Merhaba Kızlar;hihoyyyt
Bizimde bayramımız çok hareketli geçti.1 gün benim tarafa gittik.2 gün uğurun akrabalarına.3 günde misafirlerimiz vardı yağız için gelen oldu.Bu arada Eşim çok rahatsızlandı.:sinifsinif:Serum iğneler falan hala toparlayamadı.Kaynanamda aynı şekilde hastanelik oldu.Bu bayram hastalıktanda başımızı kaldıramadık.:bbo:
Böyle işte gelen giden gezmeler olunca siteye girme fırsatım olmadı.Birde bu hengamede oğluşumun bayramlıklarıylada resmini çekemedim.mafoldumben
yaaa böyle demeyin kıskanıyorum vallaha mAŞALLAH BAREKALLAHKUZUMA YA BİZ DÜN GENE 10 KERE FALAN KALKTIK 3 DEN SONRA TABİ BEN BU ÇOCUĞU NAPCAM YA:ecrin_bebek:
selam bacılarım sonunda fırsat bulabıldım bayram telaşası bıttı eşim grıp oldu dunde kuzularımın ıkısınede bulastı bugun burak ıyıce tıkantı goturdum dr cok kotu degıl dedı antıbıyotık gerekmez dedı balgam sokturucu verdı bıde aferin ıcır dedı burnu akıyor onun zaten dogustan burun delıklerı kucuk oldugundan bıde burnunda kemık oldugundan zor nefes alıyordu sımdı cok zorlanıyor hıc uyuyamıyor nazlı ona gore daha ıyı en azından nefs alıyor cok moralım bozzuk ya mıdem agırmaya başladı stresden
ben geldimm havuzlu hana gittim bugünn çocuklara uyku tulumu aldım
birer tane kadife pijama takımı aldım...birer tane siboşun tulumunun elt üstlü takımı vardı ondan aldım
ikitane yakalık aldım...4 tane uzun kollu penye üst aldım ikitane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi aldım
babsından sıfıryaka yarımkollu atlet aldım.....:))
eve geldik aman yaa kafam kazan gibi evim çok dağnık kızlar bir makina astım bir makina kurupştu topladım...katlacak sepette duruyor ev dağnık kaçıyor ipin ucu kafayı yiyecem sadece bulaşığı çamaşıra yetişiyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum....şuan ömer uyudu aliş uyanık bağrı babası bakıyor
yarın öğlen cerrahpaşadayız önce cerraha görüncekler sonra çocuk doktoruna gidecek bitmek bilmeyen
öksürükler için ömerim bugün mama yerken öksürmeye başaldı şar diye kustu çocuğum sonra gevşedi bir tabak muhallebi yedi....balgamlı kusmuştu .......
selam kızlar ben geldimay ya çok zor kızımdan ayrılmak ama mecbur işte
alışıcaz zamanlar
bugün kalkmış çorbasını içmiş sütü içmiş uyumuş ben geldim emzirdim
maşallah kuzuma babannesini hiç yormamış
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz
seline üzüldüm iyi olmasına da sevindim şükür bişeyi yokmuş
beyazcım zeynebin nesi var güzeli ıhlamuru dene bakalım inşallah işe yarar
semrosum gecmis olsun canim yaaainşaAllah atlatirlar biran öncee a.s.
aysuncum oyna iyice yorulsun..bide karnini iyi doyur..belki doymuyordur..bildigim kadariyla sen sadece emziriyordun..
selaaaaaaam herkes uyuyormu KURTLARIM vardı bu gece giremedim tam yatıcaktım kız uyandı dün gece hiç uyumadı sabah 6 da uyudu ama ben 7 de işte olmalıydım ve uykusuz işe gittim çok zor oldu sonra ta 2 de kalkmış anladı gideceğimi diyorum bu gecede 3 e kadar uyutamazsam anneme vercem yoksa mumya olurum valla.
hasta olan bebişler var sanırım Acil şifalar kuzucuklarıma öptüm sizleride
valla dayanıyorumda 2 gün beni aşar tatlım ya o kadar dayanamam öpüyorum seni ve oğluşunu şu kızı bi uyutmaya çalışayım
merhaba kızlarr sizi çok özledim uzun zamandır giremedim işe başladım malesef ve 2 gündür kızım hasta gözü burnu akıyor yavrumun dr.ventolin diye bir şurup verdi onu veriyoruz umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım hepinizi öpüyorum
hayırdır canım ne yaptılar ki kaana yeni kendine geliyor(
yarın okul baslıyor bi yandan istiyorum çalışmayı özledim bi yandan istemiyorum kızımı bırakmak zor geliyor
kafam karışık yani
seninde hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılına.s.
