2009 Mayıs Anneleri

herkeze hayırlı akşamlar kızlar...
birso çokk geçmiş olsun kuzulara inş önemli bişi çıkmaz kalçadada Şeniz
pınarcım ne derler bu durumda güle güle uzat mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dünürümmmm kaynanaya bebek mi emanet edilir yahu bırak sen onu durumun müsayitse tut bi bakıcı en azından daha az strese girersin olmadı yolla ben bakarım kuzumaaa iç güvey olayları hanii :jeyyar::jeyyar:
burcumm allah kabul etsin duanızı cnm maşAllah kaan a annesinide üzmemiş kuzumm Şeniz
semoşumm gel ben seni gezdiririmmm bacımm kıskanma sennn Şeniz

geçmişe çok fazla bakmadım atladığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmaz umarım

gelelim bize bizimde bugun dr knt vardı şükür ki sorunsuz atlattık herşey yolunda görünüyor kusmaması için 10 günde gaviscon vermişti 2 ay daha dvm edicez :bbo:

Selam Kızlar,

PC Sabahtan berı acık ama benım kapı hiç durmadı bugun.Herkesın yolu buraya duşmuş.3 Posta mısafır ağırladım.Ama sabah power plate denen seye gıdıyorum valla sopa yemış gıbı ağrıyor heryerim.Sımdı de Borayı uyutmaya calışıyorum ayakta.Sabah uykuları duzene gırsın dıye bu saatı bekledık ama esımde bende ölduk.Yapmadığımız sebeklık kalmadı.

Bırsencım gecmış olsun canım.ınsallah sorun cıkmaz sen gönlunu ferah tutmaya calış.Aldıklarında cok guzelmış gule gule gıyın.Uyku tulumu brn de senın aldığın modelden istıyorum.Haftasonu alayım barı.

Esra hoşgeldın canım.Doruğa noldu kı ya Borayamı özendı acaba.Merak etmıştım senı arıycaktım sen yazmışsın.

Semoşum bebışlerın hastaymış kıyamam tez zamanda duzelırler inşallah.Bayram fotolarına bayıldım ama sana kaynanalık yapayım.Nazlımı kolsuz gıydırmışsın hava serındı uşumuş olabılırmı acaba.

Burcu Allah kabul etsın canım duanızı.Rahatlamışsındır dönuş nezaman kurkçu dukkanına.

Pınar gez bakalım sen bacım.Dr iyi sonuçlar alırsın insallah.

Hatırladıklarım bunlar kızlar kusura bak önemlı bırsey atlamamışımdır ina.

Ha bıde kıvılcım görunmuyor merak ettım.

yok canım rsımlerde nazlı oyle evde cektım resımlerı süsümüz bozulmadan uzun kollu badı gıydı babası grıp oldu ondan gectı cocuklara canım senınspor işe yarıyormu bende gıdıcm ona kısmtse

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versin bu tempoda bacım a.s.

Pınar bende başlıycam acı var mı acı....

Yok kız. Zaten kol altında sivsirisinek ısırığı gibiydi. Malum bölgede ise aynı oldu. Bende acır diye korkuyla gitmiştim ama ağdada çektiğim acının 10'da biri. Zaten topu topu 8 dk sürdü zemuszemus

gülhancım sanırım doruk dediğin gibi boraya özendi ...hala uyumadı bak babası içerde uğraşıyo sabahtan beri ama cin gibi bakıyo yatmaya hiç niyeti yok gibi... birsencim cicileriniz çok güzel hayırlı olsun gülegüle kullanın... özellikle o içi pelüş olan pijama takımlarına bayıldım, ben burda göremedim öle bişi yaaa... yolum düşse alırım ama çook zoor ((
bebeişlerimiz nazaramı geldiler noldu böle geçmiş olsun hepsine ...en kısa zamanda hepsi düzelir inşallah... haftaya bizim de kontrolümüz var bakalım nasılmış doruk bey ama bu ay hiç kilo almadı şimdiye kadar sadece 600 gr kadar aldı neden böle oldu anlamadım...

valla bende annemi çağracağım pazar eşimle temizlesinler evii yorgunumm bedenen ruhennn

cocukların hastalıkları yormuştur canım cok benımkıler ıkı gundur hasta kafayı sıyırdım ıkı gundur mıdem devamlı agrıyor ılac falan hak getıre
ne zormuş hastalıkları ya eşimde bulaştı onlara adamı ölduresim glıyor

ayy canım ya bnımde nazlı uyanık hala akşam 8 de uyurdu catlatıcaklar benı bıde hastalar ıkı gundur fırsat bulup banyo yapamıyorum
600 gr ıyı canım artık kılo alımları azalıyor nazlıda 15 gunde 120 gr almış burak bıle 250 almış düşün yani burak bıle :roflol::roflol:

Sağol cnmm :))opuyorumnanaktan kız kusmuyosa ne güzel işte ver gaviscon, ben hala içiyom bende genetik reflü ve gastrit var:bbo:

