice bunalim tavan yapti tabi, bende onunla agladim. Haliyle gün boyu emzireyim karni doysun, biraz oynayayim belki babasi tüm gün iste, onu ariyor diye diye yemekte yiyemedim. Sütüm bicak gibi kesildi haliyle. Bu seferde 20:00'larda iyice uyku bastirdi ve uyumak istedi. Süt neredeyse yok gibi. Kabus gibiydi ya, insan nasil caresiz kaliyor. Gece neyseki sorunlu olmadi ama sütümde bariz azalma vardi. Bugünde krizi yoktu ama emmedi yine. 3 dk zor tutabiliyorum memede. 5 kilo su rahat icmisimdir. Neyse sütüm kesildi galiba diye sizlanirken, üzüntüden bugünde cok az sey yiyebildim. Doktora gidip, ne yapacagimi soracaktim ki yarin, susamli ekmek vardi, biraz ondan atistirayim dedim. Bir süt yapti, feci. Yani o mu yapti bilmiyorum ama onu yedikten sonra oldu. Doruk'un uykusu geldi, mizmizlandi ve "emzirip yatirayim bakalim basarabilecek miyim uyutmayi" dedim. Ben bir memeyle emzirirken, diger memeden sizan süt cocugun pijamasini islatmis Üzerinide degistiremedim uyanir diye, islak yeri toplayip bagladim. Su anda uyuyor, insallah kriz olmaz bugünde ya. Yoksa kafayi siyiyirim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…