2009 Mayıs Anneleri

Başla canım ya. Ağdaya her ay bir sürü para veriliyor. Hiç bitmiyor. Bunda en azından 2 ayda bir veriyorsun ve 4-5 seansta bitiyor hihoyyyt

Ben kaçar kızlar a.s.

Sabah eşimle anneme erkenden gideyim diye 5:30'da kalktım. 6'da anneme bıraktı eşim. Fena uykum var. Zaten baba-kız koltukta uyukladılar. Bende dinleneyim. Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.

merabalar bende mayıs annesiyim aranıza katılabilirmiyim sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.:içelim:

katıl tabi :))opuyorumnanaktan

Ahh çok zor iş... bi yerde oğlunun rahatından emin ama huzursuz, diğer yerde ise kimseye güvenememe ve iç huzuru..:sm_confused: bu zamanda bakıcı işide zor ya aysecm...bide sağol cnm attık arkaya şüküra.s
hıı anladım ne olduğunu birsencim. yeni yeni şeyler çıkarıyorlar yahu:))
bende yok:uhm:

:))) inş. o zaman geriye dönüş için çok geç olmaz:))) hani şimdi bi umut ya :)))

yokk gülhancımm kış geldi artık pazar günleri dışında zor çıkarız herhalde :))

sen bu zayıflama işine baya sardın valla he hadi hayırlısı :))gerçi manken gibisin zaten sadece göbek çalışsan yeteeer bence :))

merabalar bende mayıs annesiyim aranıza katılabilirmiyim sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.:içelim:
hoşgeldin canım bebeğinnin cinsiyeti ne adı ne
Kızlar bende kaçar iyi geceleropuyorumnanaktan

iyi gecelerr

pınar kız bende yaptırıcam o dediğin şeyi ama korkuyorum yaaaa

birsencim Allah yardımcın olsun güzelim yaa sen çocukların hastalanmasına üzülün şimdi ruhen yorgunsun iyileşsinler sende iyi olursun canıma.s.

slm kizlar a.s.

anacim hastaliktan gecilmiyor burasi..ay hamileykende böyleydik :) benimde eşim hasta heran serraya bulaşabilir Allah korusun..yan odada karantinaya aldim eşimi bulasmasin diye..inşaAllah cabucak atlatir..amma erken acildi bu kıs hastalik sezonu yaa..daha yazdan yeni ciktik..

herkese kocaman kocaman geçmişler olsun a.s. acil şifalar inşaAllahhhhh a.s.

semrosum canim inşaAllah gececek hastaliklari kuzularin a.s.

hülyacim herseyin yolunda olmasina sevindim tatlim..gaviskonun işe yaramasinada sevindim

birsencim hayirli olsun güle güle kullansin kuzular cok tatliymiş temizlik memizlik işlerinide takma kafana yahu..eminim cok rahatsiz ediyordur seni..ama rahat olmaya caliş..birinci görevim cocuklar de gec..cok rahatsiz olursan hergün 1 saat temizlik yap..yapabildigin kadarini..biraz canini iymetini bil..cocuklarinin sana ihtiyaci var,ev işine degil

burcucum hoşgeldin canim a.s. hayirli olsun mevlüdünüz..Allah kabul etsin,salih evlat olsun inşaAllah a.s.

aysecim canim inşaAllah cok emin birisini bulursun tatlim..Allah yardimcin olsun a.s.

pinarcim hayirli olsunmu denir ne diyecegimi şaşirdim iyi yapmişsin diyelim gecelim :))

su benimki de içmiyor canım
kepeği de arkadaşlar anlatmış ben bir kere yyaptım geçti
geçmiş olsun canım ne oldu herkese yaaa herkes hastaa(
canım eğer kayınvaliden öyleyse bırak boşver tut bir bakıcı fıstık gibi baktır bebeğin uyduğunda işini de yapar oh sefan olsun
benim kayın validem iyidir saolsun
eşimin abisi sara hastası o bayıldığı zamanlarda annem gelecek
Saolasın canım ya inşallah daha kötü olmam dikkat etmeye çalışıyorum.Seninde kaynana sömestr de gelecek ha umarım sorun yaşamazsınız.Bizde yarın kaynanamla konuşcaz annem gelecek bakmaya.
sen çalışmaya başlıycan di mi rahat konuşursun inşallah
kaynanan bişe dermi ki??
Bebeğimin cinsiyeti erkek 5 mayısta oldu şuan 5aylık olmasına bir hafta var

