2009 Mayıs Anneleri

sibelcim canım merhaba çok yoruluyorsundur.canım çok çok geçmiş olsun ama artık dakkatli olmak lazım benim kızda öyle habir yuvarlanıyor aklım çıkıyor bazen allahtan bişey olmamış canım evet sakinledi buralar artık.

ayşecim bebişin güle güle kullansın tatlım:))

sibelcim kolay gelsin sana benimde işler yoğun yağıza birşey olmamış kıyamam tatlım artık hareketlendiler iyice Allah korusun yavrularımızı

kızlar bana gelince yoğunum ve çok sıkıldım bugün akşamada eşimin arkadaşlarıa gideceğiz

aynen ayşecim çok dikkat etmek gerek yağmurda yatağından kendini altı aylıkken aşağı atmıştı ayağa kalkmış tutunmuş dengesini sağlayamamış yavrum düşmüştü çok korktum nasıl aldım kucağıma Allahtan birşey olmadı şimdi dahada dikkar ediyorum

merhaba kizlarr a.s.

yaklaşik 2 haftadir buraya bişi yazamadim..daha dogrusu yazmadim :) sıkılmıstım..cünkü bi ara cidden herkes (bende dahil) otomatige baglamişti..herkes bugun sunu yaptim bunu yaptim buraya gittim şöyle oldu böyle oldu diye rapor verip cikiyordu..birbirimizin nerdeyse kac kere tuvalete gittiğini bile biliyorduk ama ortada bi muhabbet yoktu..buda bana bi süre sonra sacma gelmeye basladi :) neyseki yavas yavas normale dönmüş buralar :)

hasta olan bebişlerimize acil şifalar inşaAllah el kadar bebeler hasta olunca insan mahvoluyor ya..Rabbim hepsini korusun inşaAllah..

gulhancim canim oglusun adam oldu heee :) yerim ben onu ya..cokta tatli cikmiş maşaAllahhh :) cok sukur sorunsuzca atlatmişsiniz..canim cok agliyor demişsin..yeme düzeni nasil? acaba azmi geliyor yedikleri ya..

esencim sanada kizçene cok gecmiş olsun tatlim..biran önce gecerde iyileşirsiniz inşaAllah..sicak banyo yaptir onu her gece..mikroplari atsin..

aysecim hayirli olsun mama sandalyeniz..ama daha erken diilmi ya onun için :) gerçi hiç araştirmadim..

sibelcim geçmiş olsun..cok sukur bişi olmamiş..Allah korumus..bir daha olmaz inşaAllah canim..

banucum senin işin hepimizden zor canim ya..2 cocuk..calişmak..evhanimliği..cocuklarda büyüdükçe ugrasida büyüyor sanki..ama sabir canim..inşaAllah karşiliğini alinca,feraha erince iyiki katlanmişim o sıkıntılara diyeceksin

tülaycim canim sıkma canini kilo olayina..saglikli olsun da..bu ay cogu bebiş az kilo aldi..boya gitmiş zaten seninki maşaAllah

gülşahcim işe basliyormussun hayirli olsun kolay gelsin tatlim :)

birsencim facede resimleride videolarida gördüm :) cok mutlu olsun kuzenin inşaAllahh a.s.

burcucum misafirin varmiş..Allah kolaylik versin keltos olmus oglusun :) bizimkininde yenidogan zamaninda cok döküldü..şimdi yenileri cikiyor..kafa sekline takmişsin bu arada..cok güzel kafasinin sekli..saki öyle sirtüstü felan yatirip tepsi kafa yapma boncuguuuu :)

serros uyandi ben ucup geleyim :)

kesinlikle emzirebildiğin kadar emzir canım
off sorma ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum daha güzel bi yaşamı olacak deyip avutuyorum kendimi
kolay gelsin sana canım
hayırlı olsun canım benim oğluş uyuyo maşallah gece
ben yatmadan muhallebisini yedirip biraz da emziriyorum vitaminini verip yatırıyorum uyuyo umarım bi an önce düzelir kızının durumu bazen uyumuyodu çok zor oluyo o gün

işte yeni mama sandalyemiz ve sandalye keyfimiz:lepi:

güle güle kullan canım oturabiliyor mu rahatlıkla netten mi aldın ne kadar
kıyamam ya geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi

bir gelmişsin pir gelmişsin :)
hoş geldin

Selam Kızlar,

Benımde arkadasım geldı bugun Boradan 1 ay kucuk oğlu var kuzu masallah yavrum ağlamadı bıle gıdene kadar.Benım afacanda tam gaz devam.

