herkeze hayırlı sabahlar güzeller pınarcım hayırlı olsun yaa bende çok istiyorum ama bu can yakma mevzuuunda bende korkuyorumopuyorumnanaktan
hasta olan annelere,babalara,bebişlere çoooook geçmiş olsun allah acil şifalar versin hastalık gerçekten zora.s.
burcu hoşgeldiiiin kıss özlettin kendini valla kağanıda özledik büyümüştür mavişŞeniz
bende saat 5 den beri mehmetle boğuşuyorum resmen o uyanmak için direniyor ben uyutmak için ama zaferi ben kazandım :lepi:saat 8e kadar zorla uyuttum sonra babası geldi işten ona postalayıp bir saat daha uyudum adamcağız işten gelmiş yorgun argın baktı sağolsun şimdi o yattı kalktım-tatlicadiarzu- kahvaltı yapıcam mehmet beyimiz uyurkencokacimcoook
buarada dün bebeler sarayına gittikbakırcılar çarşısında bursadaki hatunlar heeer yerde uyku tulumu aradım o içi elyaf olan şeylerden var 15 tl bebeler sarayında içiyün olanını buldum 30 tl ama en azından sağlıklı zafer plazayada baktım madercare mağazasında bildiğin tuluma uyku tulumu dediler hemdeee 75 tl anam dedim:1shok: çıktık tabiii bizi aşar hem özelliği yok acık sıcak tutsun bizim ev doğalgaz sobalı kış uzun olacakkk dimi:hulya:
pınarcım kızının bacaklarına bakıp bana yazacaktın. sana zahmet bekliyorum
Günaydın Kızlar,
OFFF Hava cok puslu ya kış geldi galiba içim karardı sabah sabah.Neysem bu kısı evde gecırecez zaten seneye yazında bebişler yurur sokaktan eve girmek istemezler artık.
Bora uyurken kahvaltımı yaptım.Hıııııç bır işim yok bugun Bora ve pc dışında.Birtek yemeğim yok ama yapmak istemıyorum.Kocış gelirken balık alsında fırına atarım bı salata yaptım mı tamamdır.
Sema uyku tulumu bende alayım bebeler sarayından sağol canım.Zaten ben cok severım bakırçıların oraları dolaşırımda bıraz.
Pınar hadı ıyı haberler bekliyoruz doktordan.
gunaydın canım afıyet olsun sana bende ılk defa bu sabah kahvaltı yaptım grıp oldum ıalc ıcebılmek ıcın kahvaltımı yaptımyoksa hıc yapmıyorum saat 3 e kadar bırsey yemeden duruyorum o saatte yıyıncede bırkerede kılo yapıyor ya bır alışamadım duzenlı yemeye sana dıkkat ettımde hers abah kahvaltı yapayım dıye yazıoyorsun ayy bdıe ben alışsam cok ıyı olucak
hııım bugün pınarın doktor kontrolü var dimi bakalım mamalar işe yaramışmı bide bibeona kolay alıştımıki defnoş ben artık biberona alışsın diye bazen muhallebisini sulu yapıyorum biberonla veriyorum eviriyo çeviriyo ememiyo sinirlenip basıyo çığlığı
yaaa semra buluştunuz ben o hafta kütahyadaydım gelemedim kontörümde yoktu haberde veremedim bidahaki ne bende buluyşalım emirsultandayım bende bana buyrun gelin
gecmiş olsun tatlım ıns ıyılesır kuzun kısa surede sanada kolay gelsın
semracım kızın mı hasta ah yavrum ya tez zamanda iyileşir inşallah
günaydın kızlar nasılsınız
semracım geçmiş olsun kuzun tez zamanda iyileşir inşallah bitanem
Çok geçmiş olsun tatlım bizde bu bayram hastalıktan yakamızı kurtaramadık valla.Kısa zamanda iyileşir inşallah kuzularım :teselli:
Ohh ne güzel tatlım keyfini çıkar ben haftaya başlıyorum :sinifsinif:
Güle güle kullansın kuzular bende kışlık alışveriş için havuzluhana gidicem cumartesi günü
Canım Tubanın dediği gibi aç olabilirmi diye düşünüyorum sütün vardı bildiğim kadarıyla ama aralarda azalabilir ve sen anlamamış olabilirsin.Muhallebi veriyomuşsun gerçi,sadece muhallebi ve meyvenin rahatsız edeceğini sanmıyorum.Ek gıdanın ağır gelip gelmediğini anlamak için bir gün verme bakalım ozamanda uyumazsa ek gıdayla alakalı değildir.Belkide gazı olabilir arada hala oluyor bebişlerde.Babuline vermeyi denesen
Allah yardımcın olsun tatlım gece uyumayan bebek çok zor valla.
Ek gıdaları verirken aralarda versen öyle içer diye düşünüyorum.Gerçi benim oğlan güzel içiyor suyu ama kaşıkla beslerken arada biberonla versen içer gibime geliyor.Kepekler içinde konak tarağı var chicconun bebek yağını sürüp konak tarağıyla tararsan iyi gelecektir.
Geçmiş olsun kuzuna sende işe başladın demek çalışan annelerimiz birer birer döküldü.:gitme:
aferin kız babanneye!! bizim babaannemizde 2.döneme ben işe başlayınca gelecek ya, şimdiden kesişiyor benle. "ben sadece çocuğa bakarım,yemek temizlik, bulaşık hiçbişeye karışmam" diyor yaa!! zaten pek sevmiyordum,şimdi iyice gıcık almaya başladımklava:
hoşbuldum canım, büyük bir hızla işe güce giriştim oğluşumun izin verdiği kadarıyla tabia.s
günaydın canım. şahsım adına, iyiyim:)) evde işlerim var ama hiçte yapasım yok:1no2:
kolay gelsin canım. ana kucağı yok mu? içine koyup yanında gezdirebilirsin. ben pc başındayken bile öyle yapıyorum, şimdi yanımda anakucağında puset oyuncağı ile oynuyor:dance:
semra, seherim ve hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.
birsencim hayırlı haberle dönersin inşallah!
ceylinim ayşe bende baktım boğumları çok yok zaten benim kızımın eti acayip sıkı
iki boğum var onlarda tam karşılıklı
Benim bebeğim beni 3,5 aylıkken uyanıkken emmez olmuştu sadece uykuda verebiliyordum o yüzden düzenli kilo alımı olmadı doktorumuz ek gıdalara başlattı pirinçli kaşık mamasıyla başladım ve meyve püreleride verdim 4,5 aylıkkende yani bir haftadır sebze çorbası ve yoğur veriyorum yalnız hep aynı çorba başka nasıl çorba verebilirimki sdece sebzelerini değiştiriyorum biberon maması almıyor çorba, yoğurt ,kaşık maması ve uykuda anne sütü bunlarla besliyorum doğrumu bilmem şuan kilosu 6800gr iyimi sizce sizinki kaç kilo benimki 5 aylık olmsına bir hafta var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?