sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara
HER GUNUNUZ BIRBIRINIZI DAHA COK SEVEREK VE BIRBIRINIZE DAHA COK BAGLANARAK GECSIN. HAYAT BOYU MUTLU VE HUZURLU YASAYIN! YUVANIZDAN SEVGI EKSIK OLMASIN...
sibelcim nice yıllara yağız paşa ve eşinle canım...
bu arada birsencim geçmiş olsun canım sibelim sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mehmetde dün 4 ayını bitirdi bu gün 5mizden gün alıyoruz artık çok şükür büyüdüler 40lıyken ne güzelmiş emip uyuyodu bende o zaman ne zaman büyüyüp tepki verecek diyodum gerçi şimdide büyüsede oturup oyuncaklarıyla oynasa diyorum
selam bacılar ben bugun bıraz temızlık yapıyorum dayanamdım bır bbakayım dedım sıbelın kırmızı cıceklerı duyunca dayanamadım sibel nıce mutlu yıllara canım aferin eşine kırmızı guller falan benım eşim unutmuştu resmen uyuss
senın eşine ders almayamı yollasam yaw
SİBELCIM EVLİLİK YILDÖNUMUNUZ KUTLU OLSUN.NICE MUTLU SENELERE ARKADASIM.
Ve esınıde tebrık edıyorum.En guzel suprızı yapmış sana.
ohhh sibelimm kırmızı güllerr heeee süperr eşin benimki sadece tebrik ettiiii doğumgünümde
hala hediye almadı oysa ben dolapta saklıyorum hediyemiiiii
bayramdan önce vereceğim kafasına kakar gibi olacka ama vereceğim
eşimin geri patronu bayramparası vermiş niyahett
ben kıyafet alacaktım ama vazgeçtimmm uyduracağım bişilerrr
çocuklara mont alıncak.........
gülhan evet uzakmışş
verdim gitti.a.s.http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/314975-ayin-uyesi-anketi.html
kızlar olarınızı bekliyorummm
merhaba kızlar ben aslında başından beri haziran anneleri topiğindeydim ama 29 mayısta kızıma kavuştum
artık aranıza alırsanız sizinle de paylaşımda bulunmak istiyorum tabi sayfalar çok fazla nasıl yetişicem bilmiyorum
Kizlar Selamlar,
Incihan, esimle konustum ve o kadar dolmusum ki, aglaya aglaya ruh halimi anlattim, anladi beni ve özür diledi. Umarim bir daha onun kaprisini cekmem, Doruk yetiyorda artiyor bile cünkü.
Banu, senin esin, kiz kardesini aile mutlulugunu bozmak adina, neden israrla evde tutuyor? Bu kiz kac yasinda, egitimi ne ve aile ortami nasil canim? Cok üzülüyorum senin adina, ev, is ve iki cocuguna yetmeye calisirken, birde böyle yamalarla ugrasmak zorunda kalman hicte adil degil...
Pinar'cigim, ne güzel bayram temizligin bitmis. Dantellerinide kurtarmak üzereymissin, gözün aydin.
Sibel, masallah Yagiz Pasa'ya. Koca adam olmus.
Ve gelelim bize:
Bizim Doruk memeden iyice sogudu, savasarak emzirmeye calisiyorum. Öyle kötü bir durumdayim ki anlatamam. Ne yapacagimi sasirdim. Pompayla sagamiyorum, sesten korkup agliyor. Elimle sagdim sabah, kasikla corba icirir gibi icti. Gece normal emiyorda, gündüz neden emmek istemiyor bu cocuk anlayamiyorum. Depresyona girecegim resmen ya. Sütüm varken ve epeyde bolken, sütten mi keseyim ben bu cocugu? Önerisi olan var mi kizlar?
kızlar merhaba nasılsınız? banucum artık kendini yıpratma bundan sonra başına gelecekleri eşin düşünsün.sonuçta onun kardeşi.sen kızların için eşinle aranı bozma lütfen canım.pınarcım misafirlerin bitmiş oh ne güzel.benimde temizlencek ev bakalım akşam akşam yapabildiğim kadar.sibelcim maşallah oğluşuna.canım bu arada börek için sana çokkkkkkkk teşekkür ederim akşam vakti tarif için vaktini ayırdığından dolayı.
kızlar arada ugrarım
eşim yeni kalktı bende defneyi alıp dışarıya çıkıcam çok öpüyorummm.
bazen geceleri benim kızda kalkıyor ama ben emzik veriyom canım. meme sanıp oyalanıyor. tekrar uykuya dalıyo. iyici acıkınca zaten öyle bi yapışıyoki 10dkda işini bitiriyo cadıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanselam kızlar offf buraya geldim geleli kendimden geçtim kaç gündür-tatlicadiarzu- bu oğlan beni deli gibi bişey yaptı gece 2 buçuk 3 ten sonra coşuyo zibidi mızıklıyo alıyorum kucağıma emmiyo iki çekiyo uyuya kalıyo gövsümde geri yatırıyorum 15 dk bilemedin yarım saat sonra tabi doymuyo sarsıyorum azını yüzünü oynuyorum mıncıklıyorum yok uyuyo bende yatırıyorum tabi geri tekrar bu böyle inanın sabaha kadar devam ediyo artık zombi gibi dolaşıyorum inanın gece 25den fazla kalkıp yatıyorum ne yapmalıyım ne olur bi akıl verin:Saruboceq::uhm: ama gece 3e kadar kalkmıyo çünki pirinç unu veriyorum hemde çok uzun emziriyorum yatmadan artık çok yoruldum bünyem bu maratonu ne kadar götürür bilememmafoldumben
yaw catlamak üzereyım sibell anlatma daha yoksa gidip atıcam kendımı bır yerden (yada kocişimi atsam) heheh iyi fikirmiş
temızlık yapmakdan yoruldum canımda hıc yapmak istemıyor aslında ama bayramada cok az kaldı daha kuafor olayı var bu işin benim kuzucuklarımda hıc durmuyor devamlı gezmek ıstıyrlar
nurtencim darılma güzelim yaaa ben gelirim dedim ya kız otobüste duruyor ya beni tutana aşkolsun bayramdan sonra inşallah
bu arada çiçekte yazlıklar var canım üst katta herşey %50 indirimli çok hoş şeyler aldım
ama kışlıklar çokta uygun değildi almadım
bayramlığını beğendim kuzumun yarın alıcam
sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelerreeeeeeeeeeee
sen burda anlatıyorsun ben kuduruyorum
benim saf eşim hediye almadığı gibi o gün maça gitti bi de gece gelip bilmem kimin golünü gördün mü esen süperdi deyip durdu uyuzklava:
merhaba kızlar, keyifler iyidir umarım.
ancak girebildim. belim çok fena ağrıyor kızı taşımaktan. otrup kalkerken acayip zorlanıyorum.
sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. mutluluğunuz daim olsun. çoook ince düşünceli eşin maşallah diyelim de nazar değmesin. arada sapıtıyorlar çünkü:))
Kızlar bende bugun örendim 1.5 aylık hamile oldugumu cok mutuyum bende mayıs annesi olucam allahın izniyle tarif edilemz bişey yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?