Filizcım sağol.Ben hamılelıkten berı klasık musıc dınlerım.Hergunde evde acıktır musıc canım.Ama Bora cok dıkkat etmıyor sanırım.Masajı denememıştım bu gece denıyorum umarım sonuç alırım.Cok arastırma yapıyorum ve bır yerde okudum.Kolık sancıları yasayan bebekler ağrı cekmesede 6 ay ağlama krızını devam ettırırmış.Dış ortamı yasıtlarına göre daha erken farkedıp yabancılama yasarlarmış.Biliyorsundur Bora da kımseyı istemıyordu.Ve kıyaslamak doğru değil ama arkadaslarımın bebeklerıne baktığımda Bora cok farklı.Cok bılınçlı sesler,renkler ,kişiler herseye tepkı verıyor.Tabı bu ıyımı kötumu mechul tatlım.Ve cok komık ama kımseye söylemıyorum dr ıQ testı yapıcak 1 ay sonra.Cunku esım ilkokula 3.sınıftan baslamış.Ve aynı Bora gıbıymış

Tubışım hoşgeldın.Özledık senı.Evet erkek oldu oğluş sıra askerlıkte.

Burcu kolay gelsın canım.Bol bol bereket getırsın misafır insallah.

Sibelcım gecmış olsun.Allahtan bırsey olmamış.Gözun aydın.

ne diyem Allah yardımcın olsun yaa zor çocuk
geçmiş olsun güzelim yaa Ahsende düşmüştü gecenlerde bende korktum ama şükür bişe olmadı
düşe kalka büyüyeceklerr
esen nerelerdesin senin biberler olmuş :)

valla olmuş mu dur bi baakemmm

Ayşe sandalyeniz hayırlı olsun güzelim güle güle kullanın

ay birine daha bişe yazacaktım unuttum(

ya bugünlerde çok gerginim neden ki acabaa

canım gecmıs olsun ben gecen hafta düşürdüm duruyu hala yatak odamda yatamıyorum gozumun onunden gıtmıyo aglayışı iç çekişi:sinifsinif: allah yasatmasın hıcbırımıze ınsallah cok tehlıkelıler valla nezaman ne yaptıkları bellı degıl

işlerındekı yogunluk ıcınde allah yardımcın olsun canım benımde sonum sana benzıcek galıbasenağlama işbası persembe benımde:gitme:

Gülhan'cigim, farkli bir bebek oldugu kesin, öyle anlasiliyor. Zeka testinin sonuclarini merak ediyorum simdiden, eger üstün zekali cikarsa, cok dikkatli davranmak gerek. Oldukca hassas ve duyarli oldugundan belki o kadar tepkileniyordur dis cevreye.
Doruk'da yabancilari seciyor. Gecen markete gittik, oradaki cocuk sevdi, önce bizimle göz temasi kurdu ve bizden ters bir tepki almayinca gülümsedi cocuga. Sonra biz babasiyla saga sola bakinirken, bizi gözden kaybetti ve hala o cocuk oynuyordu Doruk'la. Ve nasil agladi, ic cekti anlatamam. Yabancilara karsi temkinli ama biz yaninda olmaliyiz sürekli, yalniz kalmak istemiyor kesinlikle. Umarim masaj ise yarar ya da yaramistir.

Sibel gecmis olsun canim, neyseki ucuz atlatmissiniz.

Sandalyeniz hayirli olsun Ayse'cigim. Pasalar gibi kurulmus kuzucugun:)

Bengi'cigim haklisin canim, emzirecegim emebildigi kadar...

Tuba'cigim, rutine baglaniyor bir süre sonra hersey. Güncel ya da enteresan konular bulunup tartisilabilir arada sirada. Salt bebislere ya da kendimize odakli oldugumuz icin, zaten gündelik yasamimizda olabildigince renksizken, (en azindan benim icin öyle) arada insan kacmak istiyor...

bütün gün giremedim kızlar. biraz işim vardı. bi ara gittik alacak olduğumuz eve de baktık. ve flash haber!!okuyanlar bilirler,yazmıştım kaynanayla konuşacaz diye. konuştuk,tahmin edin ne kadar verecekmiş?? 10milyar!!! ben en az 20-30 verir diyordum!! nasıl bozuldum!!! kaynıma oluk oluk akıyor paralar, biz ev alacaz dedik 10 milyar düştü payımıza!! neymiş efendim traktör alacaklarmış!! bu yaştan sonra tarıma da başlıyolar Allahım yaaa!! kaynım ay sonuna evlenecek,doğru düzgün işi gücü yok. bunlarında tarlaları vardı, kiraya filan veriorlardı. eh artık kaynım çiftçi olacakmış! çok anlar ya gerizekalı. adam okumadı diye dertleniyolardı. keşke benimki de okumasaydı!! 80milyarlık ev yaptılar adama, eh bize de bişiler düşer diyorduk ev alırken. bu sefer de adamın traktörü çıktı başımıza!! hanfendi bid akıl veriyor,üstünü kredi çekin diyor!! biz düşünemiyoruz zaten o kadarını ya!! ayyy çok sinirlendim. bu dünyanın öteki tarafı da var,nasıl ödeyecekse bu adaletsizliğini!!

selam kızlar ay artık giremiyorum ya çok yoruluyorum siz nasılsınız Kıvılcım gelmiş
gülhan Bora nasıl oldu iyileştimi
geçmişe bakamadım Cerencim nasılsın

bu arada mama sandalyesini soranlar olmuş. netten aldık, 110 TL galiba. tuba canım aslında biraz erken ama tek mama için değil koltuk olarak da çok rahat oluyo,düşme şansı da yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…