canım benim çok sağoalsınamaaan bir kerede ben çıktımda rezillik yemin ederim bi yer bulamamıştım görümcem bursa mantoda çalışıyo ondan rica et alt katında emzir en uygun orası çiddiyim bak adı nagihan canım çok zor çarşıda müsait bi yer yok hiç:1no2:
canım kangurumuz bile yoktu,port bebeye koydum zeynebineyle çıkacaksınız cnm kanguru ilemi emzirme işini dediğim gibi yap kaç saat kalacaksınız ben mesela 5 saat bırakıyorum bezi altında kuru oluyor tabi şişiyorr
sağol cnm ama bugün Cuma çok kalabalıktı giremedim o ayrıntıyı unutmuşumÖzlemcim ulucamıye gır kadınların oturduğu bölümde üzerine birsey atıp emzir.Baska biryer aklıma gelmıyor valla.
Kızlar ya ne oluyor bunlara hepsi huysuz benımkı hep öyledı ama sızın sonradan cıktı.Huylar değişiyor heralde.
Ne yapayım bacım birsom aklımdan cıkmıyor kılolar
yaaaaaaa bende gelmek istiyorum aslında ama elşimin annesigil geliyo haftaya bursaya daha babası görmedi zeynebi hiçBende dışarı cıktım geldim.Boranın patıklı altları kucuk geliyordu biraz onlardan aldım.Aynen semra 60tl harcayıvaedim.Su gibi akıyor bu para.Sen oruç tutuyormusun.Haftaya esra filan buluşalım dıyorum.
Esracım ne dıyeyım ya program fılan sormak yok insanlada.Neyse haftaya telafı edersiniz artık.
ben burda okuyorum herkez ek gıda veriyo benim bebgimde dogru emmiyo beni artık bende versm tamamen bırakırmiki maşşalaah bebeklerde beya kiloları ii bu ay sadece 40gram almış ne yapacagımı şaşırdım
ülen annem diyooo aç aç bursaya gidemem bennn didim seferiyizzz tutmayakk manyakmısın sen diyooo
canım benim çok sağoalsın
canım kangurumuz bile yoktu,port bebeye koydum zeynebi
çarşıdan kanguru aldım çok şükürrrrrrrrrr
çok rahatmışşşş
altı şişimiş dedğin gibi birsen valla ya
sağol cnm ama bugün Cuma çok kalabalıktı giremedim o ayrıntıyı unutmuşum
yaaaaaaa bende gelmek istiyorum aslında ama elşimin annesigil geliyo haftaya bursaya daha babası görmedi zeynebi hiç
görümcem üniversiteye başlayacak falan filan
2 hafta burda olurlar belki 3
bayramdan sonra buluşalım bizde bi kere daha
hem tanışmış oluruz ya çok istiyorummm
cnm aynen benimkide 400 gr aldı
4.ayı bitsin die bekliyorum ek gıdaya başlıycam
çooooooookkkkkkkk şükür eve geldik
kızıma ciciler aldık
kot jile ,penye yelek,çıtçıtlı badi falan aldım,heeeeeeeee bi de kanguru
varya ben ne sa....anladınız siz onu
10 tl ye kanguru varmış nen çarşıda haberim yok
bizi bi,raz idare eder bayada sağlam bişey
kafama yanayım bunca zaman uğraştım araba yok bişey yok
neyse
jile aldığımız yerde kıza rica ettim şurda emzireyim diye bebe mağazasıydı tabi buyur dedi
arkmı döndüm annemde yanıma oturdum emzirdim uydu zeynep
portbebede yanımızdaydı yatırdım gezdik biraz daha
çokii oldu hem bana hem kızıma
aldığımız bazı şeyler büyük geldi kızıma banada küçük
kiloa vermem lazımmmmmmmm
annem onları değiştirmyye gitti gelir şimdi
bende ortalığı toplayayım
birsen gitiin mi şimdi sağlık ocağına öğlen oldu gitmedim demişssin
Hülya ağır geli mi bacım ya hepsi öyle baslıyor zaten.Seftalı ve armut verebilirsin.Ben sebzeyle baslıycam dusun yanı dırek kabak patates olayına gırıyor Bora
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ohh iyi etmişsiniz bacımm güle güle kullanın aldıklarınızı Şeniz
ya kızlar çokk saolun verdiğiniz bilgiler için Şeniz
ama ben karar verdim 20 gün daha bekliyim bakalım dr u ne diyecek ona göre başlıyım sütümde normale döndü Allah şükür bu kusma olayı 2 gündür beni fena korkuttu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?