sağol banucum daha iyileri sizin olsun.
kesinlikle emzirebildiğin kadar emzir canımIyi Aksamlar Kizlar,
Doruk uyudu az önce, bugün armut püresi tattirayim dedim. Cok sevdi yarim kavanoz yedi neredeyse, versem hepsini yiyecekti. Az önce emerken memeyi birakiyor ve agzini sapirdatip yine istiyor sipa:) Istahli olacak galiba.
Bu arada Burcu ve Seher, benim kafam karisik, her kafadan bir ses cikiyor su memeden kesme konusunda. Doktorda dahil kesebilirsin dedi. Ama vazgectim, haklisiniz emebildigi kadar emsin oglum, bir zarari yok nasil olsa...
off sorma ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum daha güzel bi yaşamı olacak deyip avutuyorum kendimigünaydın herkese nasılsınız kızlar kalktım kızları hazırladım duruyu anneme yağmuru okula bıraktım ve işe geldim kızlar çalışan anne olmak zor kızlarımın en güzel şeylerine tanık olamıyorum üzülüyorum bir taraftanda onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için şart çalışmak
kolay gelsin sana canımKızlar günaydınlar, yatılı misafirim var dün akşam geleceğinin haberini aldık bu sabah geldi, neyseki evim temizdi topluydu , şimdi yatıyo yol yorgunluğu, bende kağanı uyuttum kahvaltıyı topladım yıkadım birazdan yemek işine başlıcama.s.
hayırlı olsun canım benim oğluş uyuyo maşallah gecegunaydın kızlar burcu masallahın var sabah sabah gune hızlı baslamıssın
2gun kaldı işe baslamama karalar bagladım valla sımdıden gece masallah sabah 5den sonra saat bası kalkıyo emmeye uykumu falan alamıyorum doymuyo galıba sutten gece nasıl beslıyosunuz hayret edıyorum gece 1kere kalkan bebeklereee bırınız bana akıl versın:uhm:
günaydın arkadaşlar. nasılsınız? biz kalktık oğluşumla. yedik içtik,biraz oynaştık. geri uyudu kuzum şimdi. birazdan babamız gelecek yemeğe. yemeğimizde hazır.taze barbunya ve pirinç pilavı var menümüzdecokacimcoook bir de sizlere bakayım dedim.a.s.
kızlar oğluşuma mama sandalyesi aldık dün. çok hoşuma gitti,oğlum da çok sevdi. mama yemekten ziyade,vakit geçirmek için kullandık dün ve bugünkaydirigubbakcemile3 hemde rahat rahat tv seyretti kuzumkaydirigubbakcemile3 resmini eklerim birazdanyerimseniben
güle güle kullan canım oturabiliyor mu rahatlıkla netten mi aldın ne kadar
kıyamam ya geçmiş olsun Allah korusun meleklerimiziMerhabalar Herkese,
Yine yoğunluk patlıycam sıkıntıdan.Bi sabah işe geldiğimi hatırlıyorum birde çıktığımı ne zaman hafifleyecek bilemiyorum.Haftasonu arkadaşlarımızın düğünü vardı.Hazırlanırken yatak odasında yağızıda bizim yatağın ortasında koydum.Nerdeyse 5 m mesafeye biberonunu almaya gitmiştim.Bir döndmkü düşmüş.Aklım çıktı inanın nasıl bir korkuydu anlatamam.Allahtan geri geri kaymış ve ayaklarının üzerine basıp yana devrilmiş.Direk kafasının üzerine düşse ay allahım düşünmek bile istemiyorum.O telaşla bişey anlamadık korkudan.Doktorumu aradım.50 cm yüksek değilse düştüğü yer telaşlanma,gözlemle dedi.1 saat uyutmamamı söyledi.Gözbebeklerine bakmamı,kusması olup olmadığını sordu çok şükür bişey olmadı aman siz dikkatli olun.
