ben geldim kızlarr....amma konuşmuşsunuz yaww hymarry ikikere aradım açamadı sanırım
çocukları cerraha götürdük pipişleri gösterik 8 ayda gelmemizi bu şeklide 9 aya kadr takip olacağını ömerin büyük ihtimalle aşağa inmeyeceğini ameliyat olacağını söyledi doktor ama aliş için daha umtu var ................
ama kızlar morelim bozuldu ....alişle ömeri öksürükleri için çocuk doktorunada götürdük muayne oldu
ömerim alişten kapmış ciğerlerde bişey yok didi....sadece öksürük şurubu ve buhar verdi (buhar makinası ile yapacam)yani oda nemli olsun boğazları kurumasın dedi.....3-4 güne geçer ded...
ben alişimin ayağında bi sorun hissediyordum ....doktorada söyledim kalçasını muayne etti kalca çıkılığı olabilir sol taraf rahat dönmüyor dedi....ama dedim doğduklarında 12 günlükken çekildi bişeyi yok dediler dedim....aylar ilerledikce kemikleri geliştikcede ortaya çıkabiliyormuş ....işte buna sıkıldım ortapetiğe kağıt yazdı bakalım onada gideceğiz babası ve ben sıkıldık tabiii...
dirimkizi cok gecmis olsun cocuklarina , Allah sifalar versinn..ayrica yeni cicileride cokk guzel kendileri gibi...gule gule giysinlerr..o önluklerden bende kullaniyorum cok kullanisli direk siliniyooo veya yikayinca hemen kuruyoo.. yerimseniben. ya bide senin oglan hep islatiyosaaa atletini cikardigi tükürükle ondan da cabuk öksurur cocuklarrr gögüsü üsümüstür belkii...
iyiyiz canım biz de :) öpüyorum durucuğun yanaklarındanbengicim günaydın tatlım duru değişiyor hergün teyzesi sen nasılsın bebiş nasıl
canım zor bi durum ama eller can gibi bakamaz ki umarım bi çözüm bulusunuzyukarıda bahsettim ama sinirim geçmiyor bir türlü. bu bayram tatilinde kaynanatörden iyice gıcık aldım!! hiç sözlü münakaşamız bile olmadı aramızda, yapması gerekenleri,yani görevi olanları da yerine getirdi bugüne kadar. ama her yaptığı,her söylediği bana batıyor bu kadının yaa!!! kötükedihüso
en son bombamız, ikinci döneme oğluma bakmaya geldiğinde hiç bir işe karışmazmış efendim,sadece çocuğa bakacakmış!! be insafsız kadın, ben sabahın 7 buçuğunda gidip 3'te gelecem. o saatten sonra yemeğimi yapacam,bulaşığımı- çamaşırımı yıkayacam, temizliğimi yapacam, ve bunların üstüne oğlumun anne sevgisine ihtiyacı var. onu ne zaman,hangi arada verecem??klava: o ne yapacak ben bunları yaparken, oğluşumla oynaşacak, kucağında hoplatıp duracak!!! benim sinirden kudurmamın yanısıra oğlumun huyunu da değiştirecek!! klava:hem zaten maşallah kızlar, oğlum hiç problem çıkaracak bir çocuk değil. çok uslu.:1hug: yaramaz bişe olsa anlarım belki işe vakit bulamaz diye!!kötükedihüso
ayy çok sinir oldum, yazdıkça yazmışım. kafanızı şişirdim kusura bakmayın. ama neyse memleketten eve gelince ilk iş eşimle konuştum. annesinin dediklerini söyledim. ben katlanamam, ev hanımlığı,annelik,iş kadınlığı yanı sıra bide misafir ağırlayamam dedim. biz ne bulursak onu yeriz,önüne makarna koysam da eşim hiçbişe demez yer,eline sağlık der kalkar. ama annesi olunca bide hergün doğru düzgün yemek yapmak gerekecek. kahvaltı gerekecek ki biz hafta içi kahvaltı yapmayız hiç.
bi bakıcı tutsam 300TL'ye evin işinide yapar yemeğimi de yapar dedim. eşim de hak verdi bana. inşallah iyi bir bakıcı bulabilirsem kaynanatöre yedirecem dediği lafları!!klava: klava:
kesinlikle çalışsan ayrı çalışmasan ayrı, hayret nasıl torun sevmek bu ...ah bu kaynanalar. bi tane de bende var. karı koca yalnız yaşıyorlar,emekliler, bekar çocukları yok. gelin bizde kalın çocuğa da bakarsınız dedik kabul etmediler. rahatımızı bozamayız dediler. ben işten ayrılmak zorunda kaldım. annem kalp hastası,şekerde var o da gelemedi. burada da kimsemiz yok, bakıcı da ben istemedim. ben de biraz dertliyim anlayacağınız. allah bütün çalışan annelere kolaylık versin. çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı.
