2009 Mayıs Anneleri

tubacım nedense bilmiyorum işim bitmiyo bu aralar valla sıtkım sıyrıldı resmen yarışma programındakiler gibi koşturup duruyorum yapmayacam diyorum ama olmuo, mesela bulaşık mak. boşaltmayacam yrn yapıcam dedim içinden bardak alırken kendimi boşaltır buldum...
sanana bayıldım ben hiç bi zaman düzenimi bozmam bozulacagındanda ödüm kopar!! bi bakmışsın öyle bi bakmışsın böyle olamadım.. bütün işlerimhep planlı ve orogramlıdır o bitsin buna başlıyacagımlarım hiç bitmez.. oyüzdende işlerim bitmeden geçemiyorum pc başına..

bu arada sende koca ramazan yattın he.. ben sigara içerken öyle oluyordum halsiz falan
ama bu sene çok iim maş. hatta geçen seneden 15gün var onları bile tutucagım kısmetse..

kızlar kalıp muhabbete kalmayı çok isterim ama yatmalıyım çok az uykuyla duruyorum ramazandan beri.. fırsat varken yatayım çok öp. sizleri

neyse size iyi geceler en yine yakalayamadım muhabbeti
tubacım facede azıcık ağaç hayvan falan yolla bana ya sen çok ileridesin maşallah çiftlik almış yürümüş :)))

günaydın herkese kızlar nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum herkese bavulları hazırladım içine sadece durunun mamaları falan eklenecek yarın nasipse 10 gibi yola çıkacağız arabayla durununda 9 da doktor kontrolü var dün akşam uyumadan milupanın sütlü pirinçlisini biberona sulu hazırlayıp verdim ilk başta yadırgasada içti ve maşallah rahat uyudu çok şükür
kızlar dün akşam kızımın okul malzemelerini hazırladık etiketledik görmenizi isterdim nasıl mutlu oluyor inşallah sonuna kadar sever okulu:))
aklıma takılan tek şey görümcenin evde yanlız kalmasıydı ama artık umrumda değil herkes kendi hayatını kendisi yaşar ve sonuçlarınada katlanmak zorunda kalır
işteyim ve haftanınson günü yorgunluk var üzerimde

mutahharacım bengicim nasılsınız fıstıklar bebişler nasıl:)))))))))) belki bu dünyada sınanıyorum hayırlısı hiç kötü düşünmedim herkese iyi yaklaştım asla kınamadım aksine hata yapılır ama sonrası önemli dedim ama yinede iyilikten ödün vermeyeceğim ben yapayım kimsenin görmesine gerek yok Allah biliyor herşeyi kırıldım zor günler geçirdim ama yuvamı asla bozmadım sabrım olmasa belki şimdi çoktan bitmişti evliliğim böyle işte kızlar

gunaydınn herkese en erkencı bızıs galıba oğluş bu sabah 7:30 da uyandııı artık gecelerı en gec 01:30da uyumus oluyo benım sıpakaydirigubbakcemile3sawası ben kazandım artık galıbıyetımı ılan edıyorummmhihoyyytbıraz bu duzende gıdselım sonrakı kademe uyku saatını bırazdaha one cekmek olacak.....
SIBEL ewlılık yıldonumunuz kutlu olsun arkadasımm..nıce seneler oğlun ve eşinle mutlu gecırmen dıleğiyleeeopuyorumnanaktan
BANU enın gorumcede fazla oluyo amma heeekötükedihüsoAllah sabır wersın arkadasımm eşinede soylenecek laf bulamıyorum yaniiiikötükedihüso
FILIZCIM canım uzme artık bukadar kendını canım ya....sızınde memeyle olan savasınız bıtmedı gıttı..ne ınat bu oglanlarrr:bbo:
KNK canım maş sana bı ben olamadım ole programlıııı:kedi:

yaaaaaaaa herkeze günaydın mehmet gece 1buçukta uyandı taaa3 e kadar zor uyuttum faltaşı gibi gözler napcam bu çocuğun uyku düzenini acaba gündüzleri çok mu uyuyor bu gece çaylarını deneyip memnun kalanlar varmı alsam işe yararmı artık çok bitkinim lütfen bi çaremafoldumben:bbo:-tatlicadiarzu-

Gunaydın Kızlar,

Aslıcım yanılıyorsun bora bey 5.30 dan berı uyanık.Sımdıde ayakta sallıyorum.Basarı devam edıyor tebrık ederım senı.

Gazele bıttım bıttım masallah hamarat kızım benım.

