2009 Mayıs Anneleri

ceylin cnm teşekkürler cnm

kızlar ya ıhlamur dışında bebeklere öksürük için ne iyi gelirr

dırımkızı canım ismin birsenmiş galiba. yanlışsa düzelt lütfen. öksürüğe elma kabuğu da iyi geliyor. bir iki taşım kaynat suyunu ver canım.bir de küçük bir havluyu ütüyle ısıtıp göğsüne koysan iyi gelmez mi acaba. çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
tülaycım bizde iyiyiz yağmur okula gitti bugün ilk günü çok heyecanlıydı sabah duruda anneannesinde tatlım maşallah seline yakında apalar tatlım

tuğba canım ara ara mamasına z.yağı damlat çok iyi geliyor.benim kız o yüzden hiç kabız olmaz allaha şükür.haftada 1-2 kere 1 damla damlatıyorum uzun süredir.

günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))

Gunaydın canım masallah sana.Ablanın kopyası gıbısın galıba totığim.

Gunaydın canım.Gecmiş olsun zeynoya.Verıyorsundur ama ihlamur cok iyi geliyor canım.

Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:

TEBRIKLER CANIM.Kutlarım.

kızlar buda benim kardeşimin nişanında giydiğim elbisem nasıl olmuşum

alıntı yapmazsanız sevinirim bacılarım:))))))))))))))))[/QUOTE]

Masallah canım.Kım der iki cocuk annesı dıye...

Hayırlı olsun yenı dönemınız canım.Kuzudan ayrılmak kolaymı alışırsın inşallah kolayca canım.Esınınde doğum gunu kutlu olsun.Birlikte nıce senelere.

Hoşgeldin sefa getırdın canım.Hayırlı olsun bebeğin.

günaydın kızlar nasılsınız.birsencim ayın üyesi seçilmişssin tebriklerrr.alişinede geçmiş olsun canım inş.atlatır biran önce.arnavut canım aramıza hoşgeldin nasılsın..

Gunaydın cANIM.Bırazcık uykusu duzene gırse boranın super olucamda zaman iştebeklıyorum.Sen nasılsın

Sende hoşgeldın canım.Gule gule buyut kızını.

Selam bacım ohhhh işler bıtmış rahatsın bugun.Serraya zeytınyağı içirsen bır cay kasığı denedınmı bılmıyorum.Ben boranın sebzelerıne katıyorum.Şimdiye kadar hıç sıkıntı çekmedı canım.

tülaycim canim mamasina,sebzesine kariştirdim zeytinyagi..o yetmedi muhallebiden önce ve sabahlari ac karnina kaşikla verdim zeytinyagini gene işe yaramadi..yani 1 kere yapti sonra gene tik yok :S günde rahat 2 tatli kşigi zeytinyagi yiyor serra :) ama fayda yok :S

hoşgeldin gulhancim :) canim seninde sıkıntın uykusuzluk yaa seher kusu oldu cikti velet :) sabah 5 gibi uykuda yedirsen belki uyanmaz..serrada gece 1-2 gibi mama yiyor..eger 2yi gecirirsem kendi uyaniyor..yemesi içmesi tekrar uyumasi 3ü geciyor..ama o uyanmadan yedirirsem hiç uyanmiyor..devam ediyor uykuya..sende bi öyle dene..6da kalkiyorsa 5 gibi uyurken yedir sen onu..

canim saolasin ama zeytinyagini denedim..hemde 2 mama kasigiyla verdim sabah-aksam olmak üzere..ama 1 kere cikti..sonra gene tik yok..şimdi bi denemedim kuru kayisi ile kuru erik kaldi :)) onlari denicem bugun..bakalim inşaAllah işe yarar..

