2009 Mayıs Anneleri

ohhh sibelimm kırmızı güllerr heeee süperr eşin benimki sadece tebrik ettiiii doğumgünümde

hala hediye almadı oysa ben dolapta saklıyorum hediyemiiiii

bayramdan önce vereceğim kafasına kakar gibi olacka ama vereceğim

eşimin geri patronu bayramparası vermiş niyahett
ben kıyafet alacaktım ama vazgeçtimmm uyduracağım bişilerrr
çocuklara mont alıncak.........

gülhan evet uzakmışş

sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara

HER GUNUNUZ BIRBIRINIZI DAHA COK SEVEREK VE BIRBIRINIZE DAHA COK BAGLANARAK GECSIN. HAYAT BOYU MUTLU VE HUZURLU YASAYIN! YUVANIZDAN SEVGI EKSIK OLMASIN...

sibelcim nice yıllara yağız paşa ve eşinle canım...

SİBELCIM EVLİLİK YILDÖNUMUNUZ KUTLU OLSUN.NICE MUTLU SENELERE ARKADASIM.

Ve esınıde tebrık edıyorum.En guzel suprızı yapmış sana.

Çok saolun kızlar allah hepimize mutluluk huzur ve ağız tadı versin,valla bende çokkkk sevindim az öncede kalpli bir kutu geldi,içinde oyuncak ve kalp şeklinde çikolatalar var akannehir bu adam beni bugün şaşırta şaşırta bi hal edecek bu kadar ince düşünmezdi gelirken çiçeğini bide hediyesini alır gelirdi böyle eve göndermeler falan bilmiyorum,bakalım başka bişey yapacakmı.Heyecanla bekliyorum hediyesiz gelmez kesin ama neeee delikafadulden

yaw catlamak üzereyım sibell anlatma daha yoksa gidip atıcam kendımı bır yerden (yada kocişimi atsam) heheh iyi fikirmiş
temızlık yapmakdan yoruldum canımda hıc yapmak istemıyor aslında ama bayramada cok az kaldı daha kuafor olayı var bu işin benim kuzucuklarımda hıc durmuyor devamlı gezmek ıstıyrlar

nurtencim darılma güzelim yaaa ben gelirim dedim ya kız otobüste duruyor ya beni tutana aşkolsun bayramdan sonra inşallah
bu arada çiçekte yazlıklar var canım üst katta herşey %50 indirimli çok hoş şeyler aldım
ama kışlıklar çokta uygun değildi almadım
bayramlığını beğendim kuzumun yarın alıcam

sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelerreeeeeeeeeeee
sen burda anlatıyorsun ben kuduruyorum
benim saf eşim hediye almadığı gibi o gün maça gitti bi de gece gelip bilmem kimin golünü gördün mü esen süperdi deyip durdu uyuzklava:

merhaba kızlar, keyifler iyidir umarım.
ancak girebildim. belim çok fena ağrıyor kızı taşımaktan. otrup kalkerken acayip zorlanıyorum.

sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. mutluluğunuz daim olsun. çoook ince düşünceli eşin maşallah diyelim de nazar değmesin. arada sapıtıyorlar çünkü:))

Kızlar bende bugun örendim 1.5 aylık hamile oldugumu cok mutuyum bende mayıs annesi olucam allahın izniyle tarif edilemz bişey yaaaaaa

verdim gitti.a.s.

hoşgeldin canım. a.s. bende 29 mayısta doğum yaptım. gerçi zorla çıkardık bizim cadıyıkaydirigubbakcemile3 gelmeye hiç niyeti yoktu.

canım artık emme aralarını uzun tutuyorum acıkınca mecburen emiyorlar merak etme. artık ben saat işini bıraktım. ne zaman emmek isterse ozamn veriyorum. umarım düzene girrer.:teselli: bi de uyuunca başka bi yerde sağ pompayla. bende gecleri sık kalkmadığım için sağmak zorunda kalıyom bazen.

iyi olmaya çalışıyoz. bi de kızım bensiz oyalanmayı öğrense süper olacak ama daha vakit var galiba:çok üzgünüm: Selinde iyidir umarım. sanada kolay gelsin canım. işten yorgun bişekilde bide ev temizleyecen.

kızlar arada ugrarım

eşim yeni kalktı bende defneyi alıp dışarıya çıkıcam çok öpüyorummm.

bazen geceleri benim kızda kalkıyor ama ben emzik veriyom canım. meme sanıp oyalanıyor. tekrar uykuya dalıyo. iyici acıkınca zaten öyle bi yapışıyoki 10dkda işini bitiriyo cadıkaydirigubbakcemile3

Kız kendini neden atıyon kocişi atsana kaydirigubbakcemile3 bakma benimkide öyle çok bişeyler yapmazdı ama bu sene coştu nedense.
Bende kuaför işini yarın öğleden sonra halledicem temizlikte bugün bitti zaten zemuszemus

Aşkolsun kız ben imrenin diye yazmadım bu gazla kocaları parçalamayın haaa sırnaşık şey

Saolasın canım evet maşallah diyelim

Kızlar bende bugun örendim 1.5 aylık hamile oldugumu cok mutuyum bende mayıs annesi olucam allahın izniyle tarif edilemz bişey yaaaaaa

Hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

sibooo leynnn bende herifee çattım çocuklar geldiğinden beriii ormantizim azalmıştııı

oruçlaa hep gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bendeee paraladımmmm c.teside hediyesini verecemmmm

selam birazdan kaynım askerden geliyor bugün ev temizledim telaş içindeyim.Herkes iyimi Siboşun evlilik yıldönümüymüş kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah bol bebişlerle

kız birso çok şekerler ya yerim ben onları.
Pınarcım sağol şimdi daha iyiyim.
Dünürüm nerdesin beni unuttun kız.
ılgin sadece Yuh dedim o kadar
KNK nasılsın tatlım sende kaçaksın.
Ben gidiyorum öpüldünüz kızlar
Seher sen yine ara ara kucağa al bırak döner huyu kızının

slm kızlarrr
TUBACIM hedıyenız bugun elime ulaştı tesekkur ederiz canım...

yemek yapıom gelırım aksam....hedıyemızı yukelmeye calıstım ama hata werıyoo aksam denerım tekrraar.

mrh kızlar
uzun suredır gıremedım yaa
leptopumuza vırus gırmıs kac gundur onla ugrasıyoz sonunda duzeldııı
herkesler ıyıdır umarım
bızde pazar gunuden berı ogluma meyve verıyorum emzırdıkten sonra vermeme ragmen ıstahla yıyor masallah ama su ıcıremıyorum ben bu cocugaaa

herkeze slm kızlarrr biz geldikkk bugun kızımla gezmelere gittikkk :lepi::lepi:

ve 5 tepsi baklava açtık evimize döndükkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hulya kıs bu ne gusellıkkk gazeldekiiiiiii maşallah kuzuma esarbıda ayrı bı yakışmışş kuzuma kırkbırbucukkere maşallahhhh unlu nanaklarından ısyıyıımmmm ben onununnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…