Gunaydın Kızlar,
Aslıcım yanılıyorsun bora bey 5.30 dan berı uyanık.Sımdıde ayakta sallıyorum.Basarı devam edıyor tebrık ederım senı.
Gazele bıttım bıttım masallah hamarat kızım benım.
Ay okuduklarımı unuttum.Bugun cok yoğunum kızlar.Yarın sabah ist gıdıcez.Ve benım bugun agda,manıkur,pedıkur,kas,bıyık,fön.....Koca bir valız hazırlamam gereklı.
Bıtmedı kayınvalıdeme hedıyede almak lazım
Herseyden önemlısı anemın bıran önce bana gelmesı gerek
derdime bir çare kıvılcımcım sen bu uyku düzenini nasıl halletmiştin bi ara sizinde bozuktu birde gündüzleri 8 buçukta kalkıyoruz 10 da tekrar uyuyoruz sonra en uzun uykusu 1den 3 e kadar çokmu uzun sonra 5 den 6 ya kadar sonra 8 den 9 a sonra 10 buçukta gece uykusu napsam yaaawwww
Günaydın kızlar nasılsınız?Dün amcamız askerden geldi biraz öncede ev bulmaya gitti kızım uyuyor hala dün cola içmiştim sıcaktı buz attı eşi.m bugün boğazlarım felaket şişmiş durumda bi bu eksikti.iBu arada evi aldık gibi eşimin ailesinden yine bunuda saklıycaz bu insanlar hayatımı yalan yaptılar ya.Kiraya işime yakın yere çıkıyoruz diycez kardeşine ev arıyoruz dedik oda bu eviniz ve yeri çok güzel orda nasıl olacak dedi dedik artık bebek için katlanıcaz gerçekten zor olucak alıştık buraya ama tek tesellim evimin olması
yerim ben senin o ellerini kız civciv senin bu kız hamarat olucak valla bunun arkasına 10 erkekte doğursan senin sağ kolun olur.maşallah kuzuma.
canım hoşgeldin valla suyu kaşıkla içmiyorsa biberona ben 2 numarayı takıyorum önce dudaklarına damlatıyorum yalanıyor sonra bir iki damla ağzına verip çekiyorum zaten sıkılınca biberonu kapıveriyor ama verip çekiyorum boğazına kaçırıyor çünkü bi dene oyunla içir bakalım.mrh kızlar
uzun suredır gıremedım yaa
leptopumuza vırus gırmıs kac gundur onla ugrasıyoz sonunda duzeldııı
herkesler ıyıdır umarım
bızde pazar gunuden berı ogluma meyve verıyorum emzırdıkten sonra vermeme ragmen ıstahla yıyor masallah ama su ıcıremıyorum ben bu cocugaaa
canım hani hamileliğimin son döneminde eşimin kardeşi gelmişti askere yollamıştık nisan 15 te yaptı geldi valla diyorum onada tatile gidip eldin gibi oldu ona dün Tiramusu yaptım yine kıyamadım askerden geldiyaslm kizlarrrr a.s.
ay kac gündür okuyorum okuyorum bi yazamadim be..resmen gece işçisi oldumgündüz yatiyorum..iftardan sonra iş yapmaya basliyorum
banucum yuh diyorum o görümcekine..ama böyle geldi böyle gidicek anlaşilan..kiz nasilsa ne yaparsa yapsin abisi arkasinda..ee seni taktigi yok zaten maalesef :S valla canim artik tavrini göstermenin zamani geldi de geciyor..eşininde bukadar genis olmasina anlam veremiyorum bi türlü :S Allah yardimcin olsun bitanem..inşaAllah biran önce bu iyi niyetinin karşiliğini alirsin..
