2009 Mayıs Anneleri

hııım bugün pınarın doktor kontrolü var dimi bakalım mamalar işe yaramışmı bide bibeona kolay alıştımıki defnoş ben artık biberona alışsın diye bazen muhallebisini sulu yapıyorum biberonla veriyorum eviriyo çeviriyo ememiyo sinirlenip basıyo çığlığı

yaaa semra buluştunuz ben o hafta kütahyadaydım gelemedim kontörümde yoktu haberde veremedim bidahaki ne bende buluyşalım emirsultandayım bende bana buyrun gelin

Günaydın canım a.s.

Ya korkmayın acı olayından valla hiç acımıyor ya. Diyorum ya ağda daha beter. Hemde 8 dk sürdü zaten. Anlamadan bitiyor bile. Kesinlikle tavsiye ederim a.s

Güle güle giysin cicilerini kuzum. BEnde haftaiçi çıkıcam kısmetse kışlık alışverişine hihoyyyt

pınarcım kızının bacaklarına bakıp bana yazacaktın. sana zahmet bekliyorum

Canım baktım da şimdi tüm çizgiler boğumlar karşılıklı CADIARZU

Günaydın canım sağolasın a.s.

Ohhh işin yoksa keyif yap valla ne güzel hihoyyyt

Sağol canım. Valla ben kahvaltı yapmadan helede kahvaltıda yumurta yemeden hiç doyduğumu anlamıyorum. Saat 1'de de yapsam mutlaka yaparım kahvaltımı. Sonra da akşama kadar bişey yiyemiyorum zaten :1no2:

Sağol canım. Evet bugün kontrolümüz var. Bana bayağı kilo aldı gibi geliyo bakalım görücez a.s.

Benim kuzum çabuk alıştı biberona ya çok şükür. Gerçi ben mamaya başlamadan önce dışarı çıkacağım zaman falan süt bırakıp çıktığım için biberonla o zamanda içiyodu. Sorun yaşamadık kuzumla maşallah

yaaa semra buluştunuz ben o hafta kütahyadaydım gelemedim kontörümde yoktu haberde veremedim bidahaki ne bende buluyşalım emirsultandayım bende bana buyrun gelin

canım bnım bebeişler ıyleşsin bulaşım esrada cagırdı bakarız hangınız musaıtsenız gelırız bacım

günaydın kızlarr
biz kalktık kızım emdi sonra meyvesini yedi şimdi uyudu bende kahvaltı yapayım
sonra diğer topikten bir arkadaşımın kızının doğumgününe gidicem
daha temizlikte yapmam lazım işim çok yani Allahtan yemeğim var

ceylinim ayşe bende baktım boğumları çok yok zaten benim kızımın eti acayip sıkı
iki boğum var onlarda tam karşılıklı

günaydin kizlarrrrrr a.s.

bugun cok işim var..aslinda cok yokta zamanim az kızcemi yedirdim..corba vakti gelene kadar süpürüp silip yemek yapmam lazim..öptüm hepinizi..ay buarada bu kara kuru erik süper bişi..serrada işe yaradi maşaAllahh..umarim tamamen düzelmiştir :) muckssssss

merabalar hanımlar uyku tulumundan bahsetmişsiniz ben aldım ama kullanamıyorum onu giydirince üzerinden nasıl birşey örtecez ben yorganını örtüm sizce kalınmı bişey daha sorcam bebeği 4,5 aylık olup çorba vereniniz varmı.

canım uyku tulumu kalınsa ayrıca bişe örtmene gerek yok sadece ince bir penye örtebilirsin için rahat etsin diye
benim kızım 5 aylık 4.5 aylıkken başladım çorbaya ama doyumluk değil tadımlık bir kaç çay kaşığı sadece tatlara alışsın diye

Benim bebeğim beni 3,5 aylıkken uyanıkken emmez olmuştu sadece uykuda verebiliyordum o yüzden düzenli kilo alımı olmadı doktorumuz ek gıdalara başlattı pirinçli kaşık mamasıyla başladım ve meyve püreleride verdim 4,5 aylıkkende yani bir haftadır sebze çorbası ve yoğur veriyorum yalnız hep aynı çorba başka nasıl çorba verebilirimki sdece sebzelerini değiştiriyorum biberon maması almıyor çorba, yoğurt ,kaşık maması ve uykuda anne sütü bunlarla besliyorum doğrumu bilmem şuan kilosu 6800gr iyimi sizce sizinki kaç kilo benimki 5 aylık olmsına bir hafta var.

benimki de 3 gün sonra 5 ayını dolduracak bende sadece anne sütü ve tadımlık meyve ve sebze çorbası veriyorum
dr um sebze çorbasını içine farklı sebzeler koyarak yap dedi sebze sayısını 3 günde bir arttır dedi
yani ben geçen hafta sadece patates havuç koyuyordum üç gündür kabakta koyuyorum dün mercimekte koydum azıcık
şimdilik başka türlü olmaz herhalde

merhaba kızlar size acil bişey sorucam sütüm yetmiyor ek gıdaya başlayacağı ilk önce siz ne verdiniz? milupanın sütlü pirinçli muhallebisinimi alalım?dr. sorduk başlamayın diyor deli oldum ama çocuk hep aç sütüm az geliyor işede başladım sağıyorum ama yetmiyor bende aralarda mama vereyim istiyorum siz neyle başladınız

gecmiş olsun tatlım ıns ıyılesır kuzun kısa surede sanada kolay gelsın

semracım kızın mı hasta ah yavrum ya tez zamanda iyileşir inşallah

günaydın kızlar nasılsınız

semracım geçmiş olsun kuzun tez zamanda iyileşir inşallah bitanem

çok sağolun teyzoşları :1hug:Allahtan bugün daha iyi kızım ama burnumuz tıklaı şimdide ay onlar hasta olmasında biz olalaım çok zor oluyor tüm hasta bebişlerede geçmiş olsun

Semoşum olur hafta içi birgun cıkalım.Hava guzel olunca gıdelım gezerız birazda bıde bana özelden telını göndersene canım.

Semracım ben de sutlu pırınçlıyle basladım bırde sebze verıyorum.Cocuk huzursuzsa ver bırseyler tatlım ac olabılır.

dilara hoşgeldin öncelikle.
benim kızımda 5 mayıs doğumlu 7700 gr. ben sabah öğlen arası meyve püresi, öğleden sonra yoğurt,akşamda devam sütüyle hazırladığım pirinç unu muhallebisi veriyorum. onun dışında sadece emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…