günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))
Günaydın kızlar
naılssınız?
hasta bebişler varmış galiba geçmiş olsun hepsine
geçmişi çok okuyamadım
bayramdada giremedim zaten pek
eşim evdeydi ve bayram ziyaretleri derken
fırsat olmadı
benim kuzu da hastalandı oraya buraya ziyarete giderken:1no2:
burnu akıyor
öksürüyo hapşuruyo
hiç keyfi yok
bütün gece uyumadı ağladı
2 gündür yavrum ya
arabamız yokken dolaştık milleti zar zor hasta ettik kuzumu
bugün aşıları var
acaba yarın mı yaptırsam biraz kendine gelse kuzum diyorum
karar veremedim
offfff
ne zormuş yaw
keşke ben hasta olsaydımmafoldumben
Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
günaydın durucum:))
banucum çok hoş görünüyorsun tatlıma.s.
birsencim tebrikler güzelim
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben işe gidecem çok gerginim nedense sanırım ilk gün diye neyse atlatırız herhalde
bugün eşimin doğumgünü eve gelince güzel bir yemek ardından da pasta yapıcam
kızlar merhaba ben bu siteye çoktandır üyeyim ama bi türlü anlamıyorum bu siteyi çok karışık diğer üye olduğum site öyle değil ara ara geliyorum ama karışık olduğundan bişey yazmadan çıkıyorum. neyse.
benimde 4 mayıs doğumlu kızım var İsmi Elif Naz 36+4 de normal doğum yaptım. 3100 gr 51 cm boy 35 cm kafa çapı vardı.
şuan en son 9 eylülde tartıldı 6650 63 cm boyu vardı maşallah kuzucuğuma...
ben izmirde yaşoıyorum 25 yaşındayım. özel bi firmada satış kontrol dep. çalışıyorum.
şimdilik bu kadar siteyi çözersem daha sık gelicem buraya
günaydın kızlar nasılsınız.birsencim ayın üyesi seçilmişssin tebriklerrr.alişinede geçmiş olsun canım inş.atlatır biran önce.arnavut canım aramıza hoşgeldin nasılsın..
herkese günaydınlar.
arnavut hoşgeldin. ben de burda yeniyim. birkaç gün oldu geleli. kendimi tanıtayım. ismim ayşe, 5 mayıs doğumlu kızımın adı ceylin.39+1 de spinal anesteziyle sezeryan oldum. 3200 gr doğdu minişim.şimdi 7700 gr 64 cm. çankkale'de yaşıyorum. hamileyken işten ayrıldım. çocuğumu en az 3 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum. böyle işte...
efem bize gelince..dün cok yoruldum..23 gibi anca oturdum..ama her işimi yaptim :) çamasir,temizlik,yemek,ütü,yerleştirmek vs :) bugun bi çamasirim ve bulaşiklarim vr :) he tabi bide coook sevdgim yemek işi var :umursamaz:
bebişim hala kabiz..dün poposuna zeytinyagi sürdüm..biraz yapti..bugunde armut verdim..ben meyveyi pek tek vermiyordum..artik sade veriyorum..belki böyle işe yarar..bugun kayisi ile kuru erik alip kaynatcam..bikaç günde ondn vericem..bazi kizlarda ek gidaya baslaninca kabizlik olurmus..ayaklanana kadar sürebilirmiş..benim kizda onlardan herhalde..napalim ciktigi kadari kardir ugrascaz artik :)
odayı nemli tutarm ama geçecek gibi değil şu öksürük şurubundan vereceğim ömerime
off yaaaa çok üzülüyorum ne yaptımda hasta ettim çocukları yaa
tuğba birde sabunu küçük parçaya bölüp hafif poposuna değdirsen o zamanda yapar.benim yeğenim çok fazla gaz ve kabızlık çekiyordu annesi sabunla anca yaptıryordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?