siboşş nice mutlu huzurlu yillara tatlim a.s. bebişinle eşinle nice yillara a.s. eşinede kocaman bi aferin :) maşaAllah :) umarim hep böyle gider,hep kiymetini bilir
hülyam o ne resim öyle yaaa :))) bayildimmaşaAllahhh SubhanAllah kuzumaaaaaaaa
birsencim canim cok gecmis olsun ailecekbi kurtulamadiniz ya gecen gün eşimin teyzesi bi tarif verdi..dogal antibiotik..3 diş sarmisak,3 corba kasigi bal,3 su bardagi suyu kaynatip o suyu içiyormussun..cok iyi gelmiş onlara..benim eşimde kiş gelince enaz 2-3 kere hastalanir tüm sülale bilir..eşim hastalanmadan ver dediler :) bi dene bence..
nurtencim canim nerelerdesin yahu özlettin kendini :)
semrosum kocani camdan atiyormussun :) dur kizsakin ol cocuklari yetim birakma
filizcim canim iyice kafayi bozdun emzirmekle..inan bunu taktikca dahada beter oluyor..lütfen biraz rahat olmaya calis..bu veletlere geliyor arada bir..serra bile okadar cesit sey yedigi halde bazen hic birini yemiyor..ki seninkinin alternatifi bile yok..oyuzden rahat ol..elbet acikacak..bende ek gidalara gecmeden bu konuda cekiyordum arada bir..doktora sordum..3.aydan sonra cocuklar kafalarina göre yemek ister,ögün aralari 4-5 saati bulabilir..rahat ol demisti..sende rahat ol canim..sütünü etkileme bos yere..eşinin seni anlamasinada cok sevindim :) bazen odunluklari tutsada cok sukur laftan anliyorlar..gercekten tatli dil yilani deliginden cikariyor..bircok sey degisiyor güzel güzel konusunca
tutkuncum askerden kimin geldigini unuttum ama sag salim gelmesine sevindim :) benimde kuzenim bugun geldi..hemde kizinin 1.yas günü bugun :) tam bayram oldu onlara :)
canım git tatilini yap stresini at 2-3 gün görme şunuda rahatla bu senin hayatın ikimizde eşlerinin ailesinden çekenlerdeniz.şimdi yeni korkum başladı eşimin kardeşi burda ev tutunca annesi gelecek kadın uzaktı şimdi yakın olacak yandım valla.günaydın herkese kızlar nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum herkese bavulları hazırladım içine sadece durunun mamaları falan eklenecek yarın nasipse 10 gibi yola çıkacağız arabayla durununda 9 da doktor kontrolü var dün akşam uyumadan milupanın sütlü pirinçlisini biberona sulu hazırlayıp verdim ilk başta yadırgasada içti ve maşallah rahat uyudu çok şükür
kızlar dün akşam kızımın okul malzemelerini hazırladık etiketledik görmenizi isterdim nasıl mutlu oluyor inşallah sonuna kadar sever okulu:))
aklıma takılan tek şey görümcenin evde yanlız kalmasıydı ama artık umrumda değil herkes kendi hayatını kendisi yaşar ve sonuçlarınada katlanmak zorunda kalır
işteyim ve haftanınson günü yorgunluk var üzerimde
mutahharacım bengicim nasılsınız fıstıklar bebişler nasıl:)))))))))) belki bu dünyada sınanıyorum hayırlısı hiç kötü düşünmedim herkese iyi yaklaştım asla kınamadım aksine hata yapılır ama sonrası önemli dedim ama yinede iyilikten ödün vermeyeceğim ben yapayım kimsenin görmesine gerek yok Allah biliyor herşeyi kırıldım zor günler geçirdim ama yuvamı asla bozmadım sabrım olmasa belki şimdi çoktan bitmişti evliliğim böyle işte kızlar
günaydın tatlım artık yeniyosun oğlunu hadi bakalımgunaydınn herkese en erkencı bızıs galıba oğluş bu sabah 7:30 da uyandııı artık gecelerı en gec 01:30da uyumus oluyo benım sıpakaydirigubbakcemile3sawası ben kazandım artık galıbıyetımı ılan edıyorummmhihoyyytbıraz bu duzende gıdselım sonrakı kademe uyku saatını bırazdaha one cekmek olacak.....