Dünde tüm gün eğitim sunumundaydım girme fırsatım olmadı.Hepinizi çok özledim.Hakikaten çok sakinlemiş site.Ayşecim bu arada mama sandalyeniz hayırlı olsun bende alıcam en kısa zamanda.
merhaba kizlarr a.s.
yaklaşik 2 haftadir buraya bişi yazamadim..daha dogrusu yazmadim :) sıkılmıstım..cünkü bi ara cidden herkes (bende dahil) otomatige baglamişti..herkes bugun sunu yaptim bunu yaptim buraya gittim şöyle oldu böyle oldu diye rapor verip cikiyordu..birbirimizin nerdeyse kac kere tuvalete gittiğini bile biliyorduk ama ortada bi muhabbet yoktu..buda bana bi süre sonra sacma gelmeye basladi :) neyseki yavas yavas normale dönmüş buralar :)
hasta olan bebişlerimize acil şifalar inşaAllahel kadar bebeler hasta olunca insan mahvoluyor ya..Rabbim hepsini korusun inşaAllah..
gulhancim canim oglusun adam oldu heee :) yerim ben onu ya..cokta tatli cikmiş maşaAllahhh :) cok sukur sorunsuzca atlatmişsiniz..canim cok agliyor demişsin..yeme düzeni nasil? acaba azmi geliyor yedikleri ya..
esencim sanada kizçene cok gecmiş olsun tatlim..biran önce gecerde iyileşirsiniz inşaAllah..sicak banyo yaptir onu her gece..mikroplari atsin..
aysecim hayirli olsun mama sandalyeniz..ama daha erken diilmi ya onun için :) gerçi hiç araştirmadim..
sibelcim geçmiş olsun..cok sukur bişi olmamiş..Allah korumus..bir daha olmaz inşaAllah canim..
banucum senin işin hepimizden zor canim ya..2 cocuk..calişmak..evhanimliği..cocuklarda büyüdükçe ugrasida büyüyor sanki..ama sabir canim..inşaAllah karşiliğini alinca,feraha erince iyiki katlanmişim o sıkıntılara diyeceksin
tülaycim canim sıkma canini kilo olayina..saglikli olsun da..bu ay cogu bebiş az kilo aldi..boya gitmiş zaten seninki maşaAllah
gülşahcim işe basliyormussun hayirli olsun kolay gelsin tatlim :)
birsencim facede resimleride videolarida gördüm :) cok mutlu olsun kuzenin inşaAllahh a.s.
burcucum misafirin varmiş..Allah kolaylik versinkeltos olmus oglusun :) bizimkininde yenidogan zamaninda cok döküldü..şimdi yenileri cikiyor..kafa sekline takmişsin bu arada..cok güzel kafasinin sekli..saki öyle sirtüstü felan yatirip tepsi kafa yapma boncuguuuu :)
serros uyandi ben ucup geleyim :)
ne diyem Allah yardımcın olsun yaa zor çocukSemoş aynı arkadasım daha bile huysuz nazlı nasıl uslandı ya değişirmi acaba borada
Esen uyuyor canım 2 saatte uyanıyor ve 5.30 6 dan sonra uyumuyor ama sukur yınede uyumasa deliririm heralde.Sana bı yazamadım cok gecmiş olsun arkadasım
geçmiş olsun güzelim yaa Ahsende düşmüştü gecenlerde bende korktum ama şükür bişe olmadıMerhabalar Herkese,
Yine yoğunluk patlıycam sıkıntıdan.Bi sabah işe geldiğimi hatırlıyorum birde çıktığımı ne zaman hafifleyecek bilemiyorum.Haftasonu arkadaşlarımızın düğünü vardı.Hazırlanırken yatak odasında yağızıda bizim yatağın ortasında koydum.Nerdeyse 5 m mesafeye biberonunu almaya gitmiştim.Bir döndmkü düşmüş.Aklım çıktı inanın nasıl bir korkuydu anlatamam.Allahtan geri geri kaymış ve ayaklarının üzerine basıp yana devrilmiş.Direk kafasının üzerine düşse ay allahım düşünmek bile istemiyorum.O telaşla bişey anlamadık korkudan.Doktorumu aradım.50 cm yüksek değilse düştüğü yer telaşlanma,gözlemle dedi.1 saat uyutmamamı söyledi.Gözbebeklerine bakmamı,kusması olup olmadığını sordu çok şükür bişey olmadı aman siz dikkatli olun.
Dünde tüm gün eğitim sunumundaydım girme fırsatım olmadı.Hepinizi çok özledim.Hakikaten çok sakinlemiş site.Ayşecim bu arada mama sandalyeniz hayırlı olsun bende alıcam en kısa zamanda.
esen nerelerdesin senin biberler olmuş :)
Merhabalar Herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?