Huuulya masallah Gazele su kusma işinıde cözdunmu problem sıfır olur.Sen eve gırmezsın artık.
Semoş valla 4 seans oldu farkettı gıbı gelıyor bana.Her geldığimde eskı kotumu denıyorum popo sevıyesıne cekmeyı basardım ama daha cok yolu var.Ne bıleyım canım kolsuz görunce tutamadım cenemı işte.Esıni bı sure annesıne yolla bence.
Pınar sevındım ya.Benımde gözumu korkutmuşlardı acıyor dıye.Su spor ödemem bıtsınde öyle baslıyayım barı.Ana oğul iflas ettırıcez adamı.Garıbım duşunceden kılo verıyor zaten.
Esra ins. duzelır canım.Yoksa cok ama cok zor.
Burcu ben bıle guluyorum halıme sende gul cıcım.Tıtremeyen yağım kalmıyor valla.Sen emzırme işinı bıtır öyle baslarsın calışmalara.
Bırsom ben sana ne dıyeyım.Allah guç kuvvet versın.
merabalar bende mayıs annesiyim aranıza katılabilirmiyim sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.:içelim:
canım çok sevindim iyi geçmesine. hadi hayırlı olsun mevlüdünüz.
önce çok kararsızdım. ne de olsa babannesi, minicik bebeğimi kimlere emanet edeyim diyordum. ama benim aile huzurum kalmayacak. insan evine gelince bir rahat etmek ister,mutlu olur demi? düşünüyorumda ne huzur ne rahat kalmayacak bende ve dolayısıyla eşimde de! en iyisi vicdanlı birini bulmak. Allah yardımcım olsun!!:Saruboceq:
canım benim yaa,emanet etmek sorun değil. canı gibi bakar ama bende ne huzur kalır ne mutluluk. bu tatilde onu anladım. durumumuz çok şükür idare eder. kuzuma feda olsun,en iyi bakıcıyı tutarım. ama iş güvenilir birini bulabilmekte:çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin canım da o kahve çay filan ne iş??:uhm:
bende yok:uhm:hıı anladım ne olduğunu birsencim. yeni yeni şeyler çıkarıyorlar yahu:))
Huuulya masallah Gazele su kusma işinıde cözdunmu problem sıfır olur.Sen eve gırmezsın artık.
Semoş valla 4 seans oldu farkettı gıbı gelıyor bana.Her geldığimde eskı kotumu denıyorum popo sevıyesıne cekmeyı basardım ama daha cok yolu var.Ne bıleyım canım kolsuz görunce tutamadım cenemı işte.Esıni bı sure annesıne yolla bence.
Pınar sevındım ya.Benımde gözumu korkutmuşlardı acıyor dıye.Su spor ödemem bıtsınde öyle baslıyayım barı.Ana oğul iflas ettırıcez adamı.Garıbım duşunceden kılo verıyor zaten.
Esra ins. duzelır canım.Yoksa cok ama cok zor.
Burcu ben bıle guluyorum halıme sende gul cıcım.Tıtremeyen yağım kalmıyor valla.Sen emzırme işinı bıtır öyle baslarsın calışmalara.
Bırsom ben sana ne dıyeyım.Allah guç kuvvet versın.
hoşgeldin canım bebeğinnin cinsiyeti ne adı nemerabalar bende mayıs annesiyim aranıza katılabilirmiyim sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.:içelim:
Kızlar bende kaçar iyi geceleropuyorumnanaktan
su benimki de içmiyor canımslm kizlar.. ya 2 sorum olacak sizeee.. birincisi benim oglumda pek su icmiyo sevmiyooo tükürüyo verdigimdee islatiyo üstünü...nasil alistirabilirim acaba yaaaa..malum ek besin aliyor icmesi lazim...ikincisi ise dogdugundan beri saclarinda kepek cikiyor badem yagi denedim dr tavsiyesi ile ama gecmedi .dr gecer dedi ama 5. aya gircez daha tIKK yokk..herhangi bir yöntemi olan varmi aranizda ,söyyle tamamen ciksin saclarindann..kizimda hic yoktu ama oglumdaaa var simdi bu kepege benzeyen seyy.. yardimci olursaniz sevinirim ...a.s.