SIBEL ewlılık yıldonumunuz kutlu olsun arkadasımm..nıce seneler oğlun ve eşinle mutlu gecırmen dıleğiyleeeopuyorumnanaktan
BANU enın gorumcede fazla oluyo amma heeekötükedihüsoAllah sabır wersın arkadasımm eşinede soylenecek laf bulamıyorum yaniiiikötükedihüso
FILIZCIM canım uzme artık bukadar kendını canım ya....sızınde memeyle olan savasınız bıtmedı gıttı..ne ınat bu oglanlarrr:bbo:
KNK canım maş sana bı ben olamadım ole programlıııı:kedi:
canım ben gece çayından memnun kalmadım sancı yaptı sanırım türkiz e çünkü hep içtikten sonra ağladı çünkü ben uyanmadan uyurken ağzına veriyorum mamayı uykusu bölünmeden uyuyor gece ama ben 2-3 kere uyanıp veriyorumyaaaaaaaa herkeze günaydın mehmet gece 1buçukta uyandı taaa3 e kadar zor uyuttum faltaşı gibi gözler napcam bu çocuğun uyku düzenini acaba gündüzleri çok mu uyuyor bu gece çaylarını deneyip memnun kalanlar varmı alsam işe yararmı artık çok bitkinim lütfen bi çaremafoldumben:bbo:-tatlicadiarzu-
canım ya buraya geliyorsun demek eşimin kardeşi falan olmasaydı bide arabamız olsaydı mutlaka 1 saatliğinede olsa görüşelim derdim ya yakınsın bize çünkü hiç belli olmaz arayabilirimde seni müsaitsen görüşürüz belki.Gunaydın Kızlar,
Aslıcım yanılıyorsun bora bey 5.30 dan berı uyanık.Sımdıde ayakta sallıyorum.Basarı devam edıyor tebrık ederım senı.
Gazele bıttım bıttım masallah hamarat kızım benım.
Ay okuduklarımı unuttum.Bugun cok yoğunum kızlar.Yarın sabah ist gıdıcez.Ve benım bugun agda,manıkur,pedıkur,kas,bıyık,fön.....Koca bir valız hazırlamam gereklı.
Bıtmedı kayınvalıdeme hedıyede almak lazım
Herseyden önemlısı anemın bıran önce bana gelmesı gerek
sağol tatlım benimhadı ya kıyamam gulhancım yaaa...
nolcak bu bora bey bole hergun 5:30 sendromu yasatıyo sana...
semracm uyutma ben uytmayarak sabah yatıslarımızı gece 1:30 a cekmeyı basardımmmm
yoksa sabah 6 7 de yatıyodu benımkı...
gozunuz aydın cnm...
gecmişolsun tutkuncummm
zeytinyağının işe yaramasına sevindim.canım alışcaz sanada yaklaştım sanırım.SSK ya yakınmısın sen yoksa öğretmenevleri i.ö.okulunamı yakın .canım sevicem evim çünkü artık kira vermiycem evsahibine 700 ü verirken bile memnuniyetsiz tavırlarını görmüycem ben o parayı kazanırken anam ağlıyor mafoldumbenhiç olmazsa artık benim evim olucak.bu konuda çok sevinçliyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.günaydin kizlar a.s.
ay benim oruc gittiregl oldum..bastanda 9 gün borcum vardi..2 gün daha etti 11 gün :S neysem..bi bakima iyi oldu bugun temizlik yapicaktim çünkü..yarin anneme gidicez..bayram kahvaltimizi yapcaz,bayramlaşip gelcez inşaAllah..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem lazim :S temizlik..ütü..ay bide serrosa bayramlik etek dikiyorum..bişi begenemedim..en iyisi kendim dikmek..biçtim dikmesi kaldi..4te de kayinvalideme gidicem..4 saatte bakalim yetiştirebilcemmi hepsini :)
nurtencim canim tez canlisin herhalde..bukadar kendini yipratmanin bi anlami yokki..ev işi su işi..nankör..bana gelince ben bilerek kalkmadim canim orucluyken :) bebegim var,enerjim cok yok..Allah korusun tansiyonum düşse yada benzeri bişi olsa bebegime kim bakacak..orucluyken oyuzden serranin işleri ve namaz dişinda yatarak gecirdimenerji tasarrufu yani
esencim seninde temizlik gününmüş..Allah yardimcin olsun bacim :) inşaAllah su gibi halledersin :)
aslicim cok sukur yavas yavas düzene girmiş kuzucun :) hergün yarim saat erkenden uyutmaya caliş..inşaAllah 21-22 gibi gece uykusuna gecer
gülhancim maşaAllah rekoru hiç birakmiyorsun :) ek gidalara da gecti senin kuzu..niye hala bukadar erkenci anlamiyorum valla :) inşaAllah o da biran önce yola girer..
