2009 Mayıs Anneleri

birsencim tabi düşünüyoruz fıstığım ama kendini suçlama bitanem

tülaycım bünyeleri hassas en ufak şeyden hastalanıyorlar bu şekilde büyüyecekler

pınarcım sibelcim kızlar ne sizler nasılsınız defne ve yağız nasıl görüşemiyoruz eskisi kadar

Sağol Tubacım bu gece bı denıyeyım bakalım 4.30 da uyanıp verıcem mamasını.
Sağol tulaycım o gunu buyuk bır umutla bekliyorum.Hasret kaldım uykuya.

Kızlar ben epsılon yayınlarının (Bebeğinizin ılk Yılında Sizi Neler Bekler) adlı bır kıtap okuyorum.Super bırsey sıddetle tavsıye ederim.Cok faydalı bılgıler var içerıüinde.Arlene Eisenberg ve 2 yazara ait.

Arkadaşlar merhaba, herkes iyidir umarım, ben pek giremedim bayramda , yoğunluktan,
çok geçmişi okuyamadım ama ,
hasta olanlara geçmiş olsun, doğumgünü olanlara mutlu yıllar,
Arnavut , ceylinim sizlerde hoşgeldiniz, bende yeniyim Emel ismim
Arnavut çok or olmuş doğumun canım, anne olmak ne kadar zor

Kızlar dün gece Yusuf Kayra 12 de uyudu sabah 7 buçukta kalktı maşallah, gece uyandırmalımıyım hala? ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum ben , büyüdüler çünkü artık yenidoğan sınıfını geçtiler

Zeytinyağı çok iyi geliyor ben veriyorum sık sık,
Birde su içmiyor demiş ya bir arkadaşımız hatırlayamadım ismini şimdi, zaten günde 10 cc içmesi gerekiyor diye biliyorum ben üzme kendini canım
neyse oğluşum uyurken ben biraz karnımı doyurayım
öptük hepinizi

pinarcim oh ne güzel işin bitmiş :) anam sende amma ütü yapiyorsun :))) ayedas seninle gurur duyuyor :lepi:

canim, serrada su içmiyordu..her verdigim şeyle (meyve,muhallebi,yogurt,corba) yaninda biberonla su veriyorum..biberonun agzinida biraz genişlettim..o cekmese bile damliyor agzina..hem kolay yutuyor yedirdigimi hem su içmiş oluyor..böyle böyle alişti suya..şimdi günde yaklaşık 100-150cc içiyor..

armutu bugun bende verdim bakalim inşaAllah işe yarar..zaten dün fark ettim ben meyveyi hiç sade vermiyorum..ya mamasina ya yogurduna katiyordum..dünden beri sade veriyorum..ve pütürlü veriyorum..inşaAllah defnoş kabiz felan olmaz..cok sinir edici..hem onun için hem anne için..

okuyalim canim onuda şu elimdeki bitsin

canim doktorlar ek gidalara basladiktan sonra içebildigi kadar su verin diyorlar..özellikle muhallebi yiyenlere..susatiyor cünkü

afiyet olsun canim

Ne güzel keyifli bir bayram olmuş sizin için.Ek gıdalarada geçmişsiniz hayırlı olsun maşallah durucuğa

Geçmiş olsun tatlım yaa ben cevap yazana kadar doktora gitişsin bile bişey yokmuş çok şükür.Gezmeler çok yaramıştır kesin ohh mis gibi boğaz havası zemuszemus

Bir gezginci daha zemuszemus benim oğlanda çoğu zaman yapıyor bütün gün bizi görmekten yabancılıyorlar heralde.Biz Pınarımla bir türlü gidemedik caddeye sen gezmişsin ne güzel.

Hayırdır Bengicim noldu oğluşuna merak ettim.İşe başladınız bugün bende haftaya perşembe başlıycam bakalım nasıl olcak içim hala buruk mafoldumben

opuyorumnanaktan

Pes ne insanlar varya onlaramı sorcakmışsınız klava: iyi demiş müdüründe helal olsun

Ay kıyamam kuzuma ben zaten nazardan çok korkarım allah kem gözden korusun kıskanmasa bile kimi insanın gözü değiyor işte

günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))

Geçmiş olsun kuzucuğuma allah şifasını versin

Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:

:lepi: seni seçtik birinci oldun süperde varmı bi hediye falan yada forumlarda resmin faana yayonlanacakmı sırnaşık şey yapsınlar birşey böyle kuru kuruya olmaz.

öyle canım herşey onlar için
hayırlısı ilk gün olduğu için böyle öğrencilerimi görünce unuturum sanırım

İnşallah tatlım ya benimde 1 haftam kaldı şimdiden stres bastı.

Hemen alayım tatlım saol. vereliniortak Bakayım netten şimdi.

Merhaba Kızlar;hihoyyyt

Bizimde bayramımız çok hareketli geçti.1 gün benim tarafa gittik.2 gün uğurun akrabalarına.3 günde misafirlerimiz vardı yağız için gelen oldu.Bu arada Eşim çok rahatsızlandı.:sinifsinif:Serum iğneler falan hala toparlayamadı.Kaynanamda aynı şekilde hastanelik oldu.Bu bayram hastalıktanda başımızı kaldıramadık.:bbo:

Böyle işte gelen giden gezmeler olunca siteye girme fırsatım olmadı.Birde bu hengamede oğluşumun bayramlıklarıylada resmini çekemedim.mafoldumben

geçmiş olsun sibelcim.birden bire mi rahatsızlandı

Saol canım birdenbire mide bulantısı oldu kusma ishal ikisindede aynı belirtiler toparlayamadılar hala valla :sinifsinif:

Bu arada konuşmuştuk ya hani bişey için ben haftasonu o işi halledicem telde konuşalım olurmu?

sibelcim çok çok geçmiş olsun canım.tamam canım sen bana çağrı atarsan ben seni ararım.eşin falan bir iyleşssinde biran önce.

kızlar ben çıkıyorum benim kuzucm çok ağlıyormuş acil eve gidip bakayım acaba br eyrimi ağrıyor sabah çok iyidiya.

Sibel hoşgeldın canım.Gecmış olsun hastalıklarla uğrasmışsınız.Kitabıda al derım.

Tulay hayır olsun yoktur inşallah bırseyı selının.

kızlar merhaba bugün sabahtan öğleye kadar okuldaydım ilk defa kızımdan ayrıldım gerçekten çok zormuş ayrılık allahtan bugün babası da evdeydi sorun çıkarmamış

canım ece de gece pek emmiyor sabaha kadar aç kaldığı oluyor nasıl dayanıyor anlamıyorum gerçi bu ay hiç kilo almadı emmiyo tabi.

hoşgeldin canım ben de yeniyim burda. ben de bütün gece stresten uyuyamadım işe başlıycam diye.

Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:

tebrikler canım süper anne her işi başarıyorsun

ceylin sen de hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…