Ay okuduklarımı unuttum.Bugun cok yoğunum kızlar.Yarın sabah ist gıdıcez.Ve benım bugun agda,manıkur,pedıkur,kas,bıyık,fön.....Koca bir valız hazırlamam gereklı.
Bıtmedı kayınvalıdeme hedıyede almak lazım
Herseyden önemlısı anemın bıran önce bana gelmesı gerek

derdime bir çare kıvılcımcım sen bu uyku düzenini nasıl halletmiştin bi ara sizinde bozuktu birde gündüzleri 8 buçukta kalkıyoruz 10 da tekrar uyuyoruz sonra en uzun uykusu 1den 3 e kadar çokmu uzun sonra 5 den 6 ya kadar sonra 8 den 9 a sonra 10 buçukta gece uykusu napsam yaaawwww

günaydın kızlar bugün fena bir temizlik var bende
inşallah kız akıllı dururda yaparım
şimdi kahvaltı zamanı sonra iş görüşürüzzzz

semacım canım benim kızım gündüz uyumazsa gece daha da kötü oluyor mehmeti bilmem bi kere dene bakalım belki işe yarar

Günaydın kızlar nasılsınız?Dün amcamız askerden geldi biraz öncede ev bulmaya gitti kızım uyuyor hala dün cola içmiştim sıcaktı buz attı eşi.m bugün boğazlarım felaket şişmiş durumda bi bu eksikti.iBu arada evi aldık gibi eşimin ailesinden yine bunuda saklıycaz bu insanlar hayatımı yalan yaptılar ya.Kiraya işime yakın yere çıkıyoruz diycez kardeşine ev arıyoruz dedik oda bu eviniz ve yeri çok güzel orda nasıl olacak dedi dedik artık bebek için katlanıcaz gerçekten zor olucak alıştık buraya ama tek tesellim evimin olması

hadı ya kıyamam gulhancım yaaa...
nolcak bu bora bey bole hergun 5:30 sendromu yasatıyo sana...

semracm uyutma ben uytmayarak sabah yatıslarımızı gece 1:30 a cekmeyı basardımmmm
yoksa sabah 6 7 de yatıyodu benımkı...

gozunuz aydın cnm...
gecmişolsun tutkuncummm

herkeze slm kızlarrr biz geldikkk bugun kızımla gezmelere gittikkk :lepi::lepi:

ve 5 tepsi baklava açtık evimize döndükkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yerim ben senin o ellerini kız civciv senin bu kız hamarat olucak valla bunun arkasına 10 erkekte doğursan senin sağ kolun olur.maşallah kuzuma.

canım hoşgeldin valla suyu kaşıkla içmiyorsa biberona ben 2 numarayı takıyorum önce dudaklarına damlatıyorum yalanıyor sonra bir iki damla ağzına verip çekiyorum zaten sıkılınca biberonu kapıveriyor ama verip çekiyorum boğazına kaçırıyor çünkü bi dene oyunla içir bakalım.
canım hani hamileliğimin son döneminde eşimin kardeşi gelmişti askere yollamıştık nisan 15 te yaptı geldi valla diyorum onada tatile gidip eldin gibi oldu ona dün Tiramusu yaptım yine kıyamadım askerden geldiya

canım git tatilini yap stresini at 2-3 gün görme şunuda rahatla bu senin hayatın ikimizde eşlerinin ailesinden çekenlerdeniz.şimdi yeni korkum başladı eşimin kardeşi burda ev tutunca annesi gelecek kadın uzaktı şimdi yakın olacak yandım valla.
günaydın tatlım artık yeniyosun oğlunu hadi bakalım
canım ben gece çayından memnun kalmadım sancı yaptı sanırım türkiz e çünkü hep içtikten sonra ağladı çünkü ben uyanmadan uyurken ağzına veriyorum mamayı uykusu bölünmeden uyuyor gece ama ben 2-3 kere uyanıp veriyorum
canım ya buraya geliyorsun demek eşimin kardeşi falan olmasaydı bide arabamız olsaydı mutlaka 1 saatliğinede olsa görüşelim derdim ya yakınsın bize çünkü hiç belli olmaz arayabilirimde seni müsaitsen görüşürüz belki.
sağol tatlım benim

günaydin kizlar a.s.

ay benim oruc gitti regl oldum..bastanda 9 gün borcum vardi..2 gün daha etti 11 gün :S neysem..bi bakima iyi oldu bugun temizlik yapicaktim çünkü..yarin anneme gidicez..bayram kahvaltimizi yapcaz,bayramlaşip gelcez inşaAllah..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem lazim :S temizlik..ütü..ay bide serrosa bayramlik etek dikiyorum..bişi begenemedim..en iyisi kendim dikmek..biçtim dikmesi kaldi..4te de kayinvalideme gidicem..4 saatte bakalim yetiştirebilcemmi hepsini :)

nurtencim canim tez canlisin herhalde..bukadar kendini yipratmanin bi anlami yokki..ev işi su işi..nankör..bana gelince ben bilerek kalkmadim canim orucluyken :) bebegim var,enerjim cok yok..Allah korusun tansiyonum düşse yada benzeri bişi olsa bebegime kim bakacak..orucluyken oyuzden serranin işleri ve namaz dişinda yatarak gecirdim enerji tasarrufu yani

esencim seninde temizlik gününmüş..Allah yardimcin olsun bacim :) inşaAllah su gibi halledersin :)

aslicim cok sukur yavas yavas düzene girmiş kuzucun :) hergün yarim saat erkenden uyutmaya caliş..inşaAllah 21-22 gibi gece uykusuna gecer

gülhancim maşaAllah rekoru hiç birakmiyorsun :) ek gidalara da gecti senin kuzu..niye hala bukadar erkenci anlamiyorum valla :) inşaAllah o da biran önce yola girer..

