2009 Mayıs Anneleri

ben geldimm havuzlu hana gittim bugünn çocuklara uyku tulumu aldım
birer tane kadife pijama takımı aldım...birer tane siboşun tulumunun elt üstlü takımı vardı ondan aldım
ikitane yakalık aldım...4 tane uzun kollu penye üst aldım ikitane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi aldım
babsından sıfıryaka yarımkollu atlet aldım.....:))

eve geldik aman yaa kafam kazan gibi evim çok dağnık kızlar bir makina astım bir makina kurupştu topladım...katlacak sepette duruyor ev dağnık kaçıyor ipin ucu kafayı yiyecem sadece bulaşığı çamaşıra yetişiyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum....şuan ömer uyudu aliş uyanık bağrı babası bakıyor

yarın öğlen cerrahpaşadayız önce cerraha görüncekler sonra çocuk doktoruna gidecek bitmek bilmeyen
öksürükler için ömerim bugün mama yerken öksürmeye başaldı şar diye kustu çocuğum sonra gevşedi bir tabak muhallebi yedi....balgamlı kusmuştu .......

geçmiş olsun canım, hem hastayla hem çocukla uğraşmak daha da zor , Allah şifa versin

yaaa böyle demeyin kıskanıyorum vallaha mAŞALLAH BAREKALLAH KUZUMA YA BİZ DÜN GENE 10 KERE FALAN KALKTIK 3 DEN SONRA TABİ BEN BU ÇOCUĞU NAPCAM YA:ecrin_bebek:

Sağolcanım, akşam 8den sonra oyna, yor, uyutma, gezdir evde , 10 gibi karanlık odada oynaşmaya devam edin :) uyuması gerektiğini anlasın, hala uyumassa küvete sıcak ılık su doldur, başının altından tut yüzdür , ılık su rahatlatır, emzir , kesin uyur, ben birde gece battaniyeye sarıyorum, hem üstünü açamıyor , hemde kollarını kıpırdatırken uyanıyordu, böyle uykusu bölünmüyor
acemi anneden tavsiyeler :1hug:

canım çok geçmiş olsun, ıhlamur iyi geliyor gerçekten ,yusuf kayrada yeni yeni iyileşiyor , başının altını yükselt dedi doktor daha kolay nefes alır dedi

havalar soğudu ya bebişler üşütmeye başladı , geçmiş olsun canım Allah şifa versin
birde tebrikler alkisalkisalkis

cnm soğuk algınlığı var
bayramda hava soğuktu gezerken hasta ettik çocuğu
biraz ıhlamur içirdim ılık ılık
bide terledi
inş düzelmiştir

iyi geceler kızlar hasta bebislere sifa diliyorum
bende 2 gundur kafayı sıyırtmak üzereyim oğlusum öyle bir huysuzlastıkı anlatamam devamlı aglıyor uyuyamıyor hemen bı derdımı var acaba cok kotu oldum ıns eskı halıne doner bıde bayramda her goren cok usluymus deyıp durmustu nazarmı deydı acabakı
bıde oglumun nerdeyse dogduguından berıdır burnu tkalıydı ama ıyıce arttı uyurken tıkanıyor bazen sf aldım damlatıyorum ama acaba genız etı falanmı varkı drda 6.aydan once bısey yapılmaz dedi soğuk buhar makınasıda acıyorum ınsallah rahatlar ya
sızler nasılsınız kızlar ozledım sızı beeee

semrosum gecmis olsun canim yaaa inşaAllah atlatirlar biran öncee a.s.

aysuncum oyna iyice yorulsun..bide karnini iyi doyur..belki doymuyordur..bildigim kadariyla sen sadece emziriyordun..

birsencim hayirli olsun güle güle kullansin totikler a.s.

esencim hadi hayirl olsun tatlim tekrar a.s.

aysecim sende evine hoşgeldin

e banada hayirli geceler :) uyuyayim artik :) görüşürüzzzzz opuyorumnanaktan

semrosum gecmis olsun canim yaaa inşaAllah atlatirlar biran öncee a.s.

aysuncum oyna iyice yorulsun..bide karnini iyi doyur..belki doymuyordur..bildigim kadariyla sen sadece emziriyordun..

cnm uykusu gelıyor ama dalamıyor ıyıce sınırlenıyor cnm mama vermıyorum ama 10 gundur meyve verıyodum hero babynın muhallebısını vermeye basladım herzamankı gıbı benı emıyor sonra onlarıda yıyordu acaba dengesını mı bozdumkı yaaa bıraz dahamı bekleseymısımmafoldumben sırf meraktan salı yola cıkcam alıssın rahat gıderız dıyodum ya daha huysuz yaptım
ıyı uykular tubacımkaydirigubbakcemile

selaaaaaaam herkes uyuyormu KURTLARIM vardı bu gece giremedim tam yatıcaktım kız uyandı dün gece hiç uyumadı sabah 6 da uyudu ama ben 7 de işte olmalıydım ve uykusuz işe gittim çok zor oldu sonra ta 2 de kalkmış anladı gideceğimi diyorum bu gecede 3 e kadar uyutamazsam anneme vercem yoksa mumya olurum valla.
hasta olan bebişler var sanırım Acil şifalar kuzucuklarıma öptüm sizleride

cnm hosgeldın a.s.senı gıdı vadıcı
cnm ınsallah bu gece uyursun zor olur ben dusunemıyorum ıse gıttıgımı uykusuzluga hıc tahammulum yok ama bakcaz artık

