Sağol Tubacım bu gece bı denıyeyım bakalım 4.30 da uyanıp verıcem mamasını.
Sağol tulaycım o gunu buyuk bır umutla bekliyorum.Hasret kaldım uykuya.
Kızlar ben epsılon yayınlarının (Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler) adlı bır kıtap okuyorum.Super bırsey sıddetle tavsıye ederim.Cok faydalı bılgıler var içerıüinde.Arlene Eisenberg ve 2 yazara ait.
Zeytinyağı çok iyi geliyor ben veriyorum sık sık,
Birde su içmiyor demiş ya bir arkadaşımız hatırlayamadım ismini şimdi, zaten günde 10 cc içmesi gerekiyor diye biliyorum ben üzme kendini canım
neyse oğluşum uyurken ben biraz karnımı doyurayım
öptük hepinizi
canim doktorlar ek gidalara basladiktan sonra içebildigi kadar su verin diyorlar..özellikle muhallebi yiyenlere..susatiyor cünkü
afiyet olsun canim
günaydın herkese nasılsınız kızlar bayram dolu dolu geçti izmirdeydik eltimle aramızda çok iyiydi duruya yağmura hediyeler almışlar amcası ve yengesi doğa parkını gezdik yolculukta çok güzel geçti duru uyudu yol boyunca bugünde durunun aşısı vardı yağmurun toplantısı işe geç geldim ek gıdayada geçtik cumartesi doktor kontrolümüz vardı bebişin 7700 66 cm olmuş maşallah ilk başta yoğurt verebilirsin dedi ayrıca meyva suyu ve pürelerine başladık bizden böyle kızlar
günaydın kızlar
kulağım duymuyor sabah dr a gittim ameliyattaymış az sonra yine gidicem noldu kulağıma ya sol taraf bildiğin duymuyooooooooooo
akşama da eşim arkadasından arabayı alıcak gezeceğiz:))2 gündür evdeyim catlıycam yaın okuda baslıyor hepten sıkılıcam yaaaa
Selam Kızlar,
Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.
selam kızlar herkesin bayramı iyi geçmiştir umarım bizim pek iyi geçmedi insanın etrafında anlayışsız cahil insan sayısı fazla olunca böyle oluyor demek ki oğlum kendine yeni yeni geliyor
bu arada biz de ek gıdaya geçiyoruz drumuz bi takvim hazırladı ona uyacağız aptamil sütlü pirinçliyle başlıyoruz
yarın okul var
öğretmenn arkadaşlarıma hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum
mesai başladı yine tüm çalışan annelere kolay gelsin
geçmişe bi bakayım
slm kızlar
bana msj atan arkadaşlarım
sibel,fulya,burcu,gülşah
sizlerden özür diliyorum cvplayamadım çünki tel. bozuk bayram boyuncada kapalıydı kusura bakmayın..
gülhancım bayramının güzel geçmesine sevindim tatlım..
esencim geçmiş olsun cnm ay o tıkanma bendede oluyo çok acayip dimi??
bengicim çok dertli söylendin ama sebebibi anltmdın çocugu çok u hırpaladılar??
eftalyasu merhaba tatlım..
kabız bebelere geçmiş olsun da ben meyve verince hemn yapıyo benm kızım maş. helede armut verim bez taşıyo :sinifsinif:
ay benim eşiminde yarın doğumgünü bende öyle bir atraksiyon mu yapsam
yada galatasarayın bir golünün videosunu mu indirsem acabakaydirigubbakcemile3
o da bana yapmıştı odun
neyse yarına kadar düşünürüm
ay evet yarın iş başı öğrencilerimi de özledim ama velilerimin bazılarına sinir oluyorum
gecen sene tüp bebek denemesi yaptığımda
arkamdan tüpbebek yapmanın sırasımı şimdi diye konuşmuşlar çok sinir oldum müdüre şikayet falan etmişler müdürde çocuk yaparken size mi sorucak demiş
selam kızlar tüm bayram evdeydik birkaç arkadaş dışında gelen giden yoktu hoş bizde gitmedik.bugün gezmeye gittik bişeyler yedik geldik bu gece annem geliyor dün arkadaşım geldi kızı 1.5 yaşında Türkiz kaç kilo dedi dedim 7 ay dediiiiii benim kız 9.5 kilo ne şişman yiyor heralde benim kız hiç yemiyor falan onlar gitti Türkiz bi kustu sonra bidaha hiç bişey yemedi geceden beri ağlıyor uyumadı biraz önce 50 cc mamayı zorla yedi uyudu yavrum dışarıda ondan çıkardık rahatlasın diye.millette ne göz varya
günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))
Günaydın kızlar
naılssınız?
hasta bebişler varmış galiba geçmiş olsun hepsine
geçmişi çok okuyamadım
bayramdada giremedim zaten pek
eşim evdeydi ve bayram ziyaretleri derken
fırsat olmadı
benim kuzu da hastalandı oraya buraya ziyarete giderken:1no2:
burnu akıyor
öksürüyo hapşuruyo
hiç keyfi yok
bütün gece uyumadı ağladı
2 gündür yavrum ya
arabamız yokken dolaştık milleti zar zor hasta ettik kuzumu
bugün aşıları var
acaba yarın mı yaptırsam biraz kendine gelse kuzum diyorum
karar veremedim
offfff
ne zormuş yaw
keşke ben hasta olsaydımmafoldumben
Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
öyle canım herşey onlar için
hayırlısı ilk gün olduğu için böyle öğrencilerimi görünce unuturum sanırım
Sağol Tubacım bu gece bı denıyeyım bakalım 4.30 da uyanıp verıcem mamasını.
Sağol tulaycım o gunu buyuk bır umutla bekliyorum.Hasret kaldım uykuya.
Kızlar ben epsılon yayınlarının (Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler) adlı bır kıtap okuyorum.Super bırsey sıddetle tavsıye ederim.Cok faydalı bılgıler var içerıüinde.Arlene Eisenberg ve 2 yazara ait.
geçmiş olsun sibelcim.birden bire mi rahatsızlandı
Kızlar dün gece Yusuf Kayra 12 de uyudu sabah 7 buçukta kalktı maşallah, gece uyandırmalımıyım hala? ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum ben , büyüdüler çünkü artık yenidoğan sınıfını geçtiler
HoŞbuldm canm. Nasıl olayım kızımı bırakıp İŞe gİtmek acayİp koyuyor bana. Şİmdİ ben gİderken gÜlÜmsÜyor ama İlerde aĞlayacak gİtme dİye o zaman nasıl bırakıpta İŞe gİtcem bİlmİyorum.
Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?