tutkunum canim hayirli olsun eviniz a.s. inşaAllah cok mutlu olursun..insanin alişkanliklarii değiştirmesi kadar zor bişi yoktur..ama herşeyede alişilir bu dünyada merak etmeeminim zamanla orayida seversin ve umarim cok daha fazla seversin,isinirsin canim bogazlarin içinde gecmis olsun tatlim..
ay bu arada zeytinyagi işe yaradi :lepi: ben mamasina katiyordum..işe yaramamişti..mamadan önce kaşikla verdim..çok şükür epey yapti kuzum bugun..bi sevinmişim anlatamam size :) doktorunu aradim zeytinyagi için kullan dedi bi zarari yok dedi..buarada pirinç unundan degilmiş kabizliği..cünkü 2 haftadir pirinçli muhallebi vermedim..doktor az az basla bakalim dedi..ama tahillida ver dedi..sebzeyi atlama dedi..bakalim inşaAllah düzelir ya..eşimin bi ark.nin cocugu 2 yaşinda ve dogdugundan beri kabizlik cekiyormusay ödüm patliyor serrada öyle olcak diye Rabbim o bebişede şifa versin tez zamanda..
anamm cenem düştü gene..ben kaciyorummmmm mucksssssssssss
iyiyim canım.valla kımet sanırım dediğin gibi buda bizim sınavımız yarın tatile gittiğnde herşeyi arkada bırak canımsiribroncum tutkuncum nasılsınız kızlar
tutkuncum valla öyle ikimizinde nedir böyle çektiğimiz anlamış değilim
günaydın canım.saol aldık sayılır kredi çekiyoruz sonucu bekliyoruz.Herkese selam kızlar a.s.
Dün tüm gün eşim evdeydi. Benimde keyif günümdü. Face'de çiftliğimle ilgilenmek dışında yattım durdum zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Bugünde bi ütüm var. Akşama iftara kayınvalidemdeyiz. Yarın 1 haftalığına köye gdiyorlar da a.s
Geçmişe şöyle bir baktım da Banu'cum artık senin olayına diyecek söz bulamıyorum. Salla gitsin ne diyeyim a.s
Siboş'um gerçi telde konuştuk ama burdan da kutlayayım evlilik yıldönümünüzü a.s. Uğur enişteme de maşallah
Yağız paşama da maşallah büyümüş oğluşum a.s.
Gazel'e bayıldım bayıldım. Allah nazarlardan saklasın ya
Birso oyumu verdim sana a.s. Oğluşlara da bayıldım valla a.s.
Esra'cım evi almışsınız hayırlı olsun tatlım. Güle güle oturun a.s.
Tubi kolay gelsin canım a.s.
Kıvılcım canım fazla takma. Nasıl olsa acıkınca emicek a.s
Nurten'cim bu kadar planlı olma bacım ya boşverrrr kaydirigubbakcemile3
Aslı'cım uyku düzeninde savaşı kazandın bravo diyorum alkisalkisalkis
Unuttuğum varsa kusuruma bakmayın :çok üzgünüm:
saol cnm ..destekli oturuyor henüz tek başına oturtmuyorum zaten oda oturamıyor tatlım Şeniz
sütün içinde cnm bol bol su iç benim en büyük kurtarıcım Şeniz
vermem ben kızımı kimselere anca iç güvey alırımmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaynana görüyonn dimiii gelinin ne kadar hamaratttt kaydirigubbakcemile3 kilosu kadar altını hazırla sen kaydirigubbakcemile3
yukardaki yazıyıda sen görmezden gelll :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?