ben geldim kızlarr....amma konuşmuşsunuz yaww hymarry ikikere aradım açamadı sanırım
çocukları cerraha götürdük pipişleri gösterik 8 ayda gelmemizi bu şeklide 9 aya kadr takip olacağını ömerin büyük ihtimalle aşağa inmeyeceğini ameliyat olacağını söyledi doktor ama aliş için daha umtu var ................
ama kızlar morelim bozuldu ....alişle ömeri öksürükleri için çocuk doktorunada götürdük muayne oldu
ömerim alişten kapmış ciğerlerde bişey yok didi....sadece öksürük şurubu ve buhar verdi (buhar makinası ile yapacam)yani oda nemli olsun boğazları kurumasın dedi.....3-4 güne geçer ded...
ben alişimin ayağında bi sorun hissediyordum ....doktorada söyledim kalçasını muayne etti kalca çıkılığı olabilir sol taraf rahat dönmüyor dedi....ama dedim doğduklarında 12 günlükken çekildi bişeyi yok dediler dedim....aylar ilerledikce kemikleri geliştikcede ortaya çıkabiliyormuş ....işte buna sıkıldım ortapetiğe kağıt yazdı bakalım onada gideceğiz babası ve ben sıkıldık tabiii....
bunlarda dünki ciciler size bilgi olsun diye koyuyorum kızlar
uyku tulumları alşim üzerini çok acıyo onun için daha çok antibakteriyelmişş
[/URL][/IMG]
bunlar çok güsel kıslar kış için bebeklerinize alın içi peluş dışı kadife
[/URL][/IMG]
buda içi
[/URL][/IMG]
alttan çıt çıtlı badi uzun kollu çok iyi oluyorr kullanışlı bi kaçtane aldım 2,5 tl tanesi
[/URL][/IMG]
ince kadife şuan giydirmek için tekleme kalmış 12,5 tl den aldım
[/URL][/IMG]
uzun kollu bu havada giymeye sweetler 3,5 tl bugün giydirdim çok güsel
[/URL][/IMG]
yakalıklar ek gıdada özellikle çok yardımcı bunlar sıf palstik tarzı bişey kumaş değil siliniyor omuzlarıda kapatıyor pahalı azcık 5 tl
[/URL][/IMG]
uyku tulumları 35 tl...içi peluş pijama takımı 17,5 tl den aldım kızlar havuzlu handan
babmızdan da sıfır yaka ve atlet aldık ay çok yakıştı sıfır yaka atlet koca adam gibi oldular
hem boğazına kadar kapadı göğüsünü korudu hemde yarım kollu olması avantajjj
tesekkur ederim arkadaslar ilgilendiginiz icin .denicem bakalim..a.s. ayrica bebegi kabiz olanlar ,daha önce yazdigim gibi kara erik puresi birebir ve de tekrarlamiyor bi dahaa. dr önermisti önce dogal yollardan cözum bulun dedi fitil felan yazik yaa en son care kullanilabilir..deneyin derimm erigiia.s.
sağolun kızlarrrr ...hattis cnm bebeklerimin göğüsünü hiçççç ıslak koymam hemen çıkarırım bu yüzden olsa gerek hergün bi makina kıyafet yıkıyorum.....ben çok çektim bronşitten çocuklarıma iyi bakarım o yönden ...........
burcucum hayırlı olsun mevlüdünüz Allah kabul etsin canımm
ben denedim hiç fayda etmedi erik
zeytinyağı verince 10 dk sonra çıkıyoo
İyi akşamlar kızlar a.s.
Bugün tüm gün annemdeydim. Gezdik, bi akrabamıza gittik ve çok şükür epilasyonumu yaptırdım sonunda malum bölge için :kedi: Oh be dünya varmış ne büyük rahatlık zemuszemus
Ordan da yemek için görümcemlere geçtik. Yemeğimizi yedik geldik eve. Kızımı yıkadık, muhallebisini içti. Uyudu kuzum opuyorumnanaktan
Yarında kontrolü var kuzumun. Bakalım kaç kilo olmuş CADIARZU Mama ve ek gıda çok yaradı. Taşımakta zorlanıyorum valla kaydirigubbakcemile3
Hasta olan kuzularıma çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifalarını versin inşallah :Saruboceq:
Birsom kuzularıma geçmiş olsun. İnşallah kalçalarında da bi sorun çıkmaz :çok üzgünüm: Cicilerini de güle güle kullansınlar. Bende hafta içi gideceğim kısmetse. Sibo'nun ve senin aldığın o içi peluş takımlardan bende istiyorum. Bi ara tarif alırım sizden yerimseniben
Ayşe'cim tabi canından birinin bakması daha iyi ama eğer huzurun kaçıcaksa boşver bul güvenilir birini baktır kuzucuğunu a.s.
Bengi'cim yuh dedim yani. Ne anlarlar küçücük çocuklara böyle şeyler yapmaktan yaklava: Ne korkmuştur kuzucuk :çok üzgünüm:
Siboş yarın konuşacakmışsın kayınvalide ile. Hadi hayırlısı bacım a.s.
Burcu hoşgeldin canım a.s. Mevlüdünüzü Allah kabul etsin a.s. Cicilerini de güle güle giysin kuzucuk a.s.
birsencim geçmiş olsun yavrularına inşallah çabucak iyileşirler. cicilerinizde hayırlı olsun hepsi çok güzel.
birsen sen yazınca ben yine işkillendim. benim kızımında 2 aylıkken kalça ultrasonu çekildi normal çıktı. 15 gün önce kontrole gittiğimizde doktor tekrar ultrason istedi. niye çektirmiştik dedim. bacaktaki çizgiler simetrik değil ve en alttaki çizginin karşılığı yok dedi. tekrar ultrason çektirdik yine normal çıktı sonuç. ama benim kafamı çok kurcalıyor. ocakta ebe dediki ben ilk defa gördüm böyle bişey ama bacak boyları eşit belki normaldir. eşime ortopediye götürelim diyorum o da sen evham yapıyorsun çok şişko ondandır bişeyi yok diyor. deli olucam ya bişey varda doktor anlamadıysa. ultrason kesin sonuç verirmiki.
arkadaşlar özellikle kız anneleri rica edersem bebeklerinizin bacaklarına bakıp bana cevap yazar mısınız? çizgiler karşılıklı mı, eşit mi diye. lütfenn
Kızlar selammm :)))nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
Bugün oğluşumun mevlüdü vardı hayırlısıyla atlattık, ev dolusu insan geldi rahat 60 kişi vardık, çok güzel oldu içime sindi, yaptığımız patikler ve biblolu şekerlerden artanlar yetmedi burdada tülle yapmıştım biraz 10 tane kadar daha fiti fitine yetti, akika kurbanıda kesildi mevlütte nohutlu pilav tulumba kapalı ayran ve kavurma et dağıttık, hocamızda çok güzel okudu, bi bebek ilahisi vaarmış bide annem diye onlarda hep ağlaştık... ben annem ilahisinde çok fena oldum aklıma hep kağanı düşürmemek için yattığım günler geldi... kağanı bi görcektiniz ya kucaktan kucağa gezerken herkese gülücük attı :)) bide ara ara katıldı :))) maşallah oğluşuma, velhasıl aklımızda güzel anılar ve bavul dolusu hediye ile geride bıraktık günü...
İyi akşamlar kızlar a.s.
Bugün tüm gün annemdeydim. Gezdik, bi akrabamıza gittik ve çok şükür epilasyonumu yaptırdım sonunda malum bölge için :kedi: Oh be dünya varmış ne büyük rahatlık zemuszemus
Ordan da yemek için görümcemlere geçtik. Yemeğimizi yedik geldik eve. Kızımı yıkadık, muhallebisini içti. Uyudu kuzum opuyorumnanaktan
Yarında kontrolü var kuzumun. Bakalım kaç kilo olmuş CADIARZU Mama ve ek gıda çok yaradı. Taşımakta zorlanıyorum valla kaydirigubbakcemile3
Hasta olan kuzularıma çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifalarını versin inşallah :Saruboceq:
Birsom kuzularıma geçmiş olsun. İnşallah kalçalarında da bi sorun çıkmaz :çok üzgünüm: Cicilerini de güle güle kullansınlar. Bende hafta içi gideceğim kısmetse. Sibo'nun ve senin aldığın o içi peluş takımlardan bende istiyorum. Bi ara tarif alırım sizden yerimseniben
Ayşe'cim tabi canından birinin bakması daha iyi ama eğer huzurun kaçıcaksa boşver bul güvenilir birini baktır kuzucuğunu a.s.
Bengi'cim yuh dedim yani. Ne anlarlar küçücük çocuklara böyle şeyler yapmaktan yaklava: Ne korkmuştur kuzucuk :çok üzgünüm:
Burcu hoşgeldin canım a.s. Mevlüdünüzü Allah kabul etsin a.s. Cicilerini de güle güle giysin kuzucuk a.s.
Kızlar selammm :)))nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
Bugün oğluşumun mevlüdü vardı hayırlısıyla atlattık, ev dolusu insan geldi rahat 60 kişi vardık, çok güzel oldu içime sindi, yaptığımız patikler ve biblolu şekerlerden artanlar yetmedi burdada tülle yapmıştım biraz 10 tane kadar daha fiti fitine yetti, akika kurbanıda kesildi mevlütte nohutlu pilav tulumba kapalı ayran ve kavurma et dağıttık, hocamızda çok güzel okudu, bi bebek ilahisi vaarmış bide annem diye onlarda hep ağlaştık... ben annem ilahisinde çok fena oldum aklıma hep kağanı düşürmemek için yattığım günler geldi... kağanı bi görcektiniz ya kucaktan kucağa gezerken herkese gülücük attı :)) bide ara ara katıldı :))) maşallah oğluşuma, velhasıl aklımızda güzel anılar ve bavul dolusu hediye ile geride bıraktık günü...
dogrudur cnm ... dediigim gibi gecmis olsun insallah duzelir...ne kadar cok korusak o kadar cok hasta olurlarr...sana da gecmis olsun bronsitt zorr...ayrica Masallah sana valla iki cocuk nasil bakiyon kizz helal olsunn
ahh cnm benim ne güsel gezmişsin bu hafta ben kuzulara iyi bakamadım bayram artı alışveriş ve doktor işi beslenmesi sapıttı yaniii haftaya anneme gidecem mecburrrr eşim seyhatte gidecek güsel besi yapıcam miniklerimeİyi akşamlar kızlar a.s.
birsencim geçmiş olsun yavrularına inşallah çabucak iyileşirler. cicilerinizde hayırlı olsun hepsi çok güzel.
birsen sen yazınca ben yine işkillendim. benim kızımında 2 aylıkken kalça ultrasonu çekildi normal çıktı. 15 gün önce kontrole gittiğimizde doktor tekrar ultrason istedi. niye çektirmiştik dedim. bacaktaki çizgiler simetrik değil ve en alttaki çizginin karşılığı yok dedi. tekrar ultrason çektirdik yine normal çıktı sonuç. ama benim kafamı çok kurcalıyor. ocakta ebe dediki ben ilk defa gördüm böyle bişey ama bacak boyları eşit belki normaldir. eşime ortopediye götürelim diyorum o da sen evham yapıyorsun çok şişko ondandır bişeyi yok diyor. deli olucam ya bişey varda doktor anlamadıysa. ultrason kesin sonuç verirmiki.
arkadaşlar özellikle kız anneleri rica edersem bebeklerinizin bacaklarına bakıp bana cevap yazar mısınız? çizgiler karşılıklı mı, eşit mi diye. lütfenn
Birsencim geçmişi okumadım cnm hastamı kuzucuklar çok geçmiş olsun:teselli:
hayırlı olsun canım mevludunuz ne guzel gonlunce olmuş kaan paşamızda yormamış seni aferın ona
bacım bır bıtmedı gezmelrın kıskanıyom valla lazermı epılasyon yaptırdın ya bu tuy işinin kesın bır sonucu olasakta kurtulsak ne iyi olur
Hoşbulduk cnm, tüm gün gezmişsiniz ne güzel, kağanda burda fena alıştı gezmelere artık gezcez eve gidincede mecbur :)))zemuszemus[/B]
bacım bır bıtmedı gezmelrın kıskanıyom valla lazermı epılasyon yaptırdın ya bu tuy işinin kesın bır sonucu olasakta kurtulsak ne iyi olur
ahh cnm benim ne güsel gezmişsin bu hafta ben kuzulara iyi bakamadım bayram artı alışveriş ve doktor işi beslenmesi sapıttı yaniii haftaya anneme gidecem mecburrrr eşim seyhatte gidecek güsel besi yapıcam miniklerime
ohhh hayırlı olsun cnm çok güsel olmuş heee süperrrrrr
sağol cnm nassıl bakıyorummm ahhhhhhhhh bide bana sorr
ahh cnm benim ne güsel gezmişsin bu hafta ben kuzulara iyi bakamadım bayram artı alışveriş ve doktor işi beslenmesi sapıttı yaniii haftaya anneme gidecem mecburrrr eşim seyhatte gidecek güsel besi yapıcam miniklerime
cnm bacak çizgisi vs .bakmadım ayaklarını heşp sağ sola dönük tutuyor isterse öne doğru tutuyor buda dikkatimi çekti demek o yönlere rahat dönüyoki çocuk çeviriyo
12 gülükken çekilen ultrason iyi dendi ama şimdi bu çıktıı ....h.içi ortapetiye gidecem
bide bişey çıksın cerrahpaşadaki doktorlarla kapışacam....
evet cnm ya üst solunum enfeksiyonu olmuşlarrr:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?