tutkunum canim hayirli olsun eviniz a.s. inşaAllah cok mutlu olursun..insanin alişkanliklarii değiştirmesi kadar zor bişi yoktur..ama herşeyede alişilir bu dünyada merak etme eminim zamanla orayida seversin ve umarim cok daha fazla seversin,isinirsin canim bogazlarin içinde gecmis olsun tatlim..

ay bu arada zeytinyagi işe yaradi :lepi: ben mamasina katiyordum..işe yaramamişti..mamadan önce kaşikla verdim..çok şükür epey yapti kuzum bugun..bi sevinmişim anlatamam size :) doktorunu aradim zeytinyagi için kullan dedi bi zarari yok dedi..buarada pirinç unundan degilmiş kabizliği..cünkü 2 haftadir pirinçli muhallebi vermedim..doktor az az basla bakalim dedi..ama tahillida ver dedi..sebzeyi atlama dedi..bakalim inşaAllah düzelir ya..eşimin bi ark.nin cocugu 2 yaşinda ve dogdugundan beri kabizlik cekiyormus ay ödüm patliyor serrada öyle olcak diye Rabbim o bebişede şifa versin tez zamanda..

anamm cenem düştü gene..ben kaciyorummmmm mucksssssssssss

zeytinyağının işe yaramasına sevindim.canım alışcaz sanada yaklaştım sanırım.SSK ya yakınmısın sen yoksa öğretmenevleri i.ö.okulunamı yakın .canım sevicem evim çünkü artık kira vermiycem evsahibine 700 ü verirken bile memnuniyetsiz tavırlarını görmüycem ben o parayı kazanırken anam ağlıyor mafoldumbenhiç olmazsa artık benim evim olucak.bu konuda çok sevinçliyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
ve bu arada ek gıdayı günde kaç cc ne veriyosun.Ben sabah zorla 50 cc sütlü bisküvili veriyorum.öğlen biberonla 75 cc zorla sütlü pirinçli veriyorum.Akşam 30 cc yine sütlü biküvili yiyor aralarda mama bide meyveli püre 2-3 kaşık yiyor 30 cc su içiyor nasıl normalmi azmı?

siribroncum tutkuncum nasılsınız kızlar

tutkuncum valla öyle ikimizinde nedir böyle çektiğimiz anlamış değilim

Herkese selam kızlar a.s.

Dün tüm gün eşim evdeydi. Benimde keyif günümdü. Face'de çiftliğimle ilgilenmek dışında yattım durdum zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Bugünde bi ütüm var. Akşama iftara kayınvalidemdeyiz. Yarın 1 haftalığına köye gdiyorlar da a.s

Geçmişe şöyle bir baktım da Banu'cum artık senin olayına diyecek söz bulamıyorum. Salla gitsin ne diyeyim a.s

Siboş'um gerçi telde konuştuk ama burdan da kutlayayım evlilik yıldönümünüzü a.s. Uğur enişteme de maşallah

Yağız paşama da maşallah büyümüş oğluşum a.s.

Gazel'e bayıldım bayıldım. Allah nazarlardan saklasın ya

Birso oyumu verdim sana a.s. Oğluşlara da bayıldım valla a.s.

Esra'cım evi almışsınız hayırlı olsun tatlım. Güle güle oturun a.s.

Tubi kolay gelsin canım a.s.

Kıvılcım canım fazla takma. Nasıl olsa acıkınca emicek a.s

Nurten'cim bu kadar planlı olma bacım ya boşverrrr kaydirigubbakcemile3

Aslı'cım uyku düzeninde savaşı kazandın bravo diyorum alkisalkisalkis
Unuttuğum varsa kusuruma bakmayın :çok üzgünüm:

günaydın canım.saol aldık sayılır kredi çekiyoruz sonucu bekliyoruz.
kaynanan 1 hafta yokmuş kız seviniyomusunalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden üzülüyomusunzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar merhaba. esracım eviniz hayırlı olsun.allah huzur içinde oturmayı nasip eylesi.banucum sen tatilin keyfine bak canım eşin düşünsün kardeşini.sen uzak dur bence.hülyacım gazelede maşallah.

kız dünüür, dett!! biz kerttik beşiklerini bikerem onların. kızın iki baklava açtı diye lmaz: tööbe tööbee! bayramlarda açacak tabi benim baklavalarımı, gelin değil mi??klava:

şaka bi yana kız maşallah, sen açabiliyon mu baklava?? mutfak işinden,anlarım. zevkle de yaparım ama işte öyle büyük yufka açamam. anası, kızına da öğret bakem büyüyünceturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…