2009 Mayıs Anneleri

Çok geçmiş olsun tatlım bizde bu bayram hastalıktan yakamızı kurtaramadık valla.Kısa zamanda iyileşir inşallah kuzularım :teselli:

Ohh ne güzel tatlım keyfini çıkar ben haftaya başlıyorum :sinifsinif:

Güle güle kullansın kuzular bende kışlık alışveriş için havuzluhana gidicem cumartesi günü

Canım Tubanın dediği gibi aç olabilirmi diye düşünüyorum sütün vardı bildiğim kadarıyla ama aralarda azalabilir ve sen anlamamış olabilirsin.Muhallebi veriyomuşsun gerçi,sadece muhallebi ve meyvenin rahatsız edeceğini sanmıyorum.Ek gıdanın ağır gelip gelmediğini anlamak için bir gün verme bakalım ozamanda uyumazsa ek gıdayla alakalı değildir.Belkide gazı olabilir arada hala oluyor bebişlerde.Babuline vermeyi denesen

Allah yardımcın olsun tatlım gece uyumayan bebek çok zor valla.

Ek gıdaları verirken aralarda versen öyle içer diye düşünüyorum.Gerçi benim oğlan güzel içiyor suyu ama kaşıkla beslerken arada biberonla versen içer gibime geliyor.Kepekler içinde konak tarağı var chicconun bebek yağını sürüp konak tarağıyla tararsan iyi gelecektir.

Geçmiş olsun kuzuna sende işe başladın demek çalışan annelerimiz birer birer döküldü.:gitme:

günnaydın kızlar!
iki gündür evde misafirlerim var girip okuyorum sadece.
BıRSEN TEBRıKLER canım.
hasta olan bebişler inşallah en kısa zamanda iyileşir.
işe başlayan arkadaşlara hayırlı olsun ve Allah sabır versin.

SıBELCıM sen babyslingi kullanıyormusun canım? memnunmusun ? bizm 29unda 4 ay dolacak bende kullanmayı düşünüyorum. erken olmaz umarım.

herkese günaydın. hasta bebeklere tez zamanda şifalar dliyorum. allah kzularımızın yüzünü soldurmasın, hep gülsünler hiç hasta olmasınlar inşallah.
kızım uyumuşken biraz evi toparlayayım. benim zillinin gündüz uykuları yarım saati geçmiyor. nereye koşturacağımı şaşırıyorum o arada. uyanıkken yanımdan ayrılma diyor. ciyak ciyak bağırıyor.

Alıntı:
hattis_85 kullanıcısından alıntı
slm kizlar.. ya 2 sorum olacak sizeee.. birincisi benim oglumda pek su icmiyo sevmiyooo tükürüyo verdigimdee islatiyo üstünü...nasil alistirabilirim acaba yaaaa..malum ek besin aliyor icmesi lazim...ikincisi ise dogdugundan beri saclarinda kepek cikiyor badem yagi denedim dr tavsiyesi ile ama gecmedi .dr gecer dedi ama 5. aya gircez daha tIKK yokk..herhangi bir yöntemi olan varmi aranizda ,söyyle tamamen ciksin saclarindann..kizimda hic yoktu ama oglumdaaa var simdi bu kepege benzeyen seyy.. yardimci olursaniz sevinirim ...

cnm karbonatı su ile köpürt başına sür tara sonra yıka geçiyor...

sibelcim geçmiş olsun tatlım nasılsın eşin ve annen nasıl oldu

Biraz daha iyiler tatlım ya ama ben pek iyi değilim bi halsizlik ve miğde bulantısı var aynı onların belirtileri inşallah bende hasta olmam :Saruboceq:

Canım günaydın kullanıyorum memnunum bu arada baby sling ilk günden itibaren kullanılabiliyor.Doktoruma göstermiştim ben zaten onun tavsiyesiyle aldım sen geç bile kalmışsın senin kızında maşallahı vardı taşıman zor olmaz inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız.........