selam canım
slm kızlar
bana msj atan arkadaşlarım
sibel,fulya,burcu,gülşah
sizlerden özür diliyorum cvplayamadım çünki tel. bozuk bayram boyuncada kapalıydı kusura bakmayın..
gülhancım bayramının güzel geçmesine sevindim tatlım..
esencim geçmiş olsun cnm ay o tıkanma bendede oluyo çok acayip dimi??
bengicim çok dertli söylendin ama sebebibi anltmdın çocugu çok u hırpaladılar??
eftalyasu merhaba tatlım..
kabız bebelere geçmiş olsun da ben meyve verince hemn yapıyo benm kızım maş. helede armut verim bez taşıyo :sinifsinif:
ahh bılmıyom gulhanım yaaaa haklısın kımsecıkler ıstemıcek bızı...kaydirigubbakcemile3
esencım hıc hatırlatma orasını...ama alışcxaz bırakmaya kuzucukları:ecrin_bebek:
ah BENGICIM bız ek gıdaya tam gecmeden bole olduk annem eelma suyu yapmıstır dıo kı ben tatırmak ıcın werdım yanı dr tatlara alışsın dıe ufaktan basla meyva suyuna demıştı wermeseydım keske(
EFTALYASU hosgeldın cnm..
bazı veliler öyle oluyor canım bırak ya hayret bi şey müdürün de iyi cevap vermişay benim eşiminde yarın doğumgünü bende öyle bir atraksiyon mu yapsam
yada galatasarayın bir golünün videosunu mu indirsem acabakaydirigubbakcemile3
o da bana yapmıştı odun
neyse yarına kadar düşünürüm
ay evet yarın iş başı öğrencilerimi de özledim ama velilerimin bazılarına sinir oluyorum
gecen sene tüp bebek denemesi yaptığımda
arkamdan tüpbebek yapmanın sırasımı şimdi diye konuşmuşlar çok sinir oldum müdüre şikayet falan etmişler müdürde çocuk yaparken size mi sorucak demiş
aaa maç yorumlarına bayılırım ben bizimki izlemez ben izlerim :)allahım ne insanlar var ya..
kendilerini veli degil paşa zannediyolar..
tam sabır işi valla direk cennetliksin esenkaydirigubbakcemile3 inş.
valla biz babamıza yaptık hoşlandı.. boşver gs falan çoluk coguga karıştılar böyle kutlamak daha güzel..
maç olaylarına uyuzum zaten benmkide hasta gsli duyunca ürperiyorum resmen busene ligtv aldı banada mutfaga ufak bi tv sen burdasın ben plzmada diyo yandımki ne yandım hele yorumlar yokmu deliriyorum resmen..
kıyamam ya nazar değmiş onaaaaselam kızlar tüm bayram evdeydik birkaç arkadaş dışında gelen giden yoktu hoş bizde gitmedik.bugün gezmeye gittik bişeyler yedik geldik bu gece annem geliyor dün arkadaşım geldi kızı 1.5 yaşında Türkiz kaç kilo dedi dedim 7 ay dediiiiii benim kız 9.5 kilo ne şişman yiyor heralde benim kız hiç yemiyor falan onlar gitti Türkiz bi kustu sonra bidaha hiç bişey yemedi geceden beri ağlıyor uyumadı biraz önce 50 cc mamayı zorla yedi uyudu yavrum dışarıda ondan çıkardık rahatlasın diye.millette ne göz varya
hayırlı olsun canımay ben geldim kimse yok
eşim beni boğaza yemeğe götürdü çok güzel geçti sahilden geze geze geldikhihoyyyt
şimdi minnoşu uyutuyorum emdi ama uymamak için direniyor yarın öğlen okul var
kimse yok bende yatam bari
maşallah ya banucum kızın gittikçe güzelleşiyor yakında bir afeti suzan olacak :)
günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))
kıyamam geçmiş olsun yaGünaydın kızlar
naılssınız?