BİRSEN BİRSEEEEN BİRSENNNNNNNNNN TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM EDİTÖRLÜĞE ADAYLIĞINIDA KOYSANA YAKIŞIR VALLA
ARNAVUT hoş geldin canım
ilgincim zamanla herşey düzelir sen vazgeçme söylediğinden ama boşanma sadece blöf olarak kalsın sen bir annesin artık babasız çocuk büyütülmez.
tylon nabersin?
Aysun senin oğlan iyiydi nazara gelmiş canım ya

valla dayanıyorumda 2 gün beni aşar tatlım ya o kadar dayanamam öpüyorum seni ve oğluşunu şu kızı bi uyutmaya çalışayım

slm kizlar.. ya 2 sorum olacak sizeee.. birincisi benim oglumda pek su icmiyo sevmiyooo tükürüyo verdigimdee islatiyo üstünü...nasil alistirabilirim acaba yaaaa..malum ek besin aliyor icmesi lazim...ikincisi ise dogdugundan beri saclarinda kepek cikiyor badem yagi denedim dr tavsiyesi ile ama gecmedi .dr gecer dedi ama 5. aya gircez daha tIKK yokk..herhangi bir yöntemi olan varmi aranizda ,söyyle tamamen ciksin saclarindann..kizimda hic yoktu ama oglumdaaa var simdi bu kepege benzeyen seyy.. yardimci olursaniz sevinirim ...a.s.

merhaba kızlarr sizi çok özledim uzun zamandır giremedim işe başladım malesef ve 2 gündür kızım hasta gözü burnu akıyor yavrumun dr.ventolin diye bir şurup verdi onu veriyoruz umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım hepinizi öpüyorum

gecmiş olsun tatlım ıns ıyılesır kuzun kısa surede sanada kolay gelsın

kızlar okudum okudum sonuna gelemdim ne çok konuşmuşsunuz
öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum

beni kızdıran olayı anlatayım
kayınvalideme gittik eşimin eniştesi halası gelmiş kendi annem falan da vardı iki saniye odadan çıktım sen al çocuğu baş aşağı çevir bi de poposuna vur
benim oğlum zaten her şeyden çok korkar ağlaya ağlaya mahvoldu çocuğum
kusması da şiddetlendi 3 gün çocuk çığlıklar atarak uyandı bütün uykularından bi şeyler yaptık geçti şükür korkusu
babam demiş ne yaptın sen biz onu tutmaya çekiniyoz bengi görmedi iyi ki görse 3 yıl yanına yaklaştırmaz çocuğu. böyle işte çok sinir oldum
bazı veliler öyle oluyor canım bırak ya hayret bi şey müdürün de iyi cevap vermiş
aaa maç yorumlarına bayılırım ben bizimki izlemez ben izlerim :)
kıyamam ya nazar değmiş onaaaa
hayırlı olsun canım

günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))
maşallah ya banucum kızın gittikçe güzelleşiyor yakında bir afeti suzan olacak :)
kıyamam geçmiş olsun ya
Ayın üyesi anketi - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayın birincisi benim kızlar ilan edilmiştir resmi olarak:lepi::teytey:
tebrikler canıııııııımmmmmm yakışır
offf gitsin artık bu kız yaaa
atlatıcaz canım 1-2 hafta geçsin alışırız
zor bi doğum olmuş benimki de zor oldu ama bu kadar değildi çok gçmiş olsun
evet canım başladım ben deeee (((
çok hamaratsın yaaaa bi de çiftlik idare ediyorsun bu kadar işle süpperrr
ceylin cnm teşekkürler cnm

kızlar ya ıhlamur dışında bebeklere öksürük için ne iyi gelirr
zeytinyağı içir
oda nemlendiricisini çalıştır uzun süre
göğsüne ıslak havlu koy ben öyle yaptım
drum bana 4 saati geçmesin dedi
kardeşim de şekeri düşer uzun süre aç bırakma dedi bilmiyorum ben uyandırıyorum

canim doktorlar ek gidalara basladiktan sonra içebildigi kadar su verin diyorlar..özellikle muhallebi yiyenlere..susatiyor cünkü

afiyet olsun canim
ya ben su vermiyorum biz de 2 gün oldu sütlü pirinçliye başlayalı drum bi takvim verdi ek gıdaya geçiş için su verme dedi anne sütü ver yeter dedi hemen arkasından ama içmezse sütü verebilirsin dedi

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
herkese günayddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn okul GİDECEĞİM BİRAZDAN çok zor be bırakıp gitmek

sarı sarı mı
eğer öyleyse şampuanını değiştir ve yıkamadan önce yarım saat zeytinyağı sürüp bekle tara banyodan sonra da tara bizim üç seferde tamamen geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…