Günaydınlar

Kolay gelsin zamanla düzenleri oturacak ozaman bu kadar sıkıntıda olmayız diye düşünüyorum

aferin kız babanneye!! bizim babaannemizde 2.döneme ben işe başlayınca gelecek ya, şimdiden kesişiyor benle. "ben sadece çocuğa bakarım,yemek temizlik, bulaşık hiçbişeye karışmam" diyor yaa!! zaten pek sevmiyordum,şimdi iyice gıcık almaya başladımklava:

hoşbuldum canım, büyük bir hızla işe güce giriştim oğluşumun izin verdiği kadarıyla tabia.s

günaydın kızlar nasılsınız.........
günaydın canım. şahsım adına, iyiyim:)) evde işlerim var ama hiçte yapasım yok:1no2:

kolay gelsin canım. ana kucağı yok mu? içine koyup yanında gezdirebilirsin. ben pc başındayken bile öyle yapıyorum, şimdi yanımda anakucağında puset oyuncağı ile oynuyor:dance:

semra, seherim ve hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.

birsencim hayırlı haberle dönersin inşallah!

sibelcim seni atlamışım canım kusura bakma. eşine de çok geçmiş olsun,sende dikkat et kendine aman deyim, anneler hasta olunca herşey daha da zor!!

sibelcim seni atlamışım canım kusura bakma. eşine de çok geçmiş olsun,sende dikkat et kendine aman deyim, anneler hasta olunca herşey daha da zor!!

Saolasın canım ya inşallah daha kötü olmam dikkat etmeye çalışıyorum.Seninde kaynana sömestr de gelecek ha umarım sorun yaşamazsınız.Bizde yarın kaynanamla konuşcaz annem gelecek bakmaya.

yukarıda bahsettim ama sinirim geçmiyor bir türlü. bu bayram tatilinde kaynanatörden iyice gıcık aldım!! hiç sözlü münakaşamız bile olmadı aramızda, yapması gerekenleri,yani görevi olanları da yerine getirdi bugüne kadar. ama her yaptığı,her söylediği bana batıyor bu kadının yaa!!! kötükedihüso

en son bombamız, ikinci döneme oğluma bakmaya geldiğinde hiç bir işe karışmazmış efendim,sadece çocuğa bakacakmış!! be insafsız kadın, ben sabahın 7 buçuğunda gidip 3'te gelecem. o saatten sonra yemeğimi yapacam,bulaşığımı- çamaşırımı yıkayacam, temizliğimi yapacam, ve bunların üstüne oğlumun anne sevgisine ihtiyacı var. onu ne zaman,hangi arada verecem??klava: o ne yapacak ben bunları yaparken, oğluşumla oynaşacak, kucağında hoplatıp duracak!!! benim sinirden kudurmamın yanısıra oğlumun huyunu da değiştirecek!! klava:hem zaten maşallah kızlar, oğlum hiç problem çıkaracak bir çocuk değil. çok uslu.:1hug: yaramaz bişe olsa anlarım belki işe vakit bulamaz diye!!kötükedihüso

ayy çok sinir oldum, yazdıkça yazmışım. kafanızı şişirdim kusura bakmayın. ama neyse memleketten eve gelince ilk iş eşimle konuştum. annesinin dediklerini söyledim. ben katlanamam, ev hanımlığı,annelik,iş kadınlığı yanı sıra bide misafir ağırlayamam dedim. biz ne bulursak onu yeriz,önüne makarna koysam da eşim hiçbişe demez yer,eline sağlık der kalkar. ama annesi olunca bide hergün doğru düzgün yemek yapmak gerekecek. kahvaltı gerekecek ki biz hafta içi kahvaltı yapmayız hiç.
bi bakıcı tutsam 300TL'ye evin işinide yapar yemeğimi de yapar dedim. eşim de hak verdi bana. inşallah iyi bir bakıcı bulabilirsem kaynanatöre yedirecem dediği lafları!!klava:klava:

günaydın kızlarrr ben paşalarımı doyurdum hastaneye gideceğiz ali ile ömerin cerrah muaynesi var bide çocuk dokturna gösterreceğim öksürükleri çok fenaa gece hep uyandılarr

Saolasın canım ya inşallah daha kötü olmam dikkat etmeye çalışıyorum.Seninde kaynana sömestr de gelecek ha umarım sorun yaşamazsınız.Bizde yarın kaynanamla konuşcaz annem gelecek bakmaya.

AYY NE GÜZEL CANIM, bebişine annesi bakanlara çok özeniyorum! benim annemin de gelme şansı olsa,gül gibi bakar kuzuma da ,bize de!!

