dökmüşsün işte kızım baksana oh sefan olsun valla bende dökücem kurtlarımı yok mu sünnet düğünüğ yapaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnevet esenciğim cnm yaaa çok güseldi kızz senin içinde kurtlarımızı dökeriz sen yeterki isteee hehehe
Baktırdım Burcum ya idrar kaka tahlıllerı yapıldı.Her ay mutlaka dr gıdıyor heryerıne bakıyor kadın yok birseyı.Ağrısı olunca ağlaması farklı zaten sınırden ağlıyor hep.Bilmiyorum kı persembe yıne gidicem dr sorayım tekrardan.
günaydın kızlarrr nasılsınız? burcucum kolay gelsin canım yatılı misafir zor oluyor ya yemek kahvaltı ıvır zıvır derken allah kolaylık evrsin canım.
günaydın herkese nasılsınız kızlar kalktım kızları hazırladım duruyu anneme yağmuru okula bıraktım ve işe geldim kızlar çalışan anne olmak zor kızlarımın en güzel şeylerine tanık olamıyorum üzülüyorum bir taraftanda onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için şart çalışmak
gunaydın kızlar burcu masallahın var sabah sabah gune hızlı baslamıssın
2gun kaldı işe baslamama karalar bagladım valla sımdıden gece masallah sabah 5den sonra saat bası kalkıyo emmeye uykumu falan alamıyorum doymuyo galıba sutten gece nasıl beslıyosunuz hayret edıyorum gece 1kere kalkan bebeklereee bırınız bana akıl versın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?