Sağol cnmm :))) Gülhanım gözümde canlandı bi an senin şu power plate gülümsedim sonra kendimi düşündüm abooooooow dedim daha çok güldüm benim herhalde maxi power plate yapmam lazım :)))
:roflol: güleriz acınacak halimize naplm hayat böyle dimi

kızlar valla tebrik ederim spor felan ohhh benim keşke fırsatım olsada uyusamm çok özledim uyumayıı

bacaklarımı uzatiıp tv izlemeyi ...şuann bile ömerle boğuşuyorum kk olmasa kesin bakırköydeydim
bugün bile o kadar agresifdimki sabah su dahi içmeden yola düştüm ....kalkar kalkmaz çanta hazırla biberon strleze et....çocukları besle o ara uykusu gelir ağlarlar birini uyut ötekini sakinleştir...

sonra diğerini uyut bu arada etrafa saçılanları topla....kendin giyin ...sonra çocukların el yüz boyun çeversini yıka baştan aşağa üzerini değiştiri giydir.....tabi bu arada biri giyinmemek için tepinirken diğeri beni al diye çığlık çığlığa bağrıyorrr.....ve birsen zor belada olsa evden çıkıyorrr

eee ben kahvaltı yapmadım taki saat 5 de eşim mc girdi bişiler aldı onu yedim başım gözüm dönüyordu yolda ...tabi cerrahpaşada uğraştırıcı oradan oraya koşşşş...eve gelll ev talan hiçbişi yapmadım çocuklarla uğraşıyorumkiii hala uyumadılarrrrrrrrrrr pöffffffffffffffff

burcucum allah kabul etsin mevludunuzu... birsencim senin de allah yardımcın olsun cnm...
semracım burak 250 almışsa doruk çok ii almış yaaa :))))

ayy birsen allah yardımcın olsun canım.senin işin gerçekten çok zor.eli öpülecek bir annesin maşallah.ben bi taneyle baş edemiyorum.halime şükretmem lazımmış.

canım çok sevindim iyi geçmesine. hadi hayırlı olsun mevlüdünüz.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Ayşe'cim tabi canından birinin bakması daha iyi ama eğer huzurun kaçıcaksa boşver bul güvenilir birini baktır kuzucuğunu a.s.

önce çok kararsızdım. ne de olsa babannesi, minicik bebeğimi kimlere emanet edeyim diyordum. ama benim aile huzurum kalmayacak. insan evine gelince bir rahat etmek ister,mutlu olur demi? düşünüyorumda ne huzur ne rahat kalmayacak bende ve dolayısıyla eşimde de! en iyisi vicdanlı birini bulmak. Allah yardımcım olsun!!:Saruboceq:

canım benim yaa,emanet etmek sorun değil. canı gibi bakar ama bende ne huzur kalır ne mutluluk. bu tatilde onu anladım. durumumuz çok şükür idare eder. kuzuma feda olsun,en iyi bakıcıyı tutarım. ama iş güvenilir birini bulabilmekte:çok üzgünüm:

Allah kolaylık versin canım da o kahve çay filan ne iş??:uhm:

aaa seninkilerdemi hasta, geçmiş olsun cnm ya,valla bana olsa heralde benimde boğasım gelirdi.. Allah sabır versin

Ahh birsenim sen anlattıkça bana daral geldi yaa çağır kızım anneni o baksın bi gün fln sende dinlen, ama rahat duramazsın sen yine bilirim temizliğe fln kalkarsınkkesin
Cnm bu ay az kg almaları normal ama hiç kg almaması normal değildir bence, ek besine başlangıç lazım gibi geldi bana
burcucum allah kabul etsin mevludunuzu... birsencim senin de allah yardımcın olsun cnm...
semracım burak 250 almışsa doruk çok ii almış yaaa :))))

Sağol cnmm :)))opuyorumnanaktan

Huuulya masallah Gazele su kusma işinıde cözdunmu problem sıfır olur.Sen eve gırmezsın artık.

Semoş valla 4 seans oldu farkettı gıbı gelıyor bana.Her geldığimde eskı kotumu denıyorum popo sevıyesıne cekmeyı basardım ama daha cok yolu var.Ne bıleyım canım kolsuz görunce tutamadım cenemı işte.Esıni bı sure annesıne yolla bence.

Pınar sevındım ya.Benımde gözumu korkutmuşlardı acıyor dıye.Su spor ödemem bıtsınde öyle baslıyayım barı.Ana oğul iflas ettırıcez adamı.Garıbım duşunceden kılo verıyor zaten.

Esra ins. duzelır canım.Yoksa cok ama cok zor.

Burcu ben bıle guluyorum halıme sende gul cıcım.Tıtremeyen yağım kalmıyor valla.Sen emzırme işinı bıtır öyle baslarsın calışmalara.

Bırsom ben sana ne dıyeyım.Allah guç kuvvet versın.

valla bende annemi çağracağım pazar eşimle temizlesinler evii yorgunumm bedenen ruhennn

Çağır canım. Senin işin zor valla. Birazda onlar halletsin sen dinlen a.s.

merabalar bende mayıs annesiyim aranıza katılabilirmiyim sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.:içelim:

Hoşgeldin a.s.

Amin canım a.s. İnşallah gönlüne göre birini bulursun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…