hasta bebişler varmış galiba geçmiş olsun hepsine
geçmişi çok okuyamadım
bayramdada giremedim zaten pek
eşim evdeydi ve bayram ziyaretleri derken
fırsat olmadı
benim kuzu da hastalandı oraya buraya ziyarete giderken:1no2:
burnu akıyor
öksürüyo hapşuruyo
hiç keyfi yok
bütün gece uyumadı ağladı
2 gündür yavrum ya
arabamız yokken dolaştık milleti zar zor hasta ettik kuzumu
bugün aşıları var
acaba yarın mı yaptırsam biraz kendine gelse kuzum diyorum
karar veremedim
offfff
ne zormuş yaw
keşke ben hasta olsaydımmafoldumben
tebrikler canıııııııımmmmmm yakışırAyın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
offf gitsin artık bu kız yaaatutkuncum rahatladım tatil iyi geldi kızlarım eşimle birlikte dolu dolu üç gün geçirdik eltim görümcem için onu sildim ben öyle biri yok diyor evlense bile düğününe gelmem diyor tatlım bu durumda beş eltiyiz en safı benim sanırım iyilikten iyilik doğar diyorum tesellim bu aralıktada gitmezse eşime kesin bir şekilde boşanacağımı söyledim gözünü bu sefer fena korkuttum gibi bakalım şaka bir yana iki çocuğum var boşanmak en son çare
beyazcım günaydın canım geçmiş olsun tatlım hava değişimi hasta mı etti bebeğimi kıyamam tatlım bence bir kaç günden birşey olmaz biraz iyi olsun öyle yaptır canım aşısını
atlatıcaz canım 1-2 hafta geçsin alışırızgünaydın durucum:))
banucum çok hoş görünüyorsun tatlıma.s.
birsencim tebrikler güzelim
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben işe gidecem çok gerginim nedense sanırım ilk gün diye neyse atlatırız herhalde
bugün eşimin doğumgünü eve gelince güzel bir yemek ardından da pasta yapıcam
zor bi doğum olmuş benimki de zor oldu ama bu kadar değildi çok gçmiş olsunSİzlerİ tanımak Çok gÜzel oldu yenİ arkadaŞlar edİnmek Çok gÜzel gebelİkveannelİktede bİr sÜrÜ arkadaŞım var hatta yÜz yÜze gÖrÜŞtÜklerİm bİle oldu... Burda olmaktandan mutluyum artık bİraz bİraz ÇÖzdÜm sİteyİ
evet benİm kayınvalİdem bakıyor eltİmİn 3 yaŞındakİ kızınada bakıyor allahtan eltİmİn kızı benİm kızıma bİ zarar vermİyor aksİne Çok İlgİlİ memesİnİ fln verİyo aĞzına aĞladıĞı zmn tesellİ edİyor fln gÖzÜm arkada deİl yanİ. Arada bİ anneme gİdİp kalıyoruz 1 hafta k.vlİdem dİnlensİn dİye İŞte Öyle bÖyle bÜyÜcecek acelecİ kızım benİm..
Bu arada ben 31+6 da raporumu almaya gİttİm ÇalıŞacaktım kadın bana senİn kasılmaların var ben senİ ÇalıŞtırmam dedİ 32 hafta ÇalıŞamaz raporu verdİ ve ben akŞamına sancılandım hsataneye gİttİm kendİ drm bİle ŞaŞırdı sen kendİnİ yormuŞun seİn kasılman fln yoktu dedİ. GerÇktende rapor İŞlemİ İÇİn gÜmrÜkten konaĞa kadar yÜrÜmÜŞtÜm o yÜrÜmek benİ mahvettİ. Allahtan aÇıklıĞım yoktu sadece sancım vardı.. 1 ay annemde kaldım pre...r dİye bİ İalÇla kızımın karnımda kalmasını saĞladı drm. Ama benİm zİllİ 36+3 de akŞam vaktİ atak yapıp 36+4 de doĞdu. Çok zor bİ doĞum oldu epİdural normaldİ ama pek normal deĞİldİ ıkınamadıĞım İÇİn bastırarak doĞurttular mahvoldum vajİnamda varİsler oluŞmuŞ hamİlelİkte doĞumda onlar patladı İÇlİ dıŞlı Çok dİkİŞlerİm vardı dİkİŞler 15 gÜnde İyİleŞtİ ama kaburgalarım 2 ay aĞrıdı nerdeyse.. Of Çok uzun yazmıŞım neyse geÇtİ gİttİ meleĞİm kollarımda Şİmdİ allahıma Çok ŞÜkÜr.
evet canım başladım ben deeeegünaydin kizlar a.s.
ceylinim arnavut hoşgeldiniz aramiza kizlar a.s. maşaAllah bebişlerinize
banucum maşaAllah duruyaaa cok tatli olmus cadisende düşman catlatir haldesin kiz bi maşaAllahta sanaa
tülaycim günaydin tatlim :) selincik nasil?