geçmiş olsun canım ne oldu herkese yaaa herkes hastaamerhaba kızlarr sizi çok özledim uzun zamandır giremedim işe başladım malesef ve 2 gündür kızım hasta gözü burnu akıyor yavrumun dr.ventolin diye bir şurup verdi onu veriyoruz umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım hepinizi öpüyorum
canım eğer kayınvaliden öyleyse bırak boşver tut bir bakıcı fıstık gibi baktır bebeğin uyduğunda işini de yapar oh sefan olsunaferin kız babanneye!! bizim babaannemizde 2.döneme ben işe başlayınca gelecek ya, şimdiden kesişiyor benle. "ben sadece çocuğa bakarım,yemek temizlik, bulaşık hiçbişeye karışmam" diyor yaa!! zaten pek sevmiyordum,şimdi iyice gıcık almaya başladımklava:
hoşbuldum canım, büyük bir hızla işe güce giriştim oğluşumun izin verdiği kadarıyla tabia.s
günaydın canım. şahsım adına, iyiyim:)) evde işlerim var ama hiçte yapasım yok:1no2:
kolay gelsin canım. ana kucağı yok mu? içine koyup yanında gezdirebilirsin. ben pc başındayken bile öyle yapıyorum, şimdi yanımda anakucağında puset oyuncağı ile oynuyor:dance:
semra, seherim ve hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.
birsencim hayırlı haberle dönersin inşallah!
sen çalışmaya başlıycan di mi rahat konuşursun inşallahSaolasın canım ya inşallah daha kötü olmam dikkat etmeye çalışıyorum.Seninde kaynana sömestr de gelecek ha umarım sorun yaşamazsınız.Bizde yarın kaynanamla konuşcaz annem gelecek bakmaya.
Bebeğimin cinsiyeti erkek 5 mayısta oldu şuan 5aylık olmasına bir hafta var
pınar kız bende yaptırıcam o dediğin şeyi ama korkuyorum yaaaa
slm kizlar a.s.
anacim hastaliktan gecilmiyor burasi..ay hamileykende böyleydik :) benimde eşim hasta heran serraya bulaşabilir Allah korusun..yan odada karantinaya aldim eşimi bulasmasin diye..inşaAllah cabucak atlatir..amma erken acildi bu kıs hastalik sezonu yaa..daha yazdan yeni ciktik..
herkese kocaman kocaman geçmişler olsun a.s. acil şifalar inşaAllahhhhh a.s.
Bebeğimin cinsiyeti erkek 5 mayısta oldu şuan 5aylık olmasına bir hafta var
pinarcim hayirli olsunmu denir ne diyecegimi şaşirdimiyi yapmişsin diyelim gecelim :))
Günaydınlar iyi haftasonlarıııı a.s.
Bizde kızımla kalktık az önce. Babamız araba ile ilgili bi işi vardı oraya gitti. Öğlen 1'de de randevumuz var doktorda. Evi toparladım. Defnoş müsade ederse kahvaltı yapıcam a.s.
Günaydınlar iyi haftasonlarıııı a.s.
Bizde kızımla kalktık az önce. Babamız araba ile ilgili bi işi vardı oraya gitti. Öğlen 1'de de randevumuz var doktorda. Evi toparladım. Defnoş müsade ederse kahvaltı yapıcam a.s.
herkeze hayırlı sabahlar güzeller pınarcım hayırlı olsun yaa bende çok istiyorum ama bu can yakma mevzuuunda bende korkuyorumopuyorumnanaktan
hasta olan annelere,babalara,bebişlere çoooook geçmiş olsun allah acil şifalar versin hastalık gerçekten zora.s.
burcu hoşgeldiiiin kıss özlettin kendini valla kağanıda özledik büyümüştür mavişŞeniz
bende saat 5 den beri mehmetle boğuşuyorum resmen o uyanmak için direniyor ben uyutmak için ama zaferi ben kazandım :lepi:saat 8e kadar zorla uyuttum sonra babası geldi işten ona postalayıp bir saat daha uyudum adamcağız işten gelmiş yorgun argın baktı sağolsun şimdi o yattı kalktım-tatlicadiarzu- kahvaltı yapıcam mehmet beyimiz uyurkencokacimcoook
buarada dün bebeler sarayına gittikbakırcılar çarşısında bursadaki hatunlar heeer yerde uyku tulumu aradım o içi elyaf olan şeylerden var 15 tl bebeler sarayında içiyün olanını buldum 30 tl ama en azından sağlıklı zafer plazayada baktım madercare mağazasında bildiğin tuluma uyku tulumu dediler hemdeee 75 tl anam dedim:1shok: çıktık tabiii bizi aşar hem özelliği yok acık sıcak tutsun bizim ev doğalgaz sobalı kış uzun olacakkk dimi:hulya:
Günaydın Kızlar,
OFFF Hava cok puslu ya kış geldi galiba içim karardı sabah sabah.Neysem bu kısı evde gecırecez zaten seneye yazında bebişler yurur sokaktan eve girmek istemezler artık.
Bora uyurken kahvaltımı yaptım.Hıııııç bır işim yok bugun Bora ve pc dışında.Birtek yemeğim yok ama yapmak istemıyorum.Kocış gelirken balık alsında fırına atarım bı salata yaptım mı tamamdır.
Sema uyku tulumu bende alayım bebeler sarayından sağol canım.Zaten ben cok severım bakırçıların oraları dolaşırımda bıraz.
Pınar hadı ıyı haberler bekliyoruz doktordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?