Bencede bakıcı çok mantıklı 300 lira hemde gayet iyiymiş.En azından dediğin gibi ne bulduysan yersin kafan rahat olur.Bakıcıyada herşeyi söyleyip istediğin gibi yaptırabilirsin.En mühimi güvenebileceğin birini bulmak.

günaydın kızlarrr ben paşalarımı doyurdum hastaneye gideceğiz ali ile ömerin cerrah muaynesi var bide çocuk dokturna gösterreceğim öksürükleri çok fenaa gece hep uyandılarr

Günaydın canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.Önemli bişeyleri yoktur umarım.

cerencim canım bizim şansızlığımız olsa gerek eşimizin ailesinden çektiğimiz sıkıntılar ömrümüzün yarısını götürdü tatlım o nasıl kaynanatörmüş insan kızım sen çalışacaksın ben elimden geldiğince yaparım ev işini yemeği falan der gönülsüz sanırım iyiki konuşmuşsun eşinle canım oda sana hak vermiş inşallah iyi bir bakıcı bulursunuz da yiyenim rahat eder bitanem zor şekercim
bende sabah 8 de çıkıyorum akşam 6 30 da evde oluyorum evde görümce var ama söylemeden iş yapmaz tatlım iki çocuklamı uğraşayım ev işimi iş mi eş mi bende çok doluyum valla ama senin eşin yine anlayışlı yaklaşmış benimki gibi değil

birsencim kolay gelsin sana tatlım

sibelcim bendede iki gündür bulantı var nedense yediklerim mi sinir mi anlamadım dikkat et kendine annelerin hastalanmaya hakkı yok fıstığım

evet canım. burası küçük bir yerleşim olduğu için bakıcı ücretleri büyük şehirlere göre daha uygun. ama dediğin gibi en önemlisi vicdanlı birini bulabilmek.:çok üzgünüm:

yok canım gönülsüz değil, aksine ben bakıcı buldum vs. desem ne diyecek onu bilmiyorum. hem niye gönülsüz olsunki?? hem çok aşırı seviyor melih kaan'ı (ki ben bundan da rahatsızım!) hem de tatile gelicek buraya kadın. ne koca derdi,ne yemek ne de ev işi. hepsini mersin de bırakıp gelip tatil yapıcakklava:

kendi kaynanası zamanında bakıcıya verdirmemiş eşimi güvenipte. onlarda başka şehirdelermiş, konya'dalarmış. 3 yaşına kadar eşime babannesi bakmış. hemde mersin'de. yani 3yıl anne sevgisi almadan büyümüş eşim. o nedenle ben bakıcı buldum sen gelme dediğimde kızılca kıyamet kopacak gibime geliyor. ama çok kararlıyım!!

aslında eşimde ailesine aşırı düşkündür. hiç laf söyletmez. ama bu sefer,tek tek anlattım herşeyi. olan ağzımızın tadı da kaçar dedim. iyiyken kötü oluruz 4 ay aynı evin içinde dedim. anladı durumun vehametini. şimdi iş iyi bir bakıcı bulabilmekte!:Saruboceq::Saruboceq:

canım bebişe bakmak konusunda demedim ben gönülsüz diye iş falan konusunda dedim sadece çocukla ilgilenecek dedğin gibi tatil yapacak benim kayınvalide geçen yıl sekiz ay kaldı bizde ne yağmurla ilgilendi nede ev işi yaptı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi bir bakıcı bulursunuz

kızlar bizimde işler yoğun valla yabancılar iş adamları falan geliyor sürekli kibarlıktan öldüm karşılama merasimi falan sezon bitsede biraz rahatlasam eve gidince halim kalmıyor normalde topuklu giymeyi sevmem boyumda uzun ama böyle günlerde şık giyinmek zorundayım işte bugünde öyle bir gün ayaklarım koptu

tülaycım nerelerdesin kardeşim selinim nasıl dün çok merak ettim selini iyi olduğunu duyunca çok rahatladım şekercim

bizde pazar günü arkadaşlarla günü birlik bir yere gideceğiz beş aile arkadaşımın eşine aynı anda hem böbrek hemde kalp nakli yapıldı türkiyede bir ilk aylarca hastanede kaldı çok zor günler geçirdiler çok şükür şimdi iyileşti onun için kurban kesecekler bizde samimi arkadaşlarla birlikte oraya gideceğiz duruyu götüremem soğuk olur yayla tarafı anneme bırakacağım işi yoksa

kızlar merhaba nasılsınız.biz allaha şükür iyiyiz.kızım dün çok ağlamış ama sanırım gazı varmış bişeyi yok.soran arkadaşlara teşekkür ederim.banucum selinim çok iyi sanada ilginden dolayı ayrıca teşekkür ederim canım .

ah bu kaynanalar. bi tane de bende var. karı koca yalnız yaşıyorlar,emekliler, bekar çocukları yok. gelin bizde kalın çocuğa da bakarsınız dedik kabul etmediler. rahatımızı bozamayız dediler. ben işten ayrılmak zorunda kaldım. annem kalp hastası,şekerde var o da gelemedi. burada da kimsemiz yok, bakıcı da ben istemedim. ben de biraz dertliyim anlayacağınız. allah bütün çalışan annelere kolaylık versin. çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…