odayı nemli tutarm ama geçecek gibi değil şu öksürük şurubundan vereceğim ömerime

off yaaaa çok üzülüyorum ne yaptımda hasta ettim çocukları yaa

birsencim kendini suçlama tatlım senin gibi hamarat elinden heriş gelen iki bebişle uğraşan bir anne nasıl çocuklarını hasta ederki sakın öyle düşünme sen çok iyi bakıyorsun paşalara ama bebek bunlar hastalanacaklar düşecekler öyle büyüyecekler bitanem hiç canını sıkma sen çok iyi bir annesin emin ol

gülhancım iyiyim canımya .canım evet senin oğluşun uyku düzeni fena.ama belki önümüzdeki günlerde düzene girer.

tuğba birde sabunu küçük parçaya bölüp hafif poposuna değdirsen o zamanda yapar.benim yeğenim çok fazla gaz ve kabızlık çekiyordu annesi sabunla anca yaptıryordu.

odayı nemli tutarm ama geçecek gibi değil şu öksürük şurubundan vereceğim ömerime

off yaaaa çok üzülüyorum ne yaptımda hasta ettim çocukları yaa

valla canim zencefille bal cok iyi geliyor büyüklere öksürük için..ama bebişlere ne iyi gelir bilemiyorum ihlamur dişinda..üzme canini yahu..senin ne kabahatin olcak..biri mikrop bulaştirmiş belliki..

tuğba birde sabunu küçük parçaya bölüp hafif poposuna değdirsen o zamanda yapar.benim yeğenim çok fazla gaz ve kabızlık çekiyordu annesi sabunla anca yaptıryordu.

canim dün zeytinyagi sürdüm biraz..içine sokmadan..ama sabun süremem herhalde..zeytinyagini bile zorla sürdüm..dişaridan mudahale etmek pek istemiyorum..orasi içeriden dişariya dogru yaratilmiş..dişaridan içeriye mudahale yapisini bozabilir..fitil bile atarken minnacik yapiyorum onu..püff en iyisi yiyecekleriyle oynamak..

Birsom kuzularıma tekrar geçmiş olsun a.s. Ayın birincisi seçilmişsin kutlarım bacım a.s.

Esen'cim çok şükür bişey çıkmamış kulağında sevindim canım a.s.

Banu'cum Duru'ya maşallah kocaman olmuş valla a.s. Sende fıstık gibi olmuşsun yerimseniben

Sema'cım maşallah oğluşuna a.s.

Birso, Nurten ve Esen... Eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun bacılar nice senelere a.s.

Esra'cım nazar değmiş Türkiz'e ya

Özlem geçmiş olsun kuzuya BEnce yarın yaptır bi kendine gelsin kuzucuk a.s.

Arnavut ce ceylinim aramıza hoşgeldiniz kızlar a.s. Bebişlerinizede maşallah a.s.

Tuba'cım ek gıdaya geçtik geçeli bizde de kaka bayağı sertleşti. Henüz kabızlık yok çok şükür ama biraz çıkarmakta zorlanıyor bazen
Hissettiğim gün armut püresi veriyorum o iyi geliyor a.s. Bide benim kız hiç su içmiyor nerdeyse ya Günde zar zor 10 yada 20 cc içirebiliyorum

Herkese selam bacılar a.s.

Dün annem sabah erkenden geldi. Önce güzelce kahvaltımızı yaptık. Sonrada evi temizleme işine giriştik. Mis gibi yaptık evimi. Yemekde yaptık. Kayınvalidem köyde olduğundan görümcem ve kayınbiraderim de yemeğe bize geliyorlar. Neyse 3 makina çamaşır yıkandı. Kuruyanları annem ütüledi ama kurumayanlar bugün bana kaldı

Defnoş'ta 1 saattir uyuyor. Kalkıp yemek ve ütü yapmam lazım ama takıldım nete işte. Benden böyle bacılar a.s.

birsencim ya çocuk bu hasta olur.ablam varya küçük kızını odadan dışarı çıkarmazdı her dakika terini herşeyini kontrol ederdi ama yinede hasta olurdu bunlar böyle büyüyecek.sonuçta bizim aldığımız nefesten bile bir şek,ilde etkilenirler üzme canım kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…