selam bacılarım sonunda fırsat bulabıldım bayram telaşası bıttı eşim grıp oldu dunde kuzularımın ıkısınede bulastı bugun burak ıyıce tıkantı goturdum dr cok kotu degıl dedı antıbıyotık gerekmez dedı balgam sokturucu verdı bıde aferin ıcır dedı burnu akıyor onun zaten dogustan burun delıklerı kucuk oldugundan bıde burnunda kemık oldugundan zor nefes alıyordu sımdı cok zorlanıyor hıc uyuyamıyor nazlı ona gore daha ıyı en azından nefs alıyor cok moralım bozzuk ya mıdem agırmaya başladı stresden
Çok geçmiş olsun tatlım bizde bu bayram hastalıktan yakamızı kurtaramadık valla.Kısa zamanda iyileşir inşallah kuzularım :teselli:
esen nasılsın canım? okulda ilk gün nasıldı? özlemiş misin öğrencilerini? bugün bende gittim, yerime ücretli öğretmen daha gelmemiş. kitaplarını filan dağıttım. yarın için sevk aldım. önce 20 günlük rapor alıcam inşallah. ekim 15'te de ücretsiz izin!:lepi: kuzumla başbaşa 4 ay daha:sm_cool:
Ohh ne güzel tatlım keyfini çıkar ben haftaya başlıyorum :sinifsinif:
ben geldimm havuzlu hana gittim bugünn çocuklara uyku tulumu aldım
birer tane kadife pijama takımı aldım...birer tane siboşun tulumunun elt üstlü takımı vardı ondan aldım
ikitane yakalık aldım...4 tane uzun kollu penye üst aldım ikitane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi aldım
babsından sıfıryaka yarımkollu atlet aldım.....:))
eve geldik aman yaa kafam kazan gibi evim çok dağnık kızlar bir makina astım bir makina kurupştu topladım...katlacak sepette duruyor ev dağnık kaçıyor ipin ucu kafayı yiyecem sadece bulaşığı çamaşıra yetişiyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum....şuan ömer uyudu aliş uyanık bağrı babası bakıyor
yarın öğlen cerrahpaşadayız önce cerraha görüncekler sonra çocuk doktoruna gidecek bitmek bilmeyen
öksürükler için ömerim bugün mama yerken öksürmeye başaldı şar diye kustu çocuğum sonra gevşedi bir tabak muhallebi yedi....balgamlı kusmuştu .......
Güle güle kullansın kuzular bende kışlık alışveriş için havuzluhana gidicem cumartesi günü
iyi geceler kızlar hasta bebislere sifa diliyorum
bende 2 gundur kafayı sıyırtmak üzereyim oğlusum öyle bir huysuzlastıkı anlatamam devamlı aglıyor uyuyamıyor hemen bı derdımı var acaba cok kotu oldum ıns eskı halıne doner bıde bayramda her goren cok usluymus deyıp durmustu nazarmı deydı acabakı
bıde oglumun nerdeyse dogduguından berıdır burnu tkalıydı ama ıyıce arttı uyurken tıkanıyor bazen sf aldım damlatıyorum ama acaba genız etı falanmı varkı drda 6.aydan once bısey yapılmaz dedi soğuk buhar makınasıda acıyorum ınsallah rahatlar ya
sızler nasılsınız kızlar ozledım sızı beeee
Canım Tubanın dediği gibi aç olabilirmi diye düşünüyorum sütün vardı bildiğim kadarıyla ama aralarda azalabilir ve sen anlamamış olabilirsin.Muhallebi veriyomuşsun gerçi,sadece muhallebi ve meyvenin rahatsız edeceğini sanmıyorum.Ek gıdanın ağır gelip gelmediğini anlamak için bir gün verme bakalım ozamanda uyumazsa ek gıdayla alakalı değildir.Belkide gazı olabilir arada hala oluyor bebişlerde.Babuline vermeyi denesen
selaaaaaaam herkes uyuyormu KURTLARIM vardı bu gece giremedim tam yatıcaktım kız uyandı dün gece hiç uyumadı sabah 6 da uyudu ama ben 7 de işte olmalıydım ve uykusuz işe gittim çok zor oldu sonra ta 2 de kalkmış anladı gideceğimi diyorum bu gecede 3 e kadar uyutamazsam anneme vercem yoksa mumya olurum valla.
hasta olan bebişler var sanırım Acil şifalar kuzucuklarıma öptüm sizleride
Allah yardımcın olsun tatlım gece uyumayan bebek çok zor valla.
slm kizlar.. ya 2 sorum olacak sizeee.. birincisi benim oglumda pek su icmiyo sevmiyooo tükürüyo verdigimdee islatiyo üstünü...nasil alistirabilirim acaba yaaaa..malum ek besin aliyor icmesi lazim...ikincisi ise dogdugundan beri saclarinda kepek cikiyor badem yagi denedim dr tavsiyesi ile ama gecmedi .dr gecer dedi ama 5. aya gircez daha tIKK yokk..herhangi bir yöntemi olan varmi aranizda ,söyyle tamamen ciksin saclarindann..kizimda hic yoktu ama oglumdaaa var simdi bu kepege benzeyen seyy.. yardimci olursaniz sevinirim ...a.s.
Ek gıdaları verirken aralarda versen öyle içer diye düşünüyorum.Gerçi benim oğlan güzel içiyor suyu ama kaşıkla beslerken arada biberonla versen içer gibime geliyor.Kepekler içinde konak tarağı var chicconun bebek yağını sürüp konak tarağıyla tararsan iyi gelecektir.
merhaba kızlarr sizi çok özledim uzun zamandır giremedim işe başladım malesef ve 2 gündür kızım hasta gözü burnu akıyor yavrumun dr.ventolin diye bir şurup verdi onu veriyoruz umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun kuzuna sende işe başladın demek çalışan annelerimiz birer birer döküldü.:gitme: