Selam Kızlar,
PC Sabahtan berı acık ama benım kapı hiç durmadı bugun.Herkesın yolu buraya duşmuş.3 Posta mısafır ağırladım.Ama sabah power plate denen seye gıdıyorum valla sopa yemış gıbı ağrıyor heryerim.Sımdı de Borayı uyutmaya calışıyorum ayakta.Sabah uykuları duzene gırsın dıye bu saatı bekledık ama esımde bende ölduk.Yapmadığımız sebeklık kalmadı.
Bırsencım gecmış olsun canım.İnsallah sorun cıkmaz sen gönlunu ferah tutmaya calış.Aldıklarında cok guzelmış gule gule gıyın.Uyku tulumu brn de senın aldığın modelden istıyorum.Haftasonu alayım barı.
Esra hoşgeldın canım.Doruğa noldu kı ya Borayamı özendı acaba.Merak etmıştım senı arıycaktım sen yazmışsın.
Semoşum bebışlerın hastaymış kıyamam tez zamanda duzelırler inşallah.Bayram fotolarına bayıldım ama sana kaynanalık yapayım.Nazlımı kolsuz gıydırmışsın hava serındı uşumuş olabılırmı acaba.
Burcu Allah kabul etsın canım duanızı.Rahatlamışsındır dönuş nezaman kurkçu dukkanına.
Pınar gez bakalım sen bacım.Dr iyi sonuçlar alırsın insallah.
Hatırladıklarım bunlar kızlar kusura bak önemlı bırsey atlamamışımdır ina.
Ha bıde kıvılcım görunmuyor merak ettım.
herkeze hayırlı akşamlar kızlar...
birso çokk geçmiş olsun kuzulara inş önemli bişi çıkmaz kalçadada Şeniz
pınarcım ne derler bu durumda güle güle uzat mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dünürümmmm kaynanaya bebek mi emanet edilir yahu bırak sen onu durumun müsayitse tut bi bakıcı en azından daha az strese girersin olmadı yolla ben bakarım kuzumaaa iç güvey olayları hanii :jeyyar::jeyyar:
burcumm allah kabul etsin duanızı cnm maşAllah kaan a annesinide üzmemiş kuzumm Şeniz
semoşumm gel ben seni gezdiririmmm bacımm kıskanma sennn Şeniz
geçmişe çok fazla bakmadım atladığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmaz umarım
gelelim bize bizimde bugun dr knt vardı şükür ki sorunsuz atlattık herşey yolunda görünüyor kusmaması için 10 günde gaviscon vermişti 2 ay daha dvm edicez :bbo:
Selam Kızlar,
PC Sabahtan berı acık ama benım kapı hiç durmadı bugun.Herkesın yolu buraya duşmuş.3 Posta mısafır ağırladım.Ama sabah power plate denen seye gıdıyorum valla sopa yemış gıbı ağrıyor heryerim.Sımdı de Borayı uyutmaya calışıyorum ayakta.Sabah uykuları duzene gırsın dıye bu saatı bekledık ama esımde bende ölduk.Yapmadığımız sebeklık kalmadı.
Bırsencım gecmış olsun canım.İnsallah sorun cıkmaz sen gönlunu ferah tutmaya calış.Aldıklarında cok guzelmış gule gule gıyın.Uyku tulumu brn de senın aldığın modelden istıyorum.Haftasonu alayım barı.
Esra hoşgeldın canım.Doruğa noldu kı ya Borayamı özendı acaba.Merak etmıştım senı arıycaktım sen yazmışsın.
Semoşum bebışlerın hastaymış kıyamam tez zamanda duzelırler inşallah.Bayram fotolarına bayıldım ama sana kaynanalık yapayım.Nazlımı kolsuz gıydırmışsın hava serındı uşumuş olabılırmı acaba.
Burcu Allah kabul etsın canım duanızı.Rahatlamışsındır dönuş nezaman kurkçu dukkanına.
Pınar bende başlıycam acı var mı acı....
valla bende annemi çağracağım pazar eşimle temizlesinler evii yorgunumm bedenen ruhennn
gülhancım sanırım doruk dediğin gibi boraya özendi ...hala uyumadı bak babası içerde uğraşıyo sabahtan beri ama cin gibi bakıyo yatmaya hiç niyeti yok gibi... birsencim cicileriniz çok güzel hayırlı olsun gülegüle kullanın... özellikle o içi pelüş olan pijama takımlarına bayıldım, ben burda göremedim öle bişi yaaa... yolum düşse alırım ama çook zoor((
bebeişlerimiz nazaramı geldiler noldu böle geçmiş olsun hepsine ...en kısa zamanda hepsi düzelir inşallah... haftaya bizim de kontrolümüz var bakalım nasılmış doruk bey ama bu ay hiç kilo almadı şimdiye kadar sadece 600 gr kadar aldı neden böle oldu anlamadım...
birso çokk geçmiş olsun kuzulara inş önemli bişi çıkmaz kalçadada Şeniz
pınarcım ne derler bu durumda güle güle uzat mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dünürümmmm kaynanaya bebek mi emanet edilir yahu bırak sen onu durumun müsayitse tut bi bakıcı en azından daha az strese girersin olmadı yolla ben bakarım kuzumaaa iç güvey olayları hanii :jeyyar::jeyyar:
burcumm allah kabul etsin duanızı cnm maşAllah kaan a annesinide üzmemiş kuzumm Şeniz
semoşumm gel ben seni gezdiririmmm bacımm kıskanma sennn Şeniz
geçmişe çok fazla bakmadım atladığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmaz umarım
gelelim bize bizimde bugun dr knt vardı şükür ki sorunsuz atlattık herşey yolunda görünüyor kusmaması için 10 günde gaviscon vermişti 2 ay daha dvm edicez :bbo:
Selam Kızlar,
kızlar valla tebrik ederim spor felan ohhh benim keşke fırsatım olsada uyusamm çok özledim uyumayıı
bacaklarımı uzatiıp tv izlemeyi ...şuann bile ömerle boğuşuyorum kk olmasa kesin bakırköydeydim
bugün bile o kadar agresifdimki sabah su dahi içmeden yola düştüm ....kalkar kalkmaz çanta hazırla biberon strleze et....çocukları besle o ara uykusu gelir ağlarlar birini uyut ötekini sakinleştir...
sonra diğerini uyut bu arada etrafa saçılanları topla....kendin giyin ...sonra çocukların el yüz boyun çeversini yıka baştan aşağa üzerini değiştiri giydir.....tabi bu arada biri giyinmemek için tepinirken diğeri beni al diye çığlık çığlığa bağrıyorrr.....ve birsen zor belada olsa evden çıkıyorrr
eee ben kahvaltı yapmadım taki saat 5 de eşim mc girdi bişiler aldı onu yedim başım gözüm dönüyordu yolda ...tabi cerrahpaşada uğraştırıcı oradan oraya koşşşş...eve gelll ev talan hiçbişi yapmadım çocuklarla uğraşıyorumkiii hala uyumadılarrrrrrrrrrr pöffffffffffffffff
Kızlar selammm :)))nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
Bugün oğluşumun mevlüdü vardı hayırlısıyla atlattık, ev dolusu insan geldi rahat 60 kişi vardık, çok güzel oldu içime sindi, yaptığımız patikler ve biblolu şekerlerden artanlar yetmedi burdada tülle yapmıştım biraz 10 tane kadar daha fiti fitine yetti, akika kurbanıda kesildi mevlütte nohutlu pilav tulumba kapalı ayran ve kavurma et dağıttık, hocamızda çok güzel okudu, bi bebek ilahisi vaarmış bide annem diye onlarda hep ağlaştık... ben annem ilahisinde çok fena oldum aklıma hep kağanı düşürmemek için yattığım günler geldi... kağanı bi görcektiniz ya kucaktan kucağa gezerken herkese gülücük attı :)) bide ara ara katıldı :))) maşallah oğluşuma, velhasıl aklımızda güzel anılar ve bavul dolusu hediye ile geride bıraktık günü...
önce çok kararsızdım. ne de olsa babannesi, minicik bebeğimi kimlere emanet edeyim diyordum. ama benim aile huzurum kalmayacak. insan evine gelince bir rahat etmek ister,mutlu olur demi? düşünüyorumda ne huzur ne rahat kalmayacak bende ve dolayısıyla eşimde de! en iyisi vicdanlı birini bulmak. Allah yardımcım olsun!!:Saruboceq:İyi akşamlar kızlar a.s.
Ayşe'cim tabi canından birinin bakması daha iyi ama eğer huzurun kaçıcaksa boşver bul güvenilir birini baktır kuzucuğunu a.s.
Allah kolaylık versin canım da o kahve çay filan ne iş??:uhm:kızlar valla tebrik ederim spor felan ohhh benim keşke fırsatım olsada uyusamm çok özledim uyumayıı
bacaklarımı uzatiıp tv izlemeyi ...şuann bile ömerle boğuşuyorum kk olmasa kesin bakırköydeydim
bugün bile o kadar agresifdimki sabah su dahi içmeden yola düştüm ....kalkar kalkmaz çanta hazırla biberon strleze et....çocukları besle o ara uykusu gelir ağlarlar birini uyut ötekini sakinleştir...
sonra diğerini uyut bu arada etrafa saçılanları topla....kendin giyin ...sonra çocukların el yüz boyun çeversini yıka baştan aşağa üzerini değiştiri giydir.....tabi bu arada biri giyinmemek için tepinirken diğeri beni al diye çığlık çığlığa bağrıyorrr.....ve birsen zor belada olsa evden çıkıyorrr
eee ben kahvaltı yapmadım taki saat 5 de eşim mc girdi bişiler aldı onu yedim başım gözüm dönüyordu yolda ...tabi cerrahpaşada uğraştırıcı oradan oraya koşşşş...eve gelll ev talan hiçbişi yapmadım çocuklarla uğraşıyorumkiii hala uyumadılarrrrrrrrrrr pöffffffffffffffff
cocukların hastalıkları yormuştur canım cok benımkıler ıkı gundur hasta kafayı sıyırdım ıkı gundur mıdem devamlı agrıyor ılac falan hak getıre
ne zormuş hastalıkları ya eşimde bulaştı onlara adamı ölduresim glıyor
ayy canım ya bnımde nazlı uyanık hala akşam 8 de uyurdu catlatıcaklar benı bıde hastalar ıkı gundur fırsat bulup banyo yapamıyorum
600 gr ıyı canım artık kılo alımları azalıyor nazlıda 15 gunde 120 gr almış burak bıle 250 almış düşün yani burak bıle :roflol::roflol:
kızlar valla tebrik ederim spor felan ohhh benim keşke fırsatım olsada uyusamm çok özledim uyumayıı
Cnm bu ay az kg almaları normal ama hiç kg almaması normal değildir bence, ek besine başlangıç lazım gibi geldi banagülhancım sanırım doruk dediğin gibi boraya özendi ...hala uyumadı bak babası içerde uğraşıyo sabahtan beri ama cin gibi bakıyo yatmaya hiç niyeti yok gibi... birsencim cicileriniz çok güzel hayırlı olsun gülegüle kullanın... özellikle o içi pelüş olan pijama takımlarına bayıldım, ben burda göremedim öle bişi yaaa... yolum düşse alırım ama çook zoor((
bebeişlerimiz nazaramı geldiler noldu böle geçmiş olsun hepsine ...en kısa zamanda hepsi düzelir inşallah... haftaya bizim de kontrolümüz var bakalım nasılmış doruk bey ama bu ay hiç kilo almadı şimdiye kadar sadece 600 gr kadar aldı neden böle oldu anlamadım...
burcucum allah kabul etsin mevludunuzu... birsencim senin de allah yardımcın olsun cnm...
semracım burak 250 almışsa doruk çok ii almış yaaa :))))
valla bende annemi çağracağım pazar eşimle temizlesinler evii yorgunumm bedenen ruhennn
merabalar bende mayıs annesiyim aranıza katılabilirmiyim sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.:içelim:
önce çok kararsızdım. ne de olsa babannesi, minicik bebeğimi kimlere emanet edeyim diyordum. ama benim aile huzurum kalmayacak. insan evine gelince bir rahat etmek ister,mutlu olur demi? düşünüyorumda ne huzur ne rahat kalmayacak bende ve dolayısıyla eşimde de! en iyisi vicdanlı birini bulmak. Allah yardımcım olsun!!:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?