2009 Mayıs Anneleri

kızlar tülayla görüştüm selin iyiymiş gaz sancısı sanırım gittiğinde uyuyormuş prenses kızı bende merak ettim iyi olmasına çok sevindim

incihan canım ya ıhlamur demişssin
aklıma gelmemişti sağolasın
kaynatıp sade mi vereyim yoksa şekerle tadlandırayım mı acaba
sen bilirsin
shemen yapayım bende
aklınla bin yaşa kız sen

oh selinin bişeyi yokmuş cok şukur :) saolasin banucum haber verdigin için

cincina hoşgeldin canim aramiza a.s.

sibelcim geçmiş olsun eşine ve kayinvalidene a.s.

bende bi markete gidip geleyim kizlar..serranin mamasi bitmiş..mucksss

yaaa böyle demeyin kıskanıyorum vallaha mAŞALLAH BAREKALLAH KUZUMA YA BİZ DÜN GENE 10 KERE FALAN KALKTIK 3 DEN SONRA TABİ BEN BU ÇOCUĞU NAPCAM YA:ecrin_bebek:

Ya bişeydicem kızlar ben hero bayby armutlu muzlu elmalısını aldım ama ondada devam mamasıyla karıştırın yazıyor ben hiç bakmadan aldım tabi emziriyorum mama falan yok nolacak o tek hazırlanmazmı

incihan canım ya ıhlamur demişssin
aklıma gelmemişti sağolasın
kaynatıp sade mi vereyim yoksa şekerle tadlandırayım mı acaba
sen bilirsin
shemen yapayım bende
aklınla bin yaşa kız sen

nedemek canım ya bazen düşünemıyor insan.Demleme usulu yap canım kaynatma ocakta birde sekere fılan hıç gerek yok sade ver tatlım.

nedemek canım ya bazen düşünemıyor insan.Demleme usulu yap canım kaynatma ocakta birde sekere fılan hıç gerek yok sade ver tatlım.

çok sağol cnm
Allah bir kere değil bin kere razı olsun
hemen gidiyorum yapayım da içsin bi an önce kuzum
biraz da ütüm var onları yapayım hazır annem bendeyken
akşam uğrarım yinea.s.

selam kızlar ben geldimay ya çok zor kızımdan ayrılmak ama mecbur işte
alışıcaz zamanlar
bugün kalkmış çorbasını içmiş sütü içmiş uyumuş ben geldim emzirdim
maşallah kuzuma babannesini hiç yormamış

aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz

seline üzüldüm iyi olmasına da sevindim şükür bişeyi yokmuş

beyazcım zeynebin nesi var güzeli ıhlamuru dene bakalım inşallah işe yarar

Oyyy işlerimi bitirdim çok şükür. Kızım uyurken yemeğimi yaptım. O uyanınca yanıma aldım konuşa konuşa ütümü yaptım. Yerleştirdim. Şimdi kuzumda şekerleme uykusu yapıyor. O arada pilavımı yapayım bari yerimseniben

selaaamm... şükür kavuşturana... kaç zamandır bilgisayarım bozuktu hiç giremedim kızlar yaa çok özledim beee...... herkes iidir inşallah ben bi geçmişe bakim ama çok birikmiştir hızlı hızlı geçiyim bari...

kızlar aşkı memnuya bakıyorum da reklam çıktı. az da burda takılayım dedim.

birsen canım tabrik ederim:)) sen bizim gönlümüzün birincisisin!:lepi:

ya benim kuzu hiç su içmiyor. hemen midesi bulanıyor,yüzünü eşkitiyor, tükürüyor filan. ama beni emiyor ya arada ondan mı acaba??

bugün bende öğlene kadar yoktum kuzumun yanında,okuldaydım. ama babası evde olunca aklım kalmadı, babası çok iyi bakıyor

esen nasılsın canım? okulda ilk gün nasıldı? özlemiş misin öğrencilerini? bugün bende gittim, yerime ücretli öğretmen daha gelmemiş. kitaplarını filan dağıttım. yarın için sevk aldım. önce 20 günlük rapor alıcam inşallah. ekim 15'te de ücretsiz izin!:lepi: kuzumla başbaşa 4 ay daha:sm_cool:

okul ilk gün iyiydi canım çok özlemişim veletleri yaaa:))

saçma sapan konuşan veliler dışında diğer tüm velilerim çok güzel karşıladı
ne güzel bende 4 ay kuzumla olmak isterdim ama olmuyor işte nasip
allahtan babanne güzel bakıyor
bugün eve geldim balkon yıkanmış kiler toplanmış çamaşır katlanmış hihoyyyt
kızımda çorbasını da içmiş sütünü de maşallah nazar

selam bacılarım sonunda fırsat bulabıldım bayram telaşası bıttı eşim grıp oldu dunde kuzularımın ıkısınede bulastı bugun burak ıyıce tıkantı goturdum dr cok kotu degıl dedı antıbıyotık gerekmez dedı balgam sokturucu verdı bıde aferin ıcır dedı burnu akıyor onun zaten dogustan burun delıklerı kucuk oldugundan bıde burnunda kemık oldugundan zor nefes alıyordu sımdı cok zorlanıyor hıc uyuyamıyor nazlı ona gore daha ıyı en azından nefs alıyor cok moralım bozzuk ya mıdem agırmaya başladı stresden

esencim iyiym cnm... doruk la uğraşıyorum, son bir haftadır huy değiştirdi resmen akşam 9da uyuyan çocuk uyumaz oldu, kucak sevmeyen çocuk kucak manyağı oldu noldu bu çocuğa anlamadım hiç. sürekli kucağında gezdir beni diyor napcam bilemiyorum çok yoruluyorum....

semracım çook geçmiş olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…