2009 Mayıs Anneleri

kızlaaar ben yokken iyi kaynatmışsınız yine...

gülhan buluşma fikri süper, haftaya bana uyar...

bu yalova işi daha da süper bana çok çoook uyar :))))

civcivim ve dırımkızım bekliyoruz ikinizide kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık canlarım...

slm hatunlar:))

tutkunum işe başalamışsın cnm allah kolaylıklar versin.. babası panik olmamış ilk gün iyi geçmiş.. bnm eşim asla yapamazdı helal valaaa..

hülyacım bencede kes muhallebi falan senn bebegin zaten seni emip doyuyor
Öncelikle belirtmek isterimki ben ek gıda olarak bebek beslenmesi için verilen formül mama yada kaşık mamalarını kastetmiyorum.Bebeklerimizi yeni tatlara alıştırmak için hazırladığımız basit yiyeceklere ek gıda diyoruz. Bebeklere ek gıda vermemizin amacı onu yeni tatlara alıştırma, doyurmak değil. Bir çay kaşığı ile başlayıp daha sonra bir bebek öğününe dönüştürüyoruz bu nedenle bebeğinize çok fazla yedirmeye çalışmayın. Yemeği reddetmesini öğrenmesin. bu bir alıntı ve bence çok haklı gazelimi kusturmuşsun falan kızdım vallalmaz:

tubişim beni merak etmişsin cvp yazamadım anacım çok yogunum ramazan girdi gireli durucuk durmuyom bende anlamadım hiç işim bitmiyo bu arada 62 kilo sana normal gelebilir ama benki hep 48lerde gezmiş biri olarak çok zorlnıyorum ve mutsuzum...

gülhancım ne güzel ya kilo vermişsim maş. ama resimlerini gördüm inanki hantal bi kilon yok tatlım çook fittin çokta güzelsin takam bu kadar ya zaten dogumdan 6ay sonra tüm organlarımız yerine oturuyorlarmış bana boşuna ugraşma 6ay sonra gider bunlar diyorlar bide hala adet olmadım onunda etkisi olurmuş.. umarıım öyledir bu umutla yaşıyorum bide şu elma ditini kim verdi sana???

filizcim ya bu aralar tüm çocuklarda var bu huysuz haller allah hepimize sabır versin bazen bende kendi kendime bagırıyorum sinirden elimde ne varsa atıyorum.

ay aklımdan çıktı okuduklarım bide yalova meselesi var kız gülhan bu seneden geçti seneye bizi agırla sen!!

Sevgili Mayıs Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

merhabalar halamlar geldii oturdukkk

şimdi tubişciğimmm bende diyetisyese vs.gittim tüpden öncede yürüyüş yaptım ben 30 dk.olduı birhaftada 3 kilo verdim şaka gibi ama verdim diyet ve o yürüyüşlerle

tempolu yürüyorum veee benim çatı katı olduğundan çok sıkcak oluyor kapalı balkonum
artı koşubandına çıkınca kafamla eternit arası 10 cm kalıyor düşün ısıyıı sen...

bakalım yaww birhafta deneriz olmadı 1 saatte çıkar yarım saat bana yeter çokkkkkkkkkkkk yoruluyorum cnm bütüngün evde canım çıkıyor valla....biliyorsun cnm

kızlar yazlık mazlık yaaa nidennn demediz kızımmm önceden

yarın yokum halama iftara davetliyizzzz haberinz olsun kuşlarr

hayda noldu yav :))) ay gitti resimler :) e şimdi napcaz ben anlamadim..tickerlar mi serbestmiş? ona resim konuluyormuymus? yoksam öyle gebelikteki gibi hafta gün sayanlardanmi yapcaz yaa gene

Çizelge alanına asdece takvim çizelge vs koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…