2009 Mayıs Anneleri

evet esenciğim cnm yaaa çok güseldi kızz senin içinde kurtlarımızı dökeriz sen yeterki isteee hehehe
dökmüşsün işte kızım baksana oh sefan olsun valla bende dökücem kurtlarımı yok mu sünnet düğünüğ yapaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn

ayyy ağlayan bebek zor canım ya Allah yardımcın olsun
Allahtan gece uyuyor bizim bir tanıdığın ağlamasının yanı sıra uyumuyordu da çok şükürr

Semoş aynı arkadasım daha bile huysuz nazlı nasıl uslandı ya değişirmi acaba borada

Esen uyuyor canım 2 saatte uyanıyor ve 5.30 6 dan sonra uyumuyor ama sukur yınede uyumasa deliririm heralde.Sana bı yazamadım cok gecmiş olsun arkadasım

günaydın herkese nasılsınız kızlar kalktım kızları hazırladım duruyu anneme yağmuru okula bıraktım ve işe geldim kızlar çalışan anne olmak zor kızlarımın en güzel şeylerine tanık olamıyorum üzülüyorum bir taraftanda onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için şart çalışmak

Kızlar günaydınlar, yatılı misafirim var dün akşam geleceğinin haberini aldık bu sabah geldi, neyseki evim temizdi topluydu , şimdi yatıyo yol yorgunluğu, bende kağanı uyuttum kahvaltıyı topladım yıkadım birazdan yemek işine başlıcama.s.

günaydın kızlarrr nasılsınız? burcucum kolay gelsin canım yatılı misafir zor oluyor ya yemek kahvaltı ıvır zıvır derken allah kolaylık evrsin canım.

günaydın kızlarrr nasılsınız? burcucum kolay gelsin canım yatılı misafir zor oluyor ya yemek kahvaltı ıvır zıvır derken allah kolaylık evrsin canım.

Sanada günaydın cnm, evet bi kaç gün zor olacak benim için ama olsun misafir geldiği eve bereket getirir derler :))a.s.

gunaydın kızlar burcu masallahın var sabah sabah gune hızlı baslamıssın
2gun kaldı işe baslamama karalar bagladım valla sımdıden gece masallah sabah 5den sonra saat bası kalkıyo emmeye uykumu falan alamıyorum doymuyo galıba sutten gece nasıl beslıyosunuz hayret edıyorum gece 1kere kalkan bebeklereee bırınız bana akıl versın:uhm:

Günaydın cnm

a.s.

Günaydın cnm o yatar yatmaz sende yat hemen anca öyle uyku alınıyo yoksa hayalet gibi gezersin valla çalışırken zor
a.s.

Günaydin Kizlar,

Bugün biraz uykumu aldigim icin, kendimi daha iyi hissediyorum. Ama ev dandiniye döndü, toparlamam lazim ama üseniyorum...

Gülhan'cigim, her bebegin bir karakteri var, zamanla bu belirginlesiyor. Senin oglunun eger tespit edilemeyen bir sancisi yoksa, yaramaz olacak sanirim. Birde bilirsin cocuklar ne kadar uykusu olursa olsun, uyumamak icin direnirler güclerinin son haddine kadar. Uykuya hazirlama terapileri yapsan...Gevsemesi icin bebek yagiyla masaj iyi geliyor benim ogluma. Ben 2 yil Pedegoji egitimi almistim Avusturyadayken. O zamanlar bir derse girmistim ve bir masaj teknigi ögrenmistim. Cok zorda kaldigimda onu uyguluyorum Doruga ve cok etkili oluyor. Hafif bir müzikte aciyorum ve konsantre oluyor cabucak. Mesela Vangelis'in "1492" diye bir cd.si var bende, cogunlukla onu kullaniyorum. Netten bir bak bakalim, dinleyince Bora etkileniyor mu? Birde en önemlisi sakinligini yitirmemeye calis. Sabirla cözecegine inaniyorum canim. Senin adina inan ki cok üzülüyorum, umarim bir an önce rahatlar kuzucugum.

günaydın arkadaşlar. nasılsınız? biz kalktık oğluşumla. yedik içtik,biraz oynaştık. geri uyudu kuzum şimdi. birazdan babamız gelecek yemeğe. yemeğimizde hazır.taze barbunya ve pirinç pilavı var menümüzdecokacimcoook bir de sizlere bakayım dedim.a.s.

kızlar oğluşuma mama sandalyesi aldık dün. çok hoşuma gitti,oğlum da çok sevdi. mama yemekten ziyade,vakit geçirmek için kullandık dün ve bugünkaydirigubbakcemile3 hemde rahat rahat tv seyretti kuzumkaydirigubbakcemile3 resmini eklerim birazdanyerimseniben

Merhabalar Herkese,

Yine yoğunluk patlıycam sıkıntıdan.Bi sabah işe geldiğimi hatırlıyorum birde çıktığımı ne zaman hafifleyecek bilemiyorum.Haftasonu arkadaşlarımızın düğünü vardı.Hazırlanırken yatak odasında yağızıda bizim yatağın ortasında koydum.Nerdeyse 5 m mesafeye biberonunu almaya gitmiştim.Bir döndmkü düşmüş.Aklım çıktı inanın nasıl bir korkuydu anlatamam.Allahtan geri geri kaymış ve ayaklarının üzerine basıp yana devrilmiş.Direk kafasının üzerine düşse ay allahım düşünmek bile istemiyorum.O telaşla bişey anlamadık korkudan.Doktorumu aradım.50 cm yüksek değilse düştüğü yer telaşlanma,gözlemle dedi.1 saat uyutmamamı söyledi.Gözbebeklerine bakmamı,kusması olup olmadığını sordu çok şükür bişey olmadı aman siz dikkatli olun.

Dünde tüm gün eğitim sunumundaydım girme fırsatım olmadı.Hepinizi çok özledim.Hakikaten çok sakinlemiş site.Ayşecim bu arada mama sandalyeniz hayırlı olsun bende alıcam en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…