2009 Mayıs Anneleri

sibelcim merhaba tatlım nasılsın maşallah yağımıza:))) gelişiminini iyi olmasına çok sevindim bayramlıklarınızı güle güle kullanın tatlım
canım sözün bittiği yer derlerye artık o hakkımı kullanıyorum ve susuyorum diyecek laf yok ki artık

verdim oyumu güzelim
aday olarakta göstermiştim zaten

günaydın ilgincim susmayı seçerek en güzel kararı vermişsin
her koyun kendi bacağından asılır ama kokusu herkesi rahatsız eder malesef bir müddet bu kokuya dayanacaksınız(

aynen esencim bugün eve gidince bavulları hazırlayacağım cumarteside gideceğiz izmire tatil yapacağım kızlarımla evde kalan yüzsüzden banane artık

merhaba kızlar ben aslında başından beri haziran anneleri topiğindeydim ama 29 mayısta kızıma kavuştum
artık aranıza alırsanız sizinle de paylaşımda bulunmak istiyorum tabi sayfalar çok fazla nasıl yetişicem bilmiyorum

hoşgeldinnn yetişircin bacımm ben iki bebe ile yetişimmm merak etmee

teşekkür ederim kızlar.
geçmişe bi bakıyım dedim ama çok fazla biz 4.aydayız haftaya da okula başlıycam ek gıda hiç vermedim .
siz ne ile başladınız meyve suyu bile vermedim daha 4.ay bitince şu kaşık mamalarından versem olur değil mi?
bir de sürekli kızımla evdeyiz çok huysuz olduğu için dışarı bile çıkamıyoruz akşam ilk defa arkadaşlara gittik gider gitmez daha kapıda bir ağlamaya başladı sakinleştiremedik o kadar çok ağladıki elleri titremeye başladı ödüm koptu zorla uyudu sonra.kimseyi görmeye görmeye yabanileşti çocuk ya. napıcam bilmiyorum babaannesi bakıcak ya ona da alışmazsa çünkü sürekli gözü ben de eşime bile pek pas vermiyo.sizin de böyle olan oldu mu düzelir mi?

alışır güzelim benimki de çok yabancılıyordu ama son günlerde sürekli birilerinin kucağına verdim şimdi daha iyi

kızlar slm yarım yamalak geçmişi okudum dayanamadım nasılsınız bakim??

kız esen geldinde madem niye aramıyorsun zaten foruma giremiyorum die aglanıp duruyom biliyon, bide kalkmış duyrulur yazmış!! kime???

çok kızdım insan arar arkadaşınla birlikte bana geliridniz ççaya falan sohpet ederdik!!!
tam sopalıksınklava:
döndün dimi?? hatta birseni falan çagırırdık...
neyse artık bayramdan sonra temizligimide yapınca davet edicem herkes buyursun...

Kizlar Selamlar,

Incihan, esimle konustum ve o kadar dolmusum ki, aglaya aglaya ruh halimi anlattim, anladi beni ve özür diledi. Umarim bir daha onun kaprisini cekmem, Doruk yetiyorda artiyor bile cünkü.

Banu, senin esin, kiz kardesini aile mutlulugunu bozmak adina, neden israrla evde tutuyor? Bu kiz kac yasinda, egitimi ne ve aile ortami nasil canim? Cok üzülüyorum senin adina, ev, is ve iki cocuguna yetmeye calisirken, birde böyle yamalarla ugrasmak zorunda kalman hicte adil degil...

Pinar'cigim, ne güzel bayram temizligin bitmis. Dantellerinide kurtarmak üzereymissin, gözün aydin.

Sibel, masallah Yagiz Pasa'ya. Koca adam olmus.

Ve gelelim bize:

Bizim Doruk memeden iyice sogudu, savasarak emzirmeye calisiyorum. Öyle kötü bir durumdayim ki anlatamam. Ne yapacagimi sasirdim. Pompayla sagamiyorum, sesten korkup agliyor. Elimle sagdim sabah, kasikla corba icirir gibi icti. Gece normal emiyorda, gündüz neden emmek istemiyor bu cocuk anlayamiyorum. Depresyona girecegim resmen ya. Sütüm varken ve epeyde bolken, sütten mi keseyim ben bu cocugu? Önerisi olan var mi kizlar?

gelcem güzeliim benim kız otobüste uyuyor artık çıkabilirim heryere
sen şimdi oruç tutuyorsun ya ağırlık yapmak istemedim bayramdan sonra bir hafta sonu gelirim inşallah arkadaşımda gelir onunda bebeği bizimki kadar birseni de çağırırız kaynaşırık:))

kızlar merhaba nasılsınız? banucum artık kendini yıpratma bundan sonra başına gelecekleri eşin düşünsün.sonuçta onun kardeşi.sen kızların için eşinle aranı bozma lütfen canım.pınarcım misafirlerin bitmiş oh ne güzel.benimde temizlencek ev bakalım akşam akşam yapabildiğim kadar.sibelcim maşallah oğluşuna.canım bu arada börek için sana çokkkkkkkk teşekkür ederim akşam vakti tarif için vaktini ayırdığından dolayı.

kıvılcım canım sık sık emzirme iyice acıktığından emin olunca daya memeyi
benim kızımda bazen emmiyor savaşıyo resmen iyice bekliyorum acıkmasını 4-5 saat kada sonra emiyor mecbur dene istersen

kıvılcım canım 22 yaşında lise mezunu ama gelgelelim cıvık hahahihi havasında erkeklerde iletişimi çok yakın ((( ve başımızın belası bu dünyada mı çekiyorum anlamadım tatlım zor işim hayırlısı olsun ne diyeyim

tülaycım canım arkadaşım takmıyorum desemde bütün yaşadılklarımız kavgalarımız çocuklarıda etkiliyor örnek baba ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…