Allah bağışlasın canım adı ne miniğin

pınar kız bende yaptırıcam o dediğin şeyi ama korkuyorum yaaaa

Canım mutlaka yaptır tavsiye ederim. Hiçde öyle korkulacak bişey değilmiş. Diyorum ya ağdada çekilen acının %10'u. ÜStelik benim kolumun altındaki 3-5 tane ile birlikte 8 dakika sürdü ya :1shok:

Geçmiş olsun canım eşine a.s. Bebişleri iyi korumamız lazım :çok üzgünüm:

Bebeğimin cinsiyeti erkek 5 mayısta oldu şuan 5aylık olmasına bir hafta var

Allah bağışlasın bebişini a.s.

pinarcim hayirli olsunmu denir ne diyecegimi şaşirdim iyi yapmişsin diyelim gecelim :))

Tez vakitte bitsin inşallah de kaydirigubbakcemile3

Hemen bakıyorum yerimseniben

Günaydınlar iyi haftasonlarıııı a.s.

Bizde kızımla kalktık az önce. Babamız araba ile ilgili bi işi vardı oraya gitti. Öğlen 1'de de randevumuz var doktorda. Evi toparladım. Defnoş müsade ederse kahvaltı yapıcam a.s.

herkeze hayırlı sabahlar güzeller pınarcım hayırlı olsun yaa bende çok istiyorum ama bu can yakma mevzuuunda bende korkuyorumopuyorumnanaktan

hasta olan annelere,babalara,bebişlere çoooook geçmiş olsun allah acil şifalar versin hastalık gerçekten zora.s.

burcu hoşgeldiiiin kıss özlettin kendini valla kağanıda özledik büyümüştür mavişŞeniz

bende saat 5 den beri mehmetle boğuşuyorum resmen o uyanmak için direniyor ben uyutmak için ama zaferi ben kazandım :lepi:saat 8e kadar zorla uyuttum sonra babası geldi işten ona postalayıp bir saat daha uyudum adamcağız işten gelmiş yorgun argın baktı sağolsun şimdi o yattı kalktım-tatlicadiarzu- kahvaltı yapıcam mehmet beyimiz uyurkencokacimcoook
buarada dün bebeler sarayına gittikbakırcılar çarşısında bursadaki hatunlar heeer yerde uyku tulumu aradım o içi elyaf olan şeylerden var 15 tl bebeler sarayında içiyün olanını buldum 30 tl ama en azından sağlıklı zafer plazayada baktım madercare mağazasında bildiğin tuluma uyku tulumu dediler hemdeee 75 tl anam dedim:1shok: çıktık tabiii bizi aşar hem özelliği yok acık sıcak tutsun bizim ev doğalgaz sobalı kış uzun olacakkk dimi:hulya:

pınarcım kızının bacaklarına bakıp bana yazacaktın. sana zahmet bekliyorum

Günaydın Kızlar,

OFFF Hava cok puslu ya kış geldi galiba içim karardı sabah sabah.Neysem bu kısı evde gecırecez zaten seneye yazında bebişler yurur sokaktan eve girmek istemezler artık.

Bora uyurken kahvaltımı yaptım.Hıııııç bır işim yok bugun Bora ve pc dışında.Birtek yemeğim yok ama yapmak istemıyorum.Kocış gelirken balık alsında fırına atarım bı salata yaptım mı tamamdır.

Sema uyku tulumu bende alayım bebeler sarayından sağol canım.Zaten ben cok severım bakırçıların oraları dolaşırımda bıraz.

Pınar hadı ıyı haberler bekliyoruz doktordan
.

gunaydın canım afıyet olsun sana bende ılk defa bu sabah kahvaltı yaptım grıp oldum ıalc ıcebılmek ıcın kahvaltımı yaptımyoksa hıc yapmıyorum saat 3 e kadar bırsey yemeden duruyorum o saatte yıyıncede bırkerede kılo yapıyor ya bır alışamadım duzenlı yemeye sana dıkkat ettımde hers abah kahvaltı yapayım dıye yazıoyorsun ayy bdıe ben alışsam cok ıyı olucak

canım bebeler sarayı dıger magazalar gore pahalı ama cok kalıtelı ve guzl şeyler oluyor orda bende haftaya cıkıcam alışverıse alayım bende ordan

hava actı bacım gel bana opuyorumnanaktan
carsıya ne zaman cıkıcan cıkıcan zaman haber ver beraber cıkarız esra bacımda gelır ben cocukları bırakırım gezerız bırazda alışverıs yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…