birsencim tebrikler canim a.s. bebişleride hastaneye götürcekmişin..inşaAllah biran önce gecer su hastaliklari yaa..
beyazcim zeynebede cok gecmis olsun ya..sen bugun hiç çikma..sicak sicak dursun kuzucuk evde..yarin vurdurursun
esencim canim hayirli olsun ögretim yili a.s. gerginliğin ilk gün olmasindandir muhtemelenAllah yardimcin olsun bitanem
tutkuncum seninde Allah yardimcin olsun canim..hem iş,hem ev hem bebiş..eviniz tekrar hayirli olsun canimumarim çooook mutlu olursunuz
bengicim galiba sende bugun basliyorsun calişmaya..yanliş anlamadim umarim :) Allah yardimcin olsun tatlim
çok hamaratsın yaaaa bi de çiftlik idare ediyorsun bu kadar işle süpperrrefem bize gelince..dün cok yoruldum..23 gibi anca oturdum..ama her işimi yaptim :) çamasir,temizlik,yemek,ütü,yerleştirmek vs :) bugun bi çamasirim ve bulaşiklarim vr :) he tabi bide coook sevdgim yemek işi var :umursamaz:
bebişim hala kabiz..dün poposuna zeytinyagi sürdüm..biraz yapti..bugunde armut verdim..ben meyveyi pek tek vermiyordum..artik sade veriyorum..belki böyle işe yarar..bugun kayisi ile kuru erik alip kaynatcam..bikaç günde ondn vericem..bazi kizlarda ek gidaya baslaninca kabizlik olurmus..ayaklanana kadar sürebilirmiş..benim kizda onlardan herhalde..napalim ciktigi kadari kardir ugrascaz artik :)
zeytinyağı içirceylin cnm teşekkürler cnm
kızlar ya ıhlamur dışında bebeklere öksürük için ne iyi gelirr
drum bana 4 saati geçmesin dediKızlar dün gece Yusuf Kayra 12 de uyudu sabah 7 buçukta kalktı maşallah, gece uyandırmalımıyım hala? ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum ben , büyüdüler çünkü artık yenidoğan sınıfını geçtiler
pinarcim oh ne güzel işin bitmiş :) anam sende amma ütü yapiyorsun :))) ayedas seninle gurur duyuyor :lepi:
canim, serrada su içmiyordu..her verdigim şeyle (meyve,muhallebi,yogurt,corba) yaninda biberonla su veriyorum..biberonun agzinida biraz genişlettim..o cekmese bile damliyor agzina..hem kolay yutuyor yedirdigimi hem su içmiş oluyor..böyle böyle alişti suya..şimdi günde yaklaşık 100-150cc içiyor..
armutu bugun bende verdim bakalim inşaAllah işe yarar..zaten dün fark ettim ben meyveyi hiç sade vermiyorum..ya mamasina ya yogurduna katiyordum..dünden beri sade veriyorum..ve pütürlü veriyorum..inşaAllah defnoş kabiz felan olmaz..cok sinir edici..hem onun için hem anne için..
ya ben su vermiyorum biz de 2 gün oldu sütlü pirinçliye başlayalı drum bi takvim verdi ek gıdaya geçiş için su verme dedi anne sütü ver yeter dedi hemen arkasından ama içmezse sütü verebilirsin dedicanim doktorlar ek gidalara basladiktan sonra içebildigi kadar su verin diyorlar..özellikle muhallebi yiyenlere..susatiyor cünkü
afiyet olsun canim
Saol canım birdenbire mide bulantısı oldu kusma ishal ikisindede aynı belirtiler toparlayamadılar hala valla :sinifsinif:
Bu arada konuşmuştuk ya hani bişey için ben haftasonu o işi halledicem telde konuşalım olurmu?
slm kizlar.. ya 2 sorum olacak sizeee.. birincisi benim oglumda pek su icmiyo sevmiyooo tükürüyo verdigimdee islatiyo üstünü...nasil alistirabilirim acaba yaaaa..malum ek besin aliyor icmesi lazim...ikincisi ise dogdugundan beri saclarinda kepek cikiyor badem yagi denedim dr tavsiyesi ile ama gecmedi .dr gecer dedi ama 5. aya gircez daha tIKK yokk..herhangi bir yöntemi olan varmi aranizda ,söyyle tamamen ciksin saclarindann..kizimda hic yoktu ama oglumdaaa var simdi bu kepege benzeyen seyy.. yardimci olursaniz sevinirim ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?